11. prosince 2013

Orgonit se zlatem a torzní cloudbuster

Ahoj,

Tvoj blog si pozerám už pár rokov a patrí medzi moje obľúbené.
Objavil ho môj syn, keď sme začali vyrábať orgonity, pred niekoľkými rokmi.
Dnes už vyrábam aj cloudbustery a špeciálne zlaté orgonity do ktorých pridávam skutočné zlato.
Pozorujem pravidelne počasie, chemtrails a aj HAARPovú aktivitu.
(Pozn. Orgonet: orgonit se zlatem. Snímek je ilustrační, zdroj zde.)



Zistila som, že do chemtrails sú nasmerovávané vibračné vlny, ktoré potom chemtrails roztiahnú po celej oblohe.
Pravdepodobne to robia cez nejaké radary, alebo možno aj cez mikrovlné vysielače, také ako používajú aj tele operátori.
Ide vždy o rovnaký scenár. Najprv je krásne čistá obloha, nato priletia lietadlá a vypustia chemikálie a následne sú tieto čiary roztiahnuté na celú plochu kam až oko dovidí. Mám mnoho fotiek rôznych štádií rozptylu chemtrails ktoré to dokazujú.


Tvoj blog je úžasný v tom, že sa snažíš informovať verejnosť.

Keď som si vyrobila prvý cloudbuster a povedala som o tom priateľom, tak ma upozorňovali na možné prelety "čiernych helikoptér!"
Ja som sa z toho len smiala. Pravdou ale je, že už dva mesiace po vyložení môjho špeciálneho torzného cloudbustera priletela helikoptéra prvý krát. Nebola čierna, ale skôr svetlo hnedá. Bola však bez označenia. Tak som vlastne pochopila prečo sa hovorí o "čiernych" helikoptérach. Najprv som si všimla len ten typický zvuk, ale nevenovala som mu pozornosť, lebo bývam pri nemocnici a často tu lietajú záchranné helikoptéry. No zvuk sa neustále zosilňoval a slabol, až som vyšla na dvor a jasne som videla, že helikoptéra krúži nad našim domom, nebola však označená červeným krížom ako obvykle. Prekvapilo ma ale, že chlapík so slúchatlami na ušiach sa vykláňal a v ruke držal nejaký "snímač", čím asi niečo meral, alebo zameriaval. Prekvapilo ma to, lebo nikdy pred tým som čosi také nevidela, bývame temer v centre veľkého mesta. Po dvoch mesiacoch sa celá udalosť opakovala úplne rovnako ako prvý krát. Helikoptéra nalietavala nad náš dom a chlapík zas meral. Po meraní odletela rovnakým smerom ako prvý krát, na východ. Neskôr som si zistila, že tým smerom je vojenský heliport.

Na jednej strane teraz viem, že cloudbuster mojej výroby perfektne funguje, keď ho vedia aj namerať. Na strane druhej, vídavam nad nami viac čiar na oblohe. Tak uvažujem, či nieje kontraproduktívne tie cloudbustry vyrábať.
Faktom ale ostáva, že nad našim domom máme často dieru v mrakoch a aj extrémy počasia, ako sú víchrice a krupobitie nás akosi obchádza.

Chcem tým len ukázať, že chemterils sú skutočné a orgonity, rovnako ako aj cloudbustery fungujú. Ja mám v dome a na záhrade toľko orgonitov a cloudbuster, že keď už môžu čosi namerať, iste je to tu.

Ďakujem Ti za usilovnú prácu na blogu.
Držím Ti palce a vydrž.
Nech sa šíri osveta
do sveta.

pozdravujem
Frederica H. H.


Orgonet:

Díky Frederice za pěkný dopis!

V poslední době se mě několik čtenářů ptalo, kde si mohou pořídit cloudbuster. Odkazuji je na adresy výrobců na pravé liště blogu. Ale tam jsou spíše umělečtí výrobci (odkazy nebyly dlouho kontrolovány, ani nevím, jestli ještě fungují.)

Frederika píše, že pracuje se zlatem, a má torzní cloudbuster - tak to musí být hodně šikovná ...

Nemám to s ní domluveno, ale třeba by byla ochotná zájemcům poradit s výrobou či dokonce vyrobit ... pokud bude souhlasit (jistě se ozve), přepošlu jí maily zájemců, kteří si napíší ...

Jestli je to kontraproduktivní, mít cloudbuster? Je to individuální. Pokud cítíte, že orgonit chcete a máte mít pro svou ochranu, pak vám bude dobře sloužit, i vašemu okolí. Pokud ale už víte, že si takovou ochranu už nechcete dělat a proč (viz Iva), tak už ho nepotřebujete.

Já už orgonit nedělám. Jednak k tomu už nemám podmínky, jednak už nemám potřebu si tuto ochranu vytvářet.

Doma ho mám dost, mám i cloudbustry rozmístěné po své ogiftované oblasti (Viz Moje orgonitová mapa) a věřím, že to stále funguje, ale už nemám potřebu to šířit.

Jsou tu už další, kteří to dělají krásně a líp než já ...

Obrázek: torzní cloudbuster, zdroj http://www.orgonitemoksha.co.uk/Torsion.htm





12 komentářů:

  1. len slepý by si nevšimol že sa ľudia prebúdzajú .... ::-) B

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkný obrázek. Napadlo mě jedno zlepšení - což ty měděné trubky zformovat do vírovitého tvaru dle myšlenkové školy Viktora Schaubergera?

    OdpovědětVymazat
  3. Víš,že mě nikdy nenapadlo se na orgonit dívat jako na ochranu? Já ho vnímám jako spolupracovníka, Bytost ..... nevím jak to jinak nazvat. J

    OdpovědětVymazat
  4. Existuje zřejmě výrazně dostupnější a jednodušší varianta CB a to tzv. Trinity Wand. Řek bych, že je možný ho i násobit a skládat do kruhů po šesti nebo fraktálů vůbec.
    http://www.orgo.cz/viewtopic.php?f=6&t=934

    Ondřej

    OdpovědětVymazat
  5. mám veľmi tenké strieborné drátiky asi dĺžky 2 cm. A je ich hodne. Ak by dakto chcel: hujerisko@hotmail.com. Rád sa ich zbavím lacnejšie než predáva zlatník.

    T

    OdpovědětVymazat
  6. Odporučal by som každému, čo si to postaví, naučiť sa s tým pracovať. Kedže nestačí len vycapiť zariadenie vonku na balkone, či záhrade. Už zo skúseností v meste Stropkove a okolí viem, že nezodpovedné použitie TowerWandu, TrinityWandu, alebo rôzných iných Cloudbusterov prináša aj riziká. V pracovnej polohe - zvislej - dokážu bezpečne odstrániť akúkoľvek ďažďovú oblačnosť, resp. naruší zrážanie kvapiek a nebude pršať, ako by malo. Mali sme tento rok 4-5 mesiacov absolútne suché dni. Vyschla zelenina, zem bola spukaná ako sito, strašné.A to všetko pre nezodpovednosť "nadšencov" Trinity!!! A pritom stačilo skloniť zariadenia do vodorovnej polohy - ležať smerom na Juh. Tzn.: nechať vyžarovať plazmu
    v smere magnetických siločiar Zeme.Minimálne na tri dni je treba svoje Cloubustery nechať takto "vypnuté", aby vôbec mohlo niekedy matičku Zem aj poliať.! A tá nalpa Frederica, si myslí, že helikoptéra si len tak prišla žmurknúť na jej domček -...ty,ty,ty, beťár, nerob to..., v skutočnosti nad jej domom zmeral GPS polohu, a zadal do pamäte. Táto poloha zostane v pamäti dovtedy, pokým sa nezavedie program dronov, ako je v USA, Nemecku a inde.Drony budú v blízkej budúcnosti robiť nočné vyčisťovanie rušiacich bodov. Ako to robia s teroristami v Pakistane.Mám to z dôverného zdroja, a je to krutá pravda. Internet je ešte slobodný, ale dlho nebude, preto som to povedal. Mám tiež Trinity, ale použíjem ho, len ked príde skutočná prírodná katastrofa....Ďakujem za pozornosť,stačilo. (scorpion60)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je asi nějaké nedorozumění. Cloudbuster a orgonit v žádném případě nezpůsobují sucho. Je to profláknutý argument odpůrců orgonitu.
      Wilhelm Reich konstruoval cloudbuster proto, aby přitáhl déšť. V Africe byly již obrovské oblasti zachráněny před suchem a hladomorem tím, že tam byly rozmístěny cloudbustery, které umožňují normální frekvenci srážek. Vše je zdokumentováno na webu Orgonise Africa.
      Cloudbuster neodstraňuje dešťovou oblačnost, pouze neutralizuje extrémní množství "smrtícího" orgonu v bouřkové oblačnosti způsobující přívalové srážky. Proto "rozežene" uměle zasetou a radiací vyvolanou extrémní bouři, kterou změní v normální srážky.
      Funkcí cloudbusteru je, že pomáhá harmonizovat své okolí, navozuje stav, jaký by byl, kdyby vše bylo v normálním přírodním stavu. Každá krajina má své sobě vlastní množství živého orgonu, vody a srážek, které si sama řídí, takže při vyschnutí si např. přitáhne srážky atd. Ale v dnešní době globálního geoinženýrství a umělého chaosu v atmosféře to přestává fungovat, proto cloudbuster může pomoci.
      Podle mých poznatků nezáleží na tom, kam je nasměrován. Ale je dobré, ne-li přímo nutné, nastavení měnit, a cloudbuster pokud možno přemisťovat.
      Pokud zůstane dlouho na jednom místě, je zvýšené množství "životního"orgonu zjištěno (ono je detekováno už do pár minut po vyrobení nového živého orgonu v určitém množství, proto ty přelety letadýlek a helikoptér a monitorovacích boeingů do půl hodiny po novém giftingu) a neutralizováno geoinženýrskými technologiemi, takže to za určitou dobu "přestane fungovat". Přemisťování jim aspoň trochu zkomplikuje jejich programy.
      Chceme-li rozehnat hrozící bouři, pak na ni samozřejmě zamíříme nějakým orgonitovým prostředkem, to je účinnější než když je jen tak přítomen.

      Vymazat
    2. W.Reich svým orgonometem dokázal přivolat jak déšť, tak způsobit sucho (spíše tedy bezoblačnost - mraky rozhánět). Dělal to prý opačnou polarizací orgonometu. Vždyť to někteří děláte také - díry do chemodek !

      Vymazat
  7. Já chci taky vidět hnědý černý vrtulník! A troubu, co se z něj vyklání a něco zaměřuje! Abysem se mu mohl posmívat a dělat na nej dlouhej nos!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc si to nepřej, protože pak budeš kandidát na připnutí ke globálnímu Neurorestartu, a budeš v neustálém šoku z neustále přicházejících "divných" událostí kolem tebe jako jeden adept, co si s tím taky zahrával.

      Vymazat
  8. Lidi je fajn ze si hrajete a nezlobite.

    OdpovědětVymazat
  9. Paní Elisha Smith6. srpna 2014 v 22:53


    Dobrý den,
    Získání půjčky za výhodnější úrokové sazby a rychlejší zpracování se staly přítěží dlužník s vysokou úrokovou sazbu o nabídce banky a mikro finanční instituce. to je důvod, proč jsme se rozhodli prolomit bariéru a dělat rozdíl v podnikání úvěru úvěrů. nabízíme zabezpečené i nezabezpečené výpůjční služby s žádným zajištění vyžadovat a rychlou dobou zpracování.
    Prosím, kontaktujte nás ještě dnes, takže můžeme udělat rozdíl ve vaší finanční situaci.

    Obraťte se na správce:
    Paní Elisha Smith
    Napište nám ještě dnes: elisha_financehouse@admin.in.th

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.