12. prosince 2014

Umělé záplavy v Itálii 17. 11. 2014

Video od amerického pozorovatele umělého počasí k umělým záplavám v Evropě na podzim r. 2014. Jsou tam pěkně viditelné točící se systémy nad Atlantikem a Středomořím. 

http://youtu.be/VdZjCRi_110



Z komentáře k videu (v angličtině, překlad není nutný, obrázky vše znázorňují):


"WeatherWar101: V listopadu 2014 mnohé části Evropy (Itálie, Francie, Švýcarsko) zažily nejhorší povodně za sto let. (Pozn. Org.: Česky zpráva např. http://www.ceskatelevize.cz/ct24/svet/292178-na-severu-italie-radi-zaplavy-i-sesuvy-pudy-zemreli-tri-lide/) Nové a nové systémy oblačnosti přinášely stále další přívalové srážky, které někde trvaly celé týdny. Následky: viz video.

Geoinženýrské cykly a systémy v Evropě jsou právě tak fixní a konstantní jako v USA. Dle satelitních snímků i metody tvoření bouří jsou stejné jako v USA. I v Evropě, podobně jako v USA, existují dva hlavní řízené vortexy - severní (Atlantický) a jižní (Středomořský), které jsou ve vzájemné spolupráci pri tovření geoinženýrských cyklů. Fungují nepřetržitě.

Z nějakého důvodu jsem se předtím domníval, že systém umělého počasí v Evropě není tak vyvinutý jako v Severní Americe, ale listopadové pozorování mě přesvědčilo, že jsem se mýlil.

Lidé se musí dovědět pravdu. Už velmi dlouho na planetě neexistuje žádné přirozené počasí."

3 komentáře:

  1. Ok, i kdybych připustil že je počasí uměle řízené, vytvářené, tak pro koho "cui bono"? Se nechají státy jen tak pro radost uvrhnout do katastrof jiným státem či dokonce sami sebou?!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždyť už víme, že klimateroristi jsou obyčejní zločinci, krytí navíc velmocemi světa. Vydírají velká města, celé země prostřednictvím burz, kde tyto adresně nabádají, aby si koupili ochranu před těmito katastrofami (tzn.že jim tam žádnou katastrofu nezpůsobí !). Kdo na to nechce slyšet, se zlou se potáže - hurikány, zemetřesení, záplavy, sucho, cehmodeky na týdny či měsíce (viz ČR na přelomu let 2011/2012 - téměř 6 měsíců !!!) ledovky, metry sněhu apod.

      Vymazat
    2. Jiný pohled: a co když se jim to počáteční vymklo, a teď blbou? (zkouší napravit, ale už to nefunguje?)

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.