13. března 2015

Těla amerických vojáků zabitých na Ukrajině plavou u pobřeží Floridy


Těla amerických vojáků zabitých na Ukrajině plavou u pobřeží Floridy
http://www.whatdoesitmean.com/index1845.htm
March 12, 2015
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: OrgoNet


V dnešní zprávě ruského ministerstva obrany (MoD) pro presidenta Putina je zvláštní zmínka, že v Mexickém zálivu, u pláží Floridy, se „záhadně“ objevilo několik těl příslušníků americké Námořní pěchoty zabitých v minulých měsících při bitvě o Debalcevo.

Jak uvádí zpráva, MoD oznámilo již minulý měsíc, že Obamův režim „doslova opustil“ http://www.whatdoesitmean.com/index1839.htm nejméně 150 amerických vojáků, obklíčených rebely spolu s více než 5 000 ukrajinskými vojáky v jihoukrajinském Debalcevu. Tisícům ostřelovaných ukrajinských vojáků se odtud podařilo uniknout, a poté popsali svůj úděsný ústup z tohoto apokalyptického města železnic za ostřelování z bezprostřední blízkosti. http://www.dailymail.co.uk/news/article-2961406/Russia-sparked-Ukraine-s-revolution-Kiev-secret-agent-accuses-senior-Putin-aide-ordering-sniper-fire-protesters-triggered-bloody-uprising-year-ago.html .

Mezi stovkami těl, nalezených rebelskými silami po této hrůzné bitvě, ruské výzvědné složky identifikovaly nejméně 13, která patřila „pravděpodobně“ americkým příslušníkům Námořní pěchoty, a to podle „jedinečných tělesných identifikátorů“ (tj. tetování), podle vojenské výzbroje a vybavení, a podle „elektronické identifikační databáze“ personálu amerických speciálních sil.

Těla těchto amerických vojáků byla vrácena rebelskými silami ukrajinské vládě (která je prohlásila za jejich vlastní vojáky) 18. února, načež, jak zjistily ruské výzvědné zdroje, byly tyto ostatky repatriovány do Spojených států http://www.thejakartapost.com/news/2015/02/18/bodies-13-ukraine-troops-delivered-morgue-near-debaltseve.html .

Co se týče těchto zabitých amerických mariňáků, jak uvádí zpráva, všichni byli „pravděpodobně“ členy Komanda pro speciální operace Amerických námořních sil (MARSOC http://www.marsoc.marines.mil/ ), kteří operovali z Rumunska http://www.cbsnews.com/news/us-sending-additional-marines-to-romania/ jako součást Černomořských rotačních sil (BRSF http://en.wikipedia.org/wiki/Black_Sea_Rotational_Force ), a od minulého léta trénovali ukrajinské síly.

Největší záhadou však je, jak praví zpráva Ministerstva obrany, že od doby, kdy těla zabitých vojáků před několika týdny opustila Ukrajinu, nikdo o nich neslyšel, až do tohoto týdne, kdy bylo u pobřeží Floridy nalezeno nejméně 7 z přesně těchto těl vojáků, jak se můžeme částečně dočíst i v amerických médiích:
„Hustá mlha donutila příslušné orgány, aby zastavily ve středu letecké pátrání po sedmi mariňácích a čtyřech členech posádky, kteří, jak se obáváme, zahynuli při nehodě helikoptéry Black Hawk, která se zřítila do vod u Panhandle na Floridě.

Spolupracujeme úzce s všemi stranami, které se zabývají nalezením našich vojáků i letecké posádky, kteří byli na palubě,“ řekl kapitán Barry Morris, mluvčí Komanda pro speciální operace Amerických námořních sil. A samozřejmě jsme v myšlenkách i modlitbách s vojáky i jejich rodinami, které postihlo toto neštěstí.“ http://ktla.com/2015/03/11/army-helicopter-crashes-off-northwest-florida-11-missing/

Zpráva ruského ministerstva poznamenává, že z důvodu operační bezpečnosti je „běžnou praxí“ Speciálních sil, že tají smrt i místo smrti (i před vlastním ministerstvem vnitra), ale detaily, které až dosud byly uvolněny, „silně napovídají“, že Obamův režim zřejmě svévolně zabil nevinnou posádku vrtulníku, aby zakryl úmrtí oněch mariňáků.

Jak uvádí zpráva, nejhrůznější na těchto úmrtích amerických mariňáků na Ukrajině je to, že Obamův režim pokračuje v praxi z Bushovy éry, že americký lid se nesmí dozvědět plný a hrozivý počet amerických obětí jeho prohraných válek.

Američané například stále ještě nevědí, že prohraná válka v Iráku stála život téměř 74 000 amerických vojáků, což dalece převyšuje počet 58 195 jmen zaznamenaných v památníku vietnamské války ve Washingtonu.

Jak Bushův, tak Obamův režim dokáží obelhávat své občany, pokud jde o přesný a hrůzný rozsah válečných obětí, což bylo podrobně uvedeno v mnoha zprávách, včetně jedné ze zpráv amerického ministerstva pro záležitosti veteránů, kde se praví:

"Vláda pod Bushovou správou udělala něco nečestného, co vyústilo v lež, která přetrvává od začátku války až dosud. Rozhodli se, že budou oznamovat jako válečnou smrt pouze úmrtí, kdy voják zemře v uniformě na zemi v bojové situaci.

Mohli byste se ptát, jaký je v tom rozdíl.

Válka ve Vietnamu byla ve venkovských oblastech, daleko vzdálena od lékařské pomoci. Ranění vojáci byli ošetřováni mediky. Většina zemřela na bojišti dříve, než byli evakuováni. Mnozí zemřeli na cestě do lékařských zařízení či byli prohlášeni za mrtvé až tam. Situace v Iráku byla hodně odlišná.

V Iráku se bojovalo především v městských oblastech. Zranění vojáci byli rychle evakuováni obrněnými vozidly nebo helikoptérami. To je mnohem účinnější systém než byl možný ve Vietnamu, ale pro těžce raněné to znamená, že ke smrti dojde mnohem pravděpodobněji při transportu nebo v ošetřujícím zařízení.

Při novém oznamovacím systému se smrt, k níž došlo na cestě nebo po evakuaci, nepočítá jako smrt v boji. Proto se počty obvykle zdají nízké. Skutečné počty jsou takto před Američany skrývány, a podobně vracející se rakve v americké vlajce jsou cenzurovány z tisku. Ale čísla jsou nyní dostupná a můžeme jen doufat, že americký lid bude rozhořčen, až se dozví, jak byl klamán.

Podle Ministerstva veteránských záležitostí zprávy v Informačním systému veteránů války v Zálivu z května 2007odhalují tyto šokující počty:
Celkový počet amerických vojáků zabitých ve válce v Zálivu: 73 846
V bojové situaci zemřelo: 17 847
Mimo bojovou situaci zemřelo: 55 999

Statistika pro nesmrtící zranění je rovněž šokující:
Celkový počet vojáků s „nediagnostikovanou nemocí“ (UDX): 14 874
Celkový počet žádostí o uznání invalidity: 1 620 906
Invalidita z bojové situace: 407 911
Invalidita mimo bojovou situaci: 1 212 995
Procento vojáků, kteří podali žádost o uznání invalidity: 36%

Zpráva uzavírá tím, že Norsko dnes začíná zaplavovat své hranice vojskem http://investmentwatchblog.com/flexing-military-muscles-norway-buzzes-russian-border-with-biggest-military-drill-since-cold-war/ , aby čelilo ruskému bojovému plánu „Březnový šok“ http://www.whatdoesitmean.com/index1835.htm . Není však známo, jak Obamův režim bude schopen utajit před svými občany smrt dalších tisíců svých vojáků, jelikož jeho plány na ovládnutí celého světa se rozpadají na jaderný prach všude kolem nich.


March 12, 2015 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.






9 komentářů:

  1. http://wertyzreport.com/clanek/irak-zatceni-americko-izraelskych-poradcu

    OdpovědětVymazat
  2. http://afinabul.blog.cz/1503/masaker-ostrelovacov-kanadska-akademicka-studia

    OdpovědětVymazat
  3. Dnes som objavil na Hlavne správy po česky Benjamína Fulforda velice ma to potešilo nevedel som že je aj v češtine.

    http://benjamin-fulford-cz.webnode.cz/blog/

    OdpovědětVymazat
  4. záměrné pěstování nezaměstnanosti v určených oblastech nejen USA,kde se mladí zaháčkují do armády kvuli hypotéce,nebot o jinou práci nezavadí...To je letitý promyšlený zpusob,jak naverbovat lidi na jatka.https://www.youtube.com/watch?v=pm-5gWhJ3qY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veľmi trefné, ani mi niečo také nenapadlo že sa vlastne deje, ale dáva to logiku. Díky za tento pre mňa prínosný koment.

      Marek & Marek G.

      Vymazat
  5. mám rád Floridu!
    simon.

    OdpovědětVymazat
  6. Boli pochovaný do mora spolu s odpadkami z lode?

    OdpovědětVymazat
  7. Ta země se symbolem panny s loučí zdviženou nad hlavou bude jednou potřebovat dalších celých 2000 let, aby se vyříkala ze svých hříchů. Že je tato země namočená v lidské krvi až po krk a snad už i s čepicí, o tom není sporu. I ten čistokrevný pudl má pro mocipány této země větší hodnotu, než kterýkoliv člověk v jakémkoliv kabátě ! Vše se tam řeší ve stylu: "Nejdříve vylovíme potopenou loď, potom to ostatní " O takové svobodě se lidem, putujícím tehdy přes oceány do země zaslíbené jistě ani nezdálo. Pěkný večer přeje

    dan.

    OdpovědětVymazat
  8. Nemám názor...bohužel nyní,kdy jde do tuhého,je možné vše

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.