2. prosince 2015

Putin vydal rozkaz ruské armádě: Připravte Sýrii tak, aby se stala „Obamovým hřbitovem“

Putin vydal rozkaz ruské armádě: Připravte Sýrii tak, aby se stala „Obamovým hřbitovem“

Zdroj: http://www.whatdoesitmean.com/index1951.htm
December 1, 2015
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: Orgonet
Odkazy vedou na články v angličtině, pokud není uvedeno jinak.



Vskutku alarmující zpráva vydaná dnes ruským Ministerstvem obrany (MO), jak se zdá, ukazuje, že president Putin připravuje své vojenské síly na třetí světovou válku; dnes totiž přikázal ministru obrany Sergeji Šojgu a veliteli ruských letecký sil Viktoru Bondarevovi, aby připravovali Sýrii tak, aby se stala „neproniknutelnou zónou konfliktu“, která by se stala „Obamovým hřbitovem“ a signalizovala by konec západní aliance NATO proti Ruské federaci. 



Podle této zprávy byl tento závažný válečný rozkaz byl zajištěn tím, že president Putin a izraelský premiér Benjamin Netanyahu dosáhli včera večer dohody zajišťující, že Izrael nebude zasahovat do operací vzdušných a pozemních sil Ruské federace působících v Sýrii, ani v případě všeobecné války s vojenskou aliancí NATO vedenou Obamovým režimem, která se pokouší pomáhat svým spojencům v Islámském státě, kteří jsou v současnosti vyhlazováni ruskými vzdušnými údery a pozemními útoky syrské armády.



Načasování tohoto rozkazu si vynutilo včerejší odmítnutí presidenta Putina uposlechnout varování Obamova režimu Ruské federaci, aby Rusko nevyzbrojovalo své letouny operující v Sýrii raketami vzduch-vzduch; když tento požadavek Pentagonu Rusko ignorovalo, USA vyhlásily, že zahajují okamžitě velké cvičení leteckých sil nad státy Dakota, Montana a Wyoming, kterého se zúčastní bojové letouny F-16, monitorovací letadla E3 AWACS, tankovací letouny KC-135, výzvědné letonuny RC-135 a bombardéry B-1 a B-52, avšak celkový počet letounů nebyl sdělen. 




Foto: Nejnovější typ létajícího velitelského a kontrolního centra pro jadernou válku a katastrofy,  Iljušin-80, bude rovněž nasazen v Sýrii. 


Tento válečný rozkaz si vyžádalo i dnešní oznámení Německa, že rovněž vyšle tisíce vojáků pozemních i leteckých sil do bitvy v Sýrii, i když současně tvrdí, že nebudou sdílet s Ruskem žádné výzvědné informace, které mají proti teroristům Islámského státu, a v žádném případě nebudou spolupracovat se současnou legitimní syrskou vládou u moci.

Sýrie, spolu s Libanonem, Íránem a nyní Irákem jsou jedinými státy na Středním východě, které podporují na svém území práva žen a jiných náboženství. Dle zprávy toto připojení se Německa na stranu Islámského státu a jeho saudskoarabských podpůrců nenávistných k ženám odporuje veškeré logice, ale stává se pochopitelným v kontextu toho, že západ vedený Obamovým režimem skutečně chce globální válku.

A jako kdyby tyto provokace Obamova režimu vůči Ruské federaci nebyly samy o sobě dostačující k vydání tohoto válečného rozkazu, dnešní oznámení NATO, že zvou balkánský stát Černou Horu, aby se zúčastnil jejich vojenské aliance proti Rusku, je dostatečným důvodem, aby začala velká válka.


Text: Rusko chce válku. Podívejte se, jak blízko našim základnám si dalo svůj stát!

Pokud jde o údajnou válku Obamova režimu proti teroristům Islámského státu v Sýrii, není to nic než fata morgána, jak ukazuje zpráva Operation Inherent Resolve (OIR), kde uvádí podrobnosti o útocích 29. listopadu:

„V Sýrii koaliční vojenské síly provedly 29. listopadu tři útoky s použitím bombardéru a dálkově řízeného letadla. U Dayr az Zawr jeden útok zničil jedno rypadlo a tři buldozery ISIL a další buldozer poškodilo. U Al Hawl dva útoky vedly na taktickou jednotku ISIL, zničily kontrolní stanoviště ISIL a zranily jednoho bojovníka ISIL.“

Zatímco síly Obamova režimu připravily teroristy Islámského státu o jedno rypadlo a tři buldozery, ruské Letecké síly ve stejnou dobu systematicky vyhlazovaly zdroj bohatství těchto barbarů a to, co president Putin popsal jako „živé ropné potrubí“, táhnoucí se mezi územím Islámského státu a Turecka, „s vozidly, vezoucími ropu, táhnoucími se v řetězu až za obzor“, a „ve den v noci proudí do Turecka – tam vždy jedou naložené, a zpátky prázdné.“ 

https://youtu.be/3qL8B-OLeWQ


 
Pokud jde o to, proč si Obamův režim nebere na mušku ilegální zdroj bohatství Islámského státu, ropu, kterou bombardoval pouze 260x za poslední dva roky, je to z důvodu jeho podpory tureckému Erdoganovu režimu; nové dokumenty zveřejněné tento týden dokazují, že k této zločinné organizaci proudí takové množství ilegální ropy z Islámského státu, že si museli koupit tankerové lodě, aby vše zvládli.

Vzhledem k tomu, že turecký president Erdogan řekl, že odstoupí, pokud bude dokázáno, že jeho zločinná organizace kupuje ilegální ropu Islámského státu, měl by tak učinit, protože to, co dělá, je nejen plně zdokumentováno Ruskem na satelitních fotografiích, ale také zpravodajstvím London´s Guardian News Service, které v červenci napsalo: „Po americkém útoku na sídlo jednoho z vůdců ISIL v Sýrii v květnu tohoto roku se přímé obchodování mezi teroristickou organizací a Tureckem stalo nepopiratelným.“

Institut pro studia lidských práv na Kolumbijské univerzitě napsal ve své zprávě:Turecko poskytuje ISIS vojenské vybavení, Turecko poskytlo transport a logistickou pomoc bojovníkům ISIS, Turecko poskytlo výcvik bojovníkům ISIS, Turecko poskytuje lékařskou péči bojovníkům ISIS, Turecko podporuje ISIS finančně skrze nákupy ropy, turecké vojenské síly bojují po boku ISIS.

Takže, vzhledem k tomu, že Obamův režim utajuje své spojenectví s Erdoganovým zločinným kartelem a skrývá své ilegální spojení s teroristy Islámského státu, stává se pochopitelným, proč ruský vyslanec u NATO Alexandr Gruško dnes prohlásil“ „Tím, že NATO kryje politicky Turecko, převzalo odpovědnost za sestřelení ruského SU-24: NATO, které nevydalo žádné zásadní hodnocení tohoto ilegálního činu, a fakticky politicky zastírá Ankaru jako člena aliance, tím sdílí odpovědnost za tento incident. Opět vidíme, že politické úvahy jsou kladeny výše než objektivita a pouhý zdravý rozum.“ 

Text: "Nejen že někdo stále kryje teroristy, jejich ilegální obchod s ropou, drogami, uměleckými předměty a zbraněmi, ale někdo na tom stále vydělává stamilióny a miliardy dolarů." Vladimír Putin, ruský president. 

Pokud jde o dopad Putinova rozkazu jeho nejvyšším velitelům, aby proměnili Sýrii v „Obamův hřbitov“, okamžitě bylo provedeno nasazení moderních ruských bojových letadel do válečné zóny, přesun letadel ruských Leteckých sil a pozemních vojsk na leteckou základnu al-Sharayat v blízkosti centrálního města Homs, a zejména došlo po celé Sýrii k nasazení elektromagnetických zbraní, které proměňují tuto válečnou zónu ve skutečný „elektronický svět duchů“.

Do této válečné zóny mají být okamžitě „nasazeny/rozmístěny“ zbraně, které mnozí nazývají „ultimátní zbraní Ruska“ - jinak známé v komunitě percepčních zbraní jako „reflexivní kontrola“, jejíž základní možnosti jsou:

  • Distrakce (odvedení pozornosti) – během přípravných stádií bojových operací je vytvořena reálná nebo imaginární hrozba proti jednomu z nejdůležitějších nepřátelských míst, jako jsou křídla nebo zadní voj armády, což ho donutí přehodnotit jeho rozhodnutí o operacích na té či oné ose.
  • Přetížení – často se projeví jako zaslání velkého množství konfliktních informací nepříteli.
  • Paralýza – vytvoření domněnky konkrétní hrozby v místě životně důležitého zájmu nebo na slabém místě.
  • Vyčerpání – zapříčiní, že nepřítel provede zbytečné operace a vstoupí do boje s oslabenými silami.
  • Klamání – během přípravných stádií bojových operací donutí nepřítele přesunout síly na ohrožené místo.
  • Rozdělující techniky – způsobí, že nepřítel se domnívá, že musí operovat v protikladu k zájmům koalice.
  • Pacifikace – mírovým postojem a přístupem je způsobeno, že nepřítel ztratí bdělost.
  • Odstrašování – vytváření dojmu převahy.
  • Provokace – vynucení si nepřátelské akce příznivé pro svou stranu.
  • Sugesce – poskytování informací, které zasáhnou nepřítele legálně, morálně, ideologicky, či v jiných oblastech.
  • Nátlak – poskytování informací, které povzbuzují společnost k diskreditaci své vlastní vlády.
(Pozn. Orgonet: Více informací česky o reflexivní kontrole: http://orgo-net.blogspot.cz/2015/12/reflexni-kontrola.html)

I když zpráva MO o tom neinformuje, bystrý čtenář této zprávy získá dojem, že ruský president Putin, pokud bude mít volbu přímo konfrontovat NATO ohledně syrské otázky, neučiní krok zpět.

A jako vždy, Západ a speciálně president Obama bude hrubě podceňovat ruský národ a ochotu vlády obětovat vše, pokud budou muset zachránit křesťanský svět před tím, co považují za satanistické barbary.



December 1, 2015 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.



35 komentářů:

  1. Tuto zprávu v aj uvádí i tento web zabývající se odhalováním toho, jak jsme klamáni a je tam nejčtenější:
    http://beforeitsnews.com/war-and-conflict/2015/12/putin-orders-russian-military-prepare-syria-to-become-obamas-graveyard-videos-2459338.html

    OdpovědětVymazat
  2. To co bude negativní, svedou naše média na Putina .Turci jsou falešný národ.Přeji rusku ať ukážou Obamovi svoji sílu!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Turci a saudové jedna satanistická věčně nenažraná pakáž. Nic to neumí, ale světu by to chtělo poroučet. Však dostanou od Rusů, co jim náleží, a potáhnou zase karavanami pouští jako žebráci.

      Vymazat
  3. Krok zpět učinit nelze, protože nadešel čas transmutace invazní vesmírné nákazy. Všem temnářským elitkám navzdory.

    OdpovědětVymazat
  4. Za sebe si přeji ,aby pan prezident Putin udělal to ,co musí udělat .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O to se nebojte. Zatopí jim tak, že budou řičet jak kanci na rožni.

      Vymazat
  5. Ja jsem drive predikoval zahajeni jaderne valky do konce roku 2015. Mohla by take probehnout bitva u Megida mnoha mocnosti zainteresovanych na valce v Syrii. Putin necouvne v nicem. Situace je analogicka s kubanskou krizi v roce 1962. Tam balancoval svet 11 dni na hrane ELE. Diplomacie konci.Zacnou mluvit zbrane ve velkem mnozstvi vsech typu na obrovskem prostoru vyjma jadernych zatim.Zima bude opravdu vrici a na rovinu.Bojme se budoucnosti ale pripravujme se ji prezit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud promluví jádro, není nač se připravovat. Jak bylo v nějakém proroctví řečeno, živí budou závidět mrtvým.

      Vymazat
    2. V "nějakém". Co takhle vyjasnit si biblické Boží slovo nám lidem a netápat v "nějakém" domnění? Vše je v Bibli napsáno, vše nám Stvořitel oznámil dopředu. Přijměte Krista který vás vykoupil ze satanova lágru a NEBOJTE SE, Bůh je pak s vámi.

      Vymazat
    3. Pořád nechápeš co je ten Kristus a že ho máš nalézt a probudit v sobě !!! Bible byla sepsána desítky let po odchodu Ježíše ze Země, a jsou tam jen části toho co mělo být zachováno !!

      Vymazat
  6. Na uzemí Syrie nemají kromě letadel Ruska žádné jiné co dělat,nemají k tomu žádný mandát !!!!!!!,mohou být ihned sestřeleny !!!!!!!!....co tam vůbec chtějí ti němci a angličané dělat není jasné.....je to jen provokace ????? nebo začátek III.světové ??????

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 3WW klepe na dveře. Byla probuzena válečná bestie naznačená v cyklu podivných maleb na letišti v americkém Denveru. Jen si je prohlédněte. Orgonet by o nich také mohl vypustit článek s obrázky. Bylo by to poučné pro všechny zdejší čtenáře.

      Vymazat
    2. Plný súhlas!!!

      Vymazat
    3. Tretiu svetovú vojnu začali USA už dávno a prebieha " Per partes " Nemci idú " hájiť " Nemecko na rozkaz recyklovaného otroka meno Babrák Obralma ,Angličania idú hľadať chemické zbrane tak ako v Iraku .
      USA idú povraždiť svojich vycvičencov Islamského štátu aby nepadli do zajatia a nemohli hovoriť - je stará zásada : " Kolaborantov strieľajú prvých víťazi aj porazení !!!!!
      Nemecko tam malo ísť pôvodne na jeden rok a otec poradil Merkelovej nech ráta na dlhšie lebo má skúsenosti ,že s Rusmi to tak rýchlo nebude !

      Vymazat
    4. To je paradox konce tohoto světa : amerika má černého pána otrokáře (bubama), a Evropa má zase bílou mamku otrokyni (frau merkel).

      Vymazat
    5. Je potřebné to v Sýrii ukončit a Západu dát na prde.. Ostatní národy a obyvatelé se přidají, protože skutečný nepřítel je USA,NATO a EU.

      Vymazat
  7. Lze s Putinem v tomto směru souhlasit, je nutno v Sýrii udělat pořádek a to bez vyjímek a kličkování koho podpoříme a koho ne . Kdo stojí proti řádné syrské vládě je povstalec a terorista a patří za mříže. Za současnou situaci jednoznačně nesou odpovědnost USA, které destabilizovali situaci v Iráku, Lybii, Afganistanu a pokouší se o podobné i v Sýrii, rozvrátili tyto státy a umožnily povstaleckým skupinám se zformovat až do podoby Islámského státu. Pokud někdo posílá do Sýrii nebo Iráku nějaké ozbrojené skupiny jako třeba USA, je potřeba se z pohledu mezinárodního práva tázat zda to bylo projednáno s vládami daných států a zda s tím tyto vlády souhlasí a rovněž tak OSN. Pan Obama si svět plete s americkým glondikem, měl by si trochu protřít očit a začít přemýšlet nad tím, že svět určitě nebude skákat podle toho co si USA představují a přestat rozdávat po světě pumy a násilí. A ty emigranty co USA touto politikou vyrobily jim může EU nastěhovat do Orleansu, tam je bordel odjakživa a pár tisíc arabů se tam ztratí.
    Chci je doufám, že všechny kulturní státy na světě Číny, Ruska, Japonska a včetně části EU, ukáží konečně Spojeným států kde je jejich místo. Doufejme, že dostanou na prdel stejně jako ve Vietnamu, konečně si to za tento nebezpečný mrdník, který způsobily zaslouží. pane Obama styďte se a poučte ty své vojenské jestřáby že svět nechce pořádat války a když tak, atˇse zavřou společně do blázince a tam mohou pořádat ty své válečné hry.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to ti cynikové provedli bez vyhlášení války, a ještě světu drze deklarovali, že tam "vyvážejí demokracii". Lidi, zdá se, že jsou již dobře zpracovaní tupci, poněvadž je dokonce podporovali a všechno jim to umožnili.

      Vymazat
  8. 4 Britske Tornáda zaútočili na ciele ISIL v Sýrii hoci ích nik nezval,tak je to zrejme provokácia k tretej svetovej vojne.Ak je to pravda tak pán Boh nám pomáhaj a všetko zlé preč.

    OdpovědětVymazat
  9. Njn, porcuje se krúta /turkey/. - Turecko.., urvi čo môžeš, brigadýre ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Turecko nebude, a muslimské státy na Balkánu rovněž. Bospor a Dardanelly uvíznou v ruských rukách a Černé moře se bude opět jmenovat Ruské moře, jako tomu bývalo v ranné fázi ruských dějin.

      Vymazat
  10. Putin vyzval jednoho z agentů N. W. O., nechvalně známého erdogana k rezignaci, jelikož se tento sám zaklínal svoji rezignací, když pravda vypluje na povrch. Dle stránek amerických vojenských veteránů: http://www.veteranstoday.com/2015/12/03/vladimir-putin-to-erdogan-resign-now-buster/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čert, když se zaklíná ďáblem, sám sebe usvědčuje ze lži předem, aniž by k tomu musel více co dodávat, vysvětlovat, kamuflovat nebo mlžit. Rohatý zůstane zase jen rohatým, a služebný vůl zase jen volem.

      Vymazat
  11. Ze slov prezidenta Putina: "Z tohto dôvodu bolo rozhodnuté o vojenskej operácii v súlade s oficiálnou žiadosťou zákonnej a legitímnej sýrskej vlády. Aj v Sýrii naše ozbrojené sily bojujú predovšetkým za Rusko, bránia bezpečnosť najmä našich občanov. V boji proti terorizmu Rusko preukazuje mimoriadnu zodpovednosť a potvrdzuje svoje vedúce postavenie. Tieto rozhodné opatrenia podporuje ruská spoločnosť. Ponaučenia z minulosti sú napomenutím pre svetové spoločenstvo. Historické paralely sú zrejmé. V XX. storočí neochota zjednotiť úsilie v boji proti nacizmu stála desiatky miliónov životov, bola zaplatená najkrvavejšou svetovou vojnou. Dnes opäť stojíme tvárou v tvár k zničujúcej barbarskej ideológii a nemáme právo dopustiť, aby novodobí tmári uskutočnili svoje ciele".
    http://www.hlavnespravy.sk/posolstvo-prezidenta-putina-federalnemu-zhromazdeniu/717320

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vladimír Putin jest již od začátku jediným nejschopnějším a nejlepším, pravdivým politikem a státníke, na této Zemi. Škoda, že hloupá ČR není jeho spojencem. Za její nepřátelství vůčiSlovanstvu a spojenectví s jejími germánskými nepřátely ji čeká velmi tvrdá odplata...

      Vymazat
  12. Nějak zmizela mládež národ.menšiny.

    OdpovědětVymazat
  13. At žije Putin sláva RF.

    OdpovědětVymazat
  14. Hej Slované ještě naše Slovanská věc žije .......

    OdpovědětVymazat
  15. no toto je krasne, este ze nas sen neprisli ty rusi chranit na cele s putinom-

    OdpovědětVymazat
  16. vivat Putin, vivat Rusko. Je potřebné USA vyprášit kožich.Jsou to špinavci, kteří chtějí zlikvidovat lidi s jiným názorem. Náš premiér Sralbotka je Obamovi a celému západu věrným vazalem a své názory prezentuje jak názory všech občanů naší země.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To už je na pováženou jak jsou NĚKTEŘÍ lidé tak hloupí, že si neuvědomují, že vrážet klín mezi RUSKO a USA, JE JEDINÁ REAKCE " SVĚTOVÁ VÁLKA ".

      Vymazat
  17. 1297/5000
    MATT BECKETT TESTIMONY
    Jste vlivný, neustále hledáte světlo světa a být členem elitní společnosti? Tady je mé svědectví.
    Jsem MATTEW BECKETT, jednou nepříjemností, ale jednou z elity nyní v mém regionu / lokalitě. Hledal jsem samostatně na internetu a kontaktoval všechny ostatní osoby, které vím, že mi pomohou najít cestu, nebo se dostat do organizace iluminatiam, ale všichni Bez úspěchu .. kvůli mé optimistické povaze jsem pokračovala hledat i přes to, že jsem byl scammed nerozdílně, měl jsem CÍLE ..
    Dokonce jsem kontaktoval organizaci prostřednictvím internetové stránky. Bylo mi řečeno, abych upustil mé informace a zprávu, které jsem udělal. Bylo mi řečeno, že budu upozorněni na motyka, abych se stala členem, co dělat a jak s tím dělat. Čekala jsem měsíce a na mou poštu nebylo doručeno nic. Při čekání a také hledání cesty, jsem cam přes mr WESLEY, který mě přesměroval na svou tajnou e-mailovou adresu.
    Zpočátku jsem se učil, že to byl další podvod, protože jsem si myslela, že nikomu nebude pomáhat potřebné, kromě toho, že chtějí investovat do vás. I když jsem byl skeptický já jim e-mail a to byl můj první krok k mému úspěchu .. Byl jsem pomáhal a teď jsem vám všechny vlivné osobě nejlepší pomoc mohu nabídnout. E-mailu přímo na adresu ILLUMINATIAMOFFICIAL@yahoo.com, bez dalšího rozmýšlení a sdílení vašeho svědectví
    Google Translate for Business:Translator ToolkitWebsite TranslatorGlobal Market Finder

    OdpovědětVymazat
  18. 1297/5000
    MATT BECKETT TESTIMONY
    Jste vlivný, neustále hledáte světlo světa a být členem elitní společnosti? Tady je mé svědectví.
    Jsem MATTEW BECKETT, jednou nepříjemností, ale jednou z elity nyní v mém regionu / lokalitě. Hledal jsem samostatně na internetu a kontaktoval všechny ostatní osoby, které vím, že mi pomohou najít cestu, nebo se dostat do organizace iluminatiam, ale všichni Bez úspěchu .. kvůli mé optimistické povaze jsem pokračovala hledat i přes to, že jsem byl scammed nerozdílně, měl jsem CÍLE ..
    Dokonce jsem kontaktoval organizaci prostřednictvím internetové stránky. Bylo mi řečeno, abych upustil mé informace a zprávu, které jsem udělal. Bylo mi řečeno, že budu upozorněni na motyka, abych se stala členem, co dělat a jak s tím dělat. Čekala jsem měsíce a na mou poštu nebylo doručeno nic. Při čekání a také hledání cesty, jsem cam přes mr WESLEY, který mě přesměroval na svou tajnou e-mailovou adresu.
    Zpočátku jsem se učil, že to byl další podvod, protože jsem si myslela, že nikomu nebude pomáhat potřebné, kromě toho, že chtějí investovat do vás. I když jsem byl skeptický já jim e-mail a to byl můj první krok k mému úspěchu .. Byl jsem pomáhal a teď jsem vám všechny vlivné osobě nejlepší pomoc mohu nabídnout. E-mailu přímo na adresu ILLUMINATIAMOFFICIAL@yahoo.com, bez dalšího rozmýšlení a sdílení vašeho svědectví
    Google Translate for Business:Translator ToolkitWebsite TranslatorGlobal Market Finder

    OdpovědětVymazat
  19. Chtěli byste být členem skvělé rodiny iluminati, pro
    Poprvé nabízíme lidem možnost se připojit online a získat
    Do této skvělé rodiny, všimněte si, že pokud jste byli kontaktováni
    Před tím, než někdo tvrdí, že je členem, nebo jste mohli spadnout
    Obětí podvodných lidí je nám velmi líto, protože nejsou
    Členům této skvělé rodiny, jsme tuto příležitost vytvořili, abychom mohli
    Vymýtit všechny ty, kteří používají naše jména pro špatné účely, tolik lidí
    Říkají, že Illuminati neexistují, protože byli podvodní
    A nemají o nás žádné znalosti, nová světová éra se chystá začít
    Dobře využijte této šance, protože člen vám dává příležitost
    Mít bohatství, slávu, ochranu a mnoho dalších věcí, které si přejete
    Protože, chcete si zaplatit $ 5,000,000.00 týdně, můžete získat všechny
    Pokud jste členem této skvělé rodiny, protože svět je
    Ovládané členy této velké rodiny, váš úspěch je ve vašich rukou
    Teď a jednou vynecháte tuto příležitost, nemůžete ji dostat zpátky, takže to uděláte
    Rozvíjejte svou mysl a změňte svůj život kolem, pokud nejste vážně v bytí
    Člen této skvělé rodiny, prosím tuto nabídku zanedbávejte, ale vráťte se zpět
    Pro nás teď, pokud máte zájem.

    Email .... lordlugard246@gmail.com

    Čekáme na Vaši odpověď

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.