3. února 2016

Žebrovitá umělá oblačnost 2. 2. 2016

Žebrovitá umělá oblačnost 2. 2. 2016
Sepsal Orgonet 3. 2. 2016


Jak jsme již dávno vysledovali, celoplanetární umělý systém ovládání počasí používá dvě základní vrstvy oblačnosti. Spodní (na satelitních snímcích se jeví žlutá) je vytvořena umělým vypařováním (zahříváním povrchu země mikrovlnným zářením z "mobilních vysílačů" a radarů, horní se jeví jako bílá a je tvořena větším či menším splynutím chemtrailsových čar.

Polojasné počasí nad územím ČR 2. 2. 2016 vzniklo naporcováním spodní žluté oblačnosti na pravidelné pásy/žebra/vlny/, nebo jak tomu chceme říkat, pomocí jakéhosi vlnění, možná mikrovlnného, možná skalárního.

Meteurologové se žalostně snaží vyložit tyto pruhy jako tzv. "orografické vlnění", avšak to už jsme zde dávno ukázali, že s orografickým (vytvářeným pohořím, ostrovem) vlněním to nemá nic společného a jde o čistočisté haarpové (pro zjednodušení tak zde říkám každému vlnění používanému k výrobě počasí, třeba z různých "radarových" zařízení, ze satelitu, atd.). (Bližší výklad vic článek http://orgo-net.blogspot.cz/2011/10/vlneni-orograficke-nebo-haarpove.html )

Satelitní snímky mluví za vše. Oblačnost je "bičována" vlněním dokonce tak, že vznikají křížené pásy, což je přírodně naprosto nemožné... Nad "žebry" se vznášejí chomáče chemtrailsové oblačnosti.
K čemu tato manipulace přesně slouží, to nevím. Možná jen proto, že "nahlásili" polojasné počasí, a tak museli tu souvislou žlutou vrstvu "rozkrájet" vlněním.

Zdroje: http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/sat/data_jsavhrrview.html
http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/sat/data_jsmsgview.htmlhttp://oiswww.eumetsat.org/IPPS/html/MSG/RGB/EVIEW/SEGMENT15/index.htm





Animace: Průběh žebrovité oblačnosti za celý den 2. 2. 2016

https://youtu.be/OPG_O3-mhPE



Dodatek: Tato chemtrailsová oblačnost se blíží nad naše území ráno 3. 2. 2016.




25 komentářů:

  1. Leda že by otec zbraní formou ovládání počasí promluvil: http://www.infowars.com/flashback-father-of-weather-weapons-exposes-secrets-to-weather-warfare/
    A pak prý, že toto ovládání neexistuje! http://www.theeventchronicle.com/study/the-weather-isnt-reported-its-scheduled/
    http://www.zengardner.com/the-weather-isnt-reported-its-scheduled/ http://www.geoengineeringwatch.org/
    Ale než si hledat pravdu, lidé se raději upínají na slaďoučké lži. Lež je normální a příjemná; to jen pravda je nějak nepohodlná a příliš konspirační.
    http://www.theeventchronicle.com/media/informational/is-texas-under-attack-by-the-u-s-government-for-resisting-jade-helm-weather-warfare-right-before-our-very-eyes/ http://www.theeventchronicle.com/news/north-america/evidence-cia-weather-weapons-spy-agencies-fund-climate-research-hunt-weather-weapon-scientist-fears/
    http://www.theeventchronicle.com/study/us-air-force-admits-they-can-control-weather/ http://www.theeventchronicle.com/science/weather-control-with-lasers-now-possible/ http://www.theeventchronicle.com/study/the-secret-underground-complex-of-mount-weather/

    OdpovědětVymazat
  2. Přátelé,sejdeme se v Praze v sobotu 6.2.v 15:00 hod Hradčanském nám...proti všem těmto aktivitám,NE Nov.svět.řádu a řízené emigraci proti Evropě.Jak víme,Evropa stojí stále na základech Římského práva i s Esagilou Říma,Vatikánem a současným pontifikem-Jezuitou.Aby mohl začít fungovat Nový svět.řád,musí být pevnost esagila(stejně,jako kdysi v Babylonu)zničena.Hlavní prediktoři ji chtějí zničit pomocí divokých nájezdníků-islámských imigrantů.Zednáři opět na hlavní scéně,tak jako vždy..Evropa má zaniknout spolu s Římem,automaticky.A kde bude stát nová ESAGILA vrchního Pontifika,bašta Zednářů a Moc Hlavního Prediktora,zatím nevíme.Slované měli vždy své ,,Esagily"-slavné VELEHRADY,nenáviděné zednáři,Jezuity i Římem.Pojďme protestovat a ukázat svou sílu 6.2. v Praze.Nebude to Jen proti řízené emigraci,ale i proti násilí v plánech zednářů a prediktora pro Nový svět.řád.

    OdpovědětVymazat
  3. "K čemu tato manipulace přesně slouží, to nevím." K čemu? Zkus se pozorovat v souvislosti smínků při těchto divotvorných změnách. Zkus pozorovat lidi, zvířata ve svém okolí v tu dobu. Optej se přátel, jak se zrovna cítí ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Kdo platí má dobré počasí, kdo neplatí a je proti systému, ten má hurikány a kroupy. Nepohodlných se lehce zbaví a důkazy za tyto zvěřstva nejsou veřejnosti dostupné, ani vládám. Je to tajný projekt vlastnící US Air Force a Pentagon. Kdo se vzepře, rozemeleme ho jako vepře. Tak tohle mi připomíná mafií systém vykořistovaný, zatím řídící ekonomiku světa. Chceš být součástí světa, musíš se podřídit. Jinak tě vymažem ze světa - chudoba, války, počasí, nemoce. Mají v rukávu spousta skrytých es, proti kterým se nedá jen tak lehce jít. Pokud se opravdu lidé nespojí a přestanou slepě následovat pastýře, který je vede směrem na jatka a do otrockého systému. Země je už na to dost splundrovaná, zdroje potravin jsou otrávené, genetikou, pesticidy. Voda otrávená fluoridem a odpadem z produkce, která již neměla dávno existovat. Komáři jsou tak malí, kdo dokáže, že vás zabil komár ? Nejhorší jsou jedy, které nás pomalu zabijí a otupují naši mysl. Je jich kolem nás už spousty, i v nás.
    Jediná naděje je spojit své síly a konečně se vymanit ze sleposti. Systém který přežívá jen díky tomu, že druhým bere čas, peníze, i zdraví. Nebudme slepý a neignorujme to. Peníze na tyto projekty tečou z lidí, podstivých lidí, kteří celý život pracují, za naše činy a celoživotní službu, odsoudí ke stáří jako nepotřebné. Tohle je realita, které nebudu sloužit. Můj život je jedinečný, stejně jako vás všech. Význam života je víc, než shánět peníze a vidělávat je. Na to nikdy nezapomeňte.
    Tady je odkaz na petici pro odtajnění všech ukradených a zabavených projektů, který se využívají pro skryté vesmírné programy. Mohli sloužit celému lidstvu, ku prospěchu přírody a celého světa. Místo toho se používají proti nám.
    http://www.theeventchronicle.com/editors-pick/cobra-make-this-viral-secret-space-programs-disclosure-petition/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tady v češtině petice ... VÝZVA K ROZŠÍŘENÍ - Petice za odtajnění vesmírných programů
      http://bod-zlomu.blogspot.cz/2016/02/k-rozsireni-petice-za-odtajneni.html

      Vymazat
  5. Stále se mluví o transformaci, o nové planetě, novém systému o duchovním vzestupu a pod. Až půl roku neuvidím na obloze ten chemickej hnus, tak teprvá začnu brát nějakou transformaci a změnu systému vážně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jaksi nepochopil že do transformace se má zapojit každý, ne jen sedět a čekat, nebo nadávat jako většina zde ...

      Vymazat
  6. Chemickej hnus skončí až v Události. To té doby než se Událost stane, to tady budou nemocní mocní tohoto světa postřikovat. Událost souvisí s pulsem z centrálního glaktického slunce a jeho aktivita, jak je známo, stoupá. Prostě k vystřídání vesmírných epoch cca 26 000 trvajících dojít musí, ale není v silách člověka poznat přesně - kdy?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. opět nepochopení, kdy k tomu dojde záleží na lidech..., když nic neděláš nic se nestane

      Vymazat
    2. Anonymní 5. února 2016 13:00 tady akorát machruje

      Vymazat
    3. Prosím Vás, co myslíte tou tzv. Událostí, míní se tím snad nějaká katastrofa globálního měřítka, či vstup Planety a části lidstva do již známé prorokované 5D reality? Znamená Událost nějaký významný předěl na naší Planetě, či potažmo v celém Vesmíru? A kdo o takovém přerodu vlastně informuje? Děkuji. Hezký den

      Vymazat
    4. Událost není katastrofa. Událost je vystřídání galaktických roků trvajících cca 26 000 let. Událost přinese významný předěl, protože při vystřídání, které má nastat někdy v těchto časech, padne pozemská karanténa a galatická izolace, do které pozemšťany a celou matku Zemi úlisně vmanipulovali temnáři. Mnozí, kdo stále filosofují o 4 D, 5 D - jen opisují různé "info" z chanelingů. Není všechno zlato, co se třpytí... My se nemáme soustředit na nějaká chanelingová poselství, ale na větší spojení se svou duší, se svým vyšším já. Tam je moudrost vždy...

      Vymazat
    5. Zde je něco o Události v angličtině:
      http://etheric.com/prophecy-of-bulgarian-mystic-peter-deunov-predicts-coming-superwave-39-years-before-the-superwave-theory-was-first-proposed/
      http://etheric.com/galactic-core-fission-event-in-edge-on-disc-galaxy-j11262944/
      http://www.theeventchronicle.com/metaphysics/spiritual/70-year-old-prophecy-earth-will-soon-swept-extraordinary-rapid-waves-cosmic-electricity/ A zde je něco o Události v čj:
      http://bod-zlomu.blogspot.cz/2015/11/galakticka-vlna-lasky.html

      Vymazat
  7. No tak na onu Událost si ještě vážení počkáme min.20.let,Vanga uvádí něco kolem roku 2040, ovšem do té doby, při držení současného tempa devastace planety,bude s lidstvem v této fyzické 3D realitě amen. Ale co...., však už tu byla spousta civilizací co zkolabovala a nás to čeká nejspíš také, jako lidstvo zásadně selháváme, nicméně to v galaktickém měřítku nebude nic co by ohrozilo vesmírné kontinuum.Duše se zrodí jinde a dál bude usilovat o duchovní vzestup ke Zdroji.Však Planeta není jediná, kde se dá prožít škola života, i když v pravdě svoji rozmanitostí forem života je zcela unikátní a má toho ještě hodně před sebou, žel pravěpodobně už né dlouho s lidským plemenem, který ji po tisíciletí jen ubližuje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale houby 14:34, jakých 20 let čéče? Podívej se na ruské video o životě Vangy, je hodně podrobné, tak se dovíš, že mluvila o 2016, pak 2018, a pak 2023, kdy už bude po všem.No a tenhle rok to tedy začne.Říkala že Evropou.

      Vymazat
    2. Vanga v době předpovědi měla pravdu, ale od té doby se hodně změnilo, k Události dojde mezi lety 2017 -2022 , záleží na lidech ...,

      Vymazat
    3. K Události by mohlo dojít i letos:
      - ale musí se pohnout duchovní probouzení lidstva (to znamená zlom v tom, že zmanipulované ovce si nechávají lhát, jsou relativně spokojené a klidně přežvykují); problém je i v tom, že se možná doposud neprobudili všichni reinkarnovaní duchovní mistři v počtu 144000 ze starých mystických škol???
      - zlo je nesmírně silné a samotní lidé bez pomoci pozitivně laděných mimozemšťanů s ním nehnou; konec konců s ním chce hnout jen část lidstva, další část lidstva vesele spolupracuje s temňáky, uvěřili jejich klamným slibům a nic jim nehybí
      - naposled o Události rozhodně ta, která na planetě Zemi byla velmi uctívána a to Bohyně; Bohyně se do střídání vesmírných cyklů vkládá vždy; teď je to o to složitější, že s koncem cyklu též mají beze zbytku skončít galaktické války a lidstvo má vyjít na vyšší stupeň v poznávání královny všech moudrostí a to v duchovní moudrosti.

      Vymazat
    4. Také se přikláním k roku 2021-22, jako času globálního obratu ke Světlu, jak již několikrát avizoval Petr Chobot.Od letošního roku řada jasnovidců poukazuje na velkou možnost už zásadnějšího řečeno selsky oddělování zrna od plev, které má být dovršeno právě v dalších letech a po roce 2021, po ukončení první fáze transformace očisty má začít zcela nová éra lidstva, založená na zcela jiných hodnotách,kdy už žádní Ilumináti, Rockefelerové, diktátoři,pedofilní církevníci, satanští papežové, političtí paraziti či bojechtivý fašisti a řada podobných nebudou mít zde možnost na Planetě existovat a dále z nás dělat otroky.Jejich čas na Zemi se již kvapem krátí a pro nás to je dobrá škola života a poznání i té temné strany jejcih i té naší. Pokud nezmění výhybku, tak si budou žít ve svém iluzorním světě násilí, ovládání, zmaru, válek a destrukce, kde se budou moci plně projevit ve své negativitě a svém bláznovství.Proto jim přejme mnoho štěstí a brzkého prozření, jsou to přece jen stále naši bližní.

      Vymazat
  8. Nesmíme to vzdávat, lidi se budí, myslím, že hlavně u nás, tak jak je to prorokováno. Světlo je mocné a většina z nás jsme bytosti světla. Satanské plemeno Rotchildů, Rockefellerů, Morganů a ještě pár drakonských rodin spěje ke svému konci, proto tak řádí.

    OdpovědětVymazat
  9. Anonymní 23. ledna 2016 12:01
    „Jediná věc je nezbytná pro triumf zla, aby dobří lidé nic nedělali.“

    OdpovědětVymazat
  10. Také si myslím, že k Události-vzestupu lidí , duší do vyšší vibrace dojde již tento rok, frekvence vibrací lidí neustále roste dle průzkumů a jasnovidných lidí, a tak se domnívám, že máme dobře a slibně nakročeno k lepším zítřkům a v létě by už se to mohlo v klidu a míru spustit.Je nejvyšší čas a není třeba už dále otálet, vždyť na ten okamžik čeká miliardy civilizací a vlastně celé Jsoucno:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní 6. ledna 2016 11:55
      Orgonet zde v diskusi k článku ze dne 14.1.2014 napsal: "...ale my na druhé straně víme, že mimozemci mají Fukušimu pod kontrolou a nenechají to dojít ke katastrofě, ke které by bez nich už dávno bylo došlo"... Jistě ani prostřednictvím nevhodných vakcích nepřijde pro lidstvo genocida. Tyto věci poplatné temnotě jsou na ústupu, protože mimozemci, kteří jsou na naší straně, po temnotě jdou. Kdyby tomu tak nebylo, tak by temnáři již před několika desetiletími rozpoutali masové zabíjení svých odpůrců a nejenom jich (mělo padnout 90%), globální znásilnění pravdy, nový světový řád v plné síle s čipy pod kůží s femakempy atd. Naši vesmírní bratři a sestry zaznamenali úspěchy, pronikli na potřebná místa; např. měsíc, ke kterému na orgonetu byl článek 16.5.2014, vyčistili od reptošů; čistí se i od drakošů i od jiných exponentů temnoty. Vesmír je blízko vrcholné transmutaci temnoty. N. Tesla kdysi napsal, že všechno je světlo. Také naše předrahá životem překypující Gaia se chystá a snaží se to udělat tak, aby to bylo co nejvíce schůdné. Návrat Bohyně, ženského aspektu Božství. Kvantový skok, náhlé zrychlení evoluce, využití plné kapacity mozku, uvolnění blokování určitých vláken DNA, vstup do plně otevřeného vědomí - i při tom si Matka zakládá na jemnosti.

      Vymazat
    2. Překlady k návratu Bohyně:
      http://bod-zlomu.blogspot.cz/2015/11/galakticka-vlna-lasky.html
      http://bod-zlomu.blogspot.cz/2015/08/galakticka-bohyne.html
      http://bod-zlomu.blogspot.cz/2015/08/vyssi-laska.html
      http://bod-zlomu.blogspot.cz/2015/10/hnuti-odporu.html
      http://bod-zlomu.blogspot.cz/2016/02/dulezita-situacni-aktualizace-unor-2016.html

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.