4. června 2013

Pozvánka: Little Grandmother bude v ČR

Krásný den z Brna,
ráda bych dala ve známost, že v červenci letošního roku přijede do České republiky Kiesha – Little Grandmother.

V příloze posílám pozvánku na jednodenní workshop, kterého je možné se zúčastnit buď v pátek 12.července 2013 od 11 – 18,00 hodin nebo v sobotu 13.července 2013 ve stejném čase.
Cena je 1.770,-Kč a zahrnuje samotný workshop a vegetariánský oběd.

Kontakt pro přihlášení – Gabriela Dušková, Melchizedek.cz, gabisoul77@gmail.com

Oba workshopy se konají ve Fulneku, v kostele sv.Josefa, který je nádherně zrekonstruovaný.
kostel sv.Josefa.jpg  cid:image008.jpg@01CE4FC7.040DE9F0

Hlavní téma workshopu je – „ELEMENTY UVNITŘ NÁS“


Přikládám pozvánku od Kieshi:

Jsem velmi ráda a potěšena příležitostí opět navštívit Českou republiku a pracovat zde, šířit poselství, propojit se v srdci a učit staré vědění.
Po staletí jsme byli lidskou společností, která zapomněla na pradávné tradice, společností,  které chyběli  moudří stařešinové jako pokračovatelé lidových tradic, kteří by nás vedli a směrovali. To způsobilo ztrátu hlubokého propojení s Matkou Zemí a také absenci napojení na Zdroj. Stále však existuje  nemnoho těch, kteří tyto pradávné tradice udržují, znají pravdu a stále učí, jak důležité je být s tím vším ve spojení. Dostalo se mi požehnání být vedena k těmto tradičním a posvátným cestám a nyní bych je ráda sdílela s vámi.
Jak můžeme změnit naše cesty, když jsme ztratili povědomí o tom, co je to  nejposvátnější a jaká je pravda?  Když jsme ztratili naše spojení s tím, kým ve skutečnosti jsme a z čeho jsme tvořeni?
Během našeho setkání budu předávat vědění o důležitosti čtyř základních elementů - Země, Větru, Vody a Ohně - a toho, co se skrývá za těmito elementy z pohledu našich každodenních životů a z pohledu našich lidských těl. Milovat matku Zemi znamená poznat Matku Zemi! Mnoho z nás si přeje zažívat s ní opětovné propojení, milovat ji, ale zároveň je mnoho těch, kteří neví, kým doopravdy Matka Země je a jakým způsobem je uvnitř nás přítomná.
Velmi se těším na společné setkání v České republice a na příležitost předat vám pradávné vědění staré cesty, podnítit a probudit ve vás tyto znalosti. A tak opět porozumíte Velké Matce, budete ji milovat a tím si uvědomíte, že žije uvnitř vás. Všichni navzájem jsme propojeni, tělo i duše a je načase *POZNAT, KÝM VE SKUTEČNOSTI JSME*!


Budu moc ráda, když informaci o příjezdu Kieshi do ČR dáte na stránky.
Předem velmi děkuji.

Těším se na odezvu, mějte se moc hezky, Gabriela


LOGO - the tribe of many colors.jpg

Gabriela Dušková
organizace jednodenního workshopu ve dvou termínech – 12.-13.července 2013 pro LITTLE GRANDMOTHER, která je jednou z 12-ti „Strážců Moudrosti“ na planetě Zemi
Kiesha with crystal.jpgZ katedrály v Rottedamu, kde Kiesha drží pradávný krystal, který se dědil po mnoho generací
Ceremonie se účastnilo 1.400 lidí na místě a on-line ji sledovalo dalších mnoho tisíc lidí z přibližně 50-ti zemí světahttp://www.heart4earth.nl/nieuwsbrief/h4e/61/%3Cemail%3E


1 komentář:

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.