4. prosince 2013

Chemtrails ve tvaru 6 až 8

Ahojky orgo!

Po dnesnim, tezce ,,strikacim dni`, jsem  si odpoledne kolem 14.hod. vsimla zajimaveho kruhu na nebi. Z kruhu pak byla 6, pote se pilot jeste vratil a ze 6 byla 8,
nebo snad brylicky(jak, kdo to chce).
Mozna byl kluk trochu desorientovany a nevedel kudy kam, nebo ze by hledal, kde pristat?:-))
Neco mi vsak rika, ze chtel snad  timto krouzkovanim upozornit lidi, at konecne zvednou hlavy.
O 20 minut pozdeji nad Ambergem krouzilo asi 5-6 krat nejake mensi letadelko z Deutsche Bundeswehr.
Zeby zakryvaci manevr, aby si lide mysleli, ze se treba zrovna fotil Amberg zezhora?? :-))

Jestli muzes, zverejni.
Treba se najde nekdo, kdo nam vysvetli, ze to je naprosto normalni.
Krasny den,
 mirca`

Orgonet:
Díky!
Chemooblouky jsou vidět dost často, ale takhle pěkné smyčky jsou unikát.
(Možná byl kluk trochu zmatený, možná se chtěl vrátit pro svačinu a zakázali mu to (:-)))
Mirčo, všiml si toho někdo kromě tebe??
Mně se stalo před pár lety v Paříži u Eiffelovky, což je snad nejsilnější vysílač v Evropě (což se tají), že díky orgonitu v mém batohu se z kouřma stalo jasno. Takže najednou tam začala lítat spousta chemoletadel a dělat zoufalé a velmi nápadné chemooblouky (smyčky ne), aby zase zamlžili. A bylo to tak nápadné, že pár lidí, co se dívali na Eiffelovku od paláce Chaillot, začalo volat, hele, co se to tam děje, co to tam ty letadla dělají, že ony padají ??? To bylo ale poprvé a naposled, kdy se v mé blízkosti stalo, že si lidi takhle všimli ... (Viz jeden z mých historických článků.)
Další hypotézy ohledně smyček vítány, kromě těch otřepaných, jako že letadlo krouží před přistáním, nebo je to cvičný manévr vojenské stíhačky.









27 komentářů:

  1. a/ nudil sa, b/ naštval sa, c/ bol hladný, d/lezie mu to krkom, e/ málo ho platia, f/ dostal výpoveď, g/. volal mobilom, h/ mal výpadok ako ten rušňovodič v NY, i/ je šibnutý. j/ je osvietený .................... .
    .... vyberám si Zet - chcel upozorniť. B

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ... spravilo sa to samo :-XX

      Vymazat
    2. třeba počítají dny do vánoc :-D

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. To je přáníčko k narozeninám pro B.

      Vymazat
  3. no včera kolko sprejovali nad Košicami dačo neskutočne a kedzse mam nonstop ocot na balkone nad mojim domom sa neustale krizuju, atd. provokuju proste

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Suhlasim, v Kosiciach je toho v poslednej dobe vela, znicoho nic sa lietadlo objavi, urobit ciaru a zmizme

      Vymazat
    2. Košice jsou kousek od států Ruska...... asi se u vás kumuluje nějaká přípravka na UK :-D

      Vymazat
  4. Včera to bylo vidět na několika místech v Čechách. Předtím byly vidět více než znatelně ,,ukázkové" chemočáry různě se křížící nebo zdvojené.

    OdpovědětVymazat
  5. To je B.Měj se krásně Bed.A to hned.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joj beriem a ďakujem - sic nemám narodky, ani meniny :-(( ,mám/e TU a TERAZ.
      Si jeho súčasťou človeče. B :-))

      Vymazat
  6. napadá mě, že to mohou být také snímkovací letadla, popř. nějaké výzkumné - geologie, topografie, mapování konkrétní oblasti, tipování nerostných nalezišť atd..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle urcite hledalo zeleznou rudu v ambergu. a nebo, ze by snad zlato????;-)))

      Vymazat
  7. Dobrý den, OrgoNete,
    jsem příznivec I.Adamcové. Prosím o zaslání přístupu na blok Iva.
    Děkuji
    R. Tajrychová
    Č. Budějovice

    OdpovědětVymazat
  8. MOŽNÁ JSEM NAJIVNÍ, ALE ZDÁ SE MI V POSLEDNÍ DOBĚ, JAKO BY LETCI CHTĚLI UPOZORNIT LIDI, NA TO, CO SE JIM DĚJE NAD HLAVOU.

    OdpovědětVymazat
  9. Já se tady vždycky pobavim ;-) Jen tak dál

    OdpovědětVymazat
  10. Podobné obrazce se objevily nad jižními Čechami minulý týden (myslím ve středu?, přesně už nevím). V tu dobu byly ale aktivovány tzv. Dočasně rezervované prostory (určité oblasti vzdušného prostoru určené pro výcvik vojenského letectva) a ty čáry zůstávaly za cvičícími Gripeny a L-159 Alca z Čáslavi. Dalo se to krásně sledovat dalekohledem a byla to docela zajímavá podívaná (pozorovali jsme to s kámošem asi 2 hodiny). Čáry většinou vydržely tak 10-20 min., ale některé se rozplizly a visely na obloze snad hodinu, než je rozfoukal vítr. Nás spíš zajímaly ty letadla, ale ty "čmáranice" byly taky úchvatné.

    OdpovědětVymazat
  11. Jistě. Krouží jak splašený ! Aby ne. Oblaky začíná cosi prosvítat, tak se to snaží zaretušovat jak se dá.

    dan.

    OdpovědětVymazat
  12. U nás byla včera na obloze psaná 12 :-(

    OdpovědětVymazat
  13. Nikoho jsem si nevsimla, kdo by se toho vsiml. Snad jen proto, ze jsem byla ve ctvrti, kde se zrovna postavilo desitky novych domecku. No a jejich majitele maji urcite jine starosti ( s vyhodnou, nizkourokovou, tricetiletou hypotekou), nez koukat na ,,blba``letadla. Mimojine jsem skoro na ten hypotekovy spek take skoro skocila, druhy den vsak stornovala. Takze jim tam piloti muzou treba napsat celou abecedu nebo cislo 8452448493 - asi by to nikdo nevidel. .
    mirca

    OdpovědětVymazat
  14. Opatrně s těmi hypotézami :o) .Před pár lety,když jsem jel k babuške na východní Slovensko,tak nad Levočou zrovna pilot domaloval krásné SOS.Sjížděl jsem z nedostavěné dálnice a tak jsem nemohl hned zastavit.To jsem udělal hned na pumpě za městem a fotnul alespoň to,co z "sos" zůstalo.První a vlastně taky jediné vysvětlení,které mě napadlo bylo to,že nějaký pilot z nedalekého voj. letiště v Prešově skládal zkoušky :o) .Tohle mi přišlo jako nejreálnější vysvětlení.
    Mnohem zajímavější je,že babuška bydlí v nejmenší vesnici na SK s 12 stálými obyvateli.Končí tam cesta a dál jsou jen hory,lesy,ticho.....a ráj pro duši.

    OdpovědětVymazat
  15. To si zajdi někdy na letecký den. Tam zvládnou piloti i srdce propíchnuté deštníkem.

    OdpovědětVymazat
  16. Orgonete jak si psal,že Efffel je vysílač......... co Ještěd? Jezdíváme tam na hory. V posledních letech bývá opravdu hnusně.

    OdpovědětVymazat
  17. Jo, tak takovéhle obrazce si pamatuju z mládí. Někdy na přelomu 70. a 80. let jsem to jako dítě pozoroval na chalupě. To ještě byly vojenský letiště v Žatci, Plzni, Milovicích, u Mimoně... A při cvičeních takhle čmáraly MIGy (s patřičným zvukovým doprovodem). Jako dítěti se mi ty "obrázky" hrozně líbily, myslel jsem, že je piloti kreslí schválně pro lidi dole :-) Po revoluci, s útlumem vojenského letectva, už to nevídám tak často.

    OdpovědětVymazat
  18. VČERA TO ZAČALO ASY KOLEM 11:30 CHEMKY OKOLO FRÝDKU-MÍSTKU FAKT HNUS...TEN DEN...17:00 UŽ BYLO TAK ČERNĚ ŽĚ BYLO JASNÉ ŽE PŘIJDE HODNĚ VELKÁ ZMĚNA V POČASÍ A DNESKA? A DNESKA ...SNĚŽÍ...

    OdpovědětVymazat
  19. toto som si všimol aj ja na strednom Slovensku! tieto 6 až 8-mičkové tvary robý lietadlo ktoré je dvakrát rýchlejšie ako tie ,čo robia čiary s preletom rovno! Je to nejaké špeciálne lietadlo lebo nepočut zvuk počas jeho letu.je extremne rýchle a je malé.
    Tento fenomén som si všimol s týmto lietadlom ,že to začalo začiatkom 12 mesiaca tohoto roku .Všimol som si ,že ked octujem 6 až 8 litrov v niektorom dní v tomto mesiaci poslednom tak tie lietadlá čo letia rovno či už dvoj alebo štvor pruhové chemtrails sai ich čiary rozpúštajú. Ale porom priletí toto špeciálne lietadlo a za cca 10min urobí tieto tvary a chemtrails čo vypustí je omnoho odolnejší voči rozpusteniu !!Je to niečo čo je fakt poriadný súper pre ocot vyparený v ovzduší. Buc je to v zložení toho chemtrails alebo v jeho hustote .Myslí ,že je to v jeho hustote -tenká ale ohromne hustá čiara!

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.