15. října 2015

"Zpráva" o MH-17

„Zpráva“ o MH17
http://www.paulcraigroberts.org/2015/10/13/the-mh-17-report-paul-craig-roberts/
13. 10. 2015
Paul Craig Roberts
Překlad: Orgonet


Když jsem četl, že zpráva o sestřelení malajského letadla nad Ukrajinou byla svěřena do rukou Holanďanů, věděl jsem, že nedojde k žádnému vyšetřování a že nebude věnována žádná pozornost faktům.

A skutečně tomu tak bylo.

Nechtěl jsem o té zprávě vůbec psát, protože propagandě Washingtonu se již dříve zdařil, alespoň v západním světě, její cíl, a to svést vinu na Rusko. Avšak zkreslená interpretace holandské zprávy v západních médiích, a to i např. v National Public Radio (Pozn. Orgonet: NPR, nekomerční veřejná nezisková mediální organizace) je tak nehorázná, že už to není zpráva, ale mediální historka.


Například, právě jsem vyslechl moskevského korespondenta NPR Corey Flintoffa, který řekl, že raketa, která zasáhla letadlo, byla vystřelena ukrajinskými separatisty, kteří však postrádají technické schopnosti k ovládaní systému. Proto ta raketa musela být odpálena nějakým Rusem.

V holandské zprávě není vůbec nic, co by vedlo k tomuto závěru. Buď je Flintoff úplně neschopný, nebo lže, nebo vyjadřuje svůj názor a nikoliv závěry zprávy.

Jediný závěr, kterého se zpráva dobrala, je ten, který jsme už znali: jestliže letadlo bylo sestřeleno raketou, byla to raketa vyrobená v Rusku. Holandská zpráva neříká, kdo ji vystřelil. .

Takže zpráva nikterak neobviňuje Rusko, ale obviňuje Ukrajinu, že neuzavřela vzdušný prostor nad válečnou oblastí. Advokáti v reakci na zprávu tvrdí, že rodiny zabitých i samy Malajské aerolinie pravděpodobně boudou žalovat Ukrajinu za nedbalost.

O tom samozřejmě ve Flintoffově projevu nic nebylo.

Jak jsem již napsal v době zničení letadla, západní média měla historku „ˇUdělali to Rusové“ pohotově již v okamžiku, kdy vyšly první zprávy o sestřelení letadla. Tato historka byla velice prospěšná Washingtonu, který tak mohl přitlačit své evropské vazaly, aby přitvrdili sankce proti Rusku, protože tam byl přece jenom nějaký nesouhlas. Ale co Washington nikdy nevysvětlil a na co se západní média nikdy nezeptala: Jaký motiv měli separatisté a Rusko k sestřelení Malajského letadla?

Vůbec žádný. Ruská vláda by něco takového nikdy nedovolila. Putin by lidi za to odpovědné okamžitě pověsil.

Historka Washingtonu nedává vůbec žádný smysl. Může jí věřit jenom idiot.

Jaký motiv měl Washington? Mnohé. Démonizace Ruska způsobila, že pro evropské vlády se stalo nemožným vzdorovat nebo opustit ekonomické sankce, které Washington používá, aby zničil ekonomické a politické vztahy mezi Evropou a Ruskem.

Ruský výrobce raket Buk dokázal, že pokud byla použita raketa Buk, byla to její stará verze, která existuje už jen v ukrajinské armádě. Ruská armáda je už několik let vyzbrojena novou verzí, která má odlišné projevy v destruktivním účinku. Poškození malajského letadla je nekonsistentní s destruktivní silou raket Buk v ruské činné službě. Tyto informace byly Holanďanům předány, ale ti nevyvinuli žádnou snahu, aby replikovali a tak ověřili pravdivost testů provedených výrobcem raket. Ba dokonce holandská zpráva ani nevzala v úvahu možnost, že letadlo bylo sestřeleno ukrajinskými stíhačkami. Zpráva je stejně bezcenná jako zpráva Komise o 9/11.

Ale od západních médií nelze očekávat žádné přiznání těchto faktů, je to sebranka lidí, kteří si vydělávají na živobytí lhaním. .

Důvod, proč Západ nemá žádnou budoucnost, je ten, že Západ nemá žádná informační média, pouze propagandisty vlád a korporací a obhájce jejich zločinů. Tato „koupená a zaprodaná“ média denně podporují Matrix, který činí západní lidi politicky impotentními.

Západní média nemají žádnou nezávislost. Editor významných německých novin Udo Ulfkotte napsal knihu, bestseller publikovaný v Německu, v němž přiznává, že nejen on sám sloužil CIA jako spolehlivý šiřitel lží Washingtonu, ale že to dělá každý významný evropský novinář. (Pozn. Orgonet: viz video s českými titulky https://youtu.be/lvT4zyAfaHk)

Jeho kniha samozřejmě v Americe nebyla přeložena a vydána.

NPR, jako všechna západní média, ztratila svou integritu. NPR se vydává za médium podporované čtenáři. Ale ve skutečnosti je podporováno korporacemi. Všimněte si jejich reklamy: „NPR je podporována korporací xyz, která vám prodává ten a ten produkt či službu.“

Vláda George W. Bushe zničila NPR určením dvou republikánských ideoložek, které měly dohlížet na veřejnou funkci NPR. Tyto dvě republikánky uspěly v tom, že učinily motivací novinářů NPR jistotu zaměstnání, a nikoli pravdivost zpravodajství.

Jako člověk, který pracoval s prezidentem Reaganem na ukončení studené války a s ní spojené jaderné hrozby, jsem zděšen tím, jak západní média opět ohrožují život na zemi tím, že křísí vyhlídku na jaderný armageddon.



Související článek na Orgonetu: 
http://orgo-net.blogspot.cz/2014/11/okamzik-pred-sestrelenim-malajskeho.html




3 komentáře:

  1. Dozvěděla jsem se, že jsem se nic nedozvěděla. Ale to se dalo čekat. Myslím, že výsledkem vyšetřování není už téměř nikdo překvapený. Takto pohádka o zlé raketě BUK ,dle mého, definitivně skončila a je na čase tvořit pohádku novou. Mám nedobré tušení, že brzy svět zaskočí další "celosvětová událost" . Jestli 911, spadené letadlo či omylem stisknutý knoflík v jaderné elektrárně v euroregionu, těžko říci. No, CNN nám to poví v pestrých barvách včas

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. BUk to byl na 100% ....

      Vymazat
    2. Anonymní 22:44
      Ano, ale to je také vše, co víme.

      dan.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.