4. prosince 2013

Stratégové EU se pokoušejí vyvolat na Ukrajině státní převrat

Díky čtenáři za tip na zajímavý článek z webu Protiproud.
Zdroj:
http://www.protiproud.cz/svet/politika/komentare/702-strategove-eu-se-pokouseji-vyvolat-na-ukrajine-statni-prevrat-do-kyjeva-miri-polovojenske-formace-valka-na-evropskem-kontinente-je-nam-zase-o-neco-blize-mame-zajimava-videa.htm

Stratégové EU se pokoušejí vyvolat na Ukrajině státní převrat: Do Kyjeva míří polovojenské formace. Válka na evropském kontinentě je nám zase o něco blíže. Máme zajímavá videa.
Václav Danda, 3. 12. 2013

To, co se nyní děje na Ukrajině, nazval Ruský prezident Vladimír Putin pogromem a vyzval Ukrajince ke klidu. To je ovšem to poslední, co by režiséři tohoto nebezpečného divadla potřebovali. Naopak jejich cílem je vyvolání občanské války a převzetí moci menšinou, která prohrála volby. K tomu je třeba vyprovokovat ozbrojené střety mezi tzv. „demonstranty“ a bezpečnostními složkami státu. Stejný scénář byl použit zpravodajskými agenturami v Sýrii. Výsledky vidíme každý den.



I tam začala „operace Revoluce“ pokojnými demonstracemi, které se postupně měnily na otevřené ozbrojené střety s policií. I v Damašku byli demonstranti vypláceni Rockefellerovými nadacemi podle toho, kolik se jim podařilo zranit policistů, případně zapálit policejních vozů. Jako přes kopírák působí dobře připravené „paramilitární“ jednotky s přilbami a řetězy útočící v Kyjevě na policisty spreji a železnými tyčemi. To vše s netajeným cílem, vyprovokovat policii k tvrdému zásahu, který by mohl být propagandisticky využit k rozpoutání ještě většího „revolučního pekla“ v ulicích. Pořád totéž. A pořád ještě účinné.

Celý článek zde: http://www.protiproud.cz/svet/politika/komentare/702-strategove-eu-se-pokouseji-vyvolat-na-ukrajine-statni-prevrat-do-kyjeva-miri-polovojenske-formace-valka-na-evropskem-kontinente-je-nam-zase-o-neco-blize-mame-zajimava-videa.htm

13 komentářů:

  1. V Evropě se bezprizorně plácá spousta mládeže, takže jejich nahnání do uniforem a zredukování počtů by jistě nebylo od věci. Přitom by na řadu přišli jako obvykle Židé, cikáni a někteří další. Pro Evropu by to byla očista a nový začátek. Sice pravděpodobně pod anglo-německou vlajkou, ale budiž. Význam našeho národa v Evropě stejně skončil porážkou husitů, takže jen změníme opět pána.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je vidět že zatím ničemu nerozumíš

      Vymazat
    2. Zatím není také čemu. Nejhorší smrt je z vyděšení.

      Vymazat
  2. Porad dokola,a zase bez tech z nas ktery se nechaji koupit a za prachy podporej svinarnu by to neslo,takze kdo ze je na vine? Nejakej politickej deviant kterej si "porouci a plati" ,nebo ten kdo to za prachy uskutecnuje????? A tak je to se vsim............

    OdpovědětVymazat
  3. Víme to. Vždy, když se lidé začnou chovat jako pojašení a zhlukovat se v obrovské vyšinuté davy, vždy jsou k tomu někým "drážděny ". Samozřejmě, Ukrajina je poslední překážka, jak se dostat blíže k Rusku. Takže revoluce ne proti, ale pro vstup do Eubabilónu budou hrozit tak dlouho, dokud se jim tam nepodaří prosadit stejného Jidáše, jako byl náš VH.
    Co dodat více? Všichni víme, co Ukrajince čeká, až v tom paktu budou. A všichni víme, že i z uřvané menšiny se dá vytvořit potřebných 55 %

    dan.

    OdpovědětVymazat
  4. nezapomeňte že je tu skoro 50.000 pracovníků z Ukrajiny, a ti mají doma rodiny a známé, ti všichni nechtějí patřit pod Rusko...takže opět opatrně s rychlými soudy !!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je také faktem , že asi 5mil. Ukrajinců pracuje v Rusku.. takže opět opatrně s rychlými soudy !!!
      Odpovědět

      Vymazat
  5. Fakt v tom asi berou služby států prachy ze dvou stran a měli by být na výměnu na pracák v lepším případě pro ně a tady by vyžranov ušetřil za likvidátory civilizace a vlastně všude kde to neoliberálové zorganizují ještě i za prachy dańových poplatníků kterým by měli být přínosem, kultura se znaménkem - ale kapacitním.

    OdpovědětVymazat
  6. Byl někdo z vás v posledních 10 letech v Rusku nebo na Ukrajině? Pokud máte stále socialistickou a porevoluční představu a děláte si úsudek podle zdejších UK pracovníků, tak jste vedle.
    Navenek to může vypadat divně a cítit alkoholem, ale věřte mi, že tam je větší duchovno ( a zároveň obrovské bohatství a zbohatlictví) než tady u nás. Skoro není střední vrstva. Tedy nebude třeba takové "likvidace" jako ve střední Evropě ( nemluvě o Américe).
    nwo ma slabinu v tom, že nepočítá s "duchem národa". Češi už skoro zapoměli žádat ducha národa o pomoc. Rusové to mají jako součást genofondu.
    Je potřeba si uvědomit, že stačí 20 procent populace na zásadní změny ve společnosti. Pravidlo 20/80 je využitelné ve všen ( platí i ve vašem šatníku).

    OdpovědětVymazat
  7. Kluci Klickojc je tam vsechny proboxujou, Jestli tedy nebudou tocit novou reklamu na Mlecne rezy, nebo jina svinstva od Kinder.
    Jsou tak odporne komercni az hruza. Miluju, kdyz mluvi nemecky!!;-))
    mirca

    OdpovědětVymazat
  8. to je vývoj,v 21letech mě šimral primitivní mongol ostrým samopalem,stačila havlovská blbá nálada s přiměřeným ksichtem a šel bych pod drn...V tom srpnu 68 se sověti nemazlili...Také jsem panáčkoval blbě a nadšeně VELKÉMU ZRZOUNOVI s krátkými kataty a dnes jako vetchý kmet jsem chladně sám sebou a indiferentní k vývoji na Ukrajině...ledaže by to Putin jako Brežnev rozjel ve velkém stylu...TO UDĚLÁ.bud diplomaticky,nebo udělá nějakou nikoliv holografickou šou nad Bílým domem ostrou KOSMOSFÉROU posledního typu a AMERIČTÍ BOLŠEVICI zalezou...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. máte to pomotané stejně jako většina zde

      Vymazat
  9. Dobře, že jste tady zmínil Kosmosféry a jejich mnohem lepší vývojové typy. Všimla jsem si, že když se tady někdo zmíní o Kosmosférách, tak to hned vyšumí, jako by šlo o scifi. Situace na Ukrajině je natolik vážná, , že ti, kteří to rozehráli, budou chtít plány dokončit. Velká provokace nemusí přijít od ukrajiských sil, ale od těch , kteří to mají v réžií.od počátku.. Cílem bude Rusko. Rusové jaderné zbraně nepoužijí, oni mají na zmetky něco lepšího. Jen je z toho divný pocit, kam se to všechno může zvrtnout. Čert nám byl dlužen NATO.Slovensko i my, se nemůžeme uzavřít. Bohužel. Když si uvědomíte, jaká chátra se na Ukrajinu sjela. Držme spolu a modleme se, aby se z toho nic nenaplnilo. Přeji všem krásně prožité vánoční svátky v kruhu svých drahých a do nového roku 2014, roku obrovských změn, zdraví, pevné nervy a velkou soudržnost.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.