2. června 2015

Americký státní tajemník Kerry byl těžce zraněn střelbou, nikoli pádem z kola

I česká média přinesla americkou "krycí historku" o tom, že státní tajemník USA John Kerry (71) si 31. 5.  zlomil stehenní kost při cyklistické nehodě ve Francii (náraz do obrubníku). Ve Francii byl za účelem účasti na konferenci 60 zemí koalice "anti-ISIS". Cyklistická vášeň Kerryho je známa, a nebylo by to poprvé, co si někde natloukl ... jenže Sorcha Faal má jiné zajímavé souvislosti (:-))) = Orgonet =


 Americký státní tajemník Kerry těžce zraněn při střelbě na schůzce s ISIS ve Francii 
http://www.whatdoesitmean.com/index1874.htm
June 1, 2015
Sorcha Faal a zprávy jejích západních přispěvatelů
Překlad: Orgonet


Nová zpráva ruské SVR (Zahraniční zpravodajská služba http://svr.gov.ru/ ) pro vnitřní potřeby Kremlu dnes informuje, že americký státní tajemník John Kerry http://en.wikipedia.org/wiki/John_Kerry byl 31. května 2015 „těžce zraněn“ poté, když na tajné schůzi, kterou měl s nejvyšším velitelem Islámského státu Irák a Levant ( ISIS/ISIL http://en.wikipedia.org/wiki/Islamic_State_of_Iraq_and_the_Levant ), propukla střelba, kterou analytikové ruské rozvědky pokládají za „evidentní pokus o vraždu“.

Podle zprávy SVR byl tajemník o minulém víkendu v Ženevě ve Švýcarsku, aby se sešel se svým íránským protějškem http://www.reuters.com/article/2015/05/30/us-iran-nuclear-idUSKBN0OF0DA20150530 , Mohammadem Javadem Zarifem, a pokusil se překonat překážky bránící konečné jaderné dohodě, o měsíc před posledním termínem pro smlovu mezi Teheránem a šesti světovými velmocemi.

Obrázek: Kerry: Byl jsem pro válku v Iráku Sýrii, předtím, než jsem byl proti ní.

31. 5. ráno však dle zprávy SVR tajemník Kerry se svou ochrankou opustil Ženevu s „jistými vojenskými představiteli“ francouzského 1. regimentu bojových vrtulníků (1eRHC http://fr.wikipedia.org/wiki/1er_régiment_d'hélicoptères_de_combat ) a odcestoval na bývalou leteckou základnu USA Phalsbourg-Bourscheid http://en.wikipedia.org/wiki/Phalsbourg-Bourscheid_Air_Base v departmentu Moselle, kde je nyní francouzská vojenská základna.

Účelem Kerryho tajné cesty na tuto francouzskou vojenskou základnu bylo dle zprávy SVR sejít se s nejvyšším velitelem ISIS na „strategickém setkání“ ještě před Mezinárodní konferencí v Paříži 2. června http://www.straitstimes.com/news/world/middle-east/story/anti-isis-strategy-face-scrutiny-paris-coalition-meeting-tuesday-201505 , kde se má sejít 60 států a pokusit se najít „konečné řešení“ pro tuto teroristickou skupinu, která v současné době destabilizuje celý Střední východ. Této konference se měl zúčastnit i Kerry http://www.straitstimes.com/news/world/middle-east/story/anti-isis-strategy-face-scrutiny-paris-coalition-meeting-tuesday-201505 .

Nejvíce šokující na této zprávě SVR je to, že potvrzuje, že oním nejvyšším velitelem ISIS, s nímž se tajemník Kerry sešel, je plukovník Gulmurod Khalimov http://www.presstv.ir/Detail/2015/05/31/413606/State-Department-Blackwater-ISIL-militant , který až do letošního dubna, kdy „zběhl k ISIS“ http://fortressamerica.gawker.com/meet-the-elite-u-s-trained-special-forces-chief-who-ju-1707536367 , velel speciálním policejním silám Tádžikistánu „OMON“, které jsou cvičeny a placeny americkou armádou http://fortressamerica.gawker.com/meet-the-elite-u-s-trained-special-forces-chief-who-ju-1707536367 .

Obrázek: Gulmurod Khalimov.

Ještě závažnější dle zprávy je, že plukovník Khalimov nejen byl podporován americkou armádou, ale byl přímo cvičen a placen americkým Ministerstvem vnitra tajemníka Kerryho http://www.presstv.ir/Detail/2015/05/31/413606/State-Department-Blackwater-ISIL-militant , jak byl nucen přiznat jeho mluvčí Pooja Jhunjhunwala, který řekl v minulém týdnu, „V letech 2003-2014 se plukovník Khalimov účastnil protiteroristických výcvikových kurzů ve Spojených státech a v Tádžikistánu protřednictvím Programu antiteroristické pomoci a diplomatické bezpečnosti Ministerstva vnitra.“ http://www.presstv.ir/Detail/2015/05/31/413606/State-Department-Blackwater-ISIL-militant  (česky o tom http://wertyzreport.com/clanek/gulmurod-khalimov-terorista-vycviceny-v-usa)

Experti SVR rovněž svou zprávou potvrzují zjištění americké právnické skupiny Judicial Watch http://www.judicialwatch.org/ , která v minulém týdnu zveřejnila americké zpravodajské dokumenty http://www.examiner.com/article/obama-ordered-cia-to-train-isis-jihadists-declassified-documents , potvrzující podezření, že Spojené státy a někteří z jejich takzvaných koaličních partnerů ve skutečnosti podpořili vznik ISIS jako účinného protivníka proti vládě syrského leadera presidenta Bashara al-Assada. Navíc, tyto americké zpravodajské dokumenty ukazují, že členové ISIS byli v r. 2012 cvičeni členy a kontraktory CIA http://www.examiner.com/article/obama-ordered-cia-to-train-isis-jihadists-declassified-documents v zařízeních v Jordánsku.

Obrázek: Technika ISIS: Vyvičte je, plaťte je, vyzbrojte je, pak je zabíjejte, ale ne příliš mnoho.

Pokud jde o střelbu, při níž byl „těžce raněn“ tajemník Kerry, jak dále uvádí zpráva, další uniklé kabelogramy na Wikileaks potvrzují http://www.eurasianet.org/node/65868 , že plukovník Khalimov dobře znal bezpečnostní procedury amerického Ministerstva vnitra díky tomu, že mu bylo umožněno účastnit se bezpečnostního cvičení na americké ambasádě v Tádžikistánu v roce 2009, a to umožnilo jednomu či více lidem z jeho ochranky přijít na tajnou schůzku s Kerrym se zbraní a se záměrem ho zavraždit.

I když SVR neměla žádné podrobnosti o této přestřelce, elektronické sledování zachytilo komunikace Francouzů, Švýcarů a Američanů, z nichž vyplývá, že kromě tajemníka Kerryho byli zranění ještě další dva účastníci této schůzky, jeden z nich smrtelně.

Pokud jde o Kerryho zranění, zpráva uvádí, že elektronické sledování ukázalo „panickou reakci“ na „těžké zranění vysokého amerického představitele“, který musel být „okamžitě převezen“ do Ženevy pro „naléhavou operaci“, po níž dostala americká armáda rozkaz zajistit evakuační let pro „okamžitou pooperační evakuaci“ tohoto „těžce zraněného vysokého představitele USA“ zpět do Spojených států.

Americká „krycí historka“ http://rt.com/usa/263641-john-kerry-hospitalized-france/ pro těžká zranění tajemníka Kerryho, která utrpěl z rukou fanatika ISIS, tvrdí, že se vážně zranil při cyklistické nehodě ve francouzském městě Scizoncier (40 km jihovýchodně od Ženevy), což bylo nutné pro vysvětlení, proč byl Kerry transportován do nemocnice v Ženevě francouzskou vojenskou lékařskou helikoptérou.



Pokud jde o spoluvinu plukovníka Khalimova při pokusu o vraždu státního tajemníka Kerryho, zpráva uvádí, že ruští experti mají „vysoké pochyby“, že tento čin provedl sám, spíše to byl někdo z jeho doprovodu, koho si přivedl na tajnou schůzku. Konce konců, proč by plukovník Khalimov zabíjel svého „pána“?

Zpráva SVR nezmiňuje, že minulý týden před schůzkou s tajemníkem Kerrym plukovník Khalimov vycvičený americkým Ministerstvem vnitra zveřejnil video pro Obamův režim, v němž řekl o svých nových „pánech “. http://fortressamerica.gawker.com/meet-the-elite-u-s-trained-special-forces-chief-who-ju-1707536367

„Poslouchejte, vy psi, presidente a ministři, kdybyste jen věděli, kolik chlapců, našich bratrů, tu je, a čekají a touží znovu nastolit právo šaria. Poslouchejte, vy americká prasata, byl jsem třikrát v Americe, a viděl jsem, jak trénujete bojovníky, aby zabijeli Muslimy. S boží vůlí přijdu s touto zbraní do vašich měst, vašich domovů, a zabijeme vás.“


June 1, 2015 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.

Kreslený vtip: Obama: Jak to jde na konferenci o Íránu? Kerry: Ubíráme se správným směrem. (Cedule: Pozor, katastrofa!).


15 komentářů:

  1. http://aeronet.cz/news/spojenectvi-usa-isil-isis-odhaleno-plan-clean-break-john-mccain-se-foti-na-pratelskem-setkani-s-pristimi-vudci-isil-video-i-se-slovenskymi-titulky/

    OdpovědětVymazat
  2. Porekadlo S cim kdo zachazi tim take schazi je pro USA tim pravym, oni opravdu na co sahnou tak jde do .......Jsou opravdu tak hloupi, ze si nevidi na spicku nosu, ale nejdrive to odnese Evropa a pak teprve zbytek, civilizace jde do kopru....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evropa se tentokrát ubrání. Napřed svrhne a zničí ty, kteří chtěli Evropu muslimům obětovat (eu). A pak se znovu sejdeme před Vídní, a znovu "ty turky" poženem přes Dunaj k Jadranu !

      Vymazat
  3. Konečne začala fungovať karma!!!! -(kto čo zaseje to zožne)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To platí jako nepsaný zákon na celé této planetě : kdo zaseje vítr, sklidí bouři ...

      Vymazat
  4. Též Fulford uvedl, že historka s kolem je smyšlená a že věci se mají jinak...
    http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=18610

    OdpovědětVymazat
  5. Karma funguje stále, len v týchto hrubohmotných podmienkach pomalšie. Už naši predkovia vedeli, že „Ako sa do hory volá, tak sa z hory ozýva“. Škoda len, že si to uvedomuje, tak málo ľudí, V opačnom prípade, by bol život na Zemi určite šťastnejší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Karma je na plyn, tak co tu s ní strašíte ?

      Vymazat
  6. Neviem čoho sa okrem straty z nedostatku natlačených papierikov tak obavaju tí eu politici. Veď je nad slnko jasné, o čo ide amíkom ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nezapomínejte na to, že jsme od konce 2.sv.války dosud americkou (Západ) a ruskou (Východ) kolonií. To nikdo nezrušil !

      Vymazat
  7. TO BY SOM VÁM ZÁVIDEL, keby vás vyhodili z EU.... To by ste sa (okrem iného) vyhli imigrantom....;-)... Alebo nie ? ...
    A MOHLI SA SPOJIŤ S RUSKOM (keby malo záujem).

    Marek & Marek G.

    OdpovědětVymazat
  8. No konečně ! Já věděl, že pro eu nebudeme vůbec stravitelní :-) a proto sláva koruně, smrt euru !

    OdpovědětVymazat
  9. Obdobně jako jsou invektivy proti B. Fulfordovi (že to, co pravidelně každý týden píše - jen část je pravda), tak ovšem jsou i invektivy proti Sorcha Fall...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Řeči byly, jsou a budou proti každému vizionáři, chanelinkáři, mluvčímu atd.v každé době všude po světě. Copak nevíte, že nevděk světem vládne ?

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.