27. ledna 2016

Britská společnost Oxitec vypustila v Brazílii milióny GMO komárů

Britská společnost Oxitec vypustila v Brazílii milióny GMO komárů
Sepsal Orgonet 27. 1. 2016
Zdroje uvedeny v článku

Média rozjíždějí kampaň šíření děsu z "nového neznámého viru zika" (i když je znám už 60 let a dosud nikdy neškodil), i s hrozivými snímky zakuklenců z předešlých kampaní o prasečí chřipce (:-)))

I když i média přiznávají, že vůbec není jasné, co stojí za postižením novorozenců v Brazílii, nám je jasné, že mezi virem zika, povinným očkováním proti tetanu/záškrtu/černému kašli brazilských těhotných žen a vypuštěním GMO komárů v Brazílii musí být nějaká souvislost. 

Cui bono? Komu to prospívá? Budou z toho lukrativní státní zakázky na výrobu vakcíny (možná už ji farmaceutické společnosti mají v rukávu, jen čekaly na správnou dobu), lukrativní státní kontrakty na insekticidy, někdo má možná zájem ohrozit olympijské hry v Riu, cestování do Brazílie... sami jistě najdete další možné zainteresované. 

Ono to celé odezní, tak jako všechny předešlé kampaně s uměle vyrobenými viry, ale na ty brazilské chudé postižené děti si už nikdo nevzpomene...


Britská nezávislá společnost monitorující genetické experimenty Gene Watch vydala v roce 2012 rozsáhlou zprávu o experimentech s vypouštěním GMO komárů firmy Oxitec (pdf, 36 stran)
http://www.genewatch.org/uploads/f03c6d66a9b354535738483c1c3d49e4/Oxitec_unansweredQs_fin.pdf.

Úryvek ze zprávy (překlad Orgonet).

„Britská biotechnická společnost Oxitec vypustila v Brazílii milióny geneticky modifikovaných (GM) komárů, poté, co provedla menší experimenty na Kajmanských ostrovech a Malajsii. Další experimenty ve větším rozsahu jsou plánovány v Brazílii. Společnost také doufá, že bude moci provést experimentální vypuštění v Panamě, v USA (Florida Keys), v Indii, na Srí Lance a možná i v dalších zemích.

Patentovaná technika Oxitecu pro genetické modifikování hmyzu známá jako RIDL (Releasing of Insects carrying a Dominant Lethal genetic system – Vypouštění hmyzu nesoucího dominantní letální genetický systém). Veškeré dosavadní polní pokusy se týkaly kmenu OX513 komára Aedes aegypti, který je geneticky upraven, aby obsahoval červený fluorescenční marker a znak „podmíněné letality“ RIDL.

Samec tohoto GMO komára se má pářit s divokými samičkami a produkovat potomstvo, které zemře jako larvy. Vypuštění velkého množství GMO samců, které převýší populaci divokých samců, má za účel redukovat celkovou dospělou populaci komárů, protože většina potomků GM komárů nepřežije do dospělosti. Komáři použití k těmto experimentům jsou „moskyti žluté horečky“ Aedes aegypti, přenášející i tropickou nemoc horečku dengue.

Před vypuštěním na Kajmanských ostrovech ani v Brazílii nebylo zveřejněno žádné hodnocení rizik ani nebyl prováděn veřejný dohled. V Malasii byla publikována předběžná stručná zpráva. Gene Watch získal hodnocení rizik v UK, protože ta si musel Oxitec opatřit, než vyvezl vajíčka komárů k otevřenému vypuštění v určité zemi. Oxitec však v žádném případě nedodržel proceduru oznamování, a nekonalo se žádné veřejné hodnocenení, zda jimi uváděná rizika odpovídají požadovaným evropským standardům.

Technologie Oxitecu vyvolává mnohé obavy. Některé nevyjasněné otázky jsou probrány níže ve zprávě.“ 

Informace o projektech genetické modifikace hmyzu na stránkách společnosti Oxitec:


http://www.oxitec.com/health/our-products/

(Printscreen).


Z blogu https://birdflu666.wordpress.com/
 Brazílie se chystá mobilizovat 220 000 vojáků k boji s virem zika, který je přenášem geneticky modifikovaným komárem Aedes aegypti, vytvořeným britskou společností Oxitec, jehož vývoj byl financován Billem Gatesem.  V Brazílii je dosud 3893 případů vrozené vady mikrocefalie z důvodu viru zika. Vláda daruje těhotným ženám, kterých je v Brazílii nyní 400 000, repelent. 


Z brazilského zpravodajství:
Brazílie vysílá 220 000 vojáků, aby bojovali s virem roznášeným mutantním komárem vypuštěným Bilem Gatesem
http://news.newsdirectory2.com/mysterious-virus-in-brazil-220000-soldiers-to-fight-the-mosquito-zika/
26. ledna 2016

"V boji proti šíření zika viru přenášeného komáry použije brazilská vláda 220 000 vojáků. Ministr zdravotnictví Marcel Castro oznámil v pondělí, že vojáci pojedou předevšm do postižených oblastí, a dům od domu pomohou v boji proti komáru Aedes aegypti. „Komáři jsou v tomto státě třicet let a dosud jsme se jich nedokázali zbavit,“ vysvětlil Castro. Komár přenáší rovněž horečku dengue a žlutou horečku. Jako dodatečné opatření, které má ušetřit současných 400 000 těhotných žen v Brazílii od dalších lekcí, dostanou tyto ženy od „Bolsa Familia“ (Finanční pomoc chudým rodinám), repelent proti komárům."
"Vládní výdaje na pesticidy a insekticidy letos silně vzrostou."

Zdroj odkazů:
https://birdflu666.wordpress.com/

Viz též předešlé články Orgonetu pod štítkem Virus zika ( http://orgo-net.blogspot.cz/search/label/Virus%20zika.)

 

11 komentářů:

  1. Archonti strašně rádi prostřednictvím svých hybridů vytvářejí něco, co lidem bude otravovat život. Byli i za vynalezením drakoniánských zákonů i středověkého moru...Na této planetě ustanovili vězeňský systém a postavili ho do cesty toku vesmírné hojnosti. Peněžní oběživo napustili černou magií, aby bylo a priori bráněno tomu, aby peníze šly na dobré věci a lépe tekly k negativním temnářským projektům. Vždy šli proti kultu uctívání Bohyně a svatá místa zdupávali. Jak uváděl Cobra na svých seminářích, většina lidí v sobě má od nich tolik smůly a bolesti, že si na to zvykli. Zvykli si i na to, že jsou odtrženi od svých galaktických rodin a od svého dvojpaprsku (soulmate, twin soul) - na to archonti dávají zvlášť pozor, protože spojení dvojpaprsků je pro ně zvlášť nebezpečné. Lidi si zvykli i na lež, na to, že se jim nedostává hojnosti ani pravdy, že ani vědci v mnohém nerozumí záhadám světa a vesmíru, kterého jsou světelnou součástí. Běžně se kupř. hlásají nesmysly jako že ve středu naší galaxie je černá díra. Takhle to nemělo být a do nového galaktického roku tyto chyby nepřejdou. Něco podobného uváděl Aolian již v r. 2011, že starý syklus výstavby je u konce a musí zemřít ve velké transformaci, aby mohl přijít cyklus nový s novou perspektivou. Nemůže prorazit kvůli opozičním bariérám temnářů, ale není to beznadějné. Je to nadějné, protože kompletní zpětná metamorfóza si od své přirozenosti všechny temnáře stejně najde.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. skoro v kazde velke galaxii je cerna dira,obihaji kolem ni hvezdy,jako planety obihaji kolem slunce a mesice kolem planet..kdo nebo co vas presvedcilo o tom,ze je to hloupost?dejte mi zdroj,rad si doplnim info..

      Vymazat
  2. Nojo,kontrola porodnosti nám začíná, jak to vypadá. Množit se budou jen ti, co - nemají "virus"?

    OdpovědětVymazat
  3. Umělé snižování celosvětové populace právě začíná....Jakých šílených zrůdností se ještě dočkáme?

    OdpovědětVymazat
  4. Je treba zabranit aby nejaka Anglicka firma tohle delala v Brazilii.To nemaji vladu a armadu,ihned je zatknout.

    OdpovědětVymazat
  5. I jinde jsou záměry něco vypouštět: http://www.nwoo.org/2016/01/27/americka-laborator-na-ukrajine-vypustila-smrtici-virus-20-mrtvych-a-200-vazne-zranenych/

    OdpovědětVymazat
  6. Problémy s očkováním se po světě množí, jak houby po dešti. Ti, kteří pracují ve zdravotnictví, by měli pracovat směrem ke zlepšování zdravotního stavu, nikoliv paradoxně opačným směrem. Nebo snad pod vlivem brainwashingu v tom opačném směru většina už nachází zalíbení? Zde je článek (a zajímavá diskuse pod článkem) o dění v Británii.
    http://www.dailymail.co.uk/news/article-3419025/Paramedics-called-vaccinated-pupils-Northampton-School-Boys-faint.html
    Větší odpor zdrav. sester snad byl jen někde v kalifornii: http://www.theeventchronicle.com/health/more-than-22000-brave-nurses-refusing-to-submit-to-mandatory-vaccinations/ Pod článkem je řada odkazů na další zdroje.

    OdpovědětVymazat
  7. Biologická válka začala.
    Brazilie,nevěrná bankovnímu trust z USA,se chce spojit s Čínou,Ruskem a dalšími do nezávislého finančního celku BRICS,trest přišel každopádně.

    OdpovědětVymazat
  8. Tak už to rozjíždějí ve velkém.Ano je to komár a jmenuje se Bill Gattes

    OdpovědětVymazat
  9. A to jim nedochazi,ze se to cele ,muze obrátit proti nim samotnym???

    OdpovědětVymazat
  10. je nějaký přímý důkaz o tom, že virus zika přenášejí právě ti modifikovaní komáři, nebo je to jen plané šíření poplašných výmyslů ? díky za rozumnou odpověď.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.