11. května 2017

Geoinženýrská letadla vytvářejí umělou oblačnost nad ČR 11. 5. 2017

Geoinženýrská letadla vytvářejí umělou oblačnost nad ČR 11. 5. 2017
Sepsal Orgonet 11. 5. 2017


Záznam z videokamery ČHMÚ z Karlových Var zachycuje tvoření umělé oblačnosti pomocí geoinženýrských letadel. Zdroj: http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/kam/

https://youtu.be/F9J6XKq0QxY


Jak se můžete přesvědčit na zdrojovém odkazu, mnohé webové kamery, ČHMÚ v ČR ukazují dnes dopoledne týž obraz.

K čemu to slouží?

Klimateroristé právě vyhlásili ústy meteorologů své plány pro naše území na příští dny: teplo, bouřky. viz např. idnes:: Do Česka proudí teplý vzduch, teploty překročí dvacítku.

Vytvoření elektromagneticky ovladatelné umělé oblačnosti je při tomto plánu nezbytné:
  • 1) k řízení pohybu vzduchových mas: zjednodušeně, k vytváření oblasti nízkého tlaku, kterou bude vyplňovat teplý vzduch 
  • 2) jako protisluneční clona: při nezacloněné obloze by teploty při zemském povrchu dosáhly velmi rychle a snadno hodnot přes 30°C, jelikož ozonová vrstva je silně narušena neustálými geoinženýrskými zásahy; 

Takhle se dnešní letecké tvoření umělé oblačnosti jeví ze satelitu. Zdroj: http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/sat/data_jsmsgview.html



Níže: Ještě pár ukázek dnešní činnosti klimateroristů z jiných míst v ČR: Zdroj: Videokamery ČHMÚ. 






10 komentářů:

  1. http://bod-zlomu.blogspot.cz/2017/05/vanocni-pribeh-o-klukovi-ktery-ucinil.html

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem to pozoroval v Opavě.

    OdpovědětVymazat
  3. Ty chuchvalce páry nad silnicí po dešti mě bacily do očí taky. Ono je 5 stupňů chladno a ze silnice se paří jak z lesů v červenci. Jindy je vzduch plný vody jak v prádelně a nespadne ani kapka a ta voda se na chladných předmětech vůbec nesráží. Rosný bod někde u bodu varu.
    Bod 2 oprotisluneční cloně je přesný. Stačí chvilinku, aby byla obloha průzračná a na kůži to pálení je to cítit pěkně nepříjemně.

    OdpovědětVymazat
  4. Pozdravujem všetkych, ktory ešte neryjou držkou v zemy a chcem sa spytať, či bombarduju svojimi otazkami už či SHMU alebo čHMU ohladom tejto manipulacie s počasim a ake odpovede dostavaju od nich.

    OdpovědětVymazat
  5. Jaká náhoda. Zrovna tento den ráno stojím na zastávce a pozoruju polojasnou oblohu (díky čárám po letadlech). Jedno letadlo za sebou sprejovalo, pak ze stejného místa letělo další a za ním vůbec nic. Říkám si, že je třeba nízko, nabírá výšku, ale jakmile vlítlo do vytvořeného mračna, začlo sprejovat, jako to letadlo před ním! Děje se to! Milan Trhosvinensko

    OdpovědětVymazat
  6. 17.5. od HK směr severozapad..

    OdpovědětVymazat
  7. Ďakujeme Orgonet, že o tom píšeš. Poznám človeka, ktorý podával kôli chemtrails 2 trestné oznámenia. Zamietli to, že podľa SHMÚ je všetko v poriadku. Keď podal odvolanie, že SHMÚ monitoruje nejakých 8 prvkov (a žiadny z nich nie sú drobné čierne a červené vlákna, ktoré je vidieť všade vnútri na bielom povrchu) tak odvolanie bolo zamietnuté ako neodvôvodnené! Čiže ak zrovna napr. vyhoretý rádioaktívny odpad nespadá do kategórie O3, SO2, NO2, NOx, PM10, PM2.5, CO a Benzén, kľudne ho môžte vypúšťať z lietadiel! Vlastne v pohode môžte vypúšťať všetko, čo zrovna medzi tieto prvky nespadá-hliník, bárium stroncium, vyhoreté jadrové palivo, biologický odpad, čokoľvek...Povedia, že podľa SHMÚ je všetko v poriadku, lebo nebola zvýšená žiadna z meraných hodnôt!!!! Takže čo máme robiť? Kto vie?

    OdpovědětVymazat
  8. Dobrý den, už léta Vás ráda čtu. Dnes jsem se dívala na dokumenty na stránkách ČT a jeden mě trkl, "Co dokáže lež". A tak jsem se na něj začala dívat, místo mého očekávání, že milí novináři odhalí pravdu a machinace kolem médií, přišlo něco úplně jiného!
    http://www.ceskatelevize.cz/porady/11238050887-co-dokaze-lez/ 5:17 - seznam webových adres, kde je i ta Vaše.
    Dokoukám do konce, ale jakmile jsem viděla snímek, na kterém byl článek s chemtrails, je mi naprosto jasné, že to je jen PROPAGANDA snažící se ututlat co se tady děje, ti novináři pravděpodobně ani neví, jak to tu s ovládáním počasí je.
    Toliko k pokusu ČT.
    Věčně se řeší, jak Rusové chtějí zvýšit svůj mocenský vliv v zemích bývalého východního bloku. Nikomu nedochází, že tato mediální kampaň je pouze a jen obrana jiné mocnosti, která tímto strhává pozornost daleko od sebe, na Rusko. U Ukrajiny by se ještě dalo diskutovat, ale my? Tomu nevěřím.

    OdpovědětVymazat
  9. Toz zdrarec mile Orgonete omele borky stále pokracojó na stejne tak oblíbené oteplování a ochlazování tem haarpem na to máme to pocitovó teploto....je to hit klimateroristó.....hezké babí léto Petr

    OdpovědětVymazat
  10. Jasné je jedno,to slunce už neopaluje.dříve stačilo na slunci pár desítek minut,a měli jste úžeh a spálení do ruda.dnes celodenní pobyt na slunci-lehce začervenalé ruce a nic více.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.