7. října 2015

Obama odmítl převzít těla amerických vojáků zabitých při ruských náletech v Sýrii

Obama odmítl převzít těla amerických vojáků zabitých při ruských náletech v Sýrii
http://www.whatdoesitmean.com/index1923.htm
October 6, 2015
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: Orgonet



Strohá zpráva ruského Ministerstva obrany (MO) pro vnitřní potřeby Kremlu dnes informuje, že Obamův režim odmítl repatriovat těla nejméně tří vojáků, o nichž je domnění, že patřili k Americkým speciálním silám/CIA , a kteří byli zabiti při ničivém náletu ruských Vzdušných a vesmírných sil  na velitelské a řídící centrum Al-Kajdy v syrské vesnici al-Latamneh. Tam zahynulo více než 134 teroristů, a dalších nejméně 3 000 členů těchto nepřátelských sil bylo poté nuceno prchnout do Jordánska.

Podle této zprávy, a jak jsme již dříve informovali, se ruští bojoví velitelé v Sýrii obávají ztrát amerických vojsk z důvodu bombardování teroristických základen leteckými silami Ruska, protože na těchto základnách ve válečné zóně operují ilegálně vojáci amerických Speciálních sil, kterým bylo Obamovým režimem nařízeno, aby nosili na svých uniformách bojové označení, které je téměř identické jako označení bojovníků ISIS/ISIL. To znamená vážné ohrožení životů amerických vojáků, a toto americké označení měli na svých uniformách nejméně 3 z teroristů zabitých v al-Latamneh.







Bezprostředně poté, co útoky ruských leteckých sil zničily síly al-Kajdy v al-Latamneh, výzvědné jednotky Syrské arabské armády (SAA) identifikovaly tyto americké vojáky na základě nálezu „velmi umných“ padělků jejich identifikačních dokumentů, které měli u sebe, a co bylo ještě důležitější, měli u sebe mobilní telefony, na nichž byly zaznamenány četné hovory s různými americkými základnami v Jordánsku, Bahrainu a ve Spojených státech.

Zpráva uvádí, že je důležité si uvědomit, že Obamův režim začal spolupracovat s al-Kajdou  v Sýrii letos v srpnu, kdy se tato teroristická skupina přejmenovala na Frontu al-Nusra , a to na žádost Pentagonu, který chtěl utajit před americkým lidem, že jeho vláda nyní spolupracuje s teroristickou skupinou, s níž je ve válce od 11. září 2001, od doby, kdy podle vlády zabila přes 3 000 nevinných Američanů.

Dle zprávy potvrdil „zvrhlou“ alianci s al-Kajdou rakouský generál Matthias Ghalem, který v srpnu vedl mezinárodní vojska na okupovaných Golanských výšinách, tím, že oznámil, že velitel teroristické skupiny al-Nusra se setkal se dvěma důstojníky CIA a se saudským náměstkem ministra obrany princem Salmanem bin Sultanem v jordánském hlavním městě Ammán.

Generál Ghalem dále informoval, že vůdce fronty al-Nusra Abu Mohammad al-Jolani podepsal na této schůzce finanční a vojenskou smlouvu s CIA, a schůzky se zúčastnili i dva oficiální vyslanci Obamova režimu, z nichž Robert Stephen Ford je bývalým americkým velvyslancem v Sýrii.



Výzvědní koordinátoři ruského Ministerstvo obrany ihned poté, co jim byla Syrskou armádou oznámena smrt těchto Američanů, kontaktovali své americké protějšky a poskytli jim veškeré relevantní informace o těchto tělech a věcech, které měli u sebe, načež Pentagon přerušil veškerý kontakt s tvrzením, že jim není povoleno o této záležitosti dále diskutovat.

Pokud jde o konečný osud těchto těl, která dle všech indicií patří americkým vojákům, o tom se zpráva nezmiňuje, ale pokud by šlo vše dle minulých protokolů, měla by být poslána do Moskvy, kde by bylo provedeno forenzní šetření, a dle tajné dohody by pak měli být repatriováni do USA; Pentagon by poté učinil prohlášení, že byli zabiti při letecké nehodě nebo při výcviku.

Na druhé straně tomu tak být nemusí, protože Obamův režim (evidentně) zešílel a nic už neprobíhá normálně. Správně řekla mluvčí ruského Ministerstva zahraničí Maria Zacharova, která si stěžovala na pomlouvačnou kampaň Západu vůči Rusku:
„Obviňování ruských leteckých sil ze smrti civilistů, a dokonce ze smrti dětí, je čistá propaganda. Když už ukazujete dítě, které nese chleba rodině schovávající se před ruským bombardováním, ukažte také děti, jejichž rodiče byli sťati bojovníky Islánského státu, proti němuž naši vojáci a příslušníci armády v té oblasti bojují".

Podobně by bylo možno ukázat děti a jejich rodiče v Sýrii, kteří odmítli zříci se křesťanské víry a byli, modlíce se a vzývajíce jméno Ježíš, těmito Amerikou podporovanými teroristy mučeni a ukřižováni k smrti.

A i když Obamův režim spolu se svými mediálními poskoky stále odmítá nazvat tuto válku proti křesťanům pravým jménem, totéž neplatí o Saudské Arábii, jejíž nejvyšší klerikové nyní vydali výzvu k džihádu proti Rusku, v níž charakterizovali akce Federace jako „ortodoxní křesťanskou křížovou výpravu“… což akce Ruska skutečně jsou.

Pokud jde o to, kdy se náš svět změnil, kdy se Rusko stalo globálním ochráncem křesťanství před islámskými šílenci a Spojené státy se staly ochráncem islámských teroristů odhodlaných vymazat křesťanství ze světa, o tom se můžeme dohadovat. Ale jelikož Rusko nyní vyslalo k břehům Sýrie svou hlavní výzvědnou loď , SSV Vasilij Nikitič Tatišcev, která by koordinovala případné jaderné útoky v Sýrii, můžeme si snadno představit, jak by celý tento chaos mohl skončit.





October 6, 2015 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.

12 komentářů:

  1. Války jsou pro někoho výhodné, protože krmí matrix. Spousta zajímavých věcí je v angličtině. Zde je něco k tomu, že jsme pro matrix zajímaví jako nějaká potrava a je to v češtině:
    http://inner-light.ning.com/profiles/blogs/poselstv-od-montyho-montague-keen-a-veronika-keen-4-jna-2015?xg_source=activity

    OdpovědětVymazat
  2. Dokud pro USA dělají špinavou práci, jsou dobří. Když při té práci zemřou, už to nejsou Američané... No, pěkně to tam za oceánem vedou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No co si tam v tom cochcastánu (usa) udělali a zvolili, to tam mají. My jejich deprivační vývozy "demokracie" rozhodně nechceme a nepotřebujeme !

      Vymazat
    2. ....to není fér. díky pletichům USA umřelo již mnoho neviných civilistů a teď je na řadě Evropa. To není "demokracie", to je terorizmus a agrese.

      Vymazat
    3. Američani jsou mi sympatičtí tím, že za žádných okolností na bitevníim poli nezanechají své padlé. Dokonce podnikají různé bojové akce jen pro to, aby padlé dostali domů a tam je s poctami pochovali.

      V tomto případě naprosto chápu, že se USA tváří, že k zabití jejich vojáků nedošlo. Kdyby přistoupily na nabídku odvézt své padlé, tak by před celým světem přiznaly, že vojensky spolupracují s ISIL. O tom, že by to proruská propaganda řádně zúročila, není nutno pochybovat. Takže padlí mají smolíka a do totální porážky stávajícího protiruského kurzu USA budou u ledu někde v Moskvě. Pak možná budou mít šanci v klidu spočinout v americké půdě.

      Ferro

      Vymazat
    4. Udělají to jako amíci v Iráku - nahážou mrtvoly na hromadu, přítel nepřítel, polejou benzínem a spálí na popel. A jede se dál...

      Vymazat
  3. Bitky kolem Eufratu neustanou. V tom si buďme jisti ! Těžko odhadnout, co z toho všeho vzejde, ale je možné každou další budoucí událost přiřadit do povodí této řeky, neboť se jedná o jednu z posledních prorokovaných událostí. Pro zajímavost..kult a symbolika zednářů, Babylón ..tak ten se rozprostírá právě na březích Eufratu.

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co z toho vzejde?Čekejme jen nějakou další amíckou špinavost

      Vymazat
    2. Eufrat vysychá, to dokazují satelitní snímky. Takže Armageddon je už velmi blízko.

      Vymazat
  4. mali by byt 3 urovne...
    1 Zvierata
    3 Ludia
    A ta druha uroven je nieco medzi tym...
    Tam patria take svine ako obama a spol...
    Vsimnite si ze ten hajzel sa nikdy pri jeho prejavoch ani len nekukne do kamery!!!Stale sa pozera bokom!!!
    Uhyba pohladom!!!
    Falosna svina...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kategorie 2 jsou tzv.deprivanti. Vypadají jako člověk, a přesto to nejsou lidé.

      Vymazat
    2. uz davno mal nejaky africky politik prejav a tam povedal: ja som clovek!
      Ale je vela vladcov inych velkych zemi co vyzeraju ako ludia, ale ich dusa nie je ludska..
      Kto su???

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.