8. prosince 2013

UFO a anomálie na snímcích Slunce

Díky čtenáři za odkaz, který nám připomíná, že kolem Slunce se stále pohybují ony zvláštní objekty ...

UFO a anomálie u Slunce na snímcích NASA - prosinec 2013

Zveřejněno 7. 12. 2013
Povšimněte si otočeného obrazu. Byl učiněn obrat o 90°. Není to poprvé, co NASA neoznámila žádnou korekci satelitu. Co je to za anomálie? Web http://sohodata.nascom.nasa.gov/cgi-bin/data_query již několik dní nefunguje. Pročpak?

http://youtu.be/bXZX2jrLHBU



Viz též:
http://orgo-net.blogspot.cz/2013/02/obri-objekty-kolem-slunce-2013.html
http://orgo-net.blogspot.cz/2012/11/ufo-kolem-slunce-23-11-2012.html

27 komentářů:

  1. Fakt nemam poneti, co to muze byt. Treba skutecne giganticka plavidla. Ale naprosto nijak nesedi zdroj osvetleni. Vidime pevne objekty, ktere jsou osvetleny ne ze slunce, ale jakoby ze strany.. Proto si svuj nazor nechavam otevreny...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Záleží na tom kde se objekt nachází - před, nebo za sluncem atd..

      Vymazat
  2. To nejsou anomálie, něco takového se tam vyskytuje každý den od začátku doby fungování obou sond. A myslím, že skuteční vědci z NASA kteří rozumí sondám a blízkému kosmickému prostředí a uvidí takovéto video se musí pobaveně zasmát, když vidí, že tyto fleky někdo pokládá za UFO ;-) Kdyby to bylo UFO, proč by to asi bylo veřejně dostupné. Ovšem ale i na to už určitě máte nějaké vysvětlení

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vysvetlite teda vy čo to je, keď ste taký informovaný ? Len tak zosmiešňovať názory druhých bez poskytnutia relevantného protinázoru nie je najlepšia vlastnosť.

      Vymazat
    2. Zde se hodí připomenout, že lidé raději přijímají jednoduchou lež, než složitou pravdu. V tomto směru se chováme jako malé děti. Vzpomeňte si, kolikrát jste odbyli svoje ratolesti nějakou kravinou (je tam bubák, nebo že uvnitř je trpaslík a ten tam dělá ten hluk, ....) Nebo např. při cestě do školy přede mnou spadla na zem nějaká babka. Trochu se pochroumala, tak jsem ji pomohl dopravit se do nedaleké ordinace. Tak to popravdě řeknu jako svou omluvu při příchodu, ale spolužáci se uchechtávají a profesor nevěřícně vrtí hlavou. Ale když řeknu, že jsem prostě zaspal, přijme to každý bez podivu.
      Princip je stejný i v těchto případech. Lidi chtějí mít jednoduché a srozumitelné vysvětlení - JE TO VADA OPTIKY! Přístroje za miliardy dolarů, jejichž náplň práce je přinášet kvalitní obrázky, mají stále nějaké vady optiky!
      Taky mi to trochu připomíná lidi, co se rádi dívají na horory a bojí se jenom tak trochu - přiměřeně. Vědí, že je to jenom jako. V reálném životě by z takové situace utekli, nebo by umřeli hrůzou. A zrovna tak je to s některými lidmi, kteří se občas prohrabávají záhadami. Oni se potřebují ujistit, že NIC záhadného není. Je jenom nedostatek informací. Jak říkal Hašek "mírní pokrok v mzích zákona" :-) CZK

      Vymazat
    3. Zcela přesně, ono to není žádné UFO, ale konkrétní identifikované objekty! Kolik "normálních" lidí vůbec tuší, že takové stránky existují? Stačí si položit otázku, jak je velká Země či Jupiter nebo nějaká kometa ve srovnání s jedním z těchto objektů? A skuteční vědci v NASA? Každopádně musí držet hubu a krok. Od kecání do různých medií mají všude PR specialisty, kteří rádi podají přijatelná vysvětlení, no a pokud někde už je toho vidět moc, tak přichází příběhy o závadách techniky, odrazech a bujné fantazii.
      Jeden anonymní NASA vědec mluví tady http://www.youtube.com/watch?v=ZiOcZqeebec (třeba to tak je a třeba je to jen dezinformace, kdo ví)

      Další nedávné zajímavé pozorování je rozebíráno např zde: http://deusnexus.wordpress.com/2013/12/02/what-is-behind-ison/
      Zrovna tady zase náhoudou selhalal NASA technika hned dvakrát. A zrovna v těch důležitých chvílích. To je náhoda!

      Vymazat
    4. Odpověď na: Anonymní8. prosince 2013 11:20
      Vesmír není úplné vakuum, jsou v něm hvězdy, mlhoviny, planety, meteority, komety a prach a když něco z toho Slunce osvětlí, uvidíte na fotografii to, co tam vidíte... Krom toho to může být i kosmická radiace a různé odlesky. Timhle způsobem prostě ta technika funguje a interaguje v kosmickém prostředí...

      Odpověď na: Anonymní8. prosince 2013 12:13
      Ono to vysvětlení ohledně toho jak ta technika snímá ty snímky není jednoduché. To se jenom zjednoduší, aby to mohli pochopit normální lidi. Jenomže vy si to hned vyložíte tak, že toto jednoduché vysvětlení je vše, co se o tom dá říct a proto vám to přijde podezřelé... Ve skutečnosti všechno házet na UFO je to nejjedodušší vysvětlení, které nevyžaduje přemýšlení ani vědomosti.

      Odpověď na: Anonymní8. prosince 2013 18:30
      Ježišmarjá... Jak můžete porovnávat velikost čehokoli, když nevíte, jak daleko to je... Jinak nejedná se nutně o závady techniky ale prostě o způsob, jak tato technika pracuje v nestálém kosmickém prostředí. A vědci maji pravdu když mluví o bujné lidské fantazii. Tyhle věci prostě neutajíte... tak to funguje jenom ve filmech

      Vymazat
  3. Slavní vědci NASA ty snímky prostě nestíhají vyřazovat. A možná je tam i nějaký jejich potměšilý admin, co to má na starosti, pouští schválně. Pro tento jev nemají vysvětlení, tak dělají mrtvého brouka a nevyjadřují se k němu. Smát se, že někdo věří na UFO, mají v popisu práce, protože jejich hlavním posláním je sice objevovat věci, ale současně objevené zastírat před veřejností.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Áno, ano, da, yes, si, eto normaľno - šak big disclosure neee ? B

      Vymazat
  4. Tyto objekty můžeme odmítnout s tím, že jde možná o nějaké vady plynoucí ze záběrů, jak si ale pak je možné vysvětlit zvýšené počty podivných "světýlek" kolem naší Země, fotky a videa od amatérů ? Pocházejí z různých končin Země a jsou jich na netu už stovky. Není lepší přijmout fakt, že pokud se vesmírná plavidla všech možných typů vyskytují v našich oblacích, pak je možné je spatřit i v blízkosti Slunce ? Nebo jsme opravdu takoví nadutci, že se domníváme, že když se do těsné blízkosti není schopný dostat člověk, tak to nedokáže nikdo?
    Já tedy rozhodně nemám problém přijmout fakt, že zatímco my lidé jsme jakýmisi primitivními barbary a handrkujeme se mezi sebou ve válkách, jsou bytosti zajímající se o náš vývoj a chod vesmíru a v tichosti si dělají svoji práci. Jistě, oni mohou být kolem nás celou dobu a teprve naše nové technologie tento fakt odhalují.

    dan.

    OdpovědětVymazat
  5. Badatelům po záhadných objektech na snímcích bych doporučil, aby si nejprve přečetli tuto stránku (i s odkazy): http://stereo.gsfc.nasa.gov/artifacts/artifacts.shtml. Je tam přehled různých artefaktů na snímcích ze satelitu i s vysvětlením, o co se ve skutečnosti jedná (jak vznikají ta "UFO", proč satelit občas rotuje atd.) Připadá mi to daleko logičtější, než za každým flíčkem hledat kosmické lodi mimozemšťanů.

    OdpovědětVymazat
  6. pro Orgonet
    Ano, plně s Vámi souhlasím.

    dan.

    OdpovědětVymazat
  7. A doplním orgoneta , po čase keď sa pozriete spätne na tie isté snímky , ktoré sú na stránke NASA , už sú retušované . Tak prečo asi :-D .
    Krásny deň . mili

    OdpovědětVymazat
  8. Je to křižník Predátorů a chystají se na oběd.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Volejte Schwarzenegerovi, ten si vi, jak na ne!!

      Vymazat
  9. Rande se Sluncem
    http://energieupramene.blogspot.cz/2013/12/rande-se-sluncem.html

    OdpovědětVymazat
  10. Orgonetovi-víš ,že neexistence třeba vodníků,nebo hejkalů se nedá věděcky dokázat?

    OdpovědětVymazat
  11. Dle mého je to jen nějaký bordel.. v grafice, signálu, optice či kdoví v čem.. to rozlišení je mizerné a je to vlastně jen pár pixelů.. pokud by to bylo NĚCO, tak by to bylo mnohonásobně větší než Země.. To mi přijdou mnohem zajímavější ty špatně vyretušované videa a obrázky z naší oběžné dráhy...gorgy

    OdpovědětVymazat
  12. Zase tankují plazmu.

    OdpovědětVymazat
  13. Nezbývá, než to tam zaletět prověřit :)

    Guess

    OdpovědětVymazat
  14. Slavní vědci NASA, pokud si pamatuji, tyto snímky retušují, ale s jistým zpožděním. Podívejte se na některé ty snímky dnes a pak se na tytéž koukněte za několik dnů. Najednou jsou takové "hladší" a bez těch podivných fleků nebo co to je. Alespoň před nějakým rokem tomu tak bylo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestliže je na nich UFO, proč je teda neretušují předtím než je vystaví na web? ;-)

      Vymazat
  15. http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=suBp3ai-xG8

    OdpovědětVymazat
  16. Když začala vysílat digitální televize, měl jsem v obraze krychlové lodi borgů každou chvíli, dokud jsem si nepořídil pořádnou anténu. :)

    OdpovědětVymazat
  17. Problem je chybajuca analyza a metoda na vyselektovnie co je chyba a co nie, urcite vacsinou je to aj vada optiky (kto robil s videom,digitalnym spracovanim a pod. pozna podobne "struktury"), alebo su to nejake ine vedecky vysvetlitelne "anomalie" No nadruhej strane, kludne v tom moze byt nieco viac... Napr. pri komete ison vsimnite si prosim letiaci objekt ktory ku koncu videa pretina drahu komety... mate niekto poznatky (astronomicky) co to moze byt?

    http://www.youtube.com/watch?v=3IfXmHfROJQ

    je to dost podobne tomuto

    http://www.youtube.com/watch?v=efbpoziHc7s

    je tam dost rusno...

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.