27. října 2014

Trojská oblaka

Díky čtenáři za tip na dokument o manipulacích počasí.

"Jeden z posledních dokumentů popisující a sledující tvorbu umělého počasí nad Německem. Autor strávil rok pozorováním tzv. Chemtrails nad svým městem Stuttgartrem a jeho závěry jsou velmi skličující. To co se děje v Německu můžeme sledovat i u nás v ČR a vlastně po celém "západním" světě."

"Podstatnou zložkou systému na úpravu počasia je súbor intervenčných metód. Počet týchto špeciálnych intervenčných metód je obmedzený iba predstavivosťou, ale až na niekoľko výnimiek ide o to, meteorologickému procesu správnym spôsobom, na správnom mieste a v správnom čase dodať buď energiu alebo chemikálie.
(Zo správy USA “Weather as a Force Multiplier: Owning the Weather in 2025” (Počasie ako zbraň: Vlastniť počasie do roku 2025), z roku 1996, str 13)"


http://youtu.be/1j0fngKZg24

9 komentářů:

  1. Skvelý dokument a super spracovaanie, musel si dat vela prace, ale vysledok stoji za to. Kiež by bolo viac takých videí :)

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělý dokument. Orgonet je skvělý.

    OdpovědětVymazat
  3. Uff, dobře udělané videjko, názorné a jasné. Vyvstala mi myšlenka při pohledu na mapu světa a jeho práškování. Všimli jste si, že maximum je na světadílech obývaných převážně "bilou rasou"?! Proč? Jakože je zde vyšší koncentrace letové dopravy? Asi těžko, když vojenská letadla, která hlavně toto provádějí nemá hranice nějakých leteckých koridorů. Pak vyvstává dvojí pohled- buď nás "to" má před něčím chránit, i za cenu jedů, nebo...nebo nás "to" má otrávit- jako bílou rasu....Vymkli jsme se? Jsme nebezpeční? Pro koho? Odkud? Uměle řízený vývoj zde na planetě? Pak vyvstává další otázka cui prodest?
    Je mi ouzko z toho.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budulínci už nehamtají jen konta a co by vorkoholici se pustili do depopulace a ti nesnáší spokojené nezapřažené a hlavně zdravé lidi protože je žere mamon a každá moc je pro ně málá při té nemoci co je stravuje a jako producenti GMO mají zaměstnanecky dokonce pozřít to čím oblažují svět protože by měli ztráty v zápřahu tak tihle bezesporu mají vychytávku která neutralizuje jedy. Monoatomické zlato?

      Vymazat
    2. http://www.youtube.com/watch?v=CCewKpzH0Sw&feature=youtube_gdata

      Vymazat
    3. Anonymní29. října 2014 19:09 - ten pán je mi sympatický :-)) Jeho otázka v 9ti letech mě dostala :-))) Ale to není odpoveď na chemtrails.

      Vymazat
  4. Ne, to tak nemuze byt, vsechno je v poradku, da se to prece vysvetlit logicky, proc by to delali a otravovali nebe a zem, pod niz /na niz ziji i jejich deti??? Musite byt uplni silenci, uz jen proto, ze o tom vubec spekulujete!!
    ... ale pak staci obcas zaklonit hlavu dozadu, pohlednout nahoru, propojit neurony obalene alu myelinem a pokud nedojde k resetu obrazu a navratu do tovarniho nastaveni, tak se to da videt vsude nad nami. Proc to neni vseobecne zjevne? Nevim, ale lamu si tim hlavu neustale a docasny klid nalezam az pri dalsim resetu. Pak se utesuju myslenkou, ze treba hlina a hlinik patri k sobe. Nekterym je vsak takove spojeni porad malo, ta zelen stale nejakym zahadnym zpusobem odolava, je cas nasadit ROUNDUP, ktery ma v praxi na lidstvo ucinek RoundDown. Super zapletka, vrahem musi byt na100pero zahradnik :))
    ..doufam, ze se tady troska obycejneho silenstvi ztrati :)
    B.T.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Spěte si dál ve své blazeované iluzi, že je vše v pořádku. Naopak skutečností je, že na Zemi probíhá již delší dobu TERRAFORMING, a neslouží to pro dobro lidstva ! Navíc této ďábelské věci slouží i mnohé vlády světa, čímž kolaborují s nám nepřátelsky nakloněnými větřelci...
      Jen se podívejte na záběry našich orbitálních sond a dalších pozorovacích vesmírných zařízení, a uvidíte miliony nejrůznějších strojů a plavidel i gigantických velikostí (planet!) v celé Sluneční soustavě. To nemůže patřit výhradně jen pozemšťanům !

      Vymazat
    2. Samozřejmě, že pro ovce a pštrosy zaryté hlavou v písku je vždy všechno v pořádku. Jen tak dále - čiňte čertu dobře, peklem se vám odmění...ostatně sám satanael (satanův syn) se loučí se svými lidskými věrnými těmito slovy : milujte mě tak, jako já vás nenávidím...

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.