10. prosince 2013

Perfektní záběry UFO z Německa

Díky čtenáři za odkaz na nejlepší záběry UFO a mimozemšťanů, co jste kdy viděli.
Jsou tak perfektní, že se nabízí, že je to umělá animace ... ale je pěkná. Přesně takhle by to každý z nás rád viděl (:-)))
Natočeno prý 6. 12. 2013

http://youtu.be/suBp3ai-xG8



48 komentářů:

  1. Kým sa tu spustí lavina popieračov napíšem čo ma ťuklo -
    Kravy na paši to budú mať jednoduché, allien nie alien, hlavne že je tráva.
    A my ľudkovia, sa z toho môžme aj pokakať..., pričom verím, že to nemusí byť až tak zlé :-))
    B

    OdpovědětVymazat
  2. To snad není možný co jsou schopni lidi vymyslet, kamse hrabe nějakej holywood, takovou blbost jsem už dlouho neviděl, poletující světélka na tohle nemaj ikdyž je to stejná blbost, prostě chcete vidět mimozemšťany, tak si je vymyslíme a tady jsou. Né vážně všade vidět mimozemšťany, duchy, anděly, zdá se mi to nebo lidi už opravdu vyšilujou, neříkám že tyto entity nejsou, říkám jen, že za vším vidět tohle je už dosti omýlaně až je to trapné...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vymýšlet si je nemusíš , všichni jsme mimozemšťané, ze Země máš jen tělo...až se s nimi setkáš , ..nechtěl bych tě přebalovat :-))

      Vymazat
    2. OMÍLANÉ - když už tedy...

      Vymazat
  3. Zdravim Vas,mimo tejto temy ale chcem sa nieco opytat ak tu je nejaky znalec elektrikar,pisalo sa tu o nejakych elektrocentralach,cisto laicky:da sa vyrabat el.energia takymto sposobom,ze akumulator by pohanal elektromotor,ten zase generator,ktory by napr zabezpecoval osvetlenie domu,ale zaroven by aj nabijal akumulator?Za odpoved dakujem.-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím, určitě to nepůjde. Většina energie, kterou dodá akumulátor, skončí jako teplo, kvůli tření v ložiskách, nebo na udržení samotného generátoru v chodu. Do akumulátoru by se po projití celé soustavy (bez osvětlení domu) vrátilo méně než 40% - a to jsem ještě optimista. Najděte si Matematicko-fyzikální tabulky, tam účinnost jednotlivých zařízení bude.

      Vymazat
    2. Ne to nejde. Někde jsem četl, že něco podobného prodávají nějací Rusové a říkají, že to má něco společného s Teslou. Je to jenom další podfuk na vytažení peněz z kapes. Ono by to chvíli fungovalo, než by se vybila baterie, a to je tak všechno, protože podle klasické fyziky není možné vyrobit více energie, než se do systému vloží a je nutné započítat ztráty, jako např. valivý odpor ložisek, přechodový odpor při průchodu proudu (generuje teplo), atd.. Jediné řešení je Teslův generátor pracující zřejmě s energií vakua. Bohužel Tesla zemřel v hotelovém pokoji a jeho následovníci mřou jak mouchy při dopravních nehodách, případně páchají "sebevraždy". Jejich problém je totiž v tom, že na tom chtějí zbohatnout a tak to tajemství tají až do hrobu (eventuelně se svěří na nepravých místech). Kdyby to dali volně mezi lidi, ta lavina by už nešla zastavit. Pepé.

      Vymazat
    3. Z obycajneho akumulatora je mozne napajat rovno generator (generator je vlastne upraveny motor vacsinou byvaju synnchronne to znamena ze pri zatazi sa otacky rotora nemenia) Problem je ten ze zatial sa nepodarilo dostat ani 100% dodanej energie do generatora. V skratke kazde elektricke zariadenie ma straty ktore sa vylucia vo forme tepla cize generator ma vinutie ktore sa pocas chodu zahrieva a tym padom strati urcite percento dodanej enrgie z akumulatora. Vsetky elektrarne funguju v principe rovnako z fosilnych a jadrovych paliv sa uvolni energia vo forme tepla teplo zohreje vodu ta sa zacne odparovat a para pod tlakom prudi do turbin ktora otaca rotor generatora (alternatora) cize nas sposob ziskavania energie je uplne primitivny. Verim ze urcite pride niaka mudra hlava ako bol Tesla a dokaze ziskavat vsade pritomnu energiu.

      Vymazat
    4. Samozřejmě že si z nás dělají někteří "človjecy" prdel, ale kdysi dávno jsem četl o tom, že ve firmě Mirage, je ve vstupní hale velký nápis že: "Takový čmelák vzhledem ke své váze těla, ploše křídel a jejich kmitočtu, nemůže podle fyzikálních zákonů absolutně lítat... jenže ON O TOM NEVÍ a tak si klidně lítá. :)

      kAŠTAN

      Vymazat
  4. Samozrejme ze sa k tomu treba stavat od zaciatku skepticky. Nie hned zbastit vsetko.
    Na zabere, kde sa UFO vznasa v oblacich, vidno ze Efekt, ktory polohuje objekty ku pozadiu (KOMZENZACIA TRASENIA RUKY), ciastocne polohoval objekt ku pohybu Vetrom Vanucej Buriny a nie cisto k oblohe...

    Ale inak dobra praca :)... no mooc okata :)

    OdpovědětVymazat
  5. Prvý štart sprevádzaný švenkom kamery dolu (s malým oneskorením šokovaného "kameramana"), druhý štart švenkom "mierne hore". Škoda, vyzeralo to pekne, ale...No a dlhý záber na ETho sa dal snáď lepšie zaostriť i na to dlhé sklo, času bolo dosť, alebo, že by zlyhalo automatické zaostrovanie? Prajem krásne dni a ešte krajší Deň slnovratu, už sa blíži.

    OdpovědětVymazat
  6. A díky takovýmto vydejím nás pak mají za blázny.díky orgonete zase jsi zabodoval

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale prosím te! nečetl jsi začátek co Orgonet napsal? :-))

      ...Jsou tak perfektní, že se nabízí, že je to umělá animace ... ale je pěkná. Přesně takhle by to každý z nás rád viděl (:-)))
      Natočeno prý 6. 12. 2013

      Vymazat
    2. VIDEÍM!!! - bože, copak tady píšou lidi, kteří by nezvládli první stupeň základní školy?

      Vymazat
  7. No neviem, ak je to animácia tak je výborne urobená...pri odlepení od zeme vidno na chvíľu akoby reálny spodok taniera. Žeby ozajstné video? Bolo by to super... Miro.

    OdpovědětVymazat
  8. Článek se měl jmenovat ¨Perfektní záběry z Německa s počítačově přidaným UFO¨.
    A ještě to je odfláknuté. Že vás to baví, pořád dokola...

    Guess

    OdpovědětVymazat
  9. jo docela dobry. nevim kde to bylo,ale pily byly slyset,tak asi u nas.)

    OdpovědětVymazat
  10. na jednom videu licituje nějaký AMIS,kolik druhu EBE se tu pohybuje..no a to je druhé video,první z Číny,kde stepují stejní vychrtle šedivě prusvitní fešáci..To není nabídka nějakých nordic blondáku?

    OdpovědětVymazat
  11. http://magazin.atlas.sk/spektrum/fakty-x-sledovalo-cinsku-kozmicku-lod-ufo/823575.html

    OdpovědětVymazat
  12. Najnovšie počuť kvílenie v New Yorku, z One World Trade, budovy ktorá nahradila dvojičky..

    http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/3204-obyvatele-new-yorku-desi-podivne-zvuky-z-nove-postavene-budovy-one-world-trade


    Ľudia si začínajú myslieť či to nie sú nejaké frekvencie, zámerné, ktovie, ale šíri sa to a nemyslím, že vysvetlenie že je to vietor, kotolňa budú stačiť...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani by mě to nepřekvapilo s ohledem na fakt, kolik lidí tam zemřelo a za jakých okolností...

      Vymazat
    2. Ono je těch podivných zvuků víc - např:
      http://www.youtube.com/watch?v=UlSGdLuE4fw
      A kdo říká, že je to všechno fake, je asi taky dost mimo mísu - o čemž svědčí i následující video, kde je jednak pod tím divným zvukem slyšet, co to udělalo s alarmy v autech, a jak vyvádějí psi - a následně i záběr kruhového tvaru oblaku na obloze...
      http://www.youtube.com/watch?v=KoOfLXID6qw

      Vymazat
  13. Možná by nebylo na škodu přečíst si knížku od D. Cihelkové UFO - pohled za hranice vědomí. V knize je popsán příběh jednoho muže nedaleko Nového Jičína, který navázal přátelský vztah s podobnými bytostmi ještě jako děcko a jistých časových intervalech ho navštěvovali i v pozdější době. Příběh se začíná odehrávat ještě za "totáče" a končí v současné době.
    Jsou zde jisté podobnosti. Zcela evidentně ten kdo "točil" je v jistém vztahu těm bytostem, protože jedna z nich mu zamává. Další podobnost je v tom, že vstupní otvor je na spodní straně lodě. Další podobnost je v tom, že ty bytosti nikam neodejdou, ale tak nějak jakoby "zaplují" pod ten objekt, než odletí.
    Pokud si budu "pohrávat" s myšlenkou, že to je podfuk, tak musím souhlasit, že to určitě stálo autora hodně času a kvůli speciální technice zřejmě i hodně peněz. Tak si říkám PROČ ?! Všechno má svůjj důvod. Co by tím autor sledoval? Když najdeme správnou odpověď, tak se přiblížíme k odpovědi, zda to je reálné, nebo podfuk :-) CZK

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S kamarádem jsm vyděl UFO, vypadalo to spíš jako kdyby nad náma couvalo letadlo,svítilo to oranžově a nevydávalo to žádný zvuk. Bylo to hodně nízko tak 100m. Nikdy sem nic takového nevyděl. S talo se v Plzni na Světovaru z 16na17 srpna v jednu hodinu. Oldřich

      Vymazat
    2. VIDEO v čase 02:14 ...........čisto počítačový pohyb mimozemšťana........ Preboha ľudia, nehľadajte vo všetkom logiku. Proste to video je podvrh, to je všetko. Zbehlý človek v oblasti animácie dokáže také niečo vyrobiť za pár hodín.....

      Marek & Marek G.

      Vymazat
    3. To ti udělá kde kdo doma na kompu. Pár záběrů si natočíš venku a pak to dopasuješ a vyklíčuješ. Nic na tom není. 5 hodin práce max, a to by bylo mnohem kvalitnější.

      Je to prostě blbost, jako většina těchhle videí.

      Guess

      Vymazat
    4. Ale o tom přesně mluvím! Jsou to hodiny práce a na mém počítadle bys to asi nezvládl :-) Ale PROČ by to někdo dělal? Vždyť to ani není pro zasmání. Když si dělám z někoho legraci a nemám zpětnou vazbu, tak to není žádná legrace ani pro mně. To je podobné, jak když vyprávím vtip a přijdu na to, že ho buď nepochopili, nebo mě neposlouchali, nebo jsem ho zvoral - každopádně se nikdo nesměje. Potom ani mně to nebaví. CZK

      Vymazat
    5. PROČ by to někdo dělal? Baví je, jak jim to lidi baští. Nebo si zkoušejí své dovednosti... důvodů by se našlo.
      Zpětnou vazbu má v komentářích pod videem. Navíc, dneska se dají podobné věci natočit za pár minut telefonem.
      Například pomocí aplikace FX guru.

      Guess

      Vymazat
  14. Tak se zda, ze dnes se tady kona slet samych chytrousu a bystrousu... Kdyby se jednalo o staticky obraz, rekl bych, falsifikat. Ale tohle, pratele, takhle roztreseny trik s touto komplexnosti neudela ani UPP... A kdyby, byl by svinsky drahy... Uvedomme si, ze penize ma vyhradne strana popiracu UFO... Co takhle pripustit moznost, ze se jedna o prave zabery?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta roztřesenost je na tom nejjednodušší. Video krajiny si natočíš bez třesení s kamerou na stativu, pak toto video použiješ jako texturu na pozadí, promítnutou třeba na obdélníku. Pracuješ pouze s výřezem, takže máš možnost hýbat virtuální kamerou v 3D programu a vypadá to jako roztřesený záběr. No a když třes kamery nalinkuješ na UFO a mimouše kolem, vypadá to, že se třese celý záběr. Ale pořád je to JEN animace.

      Guess

      Vymazat
  15. řeknu Vám, že video na mě dělá velmi realistický dojem. Buď opravdu UFO kontakt 2 druhu, nebo dobře udělaný trikový film.

    OdpovědětVymazat
  16. magneticky motor beží na energii magnetu spekulace jestli to funguje Očity svedek ufa mluvil o mlhave zaři kolem telesa jestli mají vojaci ufo na volnou energii tak bych 3d vytvořil nejake bytosti pro zaretušování pravdy jen si uvedomte že technika je 20 let pozadu. divny je zvuk stroju při startu

    OdpovědětVymazat
  17. Takže takto, jak je ve videu se s námi začnou seznamovat ? Že by už začali ?
    Video ovšem hezké.

    OdpovědětVymazat
  18. Pěkné :-D
    jedno krásné video jsem viděl také... Haiti UFO juknětě na http://www.youtube.com/watch?v=vmNa0JnFuws.
    Co na to VIDEO povědět? Že tu něco létá o tom není pochyb. Snad jen zacitovat sira Arthura Charlese Clarke:
    "JSOU JEN DVĚ MOŽNOSTI...
    BUĎ JSME VE VESMÍRU SAMI, NEBO NEJSME.
    OBĚ JSOU STEJNĚ DĚSIVÉ."
    Tak si myslím, že až jednou bude doopravdy to "PRAVÉ" video, nahrávka či jiný záznam mimozemských bytostí, nikdo mu stejnak nebude věřit. ACHNATON

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak říká docent Král, vesmír je tak obrovský, že prostě není možné, abychom v něm byli sami. Jan

      Vymazat
    2. Otázkou je, co je "obrovské"..
      Můj táta říkal:
      "vesmír je veliký pro člověka, skutečnost velikánů nám není ale známá, nakonec budeme beďar na nějaké tvoru, který až uzraje pěkně praskne..."

      Vymazat
    3. Vesmír klidně může být hologram a vůbec není nutné, aby tady byl ještě někdo...

      Guess

      Vymazat
    4. napadlo někdy někoho, že mužeme být klidně v nějakém urychlovači částic, něco podobného co mají CERN? Vemte si, že v CERNu se podaří v urychlovači velký třesk, tím vznikne vznik vesmíru, kde někde bude zas mléčná dráha....země, lidé, kteří dospějí, udělají obří urychlovač, pošlou částice proti sobě, bum, velký třesk, vznikne vesmír...

      Vymazat
  19. Tohle samozřejmě není ufák proto,protože to můžeme spatřit pouze na noční obloze.Většinou uvnitř osvětlené spořivími výbojkami (žárovky jsou zakázané),vpředu bílé,na bocích oranžové a vzadu červené poziční světla.Samozřejmě nechybí osvětlení RZ (SPZ).Tedy přesně dle letových předpisů :o)).Ale vážně:skutečně nechápu,proč by ufo mělo být v noci osvětlené.Z jakého důvodu,kvůli komu??To je jen poznámka k četným nočním zpozorovaním těchto "strojů".

    OdpovědětVymazat
  20. Ak by to bola pravda a ja by som to kameroval tak by som sa určite išiel s kamerou pozrieť na miesto kde to ufo stálo, museli by tam ostať nejaké stopy, takže si myslím že je to fake...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, já osobně v takovém případě bych rovněž prozkoumal místo a okolí. Daleko více bych se tomu věnoval.

      Vymazat
    2. pokud si nenadělal do kalhot :-)

      Vymazat
  21. https://www.youtube.com/watch?v=58lizWdXYfM

    OdpovědětVymazat
  22. Není náhodou ten kopec v pozadí stejný (jen snímaný z jiného úhlu a v jiné roční době), jako na tomto videu?:
    http://www.youtube.com/watch?v=_ksNLCuJRCc
    nebo totéž taky odjinud a z menší vzdálenosti:
    http://www.youtube.com/watch?v=hH93ezHYwQE
    a kompilace ze všech nasnímaných nahrávek:
    http://www.youtube.com/watch?v=yefcVOd5YHY
    vypadá to, že německý Reutlingen je pro anomální jevy nějak víc přitažlivý:
    http://www.youtube.com/watch?v=f3nOHocE_pI

    OdpovědětVymazat
  23. Ono toho po světě je na obloze vůbec vidět až až... (ovšem pokud budete na YT hledat, je lépe se vyhnout videím uživatele Thirdphaseofmoon, to je všechno fake jako Brno):
    http://www.youtube.com/watch?v=6Y1QY1xJZaA
    http://www.youtube.com/watch?v=d2lPzti10gM

    OdpovědětVymazat
  24. na mimozemský život věřím ale tohle je k smíchu.

    OdpovědětVymazat
  25. Tady na Orgonetu jsem četl něco o antigravitační technologii která byla nabidnuta Královně a americké vládě a oni ji odmítli,hned se nabízí další vysvětleni žádní mimozemštani ale lide.Podle plánu iluminátu má být zinscenovaný falešný mimozemský utok,tak se musí občas ukazovat aby posílili viru v mimozemšťany aby následná hysterie a strach byly intenzivnější. I to je jedna z možností

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.