9. prosince 2013

Masové protesty v Itálii, které veřejná média ignorují

Díky čtenáři za odkaz:
http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/3196-foto-video-masove-protesty-po-cele-italii-ktere-mainstreamova-media-ignoruji

Masové protesty po celé Itálii, které mainstramová média ignorují
9. 12. 2013

Projevení nespokojenosti bylo naplánováno již před 30 dny, ale italská média se tuto akci snažila co nejvíce ututlat a bagatelizovat. Ve 4 hodiny ráno podávala informace, že se v ulicích nic neděje, aby odradila lidi, ale to se jim nepodařilo.

Nyní lidé protestují na zaplněných náměstích v Turíně, Neapoli, Římě, Miláně a dalších městech. Žádají okamžité rozpuštění parlamentu. Lidé jsou už otráveni z toho, jak politici neustále navyšují své vlastní platy, zvyšují daně, a Itálie je bez pracovních míst, průmysl se zastavil, lidé prožívají krizi o které se v Evropě příliš nemluví.


Demonstrace budou pokračovat i zítra, lidé jsou rozhodnuti bojovat. Lidé žádají sesazení celé vlády. Cítí se podvedeni a to již od vedení Romano Prodiho, který Itálii protlačil do EU.

Dále je Itálie zažalována pro nelidské podmínky a týrání ze strany Štrasburského soudu. Italská vláda musí dát do 18. května do pořádku situaci ve věznicích. Itálie má 42 tisíc míst pro vězně, ale ve vězení je 68 tisíc lidí. Pokud vláda nezakročí a nevydá amnestii o které se mluví každý den, Itálie bude nucena zaplatit vysoké sankce. Na Itálii bylo podáno víc jak 3000 udání ze strany věznů za nelidské podmínky a týrání. Jen za rok 2013 je 148 mrtvých vězňů bez vyjasnění příčin smrti. Matky utýraných synů a manželky chystají na zítra demonstraci přímo před parlamentem.

Lidé zavřeli fabriky, opouštějí kanceláře, a všichni jdou do ulic, policie se v mnoha případech připojuje k demonstrantům se slovy:„Jsme jedni z Vás.“

Pokus o převrat má trvat 3 dny až do 11. prosince, kdy je naplánováno obklíčení parlamentu v hlavním městě Římě.

„Neplánujeme žádné volby, chceme dohnat vládu k odpovědnosti, budeme protestovat, ale nehodláme používat násilí. Tohle je pacifistická revoluce,“ říká Antonio Dago Morena.

Videa z demonstrací na původním odkazu http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/3196-foto-video-masove-protesty-po-cele-italii-ktere-mainstreamova-media-ignoruji.

Např. http://youtu.be/X7LrfVSkSqg


29 komentářů:

  1. Je to jasné, že tyhle protivládní demonstrace jsou režirovány Rockeffelerovou společností tedy v tom mají prsty Zednáři a Ilumináti. Jejich cílem je zničení Evropské unie a nastolení Nového Světového Řádu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cítím to podobně...

      Vymazat
    2. Ak tak - som zednár, iluminát, rockeffelerovic pohrobek, ktorého čochvíľu zahlušia ....

      Vymazat
    3. Nemyslím si. Já když šel na demonstraci u nás, tak mě k tomu žádní ilumináti nepřekecávali. Ti lidi tam chodí, protože mají plné zuby toho, co se děje, nic víc.

      Vymazat
    4. No nevím.Proč by chtěli ničit něco co sami vybudovali.Kdyby chtěli nastolit nový světový řád tak si to prostě schválí.A navíc to oni ovládají média takže by to tam naopak cpali hlava nehlava.

      Vymazat
    5. a jak to bude dál....????
      Eu je v podstatě fašistická organizace, která nám bere svobodu... je to spíš o záporech, než o kladech...
      pro nevěřící - dejte si horký kafe, vypněte pc, sundejte si papuče,... a vyjděte na ulici mezi běžný lidi...., promluvte s nimi...a jsou spokojeni...????? a co ti mladí...??? třebas 20-25 letý lidičky...??? když vezmou hypotéku 3mega - budou mít práci i za 20let??, aby ji mohli platit?? na jedno pracovní místo je v Karviné cca 70 lidí... jak to chcete v budoucnu dělat??? to se jako zastaví vývoj a vrátíme se o 100let nazpět, abychom tu práci manuální ve výrobnách měli??,

      ten vývoj je naprosto jasný, nezadržitelný
      ale je to věc názoru...
      Copak si neuvědomujete to, že naši mladí nemají žádnou budoucnost??? Díky převážně tomu, že nám řídí život někdo, kdo o něm nemá páru??
      Naše vládní ELITA si koupí vše potřebné ve své vládní kantýně...a vůbec nezkoumá, že třeba cukr šel za posledních pár týdnů o 5-6 ,- Kč výš a v Levé Dolní stojí až 30,-Kč???
      pod taktovkou Eu se naše země rozpadá, pod záminkou opravenýho a natřenýho náměstí si vezmou zas tamto.... a nacpou nám nejen GMO,...


      Blíží se změna, obrovská změna a myslím, že téměř vše bude změněno... , ale neudělá to N. W. O. , ale uděláme to MY..., obyčejní lidi
      veronika

      Vymazat
    6. a ráno ve zprávách ani slovo o Itálii...
      proč ...asi...???????
      mluví jen o Ukrajině, ale stejně ani tady neříkají pravdu - na Leva netu jsou články a diskuse, že je to tak trochu jinak....
      veronika

      Vymazat
    7. je to právě naopak... cožpak to nevidíte? Proč asi média o Itálii neinforumují? He?

      Vymazat
    8. Pro Anonymní9. prosince 2013 17:45:
      Tzn., že pokud se my vzbouříme proti našim zákonodárcům, jsme hned režírováni illumináty? To snad ne. Záleží na tom, o co se lidé snaží, co chtějí dosáhnout. Na Slovensku snad také neprotestují jen proti nynější vládě, ale proti systému celkově. Nechtějí přece opak toho co mají teď, ale chtějí změnit celý ten prohnilý systém od základů.
      A za další pochybuji, že illumináti chtějí zničit EU, protože je to jejich nástoj, který chtějí poté přeměnit v něco jiného, ale ne zničit.
      Příjemný den všem. Honza J.

      Vymazat
    9. Ty si nějakej zmatenej, EU je jejich dílo

      Vymazat
  2. http://www.cestyksobe.cz/vize-budoucnosti-ab3163/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no tak tohle je krásný...
      sama sdílím léta stejný názor....
      a můžete se tomu bránit, jak chcete..., ale jednou se to stane....
      prostě to uvnitř sebe cítím....
      :-)))
      veronika

      Vymazat
  3. Spiiiiiiiiiiiiiiiiiiidy napsal: lidi tam chodí, protože mají plné zuby toho, co se děje, nic víc…
    Dušinko, vy jste tak naivní. Omlouvá vás pouze vaše mládí. Vy chodíte po světě se zavřenýma očima a klapkama na uších? Nic nečtete?
    Všechny informační kanály kterými komunikujete se světem a svět s vámi jsou velmi sofistikovaným způsobem ovládány. Dostanete informace jaké dostat máte abyste si myslel, že jste se rozhodl sám a dobrovolně. To už je ale vyšší otrokářská, tu nemáte šanci prokouknout.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ....... vyšší otrokářská - moc jste mě potěšil tímhle názvem. Je to tak hnusně přesný. Když se pak člověk dostane k tomu,kam až je "manipulována" tato část Vesmíru, nestačí se divit. Dříve to na mne působilo strachově. Dnes mi to všechno přijde "geniální" a už se umím zasmát i těm "největším zvěrstvům". Stále ještě mám problém s tím, že jen málokdo to chápe, a tak se cítím dost sama a nepochopená, začnu-li o tom hovořit ( to je ta nejúžasnější z manipulací, že jsme oddělěni a sami - tedy pro můj vlastní osobní rozvoj). Vážně dík, že jste to sem napsal a já vím,že jste.

      Vymazat
    2. tak ještě že funguje info kanál Orgonet a že nás tady tak hezky sdružuje....:-)))
      a manipulaci tady necítím...

      ale manipulace je všude strašlivě mooooc
      ale dle mě je chyba, když se kdosi směje a nezatočí s ní - tedy s ní souhlasí...
      a myslím, že všichni, kteří to tady čtou, jsou jaksi sami, nepochopeni... okolím...., protože kdyby okolí chápalo, nebyla by manipulace, nebylo by chemtrails, nebylo by GMO, atd... nebylo by to z důvodu, že by všichni chápali, že je to pro nás škodlivé....jenže je to jinak, jak my víme a to je právě ta MANIPULACE...Vzpomeňte na předpověď Baudyše.....
      veronika

      Vymazat
    3. Ono taky jde o to jestli jste "předurčen" k tomu s tím nějak "zatočit". Pokud to není "váš osud", tak si prostě užijete životní jízdu s pochopením toho,proč to tak je a proč ještě "není čas" s tím "něco udělat".
      Navíc první krok je vždy přestat manipulovat sám sebou. To je práce na celej život ( někdy na mnoho životů). Teprve pak je čas a jsou možnosti jak " zatočit" s čímkoliv. Navíc si lidi pletou dvě věci - smích a výsměch. J

      Vymazat
    4. No, právě, že vzpomínám na předpovědi, Baudyšů, Pfeifrů a jiných. Začátkem let devadesátých se s takovými věštci roztrhnul pytel. Dostávali hodně prostoru v médiích a předpovídali zářivé zítřky, protkané sem tam nějakým negativnem. Zkrátka dobře nadávkované manipulace k udržení ovcí v ohradě. Dnes už jich netřeba, ohrada je dobře zabezpečená a ovce úplně zpitomělé.
      Pan Zdeněk Patrik ve své knize „Silnější než Däniken“ objevuje zákonitosti tohoto vesmíru trochu jiným způsobem a lze říci, že mu to vychází. Takže pokud má pravdu a číslo 68 je pro náš národ skutečně osudové, pak další únor 1948 přijde v roce 2016.

      Vymazat
  4. http://zpravy.idnes.cz/italove-demonstrovali-proti-tizivym-podminkam-f5w-/zahranicni.aspx?c=A131209_220238_zahranicni_zt

    Zase tak ignorované to nrbude

    OdpovědětVymazat
  5. Luisa Muratori je italska vědma co jezdí do Čech na šnůry přednášek ( překládáno do češtiny Michalem Kubasou - http://cestasrdce.cz/ ) Budete-li dostatečně dlouho googlovat tak narazíte na její navštěvu v TV Alžběty Šorfové nebo někde na youtube, kde už před 21.12.2012 tyhle věci říkala dopředu. Na jejich živých vystoupeních mluví otevřeně o tom co se v Itálii dějě už skoro rok a ne teď posledních pár dní.

    OdpovědětVymazat
  6. http://wertyzreport.com/2013/12/09/za-nepokoji-v-thajsku-a-na-ukrajine-stoji-monsanto/
    veronika

    OdpovědětVymazat
  7. z jinýho soudku a pro vaši vyšší úrodu:
    http://nwoo.org/view.php?nazevclanku=navrat-k-medenenu-bronzovemu-zemedelskemu-naradi&cisloclanku=2013120036

    veronika

    OdpovědětVymazat
  8. a k Itálii se přidají ostatní - přátelé, nemyslím, že by byli spokojení zcela všude...
    a islandská cesta to zřejmě nebude...asi to bude jinak...razantněji a zásadněji..
    a já přemýšlím, jestli -- ty banky budou fungovat dál...
    veronika

    OdpovědětVymazat
  9. le to tak lehké, nejdřív se lidi za pomocí pujček a podobných blbostí nechají v manipulovat do špatné životní situace, banky atd řídí státy . nastaví tam určtitou hladinu nečeho - a pak vyvolají protesty - stejně jako rok 89 a umělé otevření východu pro západ .

    OdpovědětVymazat
  10. Dobrý den Lidé.
    Celý svět ovládají banky,které ovládají peníze a ty ovládají lidi,takže jsme prostě bohužel otroci peněz a ne naší vlády,jelikož ta jsi také musí pujčovat...politici jsou jen figurky,takže tím chci říct,že jediný zásah který můžeme tomuto systému dát,který mu nejvíc ublíží,což po krátké době zanikne je,že se vzdáme peněz, vrátíme je bankám.Obnovíme řemesla,zemědělstvý a spojíme technologii s přírodou...Pojďte to aspoň zkusit, mi lidé tvoříme svět,stát a ne jen hrstka lidí,která nás využívá a to jim naší prací umožňujeme,aby mohly být tam kde jsou....Lidi otevřete mysl ....Jelikož nás obyčejný lidi jednou potřebovat nebudou,potom se nebude už moct nic dělat,tak myslete na další generace,nechci je poslat do "prdele"......Chtěl bych,aby se mi tento sen o svobodě splnil :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věřil bys tomu, že je mnoho takových co to vědí a nekecaj a makaj? Akorát pražaci je na svých chalupách nemaj moc rádi, jelikož hnůj smrdí,kohouti ráno kokrhaj, ovce bečej, pila dělá taky rámus a tak nějak to není o bazénech a trávníkách a golfu a dlouhým vyspávání ....... to je pak udání a následných kontrol - zvláštní,že to hodně souvisí s tím, že už je zase půlka jara a je potřeba jet "zkontrolovat" zazimovanou chaloupku. Někdy systém naprosto chápu,že se takové "střední vrstvy" nějak potřebuje zbavit ( hustý vím ). Navíc je svoboda vždycky vyvažována zodpovědností a to si málokdo uvědomuje.

      Vymazat
    2. Ne že světelné síly spí, nespí a proti temnářům ovládajícím např. světový finanční systém a média, zasahují. Mnohé je zatím skryto před našimi zraky, ale brzy to vyjde ve Světle najevo; viz: www.2012portal.blogspot.cz
      Nechť se náš sen o svobodě splní!

      Vymazat
    3. Přesně, ten známí datum podle Mayského kalendáře a dalších starověkých civilizací neměl být konec světa,ale doba Světla neboli doba Vědění a Pravdy.........A máš pravdu,že svoboda musí být vyvážená se zodpovědností,ale když lidi otevřou oči a začnou přemýšlet,zjistí,že jsme všichni jeden druh a bydlíme na stejné hroudě půdy a aby jsme se měli dobře,byli svobodní a mohly se všichni svobodně rozvíjet jak na technické ,tak i na psychické stránce,musíme zvětšit kruh kolem sebe...musíme se brát jako Lidstvo...A na zemědělství ve městech jsou už také vědecké studie a návrhy....jako na celé soběstačné města....mě třeba nejvíc zajímá magnetický motor,neboli Johnsonuv magnetický motor.....jelikož podle mě to má strašně moc využití a štve mě že je to zatajeno....malí model mi bezvadně šlapal....když budou posraný peníze a povede se mi to určitě někde najdete mé přesné plány a videa.....rozdám to kde to pujde :D.....Kdyby jste lidi věděli jak bych mohl našemu snu ještě pomoct dejte vědět :)

      Vymazat
  11. Názor, že protivládní protesty organizují zednáři a ilumináti , kteří chtějí zničit EU a zavést nový světový řád je scestný . Na zavedení nového světového řádu si zednáři a další právě vytvořili EU. Udělat s Evropských národů jediný stát a pak ho ovládat to je jejich cíl.

    OdpovědětVymazat
  12. Souhlasím EU je jen nastroj v jejich rukou,to dokazuje i jeden z faktu že její předseda nebyl nikým zvolen ale byl neznámo kým dosazen do čela EU.Ilumináti vytvořili EU aby zbavili státy suverenity,ekonomické soběstačnosti a taky jako vojenské sily pro boj z Ruskem proti kterému chtějí rozpoutat válku což by vedlo celkovému oslabení Evropy jak po ekonomické stránce tak vojenské a tim by se zbavili dalši možné hrozby která by je mohla zastavit, Nás PS:možná trochu přeháním ale možná taky ne

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.