22. prosince 2013

Nové informace o technologii morgellonů

Díky Malému Princi za závažný dokument, který pro nás částečně přeložil.

Nelekejte se. Malý Princ se sice děsil dost dramaticky (až to radši vynechávám, sorry (:-))), ale většina těch údajů není pro nás zcela nových a překvapivých. O morgellonech se tady už psalo hodně, víme, že existují, že je na nás sypou pomocí chemtrails, i to, že se samy reprodukují, že infikováni jsme všichni (i zvířata a rostliny), ale rostou jen v někom, a že je to zřejmě za účelem ovládání lidských těl. Že v tom jede vojsko, tajné služby i soukromé firmy. Viz články se štítkem Morgellony, Morgellonová nemoc (pod článkem).

Nové jsou informace o tom, že globalistům nejde jen o ovládání našeho fyzického těla, ale i o naše světelné tělo, kterému se takto brání v přirozeném duchovním vývoji. (O čemž píše Daniel, viz nedávno.) A že jsou tyto umělé organismy aktivovány světlem - fotony, kvantovými částicemi, a/nebo radiovlnami. (Což jsme taky tušili.) 

Abyste se příliš nevyděsili, tak v závěru dokumentu (viz též článek k němu) je také řečeno, že nemáme propadat beznaději, protože již existují technologie, kterými lze morgellonovou technologii zneškodnit ...



Jsem sice v zahraničí, ale posílám nesmírně důležitý film pro Vás. Bylo by dobré tohle okamžitě dát na Vaše stránky. Film je v němčině, snažím se nyní o překlad a hned Vám ho pošlu.
Je to o tom, co na lidstvo nyní připravili!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Děkuji za zveřejnění.
.....s Láskou a úsměvem malý princ....

http://youtu.be/jDBjhCwdk_8








Přeložil Malý Princ (to nedůležitější):
(Odkazy a mírné úpravy OrgoNet)


Je pár věcí, které bych rád dal do protokolu a obeznámil Vás se situací. Geoinženýrství, vojenská technologie, aerosoly se stronciem titanátem a hliníkové oxidy, používané taky v tajných službách. Rozstřikované hmoty, které vycházejí z letadel, mají obsah nanočástic. U rostlin jsou vyvolané reakce pomocí biofotonů, které jsou jednoduše dokazatelné. U lidských bytostí to začíná být velice zajímavé. Literatura u "humánní medicíny" se nedá o popisovaném nikde najít. Nanotechnologií jsou označkované proteiny a DNA. Vyvíjí se kvantové přenosy mezi strojem a lidskou bytostí pomocí světla (pomocí fotonů). Jsou to přechody mezi strojem a lidskou bytostí. Částice pro tento účel padají z nebe. Je dobré vědět, že se tyto umělé stroje, snaží uskutečnit tyto přechody, které se taky nazývají morgelony.
Morgelony jsou živé technologie ve Vašem těle, jsou to živoucí optická přenosová vlákna, které se ve vašem těle rozprostírají, rostou a mají za úkol pomocí světla, začít komunikovat ve Vašem těle pomocí "schnitstelle" - rozhraní mezi elektronikou a Vaším světelným tělem. Zvenčí je mohou organizace pomocí elektromagnetického pole číst a kontrolovat.
Pomocí fotonů vyslaných do Vašich těl je možné komunikovat s DNA a to v obou směrech. Fotony se promění v elektromagnetický signál a řídí pak Vaše tělo. Tělo je přijímá, jako kdyby umělé fotony byly Vaše vlastní. Ještě horší je, že v DNA se hromadí data pomocí fotonů a ty jsou potom v kvantech proměněny v elektromagnetický signál, který je pak z Vašeho těla vyzářen ven. Hraje to velice důležitou úlohu při pozorování Vaší bytosti a kontroly Vaší bytosti. 
Morgelony, které zaručují tuhle komunikaci, jsou zasaženy veškeré rostliny v celé přírodě a hlavně lidé. Ne někteří lidé, ale na světě už není člověka, kterému by v cévách neproudily morgelony. Morgelony u lidí, které rostou z jejich těla přes kůži na povrch, se  vyznačují určitou ochranou. Organismus vypěstoval obranu proti tomuto vetřelci. Tělo je vytlačuje z organismu ven. Zde je to nápadné. Nakaženi - infikováni - jsme všichni. Kompletní lidstvo má v těle tato optická vlákna. Lidé mohou být pomocí rádiových vln ovládáni. Světelné lidské bytosti mohou být okamžitě těmito světelnými impulzy ovládáni.
Ovládáním člověka zmizí veškeré Vaše intuice, myšlení a spiritualita, Vaše schopnost organizovat, sám se organizovat.  Je to jednoduchá metoda, lidstvo držet u podlahy, u dna.
Při práci s rešerší jsem měl mnoho děsivých momentů, už při vysvětlování základní roviny a abstraktních dějů. Bylo to v podání vojenského experta. Pomocí této technologie se dají u lidí VYVOLAT plošně jakékoliv epidemie. Tepelné vyzařování z lidského těla je v podstatě fotonové vyzařování, bioaktivita. Tělo vyzařuje fotony. Je to infrazáření. Je zapříčiněno DNA. Pomocí biofotonů jsou ovlivňována každá individua navzájem. Je tedy smysluplné soustředit mnoho lidí (vojáků) na jedno místo.  (Mimo jiné velká města taky spadají do tohoto koridoru). Tento sytém umožňuje absolutní kontrolní systém celé biologie lidského těla.
Firmy, které se zabývají použitím biotechnologie, je celá řada. Je to třeba firma MITRE v USA a mnoho dalších. Jsou sponzorovány soukromými osobami, které jsou tajeny.
Dokonce na svých stránkách tyhle dubiózní firmy přiznávají, že politici a vlády každé země jsou zneužity na financování jejich výzkumu.
Jedna z dalších firem, která zneužívá vědu proti lidstvu je německá firma PicoQuant v Berlíně, která má mnoho patentů ohledně barviv. Mají monopolní pozici. Mají zveřejněno 3.000 projektů ohledně jejich techniky a barevných pigmentů. Když člověk prochází jejich stránky, tak si připadá jako při čtení kroniky ďábelského pekla. Je zde mimo mnoho jiného taky napojení člověka na stroje. Je to transhumanistická agenda. Je to jiná forma fašismu a špice pyramidy. Myšlenka je stará 150 let.
K tomuto konglomerátu firem patří taky Bell Labs , která se zabývá technologiemi spojením stroje s člověkem pomocí světla. Je to tak neuvěřitelné, protože tyhle konglomeráty spolu hovoří zcela otevřeně a na internetu je možné tahle data získat. Jsou to ďábelské technologie. Celý konglomerát jsou psychopaté, kteří by měli být okamžitě uvězněni a u psychiatra léčeni.
Setkání představitele ve videu a zástupce jednoho ze tří jmenovaných firem bylo zajímavé tím, že mu bylo řečeno, my nepotřebujeme nikoho, kdo nás bude ochraňovat před teroristy, ale před takovým člověkem jako jsi ty.
Hovoří a verbují lidi na konference zcela otevřeně. Mikrobiologie patří přímo pod tajné služby. Celosvětové konference těchto zločineckých firem se pořádají po celém světě.
Ne všechno se zde dá pro veřejnost publikovat. Je to horší, než si můžete v těch nejčernějších myšlenkách představit. Převzetí lidské světelné bytosti mají už na dosah pomocí technologií spojení člověk a stroj. V mikrobiologii, která jim pomohla tohoto dosáhnout, byli zneužiti pacienti bez jejich svolení. Pokusy probíhají neustále. Morgelon, nanomašiny v lidském těle jsou všeho původem.  Je to tak děsivé a hrůzostrašné, že mu mnoho lidí, kteří o tomto systému mají vědění, řeklo, že to vůbec není lidské. A tohle jsem slyšel už od mnoha lidí.
Tohle je tedy morgelonská technologie. Existuje jedna vražedná frekvence, v modrém poli. Je to frekvence, kdy se MORGELONS začínají panicky šířit v lidském těle. Viděl jsem petriho misku, kde se čtyři vlákena morgelonu při použití téhle frekvence, do rána tak rozšířilo, že miska těchto vláken přetekla. Je to exekutivní frekvence, která popraví každého člověka. Začíná to krvácením z nosu, uší a řitního otvoru. Proces (poprava) probíhá cirka 10 měsíců, není to najednou do druhého dne. Vojsko má ale technologii, která při použití likviduje lidi během několika minut. Byla použita a vyzkoušena vojskem, kdy stovky ptáků, kteří jsou samozřejmě taky nakaženi, padali za letu z nebe mrtví na zem. Masové umírání velryb, netopýrů a jiných zvířat bylo způsobeno právě touhle vražednou technologií za použití morgelonů. Jakékoliv vojsko je možné zlikvidovat během několika 10 minut. Tohle posouvá planetu do úplně jiného bodu boje.
Globalisté vytvořili společnost UNO, která by se neměla podceňovat. Pravdu o UNO si můžete přečíst na internetu o jejím vytvoření. Jenom noviny píší něco úplně jiného. UNO má vždy vytvořit "mírumilovné řešení" a prodávat jen to nejlepší v roušce beránčím. Převlečeného BAFOMETA. Komunikace těchto zařízení je řízena pod vlajkou UNO. 3 bloky, NSA, CIA, AIRFORCE, americká armáda, NATO je pod značkou Partnership vom peace, a na jižním polokouli je nová organizace Antartic Treaty. Je to špička pyramidy.

59 komentářů:

  1. Takže pomocí biotecnologie zničit 80 % lidstva na planetě nebude pro ty hajzly ze světové vlady vubec problem,destrukce lidstva,je nás na téhle planetě moc...kde začnou? Epidemie a miliarda zemře

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nebude to az tak prosty............jinak uz by to bylo davno hotovy,ale neni ;-)

      Vymazat
    2. A výběr obětí jak na raportu v koncentráku před plynovou komorou - každý druhý, třetí, desátý, stý, nebo jsou už vyhotoveny likvidační seznamy ? V USA před časem "kdosi" experimentoval s červenými a modrými známkami na poštovních schránkách. Když se na veřejnost provalilo, že "modří" zůstanou bez pohrom a perzekucí, a "rudí" že budou pronásledováni, zatýkáni, vězněni a popravováni, ze dne na den někdo ty známky zase v tichosti odstranil. Dodnes se nevypátralo, kdo obě akce provedl (vylepení a odstranění známek), ani se nenašli svědci, kteří by někoho tuto činnost viděli dělat !!!

      Vymazat
    3. 22.48: Omyl. To už se vysvětlilo dávno. Ono se jenom ukázalo, že to jsou značky pošťáků, komu mají házet co do schránek., který noviny. (:-)))

      Vymazat
  2. proti tomuto se asi nedá nic dělat...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://energieupramene.blogspot.cz/2012/11/chipy-na-kontrolu.html , ale ano,da se proti tomu delat,pan "Iv" z energie u pramene zverejnil moznost obrany,jak chipum,tak morgellonum,samozrejme pro vsechny a zadarmo:-)

      Vymazat
    2. Proč je tady odkaz na ekonomickou přednášku ve slovenštině, která vůbec nijak nesouvisí s morgellony! Proč je tady odkaz na tranzistory v nanoprovedeních, které vůbec nesouvisí s morgellony! Problémem nejsou přeci nanočástice samotné, problémem je, že rozšiřovaná nanovlákna ve formě chemtrails reagují v těle na určitou přijatou frekvenci a množí se! Problémem je, že nanovlákna jsou schopna zničit jakýkoliv živý organizmus na základě povelu - viz mračna mrtvých ptáků.

      Vymazat
  3. Marcela S.
    Co když je to úplně jinak. Tato biotechnologie byla vyvinuta za pomoci mimozemské civilizace. Co když oni chtějí okupovat tuto zem. Oni vědí, že naši mocipání jsou chamtivci a tím je naladili. Možná si to ani neuvědomují, protože mají jejich biotechnologii už dávno v sobě a tak skáčou jak oni pískají. Až lidstvo vymře tak nakonec půjdou i oni a naše matička Zem bude jejich. Vždyť i ve vesmíru jsou zlí a bohužel už jsou zde i u nás. Oni mají čas, tak to půjde pomalu ale jistě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je uplne jedno jak to je,jestli elity samy,nebo je k tomu tlacej jiny entity!Jde o preziti lidstva a o stastnej zpusob zivota lidi spoleu,s planetou i s prirodou.To je snad o co nam jde,aspon doufam:-).A to je to zaco se bereme,proti komu uz je podruzna zalezitost,protoze casto i proti sobe,jak se ucime a prichazime na to,ze jsme sami delavali a podporovali veci nad kterejma ted kroutime hlavama.Vsichni jsme na ceste,jen kazdej z nas je na ni ruzne daleko.

      Vymazat
    2. K Marcela S.:Mám stejný dojem, že nejinvestigativnější pozemský novinář David Icke ve svém přednesu Lev již nedřímá ty šmejdy z vnějších vesmírů zcela obnažil před lidským vědomím. Po staru se jim říká démoni, ale i tito jsou součástí Tvoření, tak je musíme brát jako kolegy a Bůh sám ví nejlíp jakou tu snáma mají funkci, že. Samozřejmě,je to všechno podivné ten závratnej technologicko-mocenskej překotnej vývoj současné civilizace na zemi. Abychřekl pravdu,už mě to otravuje bejt furt něčim otrávenej;-)...nějaký zas morgelony, mikrochlupy co mi lezou až do řiti, či co? :-/ hmmm, jeden by se na to vy...Kam tedy kráčí náš přenádherný pozemský svět? Já si přeji ať, třeba i s démony,chemtrail,gmo, morgelony a zástupem ostatních srágorovin nebo bez nich, kráčí směrem k rovnováze a zachování jedinečné sféry života na Zemi. Josef V.

      Vymazat
    3. Ale, proboha Josefe V. , ja taky souhlasím s Marcelou, ale když máš toho plný zuby jenom proto, že je toho dokola pořád víc, tak to nečti, vyškrtni si Orgonet ze záložek, a pusť si nejaké hry, člověče! Přece Illumináti nemůžou přicházet s novinkami každej den, a ohromovat lidstvo s dalšími hrůzami, aby ňákej Josef V. měl pořád zábavu při PC, a potil tady své blbé příspěvky....Jan E.

      Vymazat
  4. ...z netu:
    Z léčebných kůr funguje pití koloidního stříbra,solné koupele a čerstvý česnek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ...ze zkušeností: Tak zatím, mi funguje čerstvý česnek, spspám ho denně asi dva tři stroužky, mám to od malička, nevím proč, ale sežeru i ten co už má klíček, pořádně štiplavej, necítim si jazyk, a páli mně celá huba, a na WC, no tak to všichni prič! I když testy - tedy preventívní (mám 59let), nic , žádné nádory atp. , stejně skapu asi na infarkt, nebo mrtvici, - a to proto pánové, že mě chutná pivo, žvára, a papání....JanE.

      Vymazat
  5. Vše bylo již napsáno, vysloveno, někdo by řekl, že to je osud... lidstvo se nedožije roku 2100... rokem 2012 byli započaty procesy očisty, ale jsme teprve na jejím začátku, takže si někteří horlivci konce časů tohoto lidstva budou muset ještě počkat, ale různá prorokované znamení nabývají zkutečnosti ("Mnoho bolesti ale stále čas") Člověk není pozemským tvorem, byl v podstatě sestrojen jinými bytosti, žádný tvor na této planetě nedokáže činit s takovou krutostí ke svému okolí, vždy je to pouze v potravním řetězci nikoliv k destukci svého okolí, každopádně už jen fakt, že si lidstvo zahrává s něčím, čemu si myslí, že to má pod kontrolou ale ve zkutečnosti o tom nic neví jako je třeba genetiky, atomová lobby, počasí, atd... předurčuje k nehodě, která se má jednoho dne stát, ("Démon probuzen tvým chtíčem, špatné jest, spát má v hlubinách ochráněn mocným klíčem... Stále střež jeho skrýš, ne-li, staré zlo věků ty okusíš...") a protože jsou tu někteří zaslepení chtíčem, mocí, a hlavně egem, také svojí vírou, které bývá slepá, tak se jedná o začarovaný kruch tedy není normálního uzdravení, aby se každý člověk probudil a celosvětově všichni se dohodli k rozumnému kroku, to je prostě nemožné, tak musí nastat proces destrukce, tedy odstranění nepotřebného a uvolnění místa pro něco nového, tento proces už byl nastartován, už s tím nic nezmůžeme, neplýtvejme tedy energii na záchranu něčeho, co už se zachránit nedá, využijme jí naplno k porozumění sama sebe, protože to je hlavně to, oč tu běží...

    Ale tak nějak se bavím, jak se prostě lidi ničí sami sebe, navzájem, kolem dokola, je to docela prča, asi se jiné entity také docela baví, skoro jako pozorovat petiho misku, když se tam vzájemně potkají kultivace bakterií :D
    Matyáš

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja se lidskou krutosti a hlouposti moc nebavim............

      Vymazat
  6. "Existuje jedna vražedná frekvence, v modrém poli.".... ok......,ale v tom ripade musi zakonite existovat taky opacna vrazedna frekvence,nicici morgellons samotny! Ktera to je?!!!

    OdpovědětVymazat
  7. Ano, i to strašení je v plánu...1.čakra...!!!
    Co s tím uděláte ?

    OdpovědětVymazat
  8. Co treba tohle? Kdo mate technicky nadani....: http://www.morgellonscure.com/ , a kdyz ne,da se od toho aspon odrazit pri hledani dal....

    OdpovědětVymazat
  9. padajuce vtáky z neba, nevysvetlene http://www.youtube.com/watch?v=heEO19meXZU

    OdpovědětVymazat
  10. Je třeba také věřit ve vyšší plán a princip života ve vesmíru, poslední slovo v každém plánu "hloupých lidí s technologiemi ničící život v jakékoliv formě" má vždy vyšší inteligence - pozemšťane to nazývají Bůh. Tato vysoce vnímavá inteligence rozprostřena v každé částici celého universa se vždy postará o to aby byl vždy život zachován, má nejvyšší moc a nikdo nedokáže tuto dobrosrdečnou a velmi moudrou inteligenci přemoci, ani náhodou.

    Věřím ji, že nám jako lidstvu pomáhá a hlavně těm co chtějí ve slepotě svého ega a namyšlenosti nad ostatními druhy ve vesmíru si převzít tuto planetu. Vše je jen dočasu a nakonec i oni budou nuceni změnit svoje úmysli, protože tady pro ně již nebude místo. Lidstvo to v budoucnu nedovolí a jejich nejvyšší technologií není fyzická, ale vysoce rozvinutá duchovnost v jejich srdcích, která je s touto inteligencí ve vesmíru a s dalšími duchovně vyspělými civilizacemi spojena, Pokud ji lidé jednoducho aktivují LÁSKOU v ŽIVOTĚ ke všemu životu a jeho formám, budou mít takovou sílu ducha, že se k ním lidé se špatnými úmysli ani nepřiblíží, a pokud ano tak je odblokují vibrací lásky a oni si ani nevzpomenou na to co chtěli udělat.

    Takovou sílu ducha lidé v sobě nosí.

    Je to vše jednoduché .... láska je život ... je to nejvyšší síla ve vesmíru, máte to i v pohádkách, tam jsou kódy pro lidstvo.

    Mějte se krásně ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. .....odblokují vibrací lásky a oni si ani nevzpomenou na to co chtěli udělat..... to je trefné , mě to funguje celý život , doporučují všem

      Vymazat
  11. V tom případě jsou ale stejnými nanotechnologiemi nakaženi i ti, kteří to celé vymysleli a financují, ani oni neuniknou...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na kazdou zbran existuje protizbran,klidne se vsadim,ze oni tu protizbran samozrejme maji!

      Vymazat
  12. A VY SE NECHÁTE NIČIT DOBROVOLNĚ???
    POKORNĚ A S OHNUTOU PÁTEŘÍ AŽ K ZEMI...??
    JE TO VÁŠ ÚDĚL, KTERÝ MUSÍTE ODŽÍT...????, PROTOŽE VÁM TO LÁSKYPLNĚ KDOSI KDESI ŘEKL...????

    OSOBNĚ SE OD TOHO DISTANCUJU A VŮBEC S TÍM NESOUHLASÍM...
    I KDYŽ VÍM, ŽE SE TO DĚJE A MÁME TO V SOBĚ...
    ALE FURT MÁME SVOBODNOU VŮLI...
    A SCHOPNOST OBRANY...

    Semena smrti – Odhalené lži o GMO (dokument)
    http://www.albert-sd.cz/semena-smrti-odhalene-lzi-o-gmo-dokument/

    http://www.novinky.cz/diskuse?id=345698&articleId=/domaci/322806-babis-potvrdil-ze-bude-vicepremierem-a-ministrem-financi.html&sectionId=8

    OTÁZKA JE - MŮŽEME S TÍM JEŠTĚ VŮBEC COSI UDĚLAT...???

    Fenomén – teorie o 100 opici – Biologie nevědomí
    http://www.albert-sd.cz/fenomen-teorie-o-100-opici-biologie-nevedomi/

    Zakázané vzdělávání
    http://www.albert-sd.cz/zakazane-vzdelavani/

    Všechno, co chcete vědět o šišince
    http://www.albert-sd.cz/vsechno-co-chcete-vedet-o-sisince/

    MĚJTE SE MOC KRÁSNĚ ----... A NEKLESEJTE NA MYSLI - BUDE LÍÍÍÍP.... PROSTĚ TO VÍM.....

    veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A proč křičíš ( CapsLock) ?

      Vymazat
    2. Stejně by mohl někdo říct, čím ty morgáče v těle pobít.

      Vymazat
  13. Začnou až bude dořešena otázka co s miliardami mrtvol. Přeživší vyvolení to sviňstvo uklízet nebudou. Otroci taky ne, mohli by pomřít a nebude mít kdo sloužit. Ale za pár let, až Google, který koupil Darpu a začne vyvíjet autonomní roboty podle svých představ, to bude vyřešeno. http://osel.cz/index.php?clanek=7359
    Jediná naše opravdová neděje je ve slunci. Možná se slituje a pošle obří kýchnutí EMP které pošle celou slavnou elektroniku do doby kamenné.
    Proč si myslíte, že armáda usilovně maká na kybernetice odolné iontovým výbojům?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím giganticky sprejujou všechno možné na zabránění svitu slunce. Večer, když svítíme tak je vidět bílá mlha, přes kterou už ani nevyfotím svý děti jak si hrají. Ví někdo, jak ji vysrážet? Ocet nestačí.

      Vymazat
  14. Morgelon, nanomašiny v lidském těle jsou všeho původem. Je to tak děsivé a hrůzostrašné, že mu mnoho lidí, kteří o tomto systému mají vědění, řeklo, že to vůbec není lidské. A tohle jsem slyšel už od mnoha lidí.

    tm: bodejť by bylo, když tuhle technologii dodali reptiliáni. Dobrý den.

    KOPÍROVÁNO Z :
    http://wertyzreport.com/2013/12/22/geoinzenyrstvi-nanovlakna-a-mergellony/

    http://wertyzreport.com/2013/12/22/morgellony/

    JE TO PRÁVĚ O TOM FENOMÉNU 100 OPICE
    MUSÍME SE TOMU POSTAVIT, JINAK JE UŽ PRAMÁLO ČASU...
    VIZ. http://www.osud.cz/aerosolove-operace-zblizka-vzdusny-rozptyl-biologickych-implantatu-do-potravin-vody-vzduchu-12

    http://www.osud.cz/predelavame-lidi-na-stroje-pravda-o-chemtrails-morgellonech-dalsich-technikach

    A ZA TÍM NÁSLEDUJÍ I JINÉ ČLÁNKY K TÉMATU....

    veronika

    OdpovědětVymazat
  15. pro Milan Schindellegi22. prosince 2013 10:12
    Žádný strach!!!!!
    máme fantazii, tedy ještě ji máme... to oni nemají...
    máme emoce - to oni nemají...
    ještě nejsme tak zzásadně moc zasaženi, že bychom se nedokázali ubránit...
    protože to tady čteme, přemýšlíme nad tím a není nám to jedno...
    Nebo snad jo..???
    zapomínáte na naše pozitivní kolektivní vědomí, jeho dynamickou útočně obrannou sílu, víru v dobro,......
    no prostě se z toho dokážem ještě vysekat...
    veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veroniko, velice díky. Ano, máš pravdu. Bez víry v dobro to nejde ale mít strach??? Ano, zasaženi nejsme, první na řadě bude Čina. To ne ale mám postřeh ze života a rád bych se tě Veroniko zeptal, jak to máš ty. Asi před rokem jsem přestal snít. Je to legrační :-) ale vzhledem k tomu co cítím, tak to asi normální není. Každý člověk má sny a nebo ne???? To jen tak okrajově, že mám dojem že se něco děje. Strach nemám.

      Vymazat
  16. http://jpavol.sweb.cz/M%20mimozemske%20rasy.htm
    Odpovědět
    výňatek:
    Většina Rigeliánů, kteří uprchli ze své planety, přicestovala do solárního systému Prokyon, aby tam obnovila svou civilizaci. Prokyon je hvězdný, binární systém asi 11,4 světelných let od Země a byl zřejmě čtvrtou planetou v tomto systému, kde Rigeliáni zbudovali svou novou kolonii. Podle Andrewse, kolonie na Prokyonu prospívala dokud nevyvolalo zmatek zlovolné úsilí Šedých, kteří zrovna osídlili Rigel a chtěli si podrobit také Prokyon. Khyla popisoval proces přizpůsobování Šedých v jejich podmaňování Prokyonu následovně:

    „Šedí nás začali navštěvovat nejprve v malém množství jako vyslanci, pak jako specialisté v různých oborech, kde měli své experty, kteří nám mohli být užiteční, a jako účastníci různých programů ve kterých byla vzájemná spolupráce, a nakonec jako turisté. To, co začalo jako kapka, se stalo povodní, když začali přicházet v neúměrném množství. Pomalu, ale jistě se infiltrovali do naší společnosti na všech úrovních, pronikali dokonce do největších tajemstvích našich elitních mocných skupin. Tak, jako na vaší planetě, začali nenápadně získávat kontrolu nad klíčovými členy CIA a KGB skrze techniky, které neznali, jako je telepatická hypnóza, která zmanipuluje mozek na úroveň plazů, stejně tak na Prokyonu skrze stejné techniky zbudovali jakýsi druh telepatické hypnózy, kterou získávali kontrolu nad našimi vládci. A to nejen nad našimi vládci, ale nad téměř všemi z nás, protože to bylo jako kdybychom byli pod nějakým kouzlem, které nás vedlo ke zkáze, jako kdybychom byli naprogramováni nějakým typem rituálu černé magie, o které jsme si neuvědomovali že existuje.“

    Khyla pokračoval v popisu konečného převzetí Prokyonu Šedými, kteří uvrhli do otroctví většinu Prokyoňanů, kteří neutekli. Za použití vyspělé technologie cestování časem, která v sobě zahrnovala „multidimenzionální vědomí“, něco, co očividně nedokázali Šedí napodobit, kvůli jejich geneticky degradovaným tělům, byl schopen uniknout významný počet Prokyoňanů a začal osvobozující válku ze „vzdálených koridorů času“. Zajímavé je, jak některé z jejich technik odporu by byly důležité pro situaci na Zemi.

    „...bylo by sebevraždou snažit se bojovat se Šedými přímo se zbraněmi, které jsou k dispozici nyní. Člověk musí být rozumný při snaze bránit se a pochopit správný způsob, jak postupovat. Nejúčinnější způsob jak bojovat se Šedými je změnit úroveň vašeho vědomí z lineárního myšlení na multidimenzionální vědomí....Oni mají technologii k tomu, vyhodit vaší planetu z orbitální dráhy, ale existuje jedna klíčová schopnost, kterou máte vy a kterou nemají oni: schopnost udržet si v mysli fantazii, která inspiruje jedince k tomu, že si uvědomí své přímé osobní spojení se zdrojem všeho, co existuje. To je klíč k vašemu vítězství.“
    Více zde: http://www.exopoliticsczechrepublic.cz/news/verejne-prohlaseni-byvaleho-ministra-obrany-kanady-uprostred-paul-hellyer-vlevo-historik-ufo-richard-dolan/
    veronika

    OdpovědětVymazat
  17. http://jpavol.sweb.cz/M%20mimozemske%20rasy.htm
    Odpovědět
    http://inner-light.ning.com/profiles/blogs/mimozemske-vlivy
    tohle je velmi zajímavé a všechny články, které tady navazují....

    Více zde: http://www.exopoliticsczechrepublic.cz/news/verejne-prohlaseni-byvaleho-ministra-obrany-kanady-uprostred-paul-hellyer-vlevo-historik-ufo-richard-dolan/
    veronika

    OdpovědětVymazat
  18. http://jpavol.sweb.cz/M%20mimozemske%20rasy.htm
    mimozemské vlivy - výňatek

    Klamání zrakových vjemů
    K manipulaci se zrakovými vjemy dochází tak, že přes fotografie, předměty nebo lidi se rozprostřou astrální energie. Reptiliáni tím mohou pozitivním lidem dát negativní vyzařování (a obráceně). To dělají například, když někdo chce přednášet něco, co se nehodí do jejich krámu. Posluchači na základě svého zrakového vjemu ztratí důvěru a svoji srdeční čakru proto zavřou. Pak ten chudák prohrál.
    Posluchači věří tomu, že jejich srdce vycítilo záporné vyzařování přednášejícího, a proto se zavřelo. Ale nechali se oklamat. Co se doopravdy děje, je toto: ke zrakovému vjemu (ten člověk třeba vypadá docela normálně) se přičítá astrální vjem třetího oka a tudy vchází ona negativní energie. Tady vzniká myšlenka, že ten chlápek je divný. Mozek vnímá negativitu a vydá zamítavý posudek. Na základě toho se srdce necítí dobře, srdeční čakra reaguje záporně, člověk se cítí nedobře.
    Abych šel rovnou k věci: věřím, že jediný vjem, který reptiliáni neumějí zfalšovat, je přímý vjem pomocí srdeční čakry, což znamená kontakt mezi dušemi. Výše uvedený příklad něco takového není. Co by se stalo, kdybys toho přednášejícího vnímal svým srdcem?
    Zavřel bys oči, intenzivně bys cítil svoji dutinu hrudní, svoje dýchání a potom bys s ním navázal kontakt. Tu negativní energii bys vnímal, neboť ta tu je. Co je tady také, je dobrý úmysl té osoby a spousta energie, kterou ta osoba už na tu přednášku vynaložila. Tento vjem vyžaduje trochu času. Asi za půl minuty uvidíš, že na tohoto bojovníka za svobodu byla navlečena negativní energie. To u tebe vytvoří zauzlení v hrudi a zároveň se objeví soucit. Pokud to proběhne intenzivně, uvidíš, že ta navlečená energie zmizela, což pocítíš ty, on a všichni účastníci. Znamená to, že jsi právě vykonal zhojení (sakra, teď jsem vyzradil, jak uzdravovat duši).
    Tento skutečně hojivý postup je třeba odlišovat od toho, co mnozí chápou jako „posílání lásky“. Nemám nic proti posílání lásky, ale nejde to bez skutečného kontaktu. Bez kontaktu je posílání lásky spíš určitým druhem sebeuspokojování.
    Objevil se tady další detail: vjem potřebuje určitý čas. V mnoha seminářích o jasnozření atd. se učilo, že se má vzít první informace, která člověku přijde na mysl. Tato poučka pochází od vrchních parazitů bílého bratrstva. Nejrychlejší vjem jde totiž přes třetí oko a lze jej zmanipulovat. A o to těm bílým bratřím šlo. Vnímání srdcem potřebuje čas, protože city se nemohou rozvinout v rozmezí milisekund. A citový svět druhé osoby musím ohmatat kousek po kousku, abych té osobě skutečně porozuměl.
    Reptiliáni mohou nějaké jim sloužící osobě, která tedy vědomě nebo nevědomě šíří lži, dát kladné vyzařování, kladné charisma. Tuto verzi klamu je někdy obtížnější odhalit. Ten astrální návlek je vnímán třetím okem, mozek hlásí „vše v pořádku“, srdce se zklidní. Kdo se pokusí navázat kontakt přes srdce, vidí, že to nejde. Většina lidí to stejně neumí a ti, co by to uměli, viní z tohoto selhání sami sebe.
    Kdo je dostatečně informován, ten tento nesoulad mezi výpověďmi postřehne a začne mít podezření, ale to se děje pomocí hlavy – ale přece jen aspoň tak!
    Je velmi málo lidí, např. moje žena Karin, kteří ani na sebelepší klam tohoto druhu nenaletí. Když jde na takovou přednášku, asi kvůli tomu je hned napadána. Je z ní vysávána energie, dostaví se záškuby kolem očí, není schopna správně promluvit, začne zadrhávat v řeči. Pak nemá šanci něco takovému vrchnímu charismatikovi namítat. V takovém případě prostě musí odejít.
    veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. veroniko super informace, je jich třeba jak "sůl" :-)

      Vymazat
  19. jo a ještě jsem zapomněla, že máme fakt silnou pozitivní duchovní ochranu....
    ale mnozí ji ještě nemají zaktivovanou,..., jednoduše proto, že nevěří na takové bláboly..., jako "andělé, Bůh a tak podobně...."

    přeci - znáte to - Víra Tvá Tě uzdraví....
    veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V tom pripade ji nemam Verunko aktivovanou ani ja,presto se mi dari vytecne:-).Mozna to bude tim,ze okridleny andelicky a fousaty panbicky na oblaccich s hlasanim cirkvi jak nemam zlobit a s radosti otrocit,moc neberu.Ovsem Universum,jeho Sila a energie me oslovujou.Jen to vodeni za rucicku a stejny nastroje jako soucasny eleitarsky cukricky a bice,tentokrat od panbicka formou raje a pekla,karmy a podobnejch legraci me moc neberou.Taky proc,sam jsem vlastne bohem jako vy vsichni,proc bych se mel strasit peklem? :-).Universum nastoluje situace a uci se pozorovanim jak si s nima co poradi,neni to zadnej tatka co vodi deticky za rucicku a bud je chrani,nebo tresta,to je treba si uvedomit,Universum je tu pro nas,kdyz se o to sami zaslouzime a proti nam,kdyz si to sami tak nastavime! Uz davno rikam,ze samo se neudela a nikdo za nas nebude tahat horky kastany z ohne!

      Vymazat
    2. Proude, to není o církvi, ale o víře a vědění, že to tak je...
      Prostě věřím svým andělům, že se se mnou pořádně zalopotí a jim posílám obrovský dík... Víš, mnozí o mě říkají, že se řítím životem jako neřízená protitanková střela, protože nikdo neumí odhadnout mý reakce... no ale já jsem ke všem láskyplná, otevřená,...prostě jiná, než okolí.....cítím to , a nic s tím neudělám..., protože je to moje podstata...
      každý máme svůj význam a um v něčem jiném.....a proto je tady tak krásně.... :-)))
      měj se krásně :-))))
      veronika

      Vymazat
    3. no jo, tak říkáš Bohu s anděly Universum,
      a já myslím, že svoji duchovní ochranu prostě stejně mááááááš....
      veronika

      myslím, že ji má každej, kterej je přínosnej pro lidi a myslí to s nimi dobře.....
      Možná, že to tak není, ale já cítím, že je....

      Vymazat
  20. a abyste věděli....
    Mimozemšťanë v pozadï vlãdy USA
    http://ers.blog.cz/1312/mimozemstane-v-pozadi-vlady-usa
    http://adem.sweb.cz/Mimozem%C5%A1%C5%A5an%C3%A9-v-pozad%C3%AD-vl%C3%A1dy-USA.pdf

    veronika

    OdpovědětVymazat
  21. Těm temným vládcům jde o to udržet co nejvíce negativity na naší Zemi. Vymysleli a stále vymýšlejí ty nejlepší systémy, jak toho dosáhnout a docela sem jim to daří. Systémy vymýšlejí tak, aby tu negativitu šířili mezi sebou všichni lidé (i Ti hodní) a vůbec si to ani neuvědomovali. Příklad: Dnes spoustu lidí pije colu a další limonády, chodí do mcdonalds a většina z nich si vůbec neuvědomují, jak moc si tím škodí. V podstatě sami do sebe konzumují negativní energii a vůbec jim to nedochází. A takových různých příkladů by mohly být tisíce. Podle mě nejlepší co lze dělat je udržet co nejvíce pozitivity sám v sobě, ve svém okolí a pak ji šířit dál, ať už to uděláte jakkoliv. A my lidé v tom všem nejsme sami - pomáhají nám různé přátelské mimozemské rasy např. Plejáďané, Androméďané atd. a myslím, že mnohdy pomáhají víc, než si myslíme. Někde jsem četl, že kdyby se temným vládcům podařilo zničit Naši Zemi, tak by se negativní energie způsobená zničením rozšířila do celého Vesmíru a to rozhodně Bůh ani naši Kamarádi nechtějí :-)

    OdpovědětVymazat
  22. A vkládám ještě jednou:
    Psaný překlad videa je zde:
    http://www.czechfreepress.cz/zdravi/predelavame-lidi-na-stroje-pravda-o-chemtrails-morgellonech-a-dalsich-technikach.html
    A nedávno tam vyšel i tento článek:
    Rozprašovacie dýzy na airbusoch http://www.czechfreepress.cz/zdravi/rozprasovacie-dyzy-na-airbusoch.html

    OdpovědětVymazat
  23. Proč bych tomu videu měl věřit? Kde jsou nějaké důkazy a prameny, odkud čerpal inforemace? Morgelony a chemtrails samozřejmě existují. O tom není pochyb. Ale všechno ostatní jsou ničím nepodložené konstrukce. Opravte mě, pokud jsem něco přehlédl. Mimochodem, článek se objevil na serveru Osud.cz a překlad provedl nechvalně známý "Tomáš Marný". To je ten, co pořádá přednášky o duté Zemi. Takže buďte v klidu!

    LK

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odpovedel jsem ti sice niz,ale kdyz neveris na argumenty o duty Zemi,presvedc me nevyvratitelnejma argumentama o opaku.Jak jsem psal uz nekolikrat,uc se a studuj,nez neco "vypustis" ;-)

      Vymazat
  24. Jak tak čtu jednotlivé příspěvky, mám dojem, že mnohem horší než nějaké morgelony je nemyslící stádo, které se nechá zmanipulovat nějakou poplašnou zprávou. Těch nemyslících individují je mi opravdu líto. Zajímalo by mě, kdo takové nesmysly vymýšlí a co tím sleduje. Je to zvrácená radost z toho, kolik vyděsil lidí? Nebo je to experiment, do jaké míry se lidé nechají zblbnout?

    LK

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je videt kolik sis o popisovany problematice zjistil skutecnosti:-))))))))).A ja se ptam,kdoze je to tady ten stadni ovcan? :-))))))))))

      Vymazat
    2. http://www.novoucestou.cz/?p=35653

      Vymazat
    3. No ale fakt,na vasi odpovedi neco bude,v podstate nema nikdo nic konkretniho podlozene,matne si vzpominam na jeden odstavec z bible,nemohu uplne definovat,ale pise se tam az budete SLYCHAT o ruznych nepokojich a jine spatne zpravy,nepropadejte zarmutku,nebot verte,ze to tak byt musi. Bohuzel to nemuzu tak definovat,jak to tam bylo presne napsano,to je jen muj volny preklad,jak jsem tomu rozumela ja, no a podobne veci se dnes deji a ruzni lidi si to na zaklade necich vykladu daji dohromady po svem a tak vlastne vznikaji ty poplasne zpravy,nikdo vsak nic konkretniho v hrsti nema,vsechno jsou jenom dohady.Ja si to prectu,ale nic a nikomu neverim 100%ne, jen si rikam,ze je to mozne,ale nemusi to tak by.Nikdo vlastne nic konkretniho nevi a o tom experimentu na lidi,ci na konkretni osoby me uz taky napadlo,halt neco tu ve svete nehraje a to je pravda,aspon tak to citim ja..

      Vymazat
  25. Pokud bude existovat dualita, bude existovat dobro a zlo, ego a srdce....
    Nas osud tady a v tuto chvily je dany, muzete se vzpirat ci branit jak chcete, nic s tim neudelate, nikdo...
    Je jen ale na nas, jak se s tim vyporadame, to si odsud odneseme dal...
    Tato nase spolecna realita/dimenze je svetem/skolou uceni se zit se vsim co tady je a i kdyz vam to mozna ted nedava smysl, pozdeji pochopite, zit se vsim v lasce...
    Ano se vsim.
    Kazdy z nas byl zlym ci dobrym, abychom vedeli co si muzeme vybrat pro dalsi uceni...

    Masli umrit na cokoliv, umres...proto to neres, zij zij zij a miluj...

    Dekuji za to ze jste

    Mira

    OdpovědětVymazat
  26. kdo by měl pocit, že mu morgelony krouží v cévách, může si nechat vyšetřit krev třeba zde: zdravivkrvi.cz Jsou přece dokonce viditelné i pouhým okem, dle svědectví, jak si je lidi tahají různě z těla...ne?

    OdpovědětVymazat
  27. http://www.deesillustration.com/artwork.asp?item=660&cat=satire

    OdpovědětVymazat
  28. Mám zcela jiný dotaz,možná směšný. Přestal jsem snít....asi rok to trvá. Má někdo podobný stav?

    OdpovědětVymazat
  29. Dříve sny kazdý den a ted jsem mimo...

    OdpovědětVymazat
  30. http://www.youtube.com/watch?v=hf7QqOm7eG4
    Morgellons Presentation

    http://potentnews.com/2013/12/21/morgellons-destroys-relationships-families-happiness/

    OdpovědětVymazat
  31. http://www.novoucestou.cz/?p=35713

    OdpovědětVymazat
  32. Zajímavá knížka o mocných v EU, kteří se snaží ovládnout svět. Teď už je možná jasné, odkud pochází to svinstvo, co na nás rozprašují.

    http://www.czechfreepress.cz/cfp-doporucuje/kniha-nacisticke-koreny-bruselske-eu-v-cestine.html - recenze

    http://www.relay-of-life.org/cz/chapter.html - knížka v PDF

    OdpovědětVymazat
  33. Jediná otázočka, ako sa ONÉ ELITY bránia, aby sa "nenakazili" morgollenmi? Na nich morgolleny nedopadajú? V ich organizme sa nešíria? Ich organizmus nevyžaruje fotóny? ........... Toto nie je nič iné, ako naháňanie strachu a robia to len preto, lebo ONÉ ELITY majú strach, že prestanete mať strach!!! Čo budú robiť ONÉ ELITY, keď zlikvidujú ľudstvo?? Myslíte, že potom bude celý svet patriť IM? Však skapú od hladu, lebo si nebudú vedieť podojiť kravu!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no zbohom, ďalší anonym (13:19), ktorý sem nakukol, vybliakol primitívnú otázku a ušiel. Všade po weboch sa píše jedno a to isté: depopulácia - zredukovanie ľudstva na asi 0,5mld., - to znamená, nechať si len živých otrokov, ktorí budú makať a živiť ELITU. Po druhé - ked sa rozhodli vyvinúť a práškovať morgelony po Zemi, už mali aj vyvinutú ochranu pred nimi, len my sa krvopotne vyzvedáme, kde, čo, ako,(treba zadať - morgellonscure.com)

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.