1. prosince 2013

Oběť psychotronických útoků promlouvá


Od Aoliana:

Ahojky, posílám moc a moc pozdravů, už přes měsíc jsem doslova zavalen zpracováváním dat k letošním biologickým projektům (a po nocích sonduju astrál:-)))))))))))))), teďka ale přišel můj kamarád se zajímavým videem, které mi připadá hodně klíčové ke zkouknutí.

Je to výpověď jednoho chlápka, takového celkem príma sympaťáka, o psychotronických útocích, které zažívá na vlastní kůži, aniž by sám pořádně věděl proč. Uvádí tam i jméno speciální agentury, která má na starosti ovlivňování emocionálního chování naší společnosti. Zde je odkaz na video:
Nám doma to pomohlo objasnit spoustu věcí a myslím si, že nám to pomůže vytvořit si i lepší imunitu na všechny ty manipulátory společnosti, které nelze nazvat jinak než psychopaty. Jsem moc rád, že onen sympaťák našel odvahu to všechno pěkně polopatě naservírovat veřejnosti a určitě se mu za to budu dle svých možností revanšovat (už na tom pracuju:-) Shlédnutí videa mě také vyburcovalo k tomu, abych poslal radikální výzvu všem schopným pomocníkům do astrálu, ať mobilizujou své síly, že poněkud přituhuje a namísto důstojné práce pro planetu nám hrozí, že z nás ti šílenci brzy nadělají pokusné králíky. Následující noc se něco prolomilo a výrazně zesláblo napětí, takže se opravdu vyplatí vytrvale a neodbytně žádat astrál o pomoc a honit je tam všechny, co se dá, aby nám věnovali patřičnou pozornost. Vždyť jsme sem přišli pracovat a oni nám dle dohody mají pořádně krýt záda a být naší oporou.

Ostatně hlavní prudiproud psychotronických ataků nejde z USA, nýbrž přímo z Moskvy a je k tomu zneužívána především Medvědí síla. S pomocí speciálních zařízení a ve spolupráci s různými civilizacemi jsou vytvářeny holografické sítě, jimž je překrýván životní prostor kolem nás. Tyto sítě jsou skrze zvukové vibrace programovány tak, aby kolem nás vytvářely co nejdusnější atmosféru plnou zmaru, beznaděje a neschopnosti zorganizovat si aktivity ve svém osobním časoprostoru tak, abychom v nich neměli zmatek. Naši příbuzní jsou skrze tyto sítě účelově programováni tak, aby nám komplikovali život, jak jen to jde. Zvláště o víkendech, kdy si spousta z nás potřebuje odpočinout po celotýdenním pracovním zápřahu. Možná byste se divili, kdyby vám bylo postupně ukázáno, kolik pracovních příležitostí a možností získat finance nám zesabotují právě naši příbuzní pod vlivem sítí a technických implantátů. Moudří lesní elfové říkají těmto technickým sítím "Sítě ohlupující nevědomosti".

Kdepak, rusáci se jen tak nesmíří s tím, že jsme se stali součástí Evropské unie. Rozhodli se, že náš český národ předělají na tábor zkrachovalých alkoholiků. Jde to plíživě, krok za krokem, ale v našem okolí už je patrné, jak se spousta docela zajímavých osob začíná najednou měnit v psychické trosky. A rusáci mají jednoduše strach, že se to na ně všecko provalí, celý ten jejich psychopatický projekt a veškeré to jejich malomyslné prudění. Mně osobně je srdečně jedno, jestli zůstaneme v unii nebo ne, mám před sebou jasný mústr věcí a úkolů, které tady mám udělat (včetně improvizačních variant dle aktuální situace na planetě) a celá milá politika je mi u něčeho:-))))))))))))))))))))))))))))

Při sondování informací z astrálu mi bylo ukázáno, že transformace naší planety přes tzv. Síť lásky nevyšla, v záloze je však mnohem efektivnější a údernější varianta očisty, a sice přes rozklad živlem ohně. K tomu je však zapotřebí postupně odzaklít a oddémonizovat některé klíčové řídící bytosti zodpovědné za převod kvantové energie do výkonné síly živlu ohně. Tyto bytosti byly zejména ve středověku proklety církevním patriarchátem a označeny za "pekelníky" či přímo "satany". Proč se tak znelíbili temnářům? Protože jejich přirozeným posláním je vypalovat ve vysokých vibracích veškeré zmutované formy života a světy iluze, tedy i všechny ty slavné ohlupující sítě nevědomosti, a to jak technického, tak náboženského původu. A také umí profesionálně vypalovat temnářské časové smyčky:-)

Mimochodem, pokud vám takhle večer po setmění připadne, že se vám najednou začne do bytu natahovat podivná šedavá mlha, ne moc nápadná, ale začne při ní slábnout kontrast jednotlivých předmětů v místnosti, je to zcela jistě "pozdrav o těch techno-psychopatů". Pro akvaristy: rozhodně se vyplatí mít akvária zezhora přikrytá krycími skly, a to plošně, aby vodní hladina pokud možno nepřicházela do styku se vzduchem. Jinak se vám může snadno stát, že voda v akváriu náhle chytí podivný mléčně bílý zákal a vodní rostlinstvo začne rychle kolabovat. Momentálně doma koumáme nad tím, jak vystrnadit z našeho bytu tu oslizalou a vtíravou šedivou mlhu, technickou dimenzi pseudovládců naší planety. Poměrně slušně na ni zabírá vykuřování vonných tyčinek, harmonická hudba a kvalitně soustředěné myšlenky na její rychlou transformaci ve volnou energii.

Kdepak, tenhle konec roku nebude procházka růžovým sadem, jak se nám to snaží někteří "proroci" namluvit do mysli. Rozhodně nebudu nic podceňovat a postupně sem pozvu ještě mnoho a mnoho různých astrálních pomocníků a zejména se soustředím na ty, jimž je záměrně blokován přístup sem k nám ohlupujícími technosítěmi:-))))))))) Ty ohlupující sítě tak dobře uspávají, hlavně přes den: -)))))))))))))))))

Pokud bylo už video na Tvých stránkách zveřejněno, tak se omlouvám za přehlédnutí, ale opravdu mám teďka napilno... Z mých dalších poznatků sepsaných do mejlíku můžeš samozřejmě zveřejnit cokoliv:-)

Měj se fajn
A. 

http://youtu.be/Y88dC8pWyEc
Zveřejněno 24. 11. 2013
Těchto lidí je ve společnosti čím dál více. Zatím jen tento statečný muž se to rozhodl říct na kameru. Šiřte co nejdál.
http://wertyzreport.com



Článek na wertyzreport: http://wertyzreport.com/2013/11/24/obet-psychotronickych-utoku-promlouva/

P. S. Orgonet:

Kdybyste někdo věděl, kdo je ten sympatický hoch, a kde je na Internetu ten jeho článek, o kterém mluví, napište.

Jeho přítel, který zemřel, byl známý Jakub Polák, viz např. http://www.proalt.cz/?p=3902

Pevnost Rádia Svobodná Evropa v Praze, co je jedna ruka s nejmenovanou třípísmenkovou agenturou síajej, viz např: http://www.novinky.cz/domaci/168547-radio-svobodna-evropa-otevrela-sve-nove-sidlo-na-prazskem-hagiboru.html



Ovládání mysli viz též:

46 komentářů:

  1. Po přečtení mám pochybností, zdá tento článek psal původní (nepřekódovaný ) Aolian.(Video zatím není zhlédnuto)
    Zarazilo mě hned, proč A. pracuje s bytostmi ASTRALU, před kterými nás varují mnohé mistry. Proč to nejsou duchovní mistry- bytostí z vysokých dimenzi?
    A teď další dva odstavce nám sdělují... Tak ony ty neřádí útočí proti Česku přímo z Moskvy. No.. dejme tomu, možno to jsou v podzemí schovány nějaký šediváky, ale dle A. jsou to "rusácí". Jsou sice mdlého rozumu , ale umějí až tady na dálku 2tis. km vytvořit "skrze zvukové vibrace" půlmilionovou armádu nezaměstnaných, psychický tíživé pracovní podmínky nejen ve velkoobchodech, zákazem židli pokladním- během 8hod nesmí sednout. Také zvýší poplatky na veškeře služby ve zdravotnictví, také soustavně zvyšují DPH a ceny za veškeré poplatky související s bydlením. A co je zajímavé, že toto zařídí i v Rusku a dokonce v celé EU. Hmm... to je výkon malomyslných pruďáků "rusáků"?? !! A proč tedy Čech(?) Kalousek dostal od sion. bankéřů z USA titul nejlepšího ministra financi snad celé planety(?)?
    Tak rusácíi se jen tak nesmíří, že jen ony jsou spájeny a budou alkoholici a narkomany, je třeba to udělat i s těmi zrádci čecháčky, který utekly do EU a NATO. A tak jako pomstu dovážejí jím z celého světa veškerý značkový alkohol, mají i vlastí národní nápoj, chutnající pivečko a bratří poláci dovezou metyl alkohol, aby ty zrádce rovnou skolily , no aspoň i tu stovku. Při tom ještě jím podržely i otevřené huby a nebo rovnou přes trychtýř nalévaly?
    A "rusácí" mají strach... že se to vejde ve známost , že malomyslně prudí?
    Ale mě se zdá, že Rusové mají dost svých problémů a svých zrádců, aby se staraly ještě o tak daleké a vzdálené příbuzenstvo... To samo přiběhne, jako mnoho nepříbuzných, pod dobrotivé Slovanské mateřské Ruské křídlo... :)))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :))) Podle jistých prvků tvého jazyka a rétoriky nezapřeš, že jsi zřejmě ruského, možná ukrajinského původu , a chápu, že se ozýváš na obranu svého národa :)).
      Ale tady nic nikdo nemá proti Rusům. Aolian chtěl jenom připomenout, že ty prostředky psychotronického ovládání, o nichž se tu často mluví, mají nejen USA, ale Rusko je v nich možná ještě dál. A bylo by divné, kdyby je zrovna tady neuplatňovalo.
      Nic to nemá společného s pivečkem ani zdravotnictvím, jak tu spravedlivě porusku horlíš :)))

      Vymazat
    2. Je nanejvýš divné, proč by rusové měly zájem zrovna tady prohlubovat alkoholizmus u čechu pomoci psychotronického ovládání ? Proč jsou rusům podsouvaný nejen zločinecké chování ale i malomyslnost a k tomu i jakýsi strach.
      Objektivně informovat, že rusové vlastní tyto prostředky a věřím tomu, že je skutečně mají a dokonce i lepší , je něco jiného, než říct opovržlivě "malomyslní rusácí prudí " a jsou zlomyslní a pomstychtivé zrovna vůči slovanskému národu.
      Takové vyjadřování svědčí spíše o vyvolávaní rasové nevraživostí vůči Ruskému národu. A není třeba to podněcovat, různých knížat je tady dostatek i bez Aoliana.

      Vymazat
    3. To je mozna ono, piju rad, poslednich 20 let......prestoze svych prvnich 20 let jsem na alkohol nemel temer zadnou vazbu. A nepiju proto, ze by neco bylo spatne, ale aby to bylo jeste lepsi :) Proste to vsichni psychotronici nemusi myslet spatne :)

      B.ozkof T.uzemsky

      Vymazat
    4. Ja by som chcel len dodať že astrál ako taky má viac úrovní energetickej hustoty , tak aolian určite nemyslel ten najhrubší :-DDD .
      Mňa tento týždeň napadlo keď som skoro ráno išiel do práce , pozdraviť a žehnať ( neviem ako sa to povie česky ) prírode , zvieratám v lesoch , planéte . ľuďom čo ešte spia a všetkému navôkol . ( nemyslím tým ako v kostole ) len tak od srdca . A zrazu boli farby jasnejšie , obloha sa začala zázračne otvárať a cítil som tú krásnu súnáležitosť s týmto vesmírom . Teraz keď mám pocit že je moje srdce dostatočne otvorené to robím automaticky . ( skúste to ak chcete ) Aj keď večer idem spať a pustím si vodu , žehnám jej , lebo je našou súčasťou . Stačí myšlienka a veci sa začnú meniť . Lebo láska je najväčšia sila vesmíru .
      S láskou , mili :-))))))

      Vymazat
    5. Nevstávam skoro, takže chodím von večer. To pozdravím jeden strom, poprosím ho držiac za ihličie o očistu orgánov i duše. Dám mu pusu, rozlúčim sa a tradá späť domov. Ďakujem sa tak 10 krát denne, jedlu, vode, ľuďom čo jedlo "vyrobili", zvieratkám čo mi dali ich telo na zjedenie, vzduchu, zemi, Slnku, JEMU, pýtam sa, či mi je požehnané toto všetko - vždy príde odpoveď - "bohatstvo je nám dané". Po - ceste zozbieram čo zábudlivci nechali na chodníkoch a je mi fajn, A nenadávam im, že im to "upadlo"... :-) B

      Vymazat
  2. nejak nám tu v zaprdlém kráteru skomírá ona DRUŽBA,nerozborné přátelství s izraelským a americkým lidem,které vytváří onu mohutnou hráz kapitalismu proti ideologické diverzi širokolicích ožralých rusáku....

    OdpovědětVymazat
  3. Odzbrojit,v míru žít,soutěžit,multikulturně se obohacovat http://www.youtube.com/watch?v=OMo5-tnCV4s

    OdpovědětVymazat
  4. Poznám Liek pre:Oběť psychotronických útoků !!!

    Je ním 10mA prúd po dobu 23sekúnd!!!nesmie to byt viac ako 10mA bolo by to s trvalými následkami.!!!

    3 paralyzéry súčasne(9mA) po dobu 23sekúnd sú liekom!!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  5. Nemá Aolian svoje stránky nebo aspoň FB profil?

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to je , panečku, s í l a .... :(
    Orgo, .... co by na to řekla Iva ???? ....

    OdpovědětVymazat
  7. Co by řekla Iva? Asi takhle: Kdo si co naplánoval do svého osudu, to taky prožije. Kdo si něco nenaplánoval, neprožije to, i kdyby to tisíckrát chtěl. (Třeba si někdo vzpomene, že by jel, neví, třeba žít do amazonského pralesa. Ale okolnosti se tak spiknou, že nikdy neodjede ...) Proto nemá cenu se čehokoli předem obávat, tedy ani napadení psychotronickými zbraněmi. Stejně přijde jen to, co má přijít, abychom se s tím mohli naučit vypořádat.

    Lidé Ivě nerozumí hlavně proto, že si říkají, ale který debil by si vybral do svého osudu nemoc, utrpení, atd.? Ale my tu prostě jen hrajeme roli, kterou jsme si předem vybrali, a naším cílem zde je to vše v klidu projít a naučit se přijímat. Čím více přijímáme, tím jsme klidnější. Kdybychom neměli těžké úkoly, nic bychom se nenaučili.

    Ten hoch to má třeba jako karmickou odplatu, kdy v některém minulém životě podobně někomu ubližoval. A chová se v té situaci naprosto příkladně, přesně jak by to radila Iva: je klidný, nebojí se ani smrti, nefňuká, nic nečeká, přijímá, nevyjadřuje žádnou zlobu, nenávist ani lítost, klidně informuje. To je ono. Třeba se o něm ještě doslechneme, a je zcela možné, že to od něj prostě odpadne, protože to umí přijímat, čili splatil karmu za 1! A kdyby ho i tím zabili, tak jen proto, že už mu vypršel čas z bodu A (narození), do bodu B (smrt), jinak by ho nedohnali (;-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Orgonetko : Za posledné roky si sa veľa naučil . Super :D)))

      Vymazat
    2. Máš pravdu. Iva by to takhle určitě vysvětlila. :) Napsal jsi to přesně. Opět jsem asi naslouchala více svému egu. Ach ty zkoušky ..... Krásně jsi mne uklidnil. :)
      Děkuji a přeji vše dobré :) :) :)
      PS: Na jedné přednášce Ivy jsem mazala za Danem Hrabalem, abych mu poděkovala, jak že dělá úžasně tyto stránky. Nevím, jak jsem dovodila, že je Ty. :) Vyvedl mne z omylu a tak Ti poděkuji alespoň takto virtuálně, zde. Nejen, že tady brouzdám "orgonetemcezet" už 2 roky, ale díky Tobě jsem se dostala též k Ivě. Úžasné. Krásná a ukázková "náhoda". Díky Orgo :)
      Monika

      Vymazat
    3. Toto nema co spolocne s karmou ,ked si do tela strčíš čip alebo ocipuju ludstvo to je karma???podla mna je to otroctvo techniky .Karmu do tohto nepletme .

      AsgarD

      Vymazat
    4. Moniko, díky žes to napsala (:-)))
      To s tím Danem je dobrý, ale on je myslím nad Orgonet povznesen (to nemyslím ve zlém), ani by ho nečet, natož psal (:-)))), a má pravdu.
      Já jsem ještě ve vrstvě 3D, kdy to psát musím, ale už mám pocit, že je třeba ukazovat, jak je to propojeno do 5D, a je to dost těžký, protože vím, že s tím většinu lidí jenom otravuju a že skoro nikdo nebude chápat, o co mi teda jde, jak ukazuje většina komentářů.
      Pak je velmi příjemné, když sem napíše někdo podobný, kdo se taky učí zabydlovat v 5D ...

      Vymazat
    5. Krásný den s úsměvem, pokud možno všem :), ale zejména Tobě, Orgo. :) . Dan Hrabal , jak cítím, zdejší stránky přijímal, ale usmíval se pod fousky a vočíčka mu jiskřila. :) Víš, Orgo, vybavuji si velmi přesně, jak jsi ( a není to tak dávno) napsal, že poté, co jsi pochopil Ivu a její učení, jako by Tvá práce zde pozbývala smysl..... Nevybavuji si konkrétní slova, jen zhruba obsah toho sdělení ... Chci říct, TVÉ STRÁNKY JSOU DŮLEŽITÉ A DÍKY ZA NĚ. A chci též říct, že jsem tím nejlepším důkazem, že Tvá práce smysl má. Chápej, lidé chodí, čtou, koukaj na odkazy a na videa - jako já. A dělají si názor. ..... Jako já. Zabřednou do komentářů, jako já ..... Vyhledají mnohé, mimo jiné třeba "náhodou" i Ivanku Adamcovou, jako já ..... :) ..... Pravda, ne každý nejen Tebe, ale též Ivu pochopí. A procítí .... :) :) :)
      Má nás být jedna sedmina :) ....však víš. :)
      A krom toho, milý ORGO, Tvá práce evidentně podněcuje lidi projevit se, což je myslím, dobře. Vše je dobré, a zejména to, co je těžký. :) . Já Ti fandím.
      A po dvou letech dokonce i píšu - světezbořse :) - to bych nikdy neřekla. :) :)
      Měj se moc hezky.
      Monika

      Vymazat
    6. Pro AsgarD : .... Že by dualita? :) na straně jedné "otroctvo techniky a čipy" a "karma" na straně druhé ????? Kdepak!
      Vše je JEDNO, milý příteli. :) a vše se neustále vyvíjí. Až toto budete číst, už to nemusí být pravda :)

      Vymazat
    7. Zdravím Orgonete/to. Od roku 2008, kdy tě zde čtu, tě obdivuju. Svítíš ostatním, aby viděli, kde to žijou, aby sundali klapky z očí, seznámili se se skutečností, a tak se mohli vůbec vypořádávat se strachem. Jsou zde technické články a také ryze duchovní. Přijde mě, jak to praví jedna kineziologická teorie, pracuješ v harmonii. Přitom žiješ občanský život(myslím rodinu), což znamená , že jsi dobře uzemněný.Obdivuju, kolik komentářů necháš projít na své stránky. Klobouk dolů...
      Myslím, že 3D či 5D nemusíš vůbec řešit. Ty prostě jsi.
      A já ti velmi děkuji, za to, že jsi.
      Ami

      Vymazat
  8. Drazí přátelé,
    je to smutné jak se necháváte nachytat na vějičku temné strany. O tohle jim jde. Abyste se tímto zabývali, řešili to, hledali technická řešení, prožívali - pocitově, emocionálně - tu hrůzu apod.
    Protože na co se zaměřujete, to posilujete (!), to si do života přitahujete (!).
    A za další. Tím že svou mysl zaměstnáváte těmito "skutečnostmi" , sebe odvádíte od podstaty života, od duchovní podstaty života a minimálně, aspoň tak, zpomalujete rozšiřování Světla a té Nové Země na planetě a ponecháváte moc odcházející, umírající energii resp. jejím představitelům.

    Žijeme v době informací a rozlišování. Přichází mnoho informací a každý si může vybrat kým je a co chce (zjednodušeně: každý tím čím se zabývá, že reaguje, říká kým je - vibračně). A nejenže může, ale i musí, protože tato doba je i dobou sdělení kam jsme vývojem došli, co volíme dál. A tak se třídíme. Plynule, kontinuálně, nepovšimnutě. Skutečně tohle je vaše volba? Snad ne. Vždy se můžete rozhodnout pro Světlo, pro mír, sjednocení, spolupráci, úctu k životu atd. Je to na vás. Každý má svobodnou vůli.

    Ať to působí jakkoli technicky, tak to má duchovní podstatu. Jako sám život. A jedině duchovní cestou najdete řešení. V očišťování svého bytí od nánosů a zátěží minulých inkarnací, zvyšováním svých vibrací, otevíráním se Lásce, odstraňování strachů atd., otevíráním se Světlu a poznáváním kdo jsme, proč tu jsme, jak jsme vznikli, jaké máme schopnosti (prakticky neomezené) atd. Jakmile tohle pochopíte a pochopíte jakou máte sílu (tvořivou sílu), pak tohle vše zmizí.

    A to je ten důvod proč se tyhle věci objevují. Mají vzbudit strach. Strach, který zatemňuje mysl a vede vás do náruče temnoty, do područí, závislosti, do zotročení apod. Prostě zůstanete v realitě (neboli iluzi) odpovídající vibracím strachu, tedy tmy.

    Používejte Srdce a udržujte v sobě Světlo. Pak nepropadnete panice a strachu a nejdete řešení pro všechny situace. Řešení odpovídající vibracím Světla.

    Karel

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím s Vámi.Taky to tak vidím.Já jsem přestal sledovat televizi už hodně dávno.Před nedávnem jsem si začal pročítat články z AC24,Svět kolem nás atd..Ale po krátké době asi týdnu jsem si uvědomil že je sice dobré vědět co se doopravdy děje ale tím že se tím zabýváme to posilujeme.Je potřeba se nad to povznést.To je jediná a správná cesta.Bez naší "nakradéné" energie to zanikne samo.Bude to sice trvat trochu déle ale bojem to jenom posílíme.My obyčejní občané s tím nic neuděláme.Nikdy to nepřiznají.Všechny petice hodí do koše a protesty taky nic nevyřeší.Když sleduji demonstrace tak to proběhne tak že se to musí nahlásit,pak demonstrace proběhne,lidi se rozejdou a to je všechno.Nikdo se tím nezabývá.Jak se říká vlk se nažral a koza zůstala celá.

      Vymazat
    2. Aniž by som prečítala váš koment, napadlo mi včera, odkiaľsi prišla otázka, hovorí ten človek to čo zažil, hovorí pravdu ??? Priznám sa ani to video ani článok som nepozerala celé, jednoducho môj pocit ma navedie preč od toho, častokrát som sama prekvapená.
      :-) B..

      Vymazat
    3. Pane Karle, mate asi pravdu. Po shlednuti toho rozhovoru jsem mela opravdu nepekny pocit. A ten trval az do druheho dne. Dokonce jsem nemohla nejak i spat. Asi jsem si to vzala moc do hlavy. Pak jsem si veci zas zacala davat (vedome) dohromady, a hlavne slova Ivanky Adamcove. jsem zas v pohode. Ona mi opravdu behem dne minimalne tak trikrat pomuze. Samozrejme nejsem zadna najivka a fanatik (uz jako dite jsem nesnasela kosteli a nabozenstvi a veci s tim spjate), ale, kdyz ji posloucham, tak si rikam: Ta zenska ma fakt pravdu! A sedi to i s zivotnimy pribehy mych znamych ci pribuznych. Verim, ze rika pravdu i ten chlapik z toho videa, je to kazdopadne borec, ze se s tim tak vyporadava. Preji mu mnoho psychicke sily.
      Je to o tom hlavne zit v poode. Sres a strach, utok a utek vam travi telo spatnymy kotikoidy, a ty jsou horsi nez samotne chemtrails.
      Krasny vecer ci den vsem Orgonetakum:-))

      Vymazat
    4. Karle nezajdem na dobrej čaj? To má stále ještě velký smysl - takové posezení nejlépe beze slov. Jen tak ze srdce...........

      Vymazat
  9. Ickeho taky nechávají žít a nahlas říkat věci,které říká, jelikož mají pocit,že to vyvolá víc strachu než "probuzení".

    OdpovědětVymazat
  10. Moje reakce v této diskuzi i na diskuzi z leva netu na pana Aoliana:

    Proč se sami nezeptáte pana Aoliana na jeho názor,vždyť ho vůbec neznáte,a sami ho začínáte tady hanět,aspoň někteří,reagujete tady na nějaké slova vytržené z diskuze a hned ho pomlouváte,a dále rozvádite slova domněnek z diskuze,aniž by jste si je ověřili,vždyť takové slova ,tam z jeho příspěvku vůbec nezazněly,z orgonetu,akorát tam upozornil na jednu osobu,na které bylo použito,hodně destruktivní elektronické zařízení,a rozhodl se mu pomoci, s pomocí svých kamarádů v astrální sféře,To co tam zaznělo z přiloženého videa toho až tak nezajímalo,ale to zajímá spíše některé z diskutujících,co se všeho chytají..Snažil se najít zdroj tohoto zařízení a směr spouštění této manipulace ,této osoby,a zdroj našel,akorát hledá ještě způsob eliminace tohoto zdroje a pomoci dotyčné osobě ve videu z orgonetu.Akorát svou energii a záští podkopávají někteří diskutující jeho práci.,která se jak bumerang jim vrátí nazpět.Orgonet tam vložil neštastně další odkazy různých webů,k Aolianovi , k jeho reakci na video,a někteří reagují ,jako kdyby za vším bylo vědomí Aolianovo,toho politika vůbec nezajímá,Nemáte ani ponětí co za práci v astrální sféře provádí,a kolik význačných duší za to zaplatilo svoji obětí, nejvyšší.,aby vyčistil jednotlivé dimenze v uzavřených časových kapslích,aby se mohli uvězněné duše uvolnit a přejít ke zdroji světla,Jeho vědomí pracuje i v čase Atlanské doby,kde hodně dnes uskutečněných dějů ,co se u nás děje dnes s touto dobou souvisí ,a je z této doby i řízena.Nemáte ani ponětí co se musí vynaložit energie na rozbourání těchto astrálních sítí,vytvořených jednotlivci,tmáři,mágy,vy jdete večer spát a jeho práce teprve začíná,vy ráno stáváte a on teprve s prací v astrální sféře končí a též vstává a jde též ,jak vy do práce,A to tak provádí den co den,kolikrát se do astrální sféry vrátí a zjistí,že jeho práce je vniveč,protože pár duchů začne kolaborovat s tmáři,jenom protože se nikdo neobrátil na ně s prosbou o pomoc,cítí se uraženi ,ješitní,chtěli též pomáhat pro Česko.A to je jen zmnoha případů,co musí tam řešit.O to víc zjišťuji, jak je vědomí lidi lehce zmanipulovatelné.Koho vy ve svých myšlenkách posilujete,než jdete spát, svou rodinu?Okolí?,vytváříte si kolem sebe ochranu?Usínáte s myšlenkou k lepšímu vývoji situace v tomto státě?Asi ne.,zatím se tu a tam kydá jen balast na osobu ,kterou vůbec neznáte.Jednou se můžete probudit s myšlenkou,že vaše sny byly celou noc řízeny,někým,a že se v nich nemůžete dopátrat světla,a ani pozvednout svou mysl k nebi,tu zhrůzou zjistíte,že vám někdo manipulativně řídí život,nařizuje co máte dělat, co pít,co jíst jak myslet,a tu se ve vás sepne jakýsi samozáchranný program,začnete analizovat proč se to děje,proto apeluji na tento záchranný program ve všech lidech,hledejte nejdřív pravdu položením otázky do svého srdce a potom jednejte,neunáhleně.Odsoudit jenom tak jednoho na základě diskuze někoho jiného ,jde snadno rychle.Bez pomoci pana A.a i jiných i Vás již probuzených,bychom se mohli v tom snu ovládaných snových loutek nacházet brzy již všichni.S úctou ke všem,
    VítězslavK.

    OdpovědětVymazat
  11. Myslím si, že sú to bludy. Na zabitie času sú lepšie rozprávky pre dospelých sci-fi.

    OdpovědětVymazat
  12. Věřím tomu, že to není sci-fi. Podobné technologie se vymýšlely už za Edisona, během drhé světové války apod. Dle mého jsou s tím už tak daleko, že to mohou testovat na lidech a v brzké blízkosti asi i globálně.
    Berme to tak, že to existuje. Nejdůležitější otázka je - JAK SE TOMU BRÁNIT??? lze tyto vlny nějak od těla odrazit? nějak se před nimi ochránit?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zaujať postoj pozorovateľa- nerozoberať, nedumať, nekomentovať. Prosto je to tu a čo ... ?
      Odíde to.

      Vymazat
    2. No nevím, zda je ignorace nějaká výhra. Víš, ona karma je také o tomto - jak zareaguješ když se děje bezpráví. My máme neskutečnou parapsychologickou sílu, kterou ignorujeme a neumíme ani využít na svoji obranu - využít ji pro obranu jiného - pro dobrou věc. Nikdo neříká, že se tomu má posílat energie - bát se toho, litovat se - naopak. Pokud ale někdo bude útočit na tebe, jak budeš ignorovat fyzickou bolest?

      Vymazat
  13. Ted napadený mluví velmi rozumně, plynule a inteligentně. Ten dotazující mluví afektovaně a trošku přihlouple a někdy moc nepobírá, co se snaží ten člověk vysvětlit:)

    OdpovědětVymazat
  14. Vsimli ste si uz jeho rec tela???????

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak,to jsem psal na ac24 ,že jeho řeč těla hovoří jasně, lže jako když tiskne. Řeč těla a další věci jdou skrz naše podvědomí, a moc se naučit nejdou. Z jaké míry se je umí kdo naučit je otázka, nicméně spíše by se ji naučil a využíval tak, aby to vypadalo že říká pravdu, než naopak ;) Pro mě jasné lhaní...

      Vymazat
    2. kéž bys měl pravdu, že lže...

      ale je fakt, že se mě to vůbec nedotýká... moje nitro na to nereaguje strachem... a nemám žádné obavy...
      jenže já už se nebojím ani v přímém ohrožení života, např. při krkolomné autohavárii..
      těsně před srážkou zařvu: STŮJ!!! A ONI - JAKO ŘIDIČ ZASTAVÍ... A NIC SE DÍKY TOMU NESTANE...všichni jsou sic vyděšení..., ale žijou dál....:-))

      lidský život se musí chránit...

      zlo se stává stále více zřetelným. jeho rozměr začínají chápat i ti, kteří tomu dříve nedávali až takový prostor...

      a když něco dokážeme definovat, pojmenovat - pak s tím dokážeme bojovat, dokážeme se před tím chránit a hlavně se s tím neslučujeme, protože zlo jako takové v podstatě ignorujerme...
      veronika
      PS: ŽIVOT JE O RADOSTI

      Vymazat
  15. Šmudla jeden....... tak von dá milion za to,že mu s tím někdo pomúže? Není to nějak málo na to jak je movitej? Nemúžete mu někdo poradit,že musí nabídnout všechno - tedy krom svojí duše, neboť ta mu nepatří. Ta patří Bohu,že...... Asi v dětství nekoukal na pohadky,že neví jak to na světě chodí.
    No pořád teda zdůrazňuje ty vzdělance vysokoškolský ( asi varování pro nějakou tu vrstvu nebo co ne? ) a taky jak ta EVROPA ( jinde to nejsíš nebude,že by jako zdrhnul do bezpečí včas) je to nebezpečný místo. A pak mě taky zaujalo, jak je odolnej ( čtyři měsíce to nevydržel nikdo - njn). Ale má přece jasno,že jsou to JEN technologie. Možná by byla cesta zahodit mobila a nesedět tolik u pc ...... jo ty drony v přírodě, vidíte na to bych ale úplně zapoměla. A navíc ta neuronová síť..........
    Hlavě teda že je ten "obyčejnej občan" kterýmu se tohle stalo.
    Já vím,že jsem divná a žiju někde mimo........ ale prosím vás je tu ještě někdo tak obyčejnej že jezdí do ciziny do těch destinací jak o nich pán mluvil? A má ty nemovitosti a tak nějak žije ten život jako on? ( myslím jako jestli je toto podle vás normální civilista) Že bych se konečně začala cítit jako úplě neobyčejnej civilista kdyby vás jako bylo hodně.
    No na chlapa co si zrekonstruoval vymazanej mozek je to opravdu dobrý.
    Ráda bych se za něj alespoň modlila, ale pokud jde o "pouze technologii" nejsem si jista, že ....... i když takovej Archanděl Michael má myslím si na starosti přístroje ..... no zkusím najít tu modlitbu na netu .........
    Archanděli Michaeli,ať jsou drony ve p.deli , at nelítaj v lese, drone prostě ne.er
    Hlavně se proBOHA nesmějte, protože to všechno je vážná věc a smích by vás mohl případně i vyléčit a co by sakra dělalo zdravotnictví a farmaceutickej průmysl?
    Brou

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Brou , dobrý, len neposielaj drony do prd.le , môže to bolieť, môže sa ti to vrátiť rovno tam...Bacha na folklór, univerzum má dobré uši.... Hi

      Vymazat
    2. :-D znám taky jednu z jedné zdravé kuchařky : Michaeli svatý, svým volám tě hlasem, vem meč , modrý plamen, z pout mě vytni rázem.
      Tenhle příspěvek mě inspiroval hledat na netu a ejhle ......... http://www.fatym.com/view.php?cisloclanku=2011050053 církev se nám pravidelně modlívávala do roku 1968. Co se to pak stalo, že s tou modlitbou přestala?

      Vymazat
  16. Jsou-li ty implantáty technická zařízení - je možné je vyoperovat??

    A.

    OdpovědětVymazat
  17. dle mého názoru - je toto mimozemská technologie sloužící k eliminaci lidského potencionálu.
    Asi se k tomu nemůžeme stavět, že je nám to jedno či fuk.
    To je stejný, jako by vás někdo chtěl praštit kamenem do hlavy a vy budete držet s tím, že je to váš osud..
    Je přirozený, že se člověk musí bránit...
    myslím, že kdybychom se technicky vrátili o cca 20 - 30 let nazpět, nemusí se nám stát, že se vrátíme možná, jestli pořádně nezapracujeme, o 3 000let nazpět...a možná taky -- už se naše civilizace nevzpamatuje vůbec...

    Apatie rozhodně není na místě... já jsem hoodně happy člověk, ale nelze s útlakem souhlasit...
    a taky myslím, že ač jsem aoliana nečetla, cítím, že má pravdu nejen on, ale i Vítězslav k,

    tady převládá názor, že když kohosi budou chtít zalít do betonu, bude se smířlivě usmívat s tím, že je to jeho osud...
    Děje se nám přesně to, jak myslíme... protože naše myšlení nám vytváří ony možnosti, situace, kterými se musíme proplétat.. Je fakt, že žijeme - li ve strachu, pak se dostáváme do situací, kde a kdy máme strach...
    tady se bát nemusíme, ale je nutností, abychom to chladně odmítli...a v duchu požádali světlo, boha, anděly, prostě světlé bytosti o ochranu... představte si, že máte tak silné a láskyplné srdce, že ti zvládnete...

    Před 30lety jsme žili bez mobilních technologií a prostě jsme žili...a vůbec nám to nepřišlo tehdy divný..., že z pole nemůžeme zavolat tetě do ameriky...
    Dá se žít bez toho, věřte mi...
    mnohým by se moc oddychlo......a ulevilo
    vím, že to souvisí se změnou legislativy, zákonů a vůbec postojem celé společnosti...
    ALE JAKO DRUH JSME VELMI OHROŽENI...
    Myslím, že ten chlapík nemá schizofrenii, že mluví pravdu....
    a vy se tady tomu chechtáte, fatálně to bagatelizujete...

    je třeba si uvědomit, že náš fyzický život nekončí smrtí, proto není třeba se jí bát, ale ze všech sil bychom měli dbát na kvalitu našeho fyzického života. Protože TO nás posunuje v našem jedinečném vývoji dál... Člověk má skutečně obrovské psychické schopnosti , ale je problém, že lidé tady o tom píší, čtou to tady . ale nevěří tomu...
    protože kdyby tomu skutečně věřili, pak by naše společnost vypadala naprosto odlišně a žili bychom skutečně ve ZLATÉM VĚKU....
    veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Veroniko. Kdyby ses někdy dostala do židovské synagogy, tak tam je uchováno několik zajímavých "svědectví" ( třeba to časem pustěj mezi prostý-sprostý lid) několika židů, kteří přezili koncentrak v dobré fyzické i psychické kondici. Jednalo se o jisté zasvěcence - dnes bys je asi nazvala ezoteriky. Jejich návod byl prostý a měl asi 10 bodů. Jedním z nich bylo se pořádně od srdce zasmát. A divila by ses čemu všemu se smáli. Asi bys to s tvojí povahou často považovala i za výsměch,ale představ si,že to k tomu tak nějak patří. Patří to totiž k lidskosti,která je tím největším "duchovnem", které všichni hledáme.
      Český národ ma obrovskou kliku na mnoho autorů, kteří tohle všechno pochopili a zanechali ( a ještě zanechávají ) velké kulturní dědictví. Nalaď se třeba na Járu-du Cimrmana. To nepochopí ani Rus ani Američan ani mimozemšťan. A pokud jen trošku hledáš 5D tak archetyp tohoto velikána tě může velmi inspirovat skrze fatální bagatelizovaní a chechtání.Vydělalo to slušně peněz a navíc i na "dobrou věc" (třeba Paraple)
      Nicméně v rámci Vesmíru svobodné vůle máš právo jít s vážnou tváří. Je to prostě kvalita Tvého fyzického života.
      Zlatému věku ZDAR ZDAR ZDAR

      Vymazat





























    2. Já vím, já vím..
      s jakoukoli nemocí zatočíš svým smíchem... odzkoušeno
      tvoje veselá mysl formuje realitu do vesela. ale to ubližování se mi nelíbí...
      veronika
      a určo se nebudu před tímto sklánět...
      ale i toto se dá přijímat s razantním odmítnutím a smíchem...
      proč ne....

      Vymazat
    3. jo a 5D nehledám...
      hledám láskyplnou PŘÍTOMNOST...
      BEZ NÍ LEPŠÍCH ZÍTŘKŮ NENÍ...........
      chci žít s těmi , který potkávám, s rodinou, přáteli,...
      s těmi, které teprve potkám...
      a moooc chci, aby byli všichni naplnění štěstím , radostí,,,
      jenže to jaksi nejde, když víš, že tvého bratra chtějí zabít... Dost dobře nechápu, jak se v tomto případě lidé mohou smát... jde to jen v tom případě, že si odmyslíš své fyzično, tedy to, že smrt neexistuje...že tvůj duch je nekonečný, neomezený..., schopný pokračovat dál....i po smrti...
      Láska nám způsobuje zásadní omezení života. Tedy její míra..
      když jí máme mnoho, rozdáváme ji a štěstím jsou všichni naplnění... když se nám lásky nedostává, jsme zahořklí, nervózní, plačící, zlí...stagnující....
      A každé srdce, které hoří láskou, se směje..... .-))))
      veronika

      Vymazat
    4. Ach, přítomný okamžik je to jediné co máme. Znovu a znovu, teď teď teď. Nejvíce miluji jeden zenový příběh...: Kdysi se mladý mnich zeptal zenového mistra: "Slyšel jsem,že jste řekl, že vesmír je zářivá perla. Jak mohu dospět k pochopení této věci?" Mistr odpověděl: "Celý Vesmír je zářivá perla. Co je tady k chápání?" :) Mám Vás všechny rád aneb jak pravil moudrý mistr Tao:ů Svět je dokonalé místo.Nemůžeš ho nijak vylepšit." Standa

      Vymazat
  18. Před pár dny jsem tady napsal pár slov k tomuto fenoménu, který se objevil a začal se trochu více z různých úhlů diskutovat. Ať již, většinou, z pohledu technologického působení resp. původu, nebo pak z pohledu několika málo názorů poukazujících na širší rozměr života. Prostě podle toho jakého kdo je světového názoru, kam kdo došel ve vývoji svého vědomí.

    Uvedl jsem, že ať se to jeví sebevíc technické, ba i jako mimozemská technologie, podstata je duchovní, tak jako podstata života samého.
    Hezkou poznámku mj. napsala Veronika 3.12. 19:31:
    „je třeba si uvědomit, že náš fyzický život nekončí smrtí, proto není třeba se jí bát, ale ze všech sil bychom měli dbát na kvalitu našeho fyzického života. Protože TO nás posunuje v našem jedinečném vývoji dál... Člověk má skutečně obrovské psychické schopnosti , ale je problém, že lidé tady o tom píší, čtou to tady . ale nevěří tomu... protože kdyby tomu skutečně věřili, pak by naše společnost vypadala naprosto odlišně a žili bychom skutečně ve ZLATÉM VĚKU....“

    A tak jak život nekončí smrtí, ale pokračuje, tak je nutné si uvědomit i to, že něco bylo před tímto fyzickým životem. Co to bylo? Copak jsme asi prováděli?

    Naše DNA je mj. obrovským paměťovým médiem (neboli je v ní to, co nazýváme osobní Akášou) a je v ní zaznamenáno vše, co jsme kdy žili, jaké energie, emoce, názory, rozhodnutí atd jsme přijali, zastávali atd. čili jakou vibraci jsme reprezentovali a to vše se pak promítá do dalších životů. Něco více, něco méně. Má to svůj plán na jehož podkladě dochází k dalšímu vývoji a růstu vědomí. A proto se pak stane i to, co se děje těm lidem z článků či videa zde na webu uveřejněných. Prostě se to musí, takové pozůstatky, těžké energie, odstranit, vyčistit. Každý takový člověk to má v sobě, nese si v sobě energetický záznam toho a na podkladě vibrační shody si to každý přitáhne. Proto se to v životě člověka objeví.

    Je naivní si myslet, že něco takového odejde samo, klidným, pokorným přijetím tj. tzv. „odžíváním“. Ne. tyto energie jsou obrovská síla, která se nevzdá. Je nutné být aktivním, vědomým a příčinu toho všeho odstranit ze svého Bytí, prostě ty energie tzv. vyčistit. ta doba v níž by to eventuálně „samo odešlo“ je tak dlouhá, spíše zahrnuje celý život jedné inkarnace, že je nemyslitelné chtít si to na celý život naordinovat pro „odžívání“. To už lze vidět z toho, jak dlouho to ti lidé, kteří ten svůj problém medializovali, žijí.

    Nehledě na to, že v aktuální době transformace planety a lidstva a našeho růstu a vzestupu do vyšší vibrační úrovně existence (aneb jak se říká 5D) je odžívání většinově archaismem. Úkolem doby, resp. naším úkolem je uvědomit si kdo jsme (mocné, tvořivé vnitřní světelné bytosti), uvědomit si podstatu toho proč se nám to či ono děje, odpustit, vyjadřovat lásku a ty nízkovibrační energie tzv. čistit, zrušit, transformovat na čisté světlo a lásku. A stále, systematicky, vědomě, se otevírat (své srdce, mysl, vědomí), odstupovat od starých přežilých energií, kódů chování, schémat apod., přijímat nové vysokoovibrační energie, utvářet si nové láskyplnější názory, vedoucí ke sjednocování, přátelství, spolupráci atd. Navyšovat svůj světelný potenciál. Tedy měnit se, růst (ve smyslu růstu vibrační úrovně vědomí, propojení se svým Srdcem) atd. Zkracuji, je málo prostoru..:)).

    A tak jak jistě asi většinou víte, že současná alopatická medicína (při vší úctě) neřeší příčinu, ale jen projevy a řeší snižování obtíží a příp. jejich udržování na „humánní“ úrovni... tak hledat řešení v technické oblasti je stejně tak neúčinné.

    Čili opět se snažím naznačit, že řešení existuje v jiné sféře, v jiném pojetí věci, v jiném paradigmatu.

    Byla položená otázka, zda to lze „vyoperovat“. Odpověď zní ne ve smyslu běžné představy chirurgických operací . Ale ano, jiným druhem operací, které jsou v rovině existence těchto technologií a energetických kódů.

    Pokračování příspěvku v dalším komentářovém okně (Karel).

    OdpovědětVymazat
  19. pokračování příspěvku:

    Uvědomte si, že jde o něco jako „jemnohmotné“ prostředky a také energetické kódy. Bylo přece zřetelně řečeno tím člověkem, že mu vkládali do těla tzv. implantáty nějak nechirurgicky. Nebo někde říká, že by byl nějakým komandem unesen a někde mu vkládali čipy apod.?

    Proč to vše říkám. Protože jsem to sám zažil. Různé obtěžování, trápení, útoky, vč. projevů na fyzickém těle, vyřazování a havarie přístrojů, destrukce života vůbec. Ale vyřešil jsem to a jsem mimo sféru vlivu těchto vlivů. Žiju již mnohem, mnohem klidněji. Ale, bylo to drastické a jen tak se to nedalo. Trvalo to dlouho, již také i proto, že nikdo nic neznal, a všichni jsme se učili za pochodu. Ale už vím, vyřešil jsem to.

    Takže asi tak. Vše ve stručnosti.

    Nicméně si uvědomuji, že to pro většinu z vás asi zní neuvěřitelně, co jsem napsal. Nic nevnucuji. Je na každém, aby si k tomu zaujal své stanovisko a také odpovědnost za sebe a to, co na podkladě takových rozhodnutí pak žije.

    Karel

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. souzním s tebou, karle
      díky :-)))
      veronika

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.