9. prosince 2013

Prstencové UFO ze satelitu ISS

Video z vesmírné stanice ISS z 5. 11. 2013, na němž je vidět prstencovité UFO na oběžné dráze kolem Země, mi připomnělo nedávný snímek z Osoblahy. (Viz článek Zajímavý úkaz na obloze - Osoblaha.)

Pro porovnání připomínám snímek z Osoblahy:


Autor videa z UK se zprvu domníval, že se jedná o optický klam, ale pak snímky prohnal přes několik filtrů a změnil názor: jde o neidentifikovaný létající předmět. Je vidět, jak mění hustotu. Fázuje do naší reality? Pozorování prstencovitých UFO malých i velkých rozměrů se v poslední době množí. Co to je?

http://youtu.be/HFVk7u9phE0



Zdroj videa: live stream ze satelitu NASA ISS: http://www.ustream.tv/recorded/40481898
Prstenec je vidět od 5.51 do 12.26, i potmě.

Velmi zajímavý zdroj, kdybyste tam uviděli něco zajímavého, tak vyfoťte!

"Live video z Mezinárodní vesmírné stanice ISS obsahuje pohled dovnitř, když posádka pracuje, a v ostatní dobu pohled na Zemi. Video obsahuje i přenos konverzací mezi posádkou a kontrolou mise. Video je dostupné pouze když je vesmírná stanice v kontaktu se Zemí. Během doby "ztráty signálu" je obrazovka modrá. Protože stanice oběhne Zemi každých 90 minut, každých 45 minut prolétá buď západem nebo východem slunce. Když je stanice ve tmě, vnější video může být černé, ale někdy poskytuje pozoruhodné pohledy na blesky nebo osvětlená města."

Moje video: http://youtu.be/S-cIEe_bcLk , zdroj http://www.ustream.tv/recorded/40481898 od 5:11. Tvar je vidět po  více než 7 minut. Potmě je červenorůžový. Je vidět spousta blesků.







16 komentářů:

  1. mate to co ste chtely portal je otevreny

    OdpovědětVymazat
  2. Byl bych opravdu moc rád, kdyby se zbytečně nevytvářeli pochybné domněnky a utvářeli tomu, čemu nerozumím jednoznačné závěry. Zde evidentně nejde o UFO ale o jednoduchý odraz slunce, ano je to tak, zádné UFO, žádný mimozešťané, žádné pochybnosti, připadá mi to, když omylem spadne kapka na objektiv hlídací kamery a všichni to hned vyhodnotí, že zachytili ducha, opravdu zbytečné vytváření doměnek... Jen nastínim, kolečko se postupně objeví, je stále na jednom a samém místě i když stanice vplouvá do tmy tak zmizí, evidentní odraz slunka :) ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vypadá to na nějaký bordel na objektivu nebo krycím skle. Jinak by se to asi těžko pohybovalo spolu se stanicí a nepohlo ani o pixel. Možná jde o kráter po zásahu mikrometeoritem, ale těžko říct. Barevné změny pak nejspíš bude mít na svědomí slunce.

      Vymazat
  3. Tyhle odrazy s vykousnutym kolečkem uprostřed jsou celkem normální. Některé kamery na ISS maji kolem kamery speciální zrcadlo (s vykousnutym kolečkem uprostřed), díky kterému se zesiluje dopadající světlo do kamery a někdy to vytváří přesně takovéto odrazy (podobně, jako když se skrze teleskop snažíte filmovat planety nebo Měsíc). Navíc si všimnětě, že je pořád ve středu záběru. Aby to bylo UFO, muselo by to čas od času měnit směr - a ani potom by to neznamenalo, že je to UFO. A doufám, že mě zase někdo nařkne za trolla když bořím mýty :)

    OdpovědětVymazat
  4. toto už ale preháňate, mám túto stránku rada, ale toto je už moc... obyčajný odraz slnka na skle/šošovke... je to očividné

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pak chce člověk někomu otevřít oči, pošle mu odkaz sem a příchozí narazí na podobné nesmysly. Těžko pak uvěří jiným, kvalitním článkům. Ale to Orgonetovi prostě nevysvětlíš, furt sem bude cpát kdejakou neověřenou pitomost. No jo no....

      Guess

      Vymazat
  5. Mně to připadá jako fake - obrázek toho objektu stojí na jednom místě v záběru kamery (konkrétně až na jednu výjimku v jeho téměř ideálním středu), pohybuje se jen pozadí. Takže to mi připadá hodně nevěrohodné, zejména když člověk ví z jiných videí, jak tyto různé neidentifikovatelné objekty dovedou rychle měnit směr a rychlost svého pohybu - tady nic takového není. Takže buď odraz slunce a nebo si někdo dělá z lidí bohapustou srandu.

    OdpovědětVymazat
  6. http://www.cestyksobe.cz/vize-budoucnosti-ab3163/

    OdpovědětVymazat
  7. Jen by mě zajímalo,jestli takovéto věci píšete běžně, popř. kdo vás na toto najal...že by CIA operovala takto i v ČR? Vždy když se někde na netu objeví nejaké video s pěkným záběrem UFO,popř. Nibiru, tak se u něj hned vyrojí x reakcí typu - flek na čočce, odraz, slunka, atd... Je to už fakt trapné! Už by s tým měly vlády vyjít ven!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. áno mali by s tým vyjsť najavo, ale v tomto prípade to je jednoznačný odraz slnka

      Vymazat
    2. ono jde celkem normálně zjistit jestli je to umělé nebo ne, živé neživé, pokud používáš všechny smysly

      Vymazat
    3. Chce to totiž alespoň elementární vzdělání a kapku obyčejné soudnosti. Chápu, že byste všichni strááášně rádi věřili, že UFO existují, a tak je vidíte i tam, kde nejsou.

      Guess

      Vymazat
  8. opsáno z webu AC24.cézet článek O KONSPIRAČNÍCH TEORIÍCH, FUNGOVÁNÍ SYSTÉMU A TRANSFORMACI VĚDOMÍ (2. DÍL)

    Když o tom ale zase někdo začne mluvit, je označen za šílence nebo konspiračního teoretika. To je taktika?

    Víte, jedna zpravodajská moudrost říká: Chcete-li něco utajit, tak to dejte na titulní stranu novin. To ticho, které přijde potom, bude mnohem větší než hluk, který se spustí při tom. A jednou pro vždy máte od toho pokoj a při každé další příležitosti můžete dané téma shodit ze stolu tím, že kdyby na tom něco bylo, tak už s tím dávno někdo něco udělal…

    Myslíte si, že opravdovou agendu zná hodně lidí, kteří se o ní bojí mluvit, nebo to funguje spíš tak, že každé kolečko v Systému ví jenom tolik, kolik potřebuje ke své práci, tudíž velmi málo?

    Oboje je svým způsobem pravda. Znám řadu lidí, kteří vědí, jak to je. Většinou už ale stojí mimo Systém a mluví velmi málo nebo vůbec. Ti, kteří jsou v něm, jsou ti, jak říkáte, kteří vědí jen tolik, kolik potřebují, aby mohli dál sloužit. Jsou za to odměňováni drobty, které jim Systém hází v podobě zábavy, drog, peněz nebo falešného pocitu vědění. Je už jedno, jestli je to kadeřnice, nebo náměstek ministra. Oba slouží Systému, každý tak, jak umí, v čem je vzdělán nebo vyučen. Pokud je chytíte za ruku a budete jim říkat pravdu, budou paralyzováni. Jejich (nevědomé) okolí je bude držet vší silou ve starém světě, nedovolí jim prohlédnout. Pokud oni sami nebudou chtít, nezmůžete nic…

    OdpovědětVymazat
  9. Fotograf zachytil působivé vide komety Lovejoy... Když se podíváte na video, nepříjde vám, že je nad námi pořádný provoz? Na videu jde krásně vidět pohyby možných ufo...
    http://www.novinky.cz/koktejl/321565-fotograf-poridil-pusobive-video-komety-lovejoy.html

    OdpovědětVymazat
  10. Jsou za tím peníze... vysvětlím... Kdyby veřejně přiznali že UFO si tu vesele poletují, tak by lidi začali pátrat, jaký druh pohonu používají, když můžou cestovat neslyšně extrémní rychlostí a navíc mezihvězdně... kde berou k tomu energii, jaký mají zdroj energie? postupně by se přišlo na to, že používají tzv. -volnou energii- zdarma získatelný zdroj nevyčerpatelné energie. např. Nikola Tesla s tím experimentoval, měl několik patentů na to než mu to vše zabavili po jeho smrti. ONI nechtějí aby sme měli energii zadarmo, ale aby sme za ni museli platit nehorázné peníze. Takže to je ten důvod proč pořád zatajují existenci UFO!

    OdpovědětVymazat
  11. Ta fotka mi velmi připomíná video natočené v Brisbane v Austrálii:
    http://www.youtube.com/watch?v=q_0BOu-0Hag

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.