8. března 2016

Pozoruhodný haarpový radarový kruh v Austrálii

Pěkný exemplář haarpového radarového kruhu z Austrálie 6. 3. 2016.

V Austrálii se vlastně začaly zobrazovat radarové kruhy možná nejdříve na světě ... dnes už jsou vidět po celém světě, a dokonce jsou na mnoha zobrazeních už vyretušovány, ale v Austrálii pořád ještě mají ty nejpozoruhodnější (:-))) (Jedny z prvních pozorovaných kruhů v Austrálii z r. 2010 uvidíte zde: http://orgo-net.blogspot.cz/2010/03/haarpovy-kruh-nad-australii.html)

K čemu přesně slouží, nevím. Myslím, že to může být nějaké "odpuzování deště", anebo naopak aktivace atmosféry do 48 hodin před extrémní povětrnostní událostí. Třeba ještě uvidíme...

Zdroj snímku a další pozorování australských radarů na blogu: https://otterwalks.wordpress.com/2016/03/06/haarpiri-family-operations-continue-centered-in-esperance-australia/



Související: http://orgo-net.blogspot.cz/2011/09/meteorolog-o-radarech.html

8 komentářů:

  1. Manipulacím bude konec, čas výstupu Země z temnářské izolace je tady: http://bod-zlomu.blogspot.cz/2016/03/plan-vzestupu.html (překlad)
    originál: http://2012portal.blogspot.cz/2016/03/the-ascension-plan.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V uvedeném článku na http://bod-zlomu.blogspot.cz/ se Cobra, mluvčí RM, mj. vyjadřuje k oblaku v Kostarice, ke kterému byl loni článek i zde: http://orgo-net.blogspot.cz/2015/09/divny-oblak-nad-kostarikou.html. Dle Cobry se jedná o oblakem obehnanou plejádskou světelnou loď v blízkosti plejádského energetického vortexu kostarického San Jose. Jinak plejádské energetické vortexy jsou i v Evropě - např. Untersberg, místo na německo-rakouské hranici v blízkosti Salzburgu.

      Vymazat
    2. Přichází čas velkého finále mezi silami světla a silami temnoty jinými slovy závěr galaktických válek po tolika letech? Viz odstavec ze zprávy B. Fulforda z tohoto týdne, uveřejněné na řadě webů: "As all of the above shows, and multiple sources agree, something very big and worldwide is coming down. Many insiders say it could happen as early as this month or April. We shall see how events unfold." Uvidíme.

      Vymazat
    3. osobeně jsem velice zdrženlivý v přijímání informací z chanelingů, co když i tato entita pod přezdívkou Cobra je také pouhým výmyslem a dalším vychytralým tahem Iluminátů, pro zmátnutí a zmanipulování lidí? Plejáďané v takovém rozsahu zde na Planetě neoperují.Posílají sem maximálně své výzkumníky roboty co pouze mapují vědomí lidí, Planety apod., dělají sondáže a zkoumají energii Země. Samozřejmě při nějakém hrozícím nukleárním nebezpečí či kataklizmatu jsou připraveni zasáhnout dle ujednání galaktické federace.

      Vymazat
  2. Je dost možné, že se klimateroristé snaží už nějaký ten pátek vybudovat radar či něco takového, co bude vhánět do pevniny silnější deště či vlhký mořský vduch. "Rudý" kontinent je totiž z hlediska proroctví jako potenciální kandidát odsouzený ke konečnému zániku ohněm. A nemá být více vzkříšený. Takových spekulativních kandidátů je samozřejmně více, ale Austrálie je z hlediska kabalistů jeden z nich a proto v tom vidím snahu promísit místní klima co nejvíce vodou. Jak však spatřujeme každý rok, počet lesních požárů na této pevnině rok od roku stoupá, takže úspěch klimateroristů asi nebude bůhvíjak veliký.

    dan.

    OdpovědětVymazat
  3. Nechci nijak zlehčovat toto téma, ale výskyt tohoto jevu, respektive střed tohoto jevu se kryje s umístěním tohoto -http://www.bom.gov.au/products/IDR323.loop.shtml - meteoradaru. Tudíž je možná i porucha ve sběru dat (k čemuž se přikláním)-

    Vašek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Yes, it is BoM, as is all Australian weather Radar, This is Esperance. It is a Spiral Vortex created when 360 degrees of Outburst have an induced laser collide with the linear radiants. Those linear bursts react to the collision and bend to a Path of least resistance. Hence, the spiral. This continued to be Operational, cycling for over a month, Then, when the region was primed, a massive Ionospheric Heater assault ensued. A minimum of 3.1 Billion watts of Radio Tomographic energy. This Synthetic Plasma is a Future Weapon amid the growing RF/ EMF - Directed Energy Weapons being experimented upon the populous of global Nation States. Australia simply shows more activity because it is amid upgrading their interfaced systems. They have not engaged the filters that negate this type of data as is the case with much of the world. This is Eugenics...! The Money Powers with their Technocratic elite have an agenda. We are being Exterminated...! otterwalks: https://otterwalks.wordpress.com/ Survive-All...

      Vymazat
  4. Namísto sněhu padal v únoru na Slovensku písek. Vím, že může padat někdy písek, ale to se většinou děje v létě, nebo ne?
    zdroj zoznam.sk -Namiesto snehu padal na Slovensku vo februáru piesok zo Sahary. Je tam i foto a nebyl to jen malý poprašek z písku, ale dost silná vrstva.
    (Nejde mi sem vložit link)

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.