15. května 2018

Proč je počasí naprosto nevyzpytatelné? Protože je uměle řízeno..

Počasí je dnes zcela nevyzpytatelné. Extrémní sucho či extrémní srážky jsou dnes stálým mediálním tématem.

Možná za to částečně může matka příroda, ale z velké, zřejmě převážné míry za to nese odpovědnost denodenně prováděné geoinženýrství/klimaterorismus, čili neustálé umělé ovlivňování počasí. (V Česku jsme právě udržováni v režimu sucha (https://zpravy.idnes.cz/sucho-voda-hladina-rek-srazky-extremni-dyr-/domaci.aspx?c=A180513_230849_domaci_ane, )

Klimateroristé, jinak též geoinženýři či majitelé počasí (ovládáni světovými elitami), ovládají/řídí/ovlivňují/"vlastní" již celosvětový koloběh vody v přírodě (hydrologický cyklus) natolik, že mohou celému světu přidělovat či odpírat vodu dle svého rozhodnutí. Jsou schopni dlouhodobě zcela vysušit či bleskově zaplavit celé státy, umějí se "trefit" i pouze na konkrétní místa (jednotlivá města, domy, pozemky atd.).

Na této své schopnosti pracují intenzívně, v tichu a tajnosti již 50 - 70 let i více... (viz štítek Dane Wigington).

Manipulace počasí viditelné na oficiálních obrazových zdrojích jsem na tomto blogu několik let popisoval a komentoval téměř denně, překládal články a videa, ale za tu dobu mě to začalo nudit; Lidé, kteří to chápali, to uměli pozorovat sami, a noví se těmto informacím zuby nehty bránili...  tak jsem s psaním skoro přestal.

Ale když čtu teď diskuse pod zmatečnými články mediálních "meteorologů", vidím, že lidé si hodně všímají, že situace v počasí je celá divná, a možná tedy by někteří byli více naklonění k pochopení této "nepochopitelné a nemožné" věci, že někdo přímo před našimi zraky zcela řídí a ovládá "naše" počasí".

Na tomto  blogu jsou již stovky článků o umělém počasí, a všechny jsou stále platné a aktuální. Manipulace probíhají denodenně, úplně všude a stále stejnými technikami. (Občas upgradovanými.)

Avšak staré články nikdo nečte, takže pokusím se do toho znovu zapracovat (což už jsem sliboval, ale nedodržel.)

Rád bych každý den přidal nějaký střípek (doklad manipulace) do mozaiky.


Základní rysy současného umělého/manipulovaného/řízeného počasí:


1. Veškeré počasí na této planetě je nepřetržitě řízeno/ovládáno/ovlivňováno klimateroristy pomocí systému klimatických zbraní (´=zařízení vydávající mikrovlnné či jiné frekvence k řízení pohybu vzdušných mas, které byly učiněny vodivými pomocí vzdušně rozptylovaných aerosoloých částic čili chemtrails.)

2. Proč to dělají? Záměrem klimateroristů (řízených světovými elitami) je působit škody, vyvolávat chaos a strach lidí, a činit masy lidí ochotnými přijímat "státní opatření", významně redukující občanské svobody.

3. Mediální předpovědi počasí nejsou žádné předpovědi, nýbrž plány činnosti klimateroristů, které tito sdělují mediálním "meteorologům" přes různé "počítačové modely" či  "agentury".

4. Proč se tyto "předpovědi (=plány) tak často mění a nevycházejí?

Masy vzduchu (například  nesoucí množství vody potřebné pro přívalové deště) jsou i přes ovladatelnost pomocí aerosolů a radiofrekvencí velmi fluidní, a klimateroristé zatím neumějí jejich pohyby řídit stoprocentně  (ale odhaduji, že tak na 90%), a tak své konkrétní krátkodobé (natož déledobé) plány operativně rychle mění dle situace. Viz předpovědi (=plány) na letošní měsíc květen: už je to až komické, jak se několikrát denně střídají protikladné předpovědi.

Například masa vzduchu hnaná nad jižní Čechy za účelem bouří (když meteorologové v médiích hystericky varují, že se na jižní Čehy "řítí" prudké bouře) se poněkud uhne z řízeného směru, nebo se srazí s masou opačné teploty trochu jinde než plánováno, takže bouře nejsou vytvořeny tam, kde původně klimateroristé oznámili, ale třeba jinde, nebo nikde. Lidé pak v diskusích pod články vyjadřují své znechucení z práce meteorologů...

Ti v tom mohou být dost nevinně, pokud jenom odpapouškovali plán klimateroristů sdělený přes nějaký "počítačový model" -  nemohli tušit, že klimateroristé se rozhodnou během pár hodin jinak.

No, jsou možná někteří mediální velmi naivní užiteční meteoidioti, kteří a o manipulacích nic netuší, zejména ti, kteří se narodili před 30-40 lety; ti už zažili pouze manipulované počasí.

Avšak musí být i takoví, kteří jsou skutečně meteorologicky vzděláni, zažili ještě celkem "normální" počasí před více než 40 lety a musí jim být jasné, že matka příroda by to, co se děje v počasí teď,  nedokázala... Ti však "drží basu" s klimateroristy, a tiše mlčí, držíce se svého dobrého bydla na ČHMÚ...



9 komentářů:

  1. Díky moc za Vaše články. Osobně mi moc chyběly. Jsou tím co potřebují mnozí slyšet.Díky moc. RŠ

    OdpovědětVymazat
  2. Konečně Orgonete! Už jsem měla obavu, že je nějaký problém, že články skončily. Díky za příspěvky a přeji hodně pohody a zdraví.
    Hela

    OdpovědětVymazat
  3. https://www.technologyreview.com/s/603974/harvard-scientists-moving-ahead-on-plans-for-atmospheric-geoengineering-experiments/

    http://svobodnenoviny.eu/putin-odsoudil-geoinzenyrstvi-a-oznacil-jej-za-monumentalni-hrozbu-proti-lidem-a-prirode/

    Hoax? :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Není na to nejaký recept jak to ovlyvňovat ze Země? Na youtube jsem kdysi videl nejaky pokusy s orgonitama

    OdpovědětVymazat
  5. Souhlasím, dávají na to nemalé částky.

    OdpovědětVymazat
  6. Jenom bych si dovolil doplnit jaký je rozdíl mezi geoinženýrství/klimaterorismus.

    Geoinženýr
    je člověk který sám bez přístrojů sám umí řídit počasí. Je takových to lidí celkem dost, někdo ovládá oblast jen kolem sebe, někdo zvládne řídit celou republiku. Je to absolutně přirozená vlastnost kterou lidé měly odjakživa. Dá se celkem pěkně trénovat. Moc se s tím nikdo nechlubí protože tito lidí většinou končili v blázincích nebo dříve byli upalováni z čarodějnictví, rouhačství apod. A pak také proto, že není úplně přesně jednoduché říct: "Teď déšť! A teď slunce!" Takže dokázat pravdu také úplně moc nejde, země má také ochranný mechanismus takže se to nedá úplně moc přehnat a také si vymyslet úplný nesmysl.

    Klimaterorista
    je člověk který k ovládání počasí používá zbraně, letadla a jiné přístroje. Poškozuje planetu zadržováním vody v oblacích a vypouštěním hliníků do ovzduší. Vše řídí jen pro svůj prospěch a především za účelem zisku bez použití zdravého rozumu.

    Země jako taková by sama zvládla udržovat stálý koloběh vody. Globální oteplování je zcela přirozený vývoj i když ne jen naší planety ale celé sluneční soustavy. Slunce bude svítit čím dál víc a pokud se veškerý život tomuto záření sám nepřizpůsobí, jednoho dne letadla dolétají a vše shoří. Zadržováním vody a tím tlumení slunečního záření je jen dočasné řešení problému, asi jako kdyby na Sahaře byl stín tak by tam lidé také nepřežily.

    Děkuji za pozornost
    Levhart

    OdpovědětVymazat
  7. Jak se manipuluje s počasím, je docela dobře vidět zde: https://www.ventusky.com/?p=-12;5;1&l=pressure
    Všimněte si tlakových níží u Antarktidy - zaznamenal jsem je asi před měsícem a pořád jsou na stejném místě! Má to na svědomí nějaká technologie typu HAARP?

    OdpovědětVymazat
  8. Souhlas. A ti, kdo to nechtějí vidět....jsou opravdu ovce. Stačí o tom něco málo vědět a všimnout si divných pravidelných "vlnek" viditelných ze Země a krásně viditelných vrstev, když letíte letadlem. Také, doslova: ukrojené okraje a mraky do pravého úhlu. Dřiv to bývalo jiné......

    OdpovědětVymazat
  9. Je to jasné bude mi 50 let a pamatuji počasí když bylo jaro tak bylo když zima tak zima dnes člověk neví ani jak se oblékat,nemluvě o tom jak je to slunko agresivní sotva vyleze a už mě rozbolí hlava a jak jsem na něm tak hodinu tak jsem 14 dní nemocní bolí mě v krku a vše možné.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.