14. června 2016

Střelba v Orlandu: Další druhořadá produkce Odboru pro vysílání amerického Ministerstva obrany? (Dokončeno.)


Střelba v Orlandu: Další béčková produkce Odboru pro vysílání amerického Ministerstva obrany?
13. 6. 2016
Překlad: Orgonet



K této střelbě toho máme hodně co říci, a máme v plánu napsat obsáhlejší článek, který naleznete výhradně na tomto webu. Ale mezitím chceme našim spoluobčanům rychle předat pár informací.

Pamatujete si, že jsme vás v dřívějším článku poučili, jak rozpoznat událost pod falešnou vlajkou. Pokud jste ho nečetli, doporučujeme tak učinit, abyste byli připraveni.
Viz článek anglicky: „Falešné vlajky“ jsou legální propagandou produkovanou Ministerstvem obrany“:
FALSE FLAGS” are LEGAL PROPAGANDA PRODUCED by the Department of Defense



Masová střelba 12. 6. 2016 v Orlandu na Floridě nese veškeré charakteristické rysy falešné vlajky. Prosím, ověřte si to sami, a uvidíte, zda „narativní síť“ odpovídá vzorům všech ostatních inscenovaných událostí vytvořených za účelem odebrání zbraní, k nimž došlo v poslední době. Pouze během minulého víkendu došlo v oblasti Orlanda k pěti střelbám, jen proto, aby zajistili, že kdybychom nevěřili jedné z nich, abychom mohli věřit jiné.

Tito střelci útočí na veškeré aspekty společnosti, do níž patří křesťané, LGBT (lesby, gayové, bi- a transsexuálové), normálně sexuálně orientovaní, podnikatelé i nevinní lidi všech způsobů života, kterým se vysílá společný vzkaz: Američané nejsou v bezpečí, a za veškerou škodu mohou automatické zbraně.

Obrázek: Divoký víkend v centru Floridy: Střelby zbraní.

Obama slíbil, že před svým odchodem z úřadu bude prosazena jeho „kampaň OSN“ proti vlastnictví zbraní Američany . Sepsal sedm exekutivních příkazů, které americké soudy nepodpořily, a podepsal Dohodu o malých zbraních OSN, která nebyla ratifikována americkým Kongresem.

Rand Paul naléhavě varuje, že Obama a Kongres nyní směřují k tomu, aby zbraně zakázala OSN: čas tlačí a Američany je třeba odzbrojit, aby se globalisté mohli zmocnit naší milované země:
Viz článek anglicky: „Dohoda OSN o malých zbraních představuje přímou hrozbu Ústavě.“:
United Nations’ Small Arms Treaty Poses Direct Threat to the Constitution

Avšak zabavení zbraní lidem je v USA stále pod řízením Ministerstva obrany, za použití zákona NDAA - (Zákon o obraně státu) z roku 2016, který činí zákonným i to, že cvičení FEMA se staly „událostmi s aktivním střelcem“, produkovanými a řízenými Odborem pro vysílání (BBG) Ministerstva obrany, který nyní vede propagandistickou válku proti Američanům, aby prosadil presidentskou politiku prostřednictvím událostí pod falešnou vlajkou, kde není nikdo zabit. V tomto článku se podíváme na některé rysy falešné vlajky, které jsou přítomny u nedávné události:


Charakteristické rysy falešné vlajky (management vnímání)

1. Nejednoznačnost: čím je větší nejasnost události, tím těžší je pro vnímajícího vytvořit si přesné vnímání.

Zde: Svědkové mají konfliktní výpovědi.

Při události v Orlandu bylo ve zprávách velmi málo očitých svědků, a těch několik málo v televizi, zejména muž v hnědém klobouku (popsáno o pár odstavců níže), vypovědělo odlišné příběhy, a jako obvykle, vypracované notně nad linii reality.

Dá se říci, že BBG se zlepšuje, pokud jde o odstraňování svědků. Událost se stala uprostřed noci, v tmavém nočním klubu. Oficiální představitelé řekli, že je tam 6 mrtvých, a pak náhle jich bylo 50. Opravdu? A má tam být 53 zraněných, ale na snímcích jsou vidět pouze dva lidé na nosítkách, a dalších několik leží „vytříděno“ a ignorováno na silnici.

Poblíž zraněných nejsou žádné sanitky. Někteří „zranění“ chodí a vzájemně si pomáhají, obklopeni tucty policejních aut, ale nikde v blízkosti zraněných není ani jeden záchranář ani sanitka. Tak se to často stává, když jsou aktivity falešné vlajky uboze naplánovány a špatně provedeny. Kdybychom si odmysleli těch deset či kolik lidí, kteří pomalu odcházejí ze scény (kde ještě zuří střelecký boj, který pokračoval ještě další tři hodiny a skončil explozí), vidíme, že tam ani jeden člověk neběží, a všem těm, kteří pomáhají nést či podpírat raněné, nepomáhá ani nikdo z policie, záchranářů ani hasičů.

Jeden snímek ukazuje skupinu tří lidí, galantně nesoucích muže se zraněnou nohou. Jakmile skupinka projde kolem kamery, postaví zraněného na zem, chvilku postojí, a pak pokračují všichni společně dál. (Poznámka Orgonet: K tomuto procházení "raněných" před kamerou podrobně viz včerejší článek Defilé raněných pro potřeby kamer, http://orgo-net.blogspot.cz/2016/06/defile-ranenych-zpet-do-klubu.html )


Muž v hnědém klobouku (obrázek níže) vystupoval ve dvou rozhovorech a řekl dvě různé historky o svých hrdinských skutcích. Je vidět na obrázku, kde pomáhá člověku zraněnému na noze, i když mluvil o tom, že pomáhal lidem se zraněním na zádech. 



2. Sociální status: zaměření na postavení osoby ve společnosti nebo v nějaké organizaci

Zde: Oficiální historka má nepochybné domácí a geopolitické výhody pro orgány vlády.
Během jednoho víkendu dostaly na Floridě „zásah zbraní“ všechny větve společnosti, v okruhu několika mil od Orlanda. Mohla to být náhoda, anebo za to mohou věže mobilních operátorů proměněné ve zbraně, o nichž jsme mluvili v předešlém článku, které vysílají sdělení přímo do hlav lidí? Viz článek anglicky „Kdo vlastní a ovládá vojenskoprůmyslový komplex“.
Who owns and controls the military industrial complex.


3. Management dojmů: vnímání či dojmy ostatních.
Zde: Historka vysvětlující útok slouží k vyvolání emocí jako strach, i vlastenectví, aby se vytvořilo souhlasné mínění o dříve kontroverzním problému.

13. ledna 2016 personální šéf Bílého domu Denis McDonough řekl reportérům na snídani s Monitorem křesťanské vědy: „V průběhu zbytku roku budeme provádět odvážné exekutivní akce. Na to spoléhám.“

Jsou tyto nedávné útoky právě tímto?


4. Příprava – mít jasné cíle a znát ideální pozici, kam je třeba lidi dostat.

Zde: Ve stejný den se velmi blízko konají tréninková cvičení vojska a ozbrojených složek, aby zmátla svědectví očitých svědků, a aby umožnila organizátorům nasadit nastrčené postavy, dezinformace a operativce v pozadí. Okamžité výzvy ke kontrole zbraní a omezení občanských svobod.

Tampa a oblast Orlanda právě procházela spojeným cvičením, které zahrnovalo multinacionální skupiny. Orlando patří do Strong City Initiative (Iniciativy silného města), což je program OSN, který nasazuje do každého velkého města v Americe těžké vojenské vybavení OSN. 

Viz článek anglicky „Americké speciální operační síly „útočí“ na Tampu na Floridě a hledají piráty“: US Special Ops forces ‘raid’ downtown Tampa, Florida in search of pirates


5. Uvěřitelnost – veškeré informace využívají předsudků či očekávání lidí, aby se zvýšila uvěřitelnost.
Zde: Zpravodajské agentury stále opakují, že jim „byly dány zprávy“ nebo „bylo jim řečeno“, avšak neřeknou, kdo jim oznámil či řekl nepotvrzené informace, které vysílají jako reálné.


Tento agent FBI říká, že zprávami je pověřen on, ale pak říká, že k němu „přišly zprávy“, a že „byl informován“; také, že FBI má hovory na naléhavé lince 911, ale „ještě je neposlouchal“, avšak přitom už cituje, že střelec volal na linku 911, že se hlásí k ISIS, pár chvil předtím, než začal střílet. 



6. Podpora mnoha kanálů – mnohočetné argumenty a vymyšlená fakta pro posílení vašich informací.

Zde: Žádný zřejmý motiv pro masový útok, a žádné předběžné náznaky. Střelec zanechá manifest, či množství důkazů, „dokazujících“, že byl „radikalizován“, nebo „užíval léky“, anebo jiné nežádoucí věci.

FBI připouští, že dvakrát vyslýchala Omara Mateena ohledně dvou teroristických událostí, ale oba případy byly uzavřeny. Pro nás Anonymní vlastence to zní podobně jako to, co se stalo se střelci v San Bernardinu – Tashfeen Malik a Syed Rizwan Farook, které FBI identifikovala jako muslimy, vyslýchala je, ale nenašla důvod zadržení a propustila je. A později zabili plnou místnost lidí. Pro masový útok není žádný zřejmý důvod. Pak začínají přicházet spousty důkazů, že střelec byl „radikalizován“. Není překvapením, že zprávy oznamují, že člen rodiny řekl, že Mateen byl velmi rozzloben, když viděl, jak se dva muži líbají na veřejnosti. To je nabízeno jako důkaz jeho „radikalizace“. A přesto FBI určitě věděla, že Mateen má povolení nosit skrytě zbraň, a přesto usoudila, že jeho zapojení do teroru je tak nepravděpodobné, že ho v obou případech propustila a ponechala mu toto právo.

A náhle přes noc se Mateen „radikalizoval“ a zavolal na linku 911, kam sdělil svůj manifest. Zní vám to jako známá věc? Tashfeen Malik udělala své prohlášení na Facebooku přesně v dobu, kdy měla střílet na své oběti v Inland Regional Center v San Bernardinu. A Mateen šel ven a koupil si automatickou pušku pouhé dva týdny před střelbou, a použil ji, aby trefil více než 100 lidí, polovinu zabil a polovinu zranil.

Jak se naučil střílet takhle z takové zbraně? Viděl ho někdy někdo v Orlandu na střelnici trénovat? Je opravdu působivé, že jen tak vešel do hlučného nočního klubu, ovládl scénu, vzal si 30 lidí jako rukojmí, když předtím jich zabil a zranil více než 100, pak bojoval 3 hodiny s policií, a mezitím nastavil bombu, aby zajistil, že na scéně zločinu nebude možno provést žádné vyšetřování. Opět to zní jako známá věc? Vzpomeňte si na střelbu v San Bernardinu, kde FBI nechala dům Malikové a Farooka otevřen pro reportéry, aby zničili scénu zločinu. 

Viz článek anglicky: „San Bernardino odhaleno: Falešná vlajka uvnitř falešné vlajky – patrioti proti globalistům“: San Bernardino Solved: A False Flag Within a False Flag — Patriots Versus Globalists

7. Centralizovaná kontrola při zaměstnání entit k posílení propagandy.

Zde: Falešné „oběti“ a krizoví herci.

Jsem si jist, že naši čtenáři viděli videa ve zprávách a všimli si, že při střelbě, kdy zahynulo a bylo zraněno přes 100 lidí, jsou na záznamech pouhé dvě sanitky. V posledních 24 hodinách bylo idenitifikováno pouhých 5 „obětí“, ale Mateenova identita pronikla do médií do pěti minut. Krizoví herci jsou v tomto případě obzvláště špatní. Pár patetických svědků mluvilo s médii s divoce odlišnými historkami pokaždé, když promluvili. Nebyl rozhovor ani s jednou rodinou a policie tentokrát nedovolila, aby na ulici jako obvykle byly „rodiny krizových herců“ chovající se jako blázni.

Kde je koroner? Přesně jako po střelbě v San Bernardinu, nevidíte nikde dostatek sanitek, které by nasvědčovalo, že odvezly do márnice 50 lidí, a tím méně 50 raněných do nemocnice. Která místní nemocnice v Orlandu přijala raněné?

Jsou zde všechny náznaky, že se jedná o druhořadou hollywoodskou produkci Komise pro vysílání Ministerstva obrany. I dobrý film o zombících si lépe poradí s ranami a kalužemí krve. Ale zde, stejně jako v San Bernardinu, nejsou ani žádná těla zabalená do bílých prostěradel či do vaků pro mrtvoly, ani se nikdo nehrne poskytnout ošetření či první pomoc několika „vytříděným“ raněným ležícím na ulici.

San Bernardino, Orlando i Sandy Hook byly události inscenované kvůli propagandě, ukazující, že naše vláda si dala pravomoc, aby mohla terorizovat své vlastní občany prostřednictvím falešných inscenovaných teroristických událostí. Jak dlouho bude trvat, než začneme vyhazovat z Kongresu všechny ty, kteří umožnili průchod zákona o obraně státu (NDAA), který učinil z falešných vlajek legální propagandu proti lidem, které zastupují?

Můžeme ještě dodat, že krizoví herci nevypadají, že by byli oblečeni do klubu, respektive do homosexuálního nočního klubu. Jejich boty jsou příšerné a jejich vlasy ještě horší, na to, že pro návštěvu klubu se každý hodí do gala. Navíc, mysleli jsme, že gayové a lesbičky mají různé kluby a nikoli společné. Ale pro akci falešné vlajky se stal noční klub klubem pro LGBT, vše v jednom.

Že by tito placení herci byli místní lidé, kteří potřebují rychle peníze, protože IRS zadržela tento rok kredity daně z příjmu plátcům daně, kteří nemohli doručit své stvrzenky, a ti kteří měli tento měsíc problémy, protože jim nefungovaly EBT karty na potravinovou pomoc? Zní to, jako by naše vláda přilévala olej do ohně. Aha, pravda … letos má být další léto nepokojů. 



8. Bezpečnost – podstata lživé kampaně je známa málokomu.

Zde: Všichni účastníci cvičení a krizoví herci podepisují Dohodu o mlčenlivosti se „Státní bezpečností“, kde je věta slibující rychlé a přísné potrestání, pokud bude porušena. Každý účastní se doví jen „to, co je nutné, aby věděl“, a nedozví se nic o účelu a cíli události.

Bylo tam mnoho agentur, a všechny prohlašují, že vyšetřování má na starosti někdo jiný. Ani jedna agentura nemá více odpovědí, než jim dovoluje říci přísný scénář. Ani jedna osoba není viditelně rozrušena ani nejedná tak, jako by byla tam, kde BYLI ZABITI LIDÉ. Musíme se ptát, která agentura to má na starosti zde. Je to jako v San Bernardinu, kde se toho ujala FBI, ale dosud jsme od ní neslyšeli nic jiného, než že to byla FBI, kdo odemkl telefon Apple, a nikoli Apple. Jsme zvědavi, kdo to bude zde, a kdy se americký lid dozví pravdivé zprávy o události.

Rádi bychom viděli také zprávu koronera a také statistiku vražd v Orlandu. My, co víme o událostech pod falešnou vlajkou, však víme, že k tomu nikdy nedojde. Ani v Newtownu (Sandy Hook, kde nezemřely žádné děti), nikdo nikdy nevydal žádné úmrtní listy. Dokonce přijali zákon, který dovoluje, aby tyto certifikáty nebyly vydávány. Viděl někdy někdo zprávy koronera ze San Bernardina? A co by udělaly federální kriminální statistiky vražd po masových střelbách v Newtonu (Sandy Hook), San Bernardinu a nyní v Orlandu po takovém přílivu? Jistě by významně vzrostly, ale samozřejmě nevzrostly, protože v takových událostech pod falešnou vlajkou nezemřel nikdo jiný nežli nastrčená figurka střelce.

Jsou potřeba skuteční reportéři, ne gaučoví analytikové jako my, kteří by se toho ujali a dali nám vědět, až budou vydána oznámení o úmrtí pro Sandy Hook, San Bernardino a Orlando, a aby prohledali statistiky zločinů pro tyto obce v roce incidentu a v letech po incidentu.

Viz článek anglicky: „Úmrtní listy v Sandy Hook mají být nepřístupné veřejnosti.“ Sandy Hook Death Certificates to be Restricted.


9. Flexibilita: klamná kampaň se adaptuje a mění s časem, kdykoli je třeba změny.
Zde: Důkazy se ničí nebo jsou zmanipulovány, a na detailech už nezáleží, protože viníci jsou mrtvi. Na vyšetřování už není zájem.


Střelec je mrtev (stejně jako v San Bernardinu Farook a Maliková, a v Sandy Hook Adam Lanza). Takže pro tyto nastrčené figurky je to čistý konec, není třeba, aby chodili k soudu a dokazovali, že šlo o falešnou vlajku. Scéna zločinu, v Mateenově případě noční klub, byla příhodně zničena výbuchem na konci policejního obléhání.

Další věc: Mateen, který při minulých výsleších na FBI nebyl posouzen jako nebezpečný, použil svou fungl novou útočnou pušku, aby skolil dav lidí v nočním klubu kolem 2 hodiny v noci. Ale na Floridě bary a restaurace nesmějí od 1hodiny v noci do 7 do rána podávat alkohol. Takže je pochybné, že bar byl vůbec plný. Většina lidí obvykle odchází domů, jakmile se přestane podávat alkohol. Pravděpodobný scénář je tedy ten, že událost pod falešnou vlajkou použila bar ve 2 hodiny v noci, protože byl zavřený a snadno se prováděla inscenace. Viz „Alkoholový zákon na Floridě“, Florida Alcohol Laws

Ale zpět k Mateenovi: Po vyčerpávající noční střelbě a držení rukojmí se účastnil 3hodinové přestřelky, po níž instaloval bombu a zničil místo výbuchem. Jak příhodné. Moc jim toho ze scény zločinu nezbylo. A opět je to podobný scénář jak v San Bernardinu, kde byl Farookův dům ponechán pro volný průchod reportérů a kameramanů. Nebo jako Sandy Hook, kde škola byla po „střelbě“ dokonce srovnána se zemí.

Doporučení pro pojišťovnu nočního klubu Pulse: možná by vás napadlo pozdržet platbu za budovu do doby, než vaše vlastní vyšetřování ukáže, kdo vyhodil klub do vzduchu. To pravděpodobně způsobí, že do několika dní bude demolice klubu dokončena.


10. Koordinace: organizovat se v hierarchii k udržení konsistentní distribuce informací.

Zde: Federální agentrury mají navrch nad místními agenturami vymáhání práva díky elementu „Státní bezpečnosti“ cvičení, které je řízeno Ministerstvem obrany.
Na místě se velmi rychle objevilo velké množství agentů a agentur, které vytvořily ohraničení, kterým neprošel nikdo, ani lékaři, policie nebo záchranáři. Opět by nás zajímalo, kdo má na starosti kriminální vyšetřování.


11. Utajování – protiřečící informace jsou ničeny.

Zde: Viník je mrtev, a ze zpráv, Internetu a médií mizí důkazy. Nastrčená figura neměla vojenský trénink, přesto střílela extrémně rychle a přesně, ale žádný úřední činitel se nedívá na důkazy.
Tito střelci ve všech třech falešných vlajkách – Sandy Hook, San Bernardino i Orlando – museli mít předešlý vojenský výcvik, aby byli schopni udělat to, co udělali. Samozřejmě o Mateenovi víme málo, kromě toho, že odpovídá přesně vzoru zločince ISIS, přes noc radikalizovaného a se vrozeným nezastavitelným zabijáckým instinktem. Ani policie ho po tři hodiny nedokázala zastavit. Museli použít vojenského vybavení OSN, aby rozbili zeď a dostali ven netrénovaného muže. Ale FBI je si jista, že byl z ISIS, nenáviděl gaye a bil svou ženu.

Co dělá vojenské vybavení OSN v Orlandu na Floridě? Ach ano, vojska OSN, pozvaná do naší země Obamou, si jdou pro naše zbraně, až bude Dohoda o malých zbraních neústavně procpána našimi vlasteneckými hrdly neocony a globalisty, kteří stojí za všemi těmito událostmi pod falešnou vlajkou.


12. Nepravdivá tvrzení – vyrábění pravdy.

Zde: Rodiny „obětí“ mají herecké zázemí a dostávají plat přes účty GoFundMe i přímé platby, zejména hypotéky. Často projevují málo emocí nebo žádné, dokonce se usmívají či smějí. Lež postupuje a „oficiální historka“ je přetvářena médii v pravdu.

Ihned po střelbě vyskočilo na internetu několik webových stránek GoFundMe, kde byla jména oficiálně mrtvých. Napočítali jsme 10 oddělených fondů, vytvořených ve chvíli, kdy bylo pojmenováno pouze 5 obětí. Orlando je prohlášeno za oblast katastrofy, takže dostane spoustu peněz na pomoc po střelbě.

Největší masová střelba v americké historii zjevně má veškeré přísady události pod falešnou vlajkou – stejně jako ostatní masové střelby, k nimž došlo během Obamova funkčního období. Veškeré znaky nasvědčují tomu, že cvičení bylo inscenováno a obrátilo se v událost „s aktivním střelcem“. „Obviněný“ je mrtev a FBI „ví“, že to udělal, protože jeden člen rodiny řekl, že vyjádřil nenávist vůči gayům.

To je dostatečný motiv pro člověka hlásícího se k ISIS, aby se stal nadlidsky smrtícím střelcem. Samozřejmě dosud nebylo nalezeno ani stéblo důkazů. V době, kdy píšeme tento článek, byl případ již uzavřen, dříve, než byl vůbec otevřen, scéna zločinu byla zničena výbuchem a poté zapečetěna, a mrtvá těla zázračně opustila noční klub a dostala se do koronerova úradu. Zranění byli zameteni do bezejmenných nemocnic s policejními hlídkami, aby bylo zajištěno, že je nebude obtěžovat nikdo od novin.

„Rodiny obětí“ a široká veřejnost čekají celé dny, aby zjistily to, co by mělo být známo v řádu minut. Krizoví herci zapomínají, že jsou na kameře, a vymýšlejí si při každém dalším rozhovoru větší historky. Obrázky a videa jsou z neznámých zdrojů a nebylo dovoleno filmovat z helikoptér. Na veřejnost dosud nevyšlo ani jedné soukromé video nebo fotka.

Musíme připustit, že Odbor vysílání Ministerstva obrany společně s FEMA, Homeland Security, FBI, ATF, OSN a mnoha dalšími agenturami, které se jako zázrakem objevily na scéně v řádu minut, zlepšil některé aspekty jimi vyráběných událostí pod falešnou vlajkou.


Zde jsou věci, které jsme je přiměli dělat my, bdělí vlastenci, aby jejich události pod falešnou vlajkou byly úspěšné:

  • Udělejte to uprostřed noci.
  • Udělejte to s lidmi, které nikdo nezná.
  • Udělejte to se střelcem, který se hlásí k ISIS, ale je Američan.
  • Udělejte to hned po velkém počtu cvičení v oblasti.
  • Najměte si herce, kteří nutně potřebují peníze – chudoba jako zbraň. 
  • Udělejte to ve tmavém klubu, kde střelec není vidět.
  • Udělejte to s hrozbou bomby, takže je možno oblast zcela uzavřít jako součást bezpečnostního plánu. 
  • Zaměřte se na cílovou komunitu lidí či víru – komunitu LGBT (lesby, gayové, bi- a trans)
  • Udělejte to ve městě, které patří do Iniciativy silných měst OSN.
  • Mějte zcela pod kontrolou zpravodajství, zejména nedovolte pohyb helikoptér nad oblastí.
  • Omezte svá sdělení na „úřední místa nám oznámila“ nebo „byli jsme informováni“ či další krycí fráze, aby bylo novinářům jasné, že nesmějí zveřejňovat nic kromě oficiální verze.
  • Pokračujte v Obamovu plánu odvážných akcí k prosazení Dohody o malých zbraních OSN – odebrání zbraní lidem. 
Související článek:
Orlando Mass Shooting: Another Obvious False Flag and Government Psyop







8 komentářů:

  1. Proč se tma vydává za světlo? Proč se maskují a orchestrují takové akce? Aby se rozdmychával strach lidí a tím se snižovala jejich vibrační duchovní úroveň, aby se odtahovala jejich pozornost od podstatných věcí a zároveň se ukazovalo, kdo je tady pánem. K tomuto "svatému" účelu slouží i jiné manipuace a jejích nástroje - věže pro přenos skalární energie, církevní a jiné vymývání mozků atd. - jen aby se masy držely pod kontrolou mysli a ve strachu. V tomhle měli marxisté pravdu - že náboženství je opium lidu. Tak maximíálně do události, která je z hlediska počátků osvobozování již před prahem. A to je dobře.

    OdpovědětVymazat
  2. Myslím, že máš strach přiznat si, že na světě dochází k nepředvídatelným situacím, které nemá nikdo pod kontrolou. Proto potřebuješ tajemné organizace v pozadí, které podle tebe tahají za nitky a které mají podle tvé představy vše pod kontrolou. To, čeho se nejvíc bojíš je chaos a to, že nikdo nic pod kontrolou nemá. Takže sis vybájil tajné organizace, které všechno řídí a promítáš si do nich veškerou svojí nejistotu, úzkost a vztek... Je to jen kanál, kterým všechny své negativní pocity jen udržuješ při životě a zesiluješ.

    OdpovědětVymazat
  3. A už je to tady! Hahaha! Dnes 18:48 www.novinky.cz
    "Obama požaduje po masakru v Orlandu zákaz prodej vojenských zbraní. Chceme-li ochránit USA před domácími extremisty, musíme zabránit budoucím vrahům v přístupu k vojenským zbraním, prohlásil americký prezident Barack Obama v reakci na teroristický útok v klubu pro homosexuály v Orlandu."

    OdpovědětVymazat
  4. Žádný gay nebyl ozbrojen, ani barman? Ani pepřovým sprejem?
    Tak takový masakr by se v Texasu stát nemohl.

    OdpovědětVymazat
  5. Super články! Dlouho sem orgo-net nesledoval, ani moc střelbu v Orlandu ale opět mi to přišlo divné, jak jsou všichni v klidu a všechny tyhle střelby poslední doby působí tak uměle. Já nevím stačí se podívat na video "bitky" na fotbalovém mistrovství evropy a cítím se za monitorem mnohem víc v nebezpečí než při sledování záběrů ze střelby z Orlanda. Nehledě na oběti které jsou všechny tak nějak uplně přesně zraněné na citlivých a častých místech, ale víc neštěstí a zármutku mám ve výrazu tváře já a to jen kvůli každodenním záležitostem života, přestože se kolem mě žádná střelba právě neodehrála.

    OdpovědětVymazat
  6. Lidstvo aneb jedna velká divadelní scéna... PS: http://goo.gl/vmMhjs

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A na té divadelní scéně je také trolí hemžení...

      Vymazat
    2. Nevídím velký důvod k divadlu bez obětí. Obětovat život 50 bezvýznamných buzíků a leseb je ta nejmenší položka a daleko levnější.. Dražší je zmanipulovat a správně vést střelce.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.