25. ledna 2016

Brazilci nevěří výmluvě, že mikrocefalii novorozenců způsobuje virus zika

V zahraničních, a potažmo nyní i českých médiích (např. zde) se rozhořívá velká kampaň strašení virem zika, který dle oficiálních míst způsobuje právě teď v Brazílii extrémní výskyt vrozené vady - mikrocefalie (zakrnění mozku) (už 4 000 případů). Již jsme zde měli článek Jima Stonea, který toto vyvrátil a obvinil z této vady očkování v těhotenství. Totéž si myslí prostí Brazilci, kteří to dávají najevo na sociálních sítích. 
Jelikož případů vady přibývá a světová média šturmují, aby co nejvíce vyděsila obyvatele celé planety nebezpečím (dosud benigního a mírného) viru zika, proti němuž není ochrany kromě repelentu a dlouhých kalhot, Jim Stone dnes zveřejnil další osvětlující článek. =Orgonet=



Brazilci nevěří na výmluvu, že zakrnění mozku novorozenců způsobil virus zika
http://82.221.129.208/ifyouareinamericayouprobablycantseethisk1.html
Jan 25 2016
Brazilians not buying Zika excuse for babies with shrunken brains
Jim Stone 
Překlad: Orgonet


Nyní už je v Brazílii přes 4 000 dětí se zakrněním mozku, které se narodily od 1. listopadu 2015 dosud. Normálně se v Brazílii rodí asi 150 dětí s touto vrozenou vadou ročně. Což znamená, že když se jich 4 000 narodilo za méně než 3 měsíce, vzrostl počet případů této vrozené vady o 13 000 %.

Zde je klíčová zpráva z BBC, která dokazuje, že ten, kdo říká, že to způsobil virus zika, lže. Není možné, aby to byl tento virus, a oni to vědí. I Brazilci nyní hledají odpovědi všude, zatímco masmédia a lékařská komunita se stále snaží to podvodně svést na virus zika.

Z BBC 21. ledna 2016: http://www.bbc.com/news/world-latin-america-35378816, http://www.bbc.com/news/health-35399403

"Brazílie uvádí, že počet novorozenců s podezřením na mikrocefalii čili abnormálně malou hlavu od října 2015 dosáhl téměř 4 000. V nejhůře postižené oblasti má mikrocefalii asi 1% novorozenců.

Brazilské úřady se domnívají, že nárůst je způsoben rozšířením viru zika. V roze 2014 se celkem narodilo jen 150 dětí s mikrocefalií.

Tato mozková vada může být smrtelná, může způsobit postižení intelektu a zpomalení vývoje.

Ministr zdravotnictví Kolumbie radí ženám, aby odložily těhotenství.

Brazilský ministr zdravotnictví říká, že od října, kdy úřady poprvé zpozorovaly nárůst, až do minulého týdne bylo 3 893 podezřelých případů."

Komentář Jim Stone: následující odstavec je klíčový, potvrzující, že se nejedná o virus zika:

"Spojení s virem zika není vědecky potvrzeno, ale několik dětí, které zemřely, mělo v mozku virus (Pozn. Orgonet: ze 44 dětí zemřelých krátce po narození byl virus nalezen u čtyř). Žádné jiné vysvětlení pro nárůst mikrocefalie vědci nepodávají."

Komentář Jim Stone: Teď vám to přeložím: V Brazílii se rozšířil virus zika. Je tam velký nárůst zakrnění mozku. Jen několik z dětí, které brzy po narození zemřely, mělo v mozku tento virus. Závěr: Případy zemřelých s virem zika byly náhodné, a skutečný problém je naprosto neznámý. Tento výrok BBC rozmetává celou lež s virem zika.  - Další řádky z článku BBC jsou správné: 

"Zika je všeobecně mírná nákaza a způsobuje symptomy pouze jednomu z pěti lidí. Je šířena komárem Aedes aegypti, který rovněž šíří dengue a chikungunya."

Komentář Jim Stone: 

OK, takže jde o neškodný virus, který způsobí mírné symptomy jen u jednoho z pěti lidí, a nezpůsobí žádné symptomy u 4 z 5 lidí. Tento virus je znám už z doby před r. 1948 a není známo, že by někdy způsobil vrozenou vadu. A protože je to mírný virus a nemá ve své historii žádné vyvolávání vrozených vad, a protože převážná většina dětí nově narozených s vrozenou vadou nemá virus zika, potom ji nezpůsobuje virus zika.

Za vším stojí určitě někdo, kdo používá virus zika jako výmluvu pro něco jiného, což silně napovídá motiv. Kdo by asi měl zájem svádět obrovský nárůst vrozené vady na známý benigní virus, který u většiny případů vady ani není přítomen? Můžete hádat, odpověď by měla být zřejmá.

Protože většina postižených dětí nemá virus zika, který tudíž nemůže být příčinou postižení, podívejme se na skutečnou možnou příčinu. V Brazílii se počátkem roku 2015 stalo pro těhotné ženy povinným očkování TDPA (tetanus, záškrt, černý kašel), což se perfektně časově shoduje s dobou narození množství novorozenců s defektem. Koncem roku 2014 brazilský ministr zdravotnictví oznámil, že toto nové očkování TDPA jse stane povinným pro všechny nastávající matky, jakmile Brazílie získá vakcínu, k čemuž došlo počátkem roku 2015. Takže, ne všechny postižené děti mají virus zika, ale všechny matky postižených dětí dostaly během těhotenství vakcínu nového složení.

"Vědci" falešně obviňující virus zika nám sdělují mezi řádky toto: „Ani Světová zdravotnická organizace, ani Gatesova nadace, ani nikdo jiný z NWO by přece nechtěl ničit tu hloupou podřadnou populaci. To v žádném případě. Za všechno může tento prakticky benigní virus. Ne, vůbec se nedívejte na naše vakcíny, my už máme odpověď, je to zika, zika, zika, a běžte do háje s faktem, že naprostá většina postižených dětí žádný virus zika nemá. To nebudeme brát v úvahu, protože my už obětního beránka máme.“

Shledávám zajímavým, že vakcína nového složení pro VŠECHNY TĚHOTNÉ ŽENY byla vytvořena poté, co do mainstreamu částečně pronikly informace o spojení vakcín s autismem. 

Vsadil bych se, že i v Americe je nesčetně případů zakrnělých mozků, jenže v Americe se všechna těhotenství sledují ultrazvukem, a když se zjistí vada, matce je prakticky nařízeno, aby šla na potrat, díky „Obama care“ a federálnímu financování „Canned Parenthood“ (Pozn. Orgonet: s filosofií: potraty jsou legální, tudíž jsou morálně přijatelné) Prakticky všechny takové ženy jdou na potrat, takže se postižení nedostane do statistik. A ty, které přece jen porodí, lze odradit od vyprávění svého příběhu lhaním v médiích – kdo má zájem, aby o tom mluvily? Na první stránky se dá pár historek o viru zika, čímž se zakryjí případy těch, které by to mohly zpochybnit. Jsem doslova ohromen, do jaké míry je těmto matkám v Brazílii umožněno se vyjádřit, zřejmě tam kontrola médií není ještě tak úplná.

Takže teď budou mít elity, jak si to přejí, své hloupé děti zničené vakcínou (takové, co mají částečně poškozen mozek, ale ne zcela závažně, což bude většina) a budou z toho moci vinit genetiku, protože ty děti se hloupé skutečně už narodí, a nezhloupnou až po nějaké vakcíně v raném věku.


Bill Gates vypustil v Brazílii GMO komáry na boj proti horečce dengue

Anonymní mi napsal mailem:

Ahoj Jime … virus zika je způsoben geneticky upravenými komáry, které vypustil do Brazílie Bill Gates a další, kvůli boji s horečkou dengue. Poslal jsem ti odkaz před dvěma dny … je to pravda. Protože Brazílie je B v BRICS, toto je splátka … děti se špendlíkovou hlavičkou. Je to hrůza. I my ostatní můžeme být příštími oběťmi nového viru, když nás štípne komár. Prosím, prověř si, co jsem ti napsal. https://birdflu666.wordpress.com/2015/12/12/is-the-zika-virus-in-brazil-being-spread-by-genetically-modified-mosquitoes-funded-by-bill-gates/


Moje odpověď: 
Gates skutečně vypustil nové GMO komáry v postižených oblastech, takže to nemůžeme ignorovat a lidé se to musejí dozvědět. Ale přesto si myslím, že za to může nová vakcína TDPA, protože většina postižených dětí ten virus nemá, proto jsem se těmi komáry tolik nezabýval. Avšak (veliké avšak)…

Komáři, které Gates vypustil, byli pravdě podobně už dávno předmětem snů těch, kteří prosazují kontrolu porodnosti a nucené očkováni, a pracovalo se na nich od roku 2003. Kvůli scénáři nuceného očkování jsou komáři geneticky naprogramováni tak, aby produkovali svůj virus permanentně, jakmile budou vypuštění do přírody. Takže teď už nikdy nebude třeba vypouštět další komáry, a jejich působení se stane prostě součástí přírody. 

Je naprosto jasné, že to není virus zika, který způsobuje zakrnění hlavy. Testy to už prokázaly, a teď už je jenom na doktorech a mediálních trolech, aby celou lež prosadili. Nevěřím, že Gates nebo někdo jiný z globální elity by opravdu vypustili zbraň, která by mohla štípnout i je a způsobit tento problém. Proto ukazuji prstem na očkování TDPA. 

Ale mohl bych se i mýlit: co kdyby skutečně nový Gatesův komár předával něco jiného než prokázaně falešný virus zika? Řeknu vám tohle: jestliže byl Gates skutečně tak arogantní, že vypustil do světa něco tak odporného, on a všichni s ním spjatí si zaslouží semlet v mlýnku na maso a hodit sviním. To je jediné, čemu tento typ lidí rozumí.


Dodatek Orgonet:
Z diskuse na brazilské sociální síti (přeloženo překladačem Google).
Luiz Carlos Alexandre da Silva

Tento příběh o "mikrocefalií způsobené Ziky" všech lží od vlády !, mají strach, aby kompenzovat všem rodinám, které byly ovlivněny, snaží se skrýt, že to bylo způsobeno tím, šarže vakcíny uplynula zaslána ministerstvu zdravotnictví, to má poslal sbírat každá šarže odstranit důkazy. A teď mi řekni, "způsobí, že zaměření se na severovýchodě případě, že problém dengue a je Zika po celé Brazílii ??? Proč se na severovýchodě, která se zaměřuje na nejhorší veřejného zdraví, a věnovat pozornost, že pouze chudých žen, zdravotní rozmístit narkomani, kteří mají afetados.Agora odráží děti v Africe! Zika je zde desítky let a případy mikrocefalií nejsou spojeny s nemocí, a tam? Musíme přemýšlet o tom ... sociálních sítí kdykoliv prasknutí s touto zprávou a my musíme zůstat ve střehu, aby bojovat za práva těch postižených rodin. Kampaň se konala očkování proti Rubella před 9 měsíci na severovýchodě, a pro lidi, kteří cestují se tam .... Rubella je nemoc, která způsobuje mikrocefalie! A tato vakcína byla dána všem ženám v plodném období, které je těhotná nemůže vzít la.IronicaPozor na děti jsou nyní narodí .. S jediný problém ... Pokud je to pravda, ale já nevím .. Bylo by to vtip vláda skrýt něco takového, tyto rodiny by měla být kompenzována ... a
mají pomoc, kterou merecem..O smutnější je, že tyto děti budou zdravé platit za chybu, jako je tato ... Buďme ostražití To je pravda, protože pokud lidé mají bojovat za svá práva tyto děti narozené si zaslouží tu nejlepší možnou péči. ...

8 · Skrýt · 15. prosinec 2015

Očkovací propaganda v Brazílii: V těhotenství je tam povinné očkování: chřipka, hepatitis B, TDPA (tetanus, záškrt, černý kašel).

https://www.youtube.com/watch?v=Ft-GGlq4XR0

Viz též článek: http://orgo-net.blogspot.cz/2016/01/pozor-dulezita-oprava-nova-vakcina.html

27 komentářů:

  1. očkování...Mengele by se podivil,že za vedlejší účinky vakcin není zodpovědný lékař ani lékarnik??? tak kdo...a očkovat bezbranné bytosti živými virama...šílenství

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máte pravdu . Moje první zkušenost s vakcínou byla za socíku , kdy k nám na dílnu přišel lékař a sestra a začali očkovat proti chřipce :-) Odnesl jsem to 14 denní pracovní neschopností ... Druhý případ byl asi před deseti lety ; lékařka mi předepsala na posílení imunity jakousi směs bacterií (lyzáty) a rozhasilo mi to zdraví na 5 let !!! Fuck of vakcine :-)

      Vymazat
    2. mam podobné skusenosti so zmesou bakterií -lyzáty, po dobratí balenia mi opuchli niektoré lymfatické uzliny, a rozhasené zdravie mám dodnes..symptomy sa striedaju..uz je to 6 rokov..nesmu to uzivat ludia s autoimunitou...napriek tomu mi to doktorka natlacila..ani ma neupozornila..doplatila som na svoju neznalost..

      Vymazat
  2. Já jen očekávám co se bude dít, až se morgellony projeví v plné síle. Doslova a dopísmene na sobě pozoruji zcela jasně že tato nemoc, nákaza či co to vlastně je, ve mě na něčem usilovně pracuje. Evidentně mé tělo dělá všechno proti tomu. To čeho jsem byl svědkem, neumím slovy popsat abych nevypadal jako totální magor. Dokonce jsem už i viděl jak chuchvalce vznikají, opět, prostě to jde jen velmi těžko popsat. Z čeho mám ale radost je studie z australie, která pod dohledem legitimně prokázala že morgellony jsou pravda.. To mi samo o sobě velmi pomohlo. Protože to dokazuje, že přesto všechno co jsem zažil stále nejsem magor. Navíc jsem měl nedávno nejhorší ale zároveň nejpřínosnější zážitek... 40h na CPZ otestovalo mou psychiku, navíc více jak 48h bez dávky nikotinu.. Mno normálně jsem se tam regulérně scvoknul... ovšem bylo pro mě překvapením že jen dočasně, myslel jsem že tohle nevratně poškozuje mozek, nevěděl jsem že to je jen dočasné. Ráno jsem se probral opět zcela zdráv. Nestačil jsem se na té CPZ divit tomu co jsem viděl. Úhlopříčně přes celou tu místnost se táhlo jedno mega vlákno.. Začal jsem hledat dál, a morgellony ta CPZ byla doslova zamořena, došel jsem tedy k závěru, že nejspíš každý člověk který se dostane na CPZ má morgellony. Zkrátka se mi potvrdilo to, že poslušní nemají problémy ani o tom neví. Ale spousta lidí podobně smýšlejících mívá s morgellony problém. Každopádně mám už pár teorií. Ale to jsou jen představy. Vycházející ale z vlastního pozorování. Tak sdělím pouze, modlete se lidi, aby to vytvořil člověk. Jestli to je mimozemská práce. Tak se klidně může stát že až to v nás dokončí práci, tak se třeba během chvilky proměníme v jinou bytost.. Tedy naše těla použije nějaká prapodivná mimozemská forma života, ke kolonizaci. Ono jasně, může to být 100x jinak. Za jedno bych dal ale téměř ruku do ohně. Že to co to vnás dělá, není nic malého. Pracuje to především na nervové soustavě, míše, mozku... to není dobré. Každý by ve svém vlastním zájmu se měl snažit přesvědčit se o tom že to v něm není, což tomu já nevěřím, podle mě už je to na každém cm2 planety. Tak tedy to ze sebe zkoušet dostat...Je mi jedno co si kdo myslí, už teď jsem totiž viděl takové věci, které mě daleko posunuly od obecně uznávané reality. Naprosto chápu jakékoli pochyby. Já vás nechci strašit, ani k ničemu přimět.. Nemám žádné nekalé úmysly... jen zkrátka si nechci nechat na triku že bych o tom držel hubu a pak si to vyčítal. Tím že to budete brát v potaz, vám nijak neublíží.. ovšem to když na to nebudete připraveni může být klíčové k přežití.... Jo a komentuji k tomuto článku proto že bych se vůbec nedivil kdyby tato deformace byla právě tím způsobená, neboť zpočátku jsem měl pocit, jakoby mi to svazovalo mozek... ale těžko říct, vše to jsou spekulace...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Michale, můžeš mi prosím napsat na mail? Rád bych se s Tebou spojil (nejsem na sociálních sítích) - tl4m1ck4(zavinac)gmail

      Vymazat
    2. Máte naprostou pravdu, dělají z lidí "zombies", někteří už jsou tak "otrávení a slepí", že se smíří se vším bez zájmu jakkoli jít po problému (ale popravdě vzepřít se a odolat je opravdu velmi těžké a ne pro každého). Vše souvisí s NWO, pomocí těchto vlákem budou jedinci jasně identifikovatelní a postižitelní. Beze sporu technologie není zdejší, ale aplikují ji lidé.

      jandera

      Vymazat
    3. Michale četla jsem že někomu pomohly magnety.Prý okamžitá úleva.Pokud můžeš,rozšiřuj to dál.Také je dobré MMS,to užívám pár roků a od té doby neznám ani rýmu a chřipku.Detoxikuje to a léčí rakovinu.Mám to vyzkoušené i na mých zvířatech a doslova kočička po podávání MMS vstala Z mrtvých.Hlavně se nebát,opravdu to není toxické a žádná žiravina.Akorát se jim to nehodí do krámu.Takto levný a účinný lék prakticky na všechno.-))Pokud by to lidé brali,tak není potřeba ani léků,ani očkování.To by byl průšvih,kdyby přestali lidé léky kupovat:-))

      Vymazat
  3. Já zas nevěřím Stonovi a OrgoNetu. Proč se nepodíváte na mapy výskytu mikroencefalie v Brazílii?
    5/12 http://outbreaknewstoday.com/wp-content/uploads/2015/12/brazil.png
    19/12 http://1.bp.blogspot.com/-klHqF0n6ql8/VoLRMfRKIKI/AAAAAAAAc3c/EAPBWgKsVk4/s1600/Brazil%2BMicrocephaly.jpg
    Jsem zvědavý s jakou teorií přijdete, jak tento druh výskytu, který se podle mapy zjevně šíří do okolí a začal ve státě Pernambuco, může souviset s očkováním, které je v Brazílii celoplošné. Pokud by problém způsobila očkovací látka TDAP, objevily by se případy celoplošně v rovnoměrném rozložení a nešířily by se postupně z ohniska do okolí. Zkuste poprvé v životě reagovat racionálně a používat rozum.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přečti si první článek http://orgo-net.blogspot.cz/2016/01/pozor-dulezita-oprava-nova-vakcina.html. Tam se mluví o tom, že právě severovýchod Brazílie, nejchudší a nejzaostalejší oblast, je testovací oblastí pro vakcíny, a jaké očkovací kampaně tam proběhly. Zejména chudé Brazilky nejsou tak uvědomělé, aby se běžely honem očkovat, když to vláda vyhlásí, takže se jim to vláda pro jejich dobro musí vnutit. Proočkovanost je tam tedy mnohem a mnohem vyšší než ve zbytku Brazílie... Kromě toho, vakcíny použité v té oblasti mohly být z pokusných důvodů klidně něčím "cinknuté", zatímco vakcíny použité v nezasažené oblasti ne.

      Vymazat
    2. A už vůbec nevěřím Patriku Schoupalovi. Že se nestydíte - "Zkuste poprvé v životě reagovat racionálně a používat rozum."

      Vymazat
  4. nehnevajte sa na mňa, ale tá hlava je retušovaná v photoshope, ako aj tá v prvom článku o tejto téme

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z čeho tak soudíš? Leda že aby vypadala líp. Zagoogloj si na obrázky microcephaly, nebo mikrocefalie, a uvidíš daleko horší hlavy.

      Vymazat
    2. ja nechcem spochybňovať tvoj článok, len si myslím ako profesionál grafik, že tá hlava je retušovaná. V konečnom dôsledku je to jedno, však kto by dnes dal pichať chemický koktejl do vastného decka? Osprostievať národ sa dá predsa oveľa sofistikovanejším spôsobom. Zoberte si také Slovensko. Po páde sociálneho režimu nebola postavená ani jedna štátna škola. Platy učiteľov sú na minime ľudských potrieb a potom stačí už len ťuk aby vypukla demonštrácia, prestalo sa učiť a decká začnú osprostievať aj bez vakcín.

      Vymazat
    3. "kto by dnes dal pichať chemický koktejl do vastného decka?" Asi nemáš deti. Inak by si takú sprostosť nenapísal. Niekoľkonásobné očkovanie detí od kojeneckého veku do puberty je totiž u nás (v SR) POVINNÉ. A skús povedať pediatrovi že nie !

      Vymazat
  5. A veličenstvo kat si nedá a nedá pokoj: http://www.nwoo.org/2016/01/22/kdo-zabiji-lecitele-a-proc/
    "V červnu r. 2015 se ztratil respektovaný floridský léčitel a lékař, Dr. JeffreyBradstreet, a byl později nalezen, jak plave obličejem dolů v řece North Carolina s dírou po kulce v hrudníku. Levota? Proč by si měl někdo objednávat vraždu velkorysého otce rodiny, který se snažil jen šířit dobro? Jeho smrt je stále ještě zahalená rouškou tajemství. Úřady téměř okamžitě označily jeho smrt jako sebevraždu, ale jeho rodina je jiného názoru. Kdo by páchal sebevraždu tak, že se střelí do hrudníku v pozici, ze které pak spadne do řeky?... A kdyby byli tři? A co pět, osm nebo deset? Tragickou realitou je to, že mluvíme o nejméně třinácti holisticky zaměřených lékařích, kteří „zemřeli nebo se ztratili“ během několika málo měsíců. Takto vypadá časová posloupnost nedávných podezřelých úmrtí lékařů". Je tam uvedený jejich seznam..."A co měli společného vedle „holistického zaměření“? Téměř všichni z nich pracovali způsoby, které podkopávaly tradiční léčbu založenou na farmaceutických preparátech."

    OdpovědětVymazat
  6. A co je v této věci nového u nás: http://cestyksobe.cz/ockovani-ditete-lze-odmitnout-i-kvuli-svobode-svedomi-rozhodl-ustavni-soud/12361


    OdpovědětVymazat
  7. Jsou jen dvě možnosti: že žádná nemoc neexistuje a je to zase jen manipulace se strachem a nebo, že je virus zika způsoben záměrně, nejspíš očkováním. Zabíjí tak dvě mouchy jednou ranou - sníží populaci a ještě si otestují zbrań proti ovčanům. Žádná další možnost není...

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Michal P


    Potřeboval bych s něčím pomoct napiš miprosím na mail Jirkax-x-x@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Michal P
    Napiš mi prosím na mail Jirkax-x-x@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Je mi 65 roků.Mou jedinou vážnou nemocí byly příušnice v 8.letech.Můj život je pole a les.Velké množství potravin si vypěstuju sám,dělali to i mí rodiče.Zejména zeleninu a ovoce.Brambory v obchodě jsem nekoupoil asi už 35 let.Stále s oblibou sbírám lesní plody a léčivé rostliny,hodně mi jich roste na zahradě.45 roků pravidelně chodím do sauny,stále dobře plavu jako ryba,ani dnes mi nedělá problém ujít pěšky 20km ap.Nikdy jsem neměl vyšší teplotu těla jak 37 st.,rýmu jen slabě,současný tlak 120-13O/80.K lékaři chodím jen pro potvrzení.Za důležité považuju naprosté splynutí s přírodou,sluncem i hvězdami,doslova..jíst co nejvíce vlastních potravin,mít zákl.znalosti z anatomie,biologie a fyziky polí,sebevzdělávání s vlastním rozumem nepřetržitě,nenechat se ,,balamuntit".Cvičit vlastní rozum,zároveň s intuicí,mít nejen IQ,ale souběžně i IE (t.j.inteligence emoční)Materielní stránku nerozlučně spojuji s duchovní(ne s církevní-tam jsou jen zrnka duchovnosti..!)Nezapomínám,že mé tělo je 70% jen voda,že mé ,,vodní tělo"má přednost,skrze vodu se vše odehrává,včetně regenerace buněk,imunita,kodování DNA v mezibuněčném matrixu,je inspektorem kontroly informací,přenašečem energoinformačních systémů.Čistá,nezávadná H2O,jeden ze ,,Zázraků na zemi"atd..Cítím se dobře a zdráv,narozeniny neslavím.Žiju.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ...tedááá vy ste exemplár - že by sme sa zoznámili ? :-D Gratulujem.

      Vymazat
    2. To je přesně ono. To je ta cesta. A velmi důležité je neslavit narozeniny. Nevím, proč to v posledních letech takto cítím. Líp bych to nenapsala, pohyb příroda, zvířata, dobrá nálada, láska, ....

      Vymazat
  11. Je to vůbec možné? Povinná vakcinace těhotných žen v Brazílii byla ustanovena v r. 2014:
    https://idsent.wordpress.com/2016/01/24/tdap-vaccinations-for-all-pregnant-women-in-brazil-mandated-in-late-2014/
    http://yournewswire.com/gm-mosquitoes-may-be-responsible-for-zika-virus-outbreak/
    Jeden z komentářů: January 14, 2016 at 5:31 pm
    "I’m from Brazil and I know some people in the medical community. And what they are really pointing out as the main suspected reason for the increase of cases of Microcephaly in the country was a new batch of a tetanus vaccine. This vaccine was given to the pregnant women in Brazil and most of those vaccines were distributed to Pernambuco the state with more cases. When the Microcephaly cases started, the lab responsible for the production of this vaccine removed all the vaccines from the market. And the government apparently is covering up by pointing the Zika virus as probable cause. Then I ask: Where is the relation between Zika Virus and Microcephaly? (When there are cases of people who didn’t have Zika yet had children with Microcephaly) Zika Virus occur in Africa and Asia since the 50’s and there is no relation between these disease and Microcephaly

    OdpovědětVymazat
  12. Ještě moje úvaha: je blbost, aby to způsobil virus zika, protože pak by měly problém i další děti, všechny přeci rostou a vyvíjejí se i po narození... pokud by komár infikoval např. čerstvě narozené dítě, což by se přeci muselo stát v takto zamořené oblasti,tak by se po roce muselo přijít na to, že mu neroste a nevyvíjí se spávným způsobem hlava a mozek...ale takový problém popsán nebyl...

    OdpovědětVymazat
  13. Olympic Games is done in winter epoch in Brazil. mosquitoes do not breed.
    86% of cases of zika in northeastern Brazil is not in rio de janeiro. We were played where the transgenic mosquitoes Oxitec was where most cases occurred zika. because majoritamente cases of microcephaly happen northeastern Brazil. Mere coincidence. Africa has always had disease zika decades and never had cases of microcephaly. globalist false flag. media lies. Brazilian government said prohibit not pregnancy

    OdpovědětVymazat
  14. Globalist false flag - další operace pod falešnou vlajkou
    Media lies - média lžou, jak jinak, když jsou v rukách temnářů hrajících si na bohy

    OdpovědětVymazat
  15. To věříme, že by se globalistům náramně líbilo, abychom chodili na vlastní popravy dobrovolně

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.