16. května 2013

Video o MMS z Ugandy má být odstraněno z youtube, stahujte!

Od Oty: 

Naléhavé!
Video o potvrzení účinků MMS, které provedl Červený kříž v Ugandě, má být postupně odstraňováno z Youtube.
Jim Humble žádá všechny, kdo mohou, aby si video stáhli a umístili ho na svůj kanál youtube.
Je vyvíjen velký tlak, aby toto video nevidělo mnoho lidí a aby se zastavila jeho distribuce!!!

j.w. ( John Wayne - spolupracovník Jima Humbla )

http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/2121-uspesne-klinicke-testy-lecby-malarie-pomoci-mms-v-africe

Orgonet: 
Mám staženo, ale na svůj kanál zatím nevyvěsím, počkám, až to video začne opravdu mizet. Když tam totiž máte nějaké nežádoucí video, tak oni vám vyhrožujou zavřením kanálu, a musíte si proklikat "školení", jinak se na svůj kanál už nedostanete.
Takže, teď je necháme hledat, a až smažou vše, co najdou, vyvěsíme, co máme doma (:-))))

9 komentářů:

  1. znal jsem paní Mullerová jednoho pana Wayne,on se puvodně jmenoval Morrison...silně přepravicovaný US patriot...pak na to vlastenecky dojel...polapil rakovinu na atolu Bimini,kde se filmovalo natruc vodíkovým zkouškám,co se tam v 50letech.konaly ..takže,vlastenecky POZNAMENÁN...na ní zemřel...možná s pruhovanou vlajkou v zataté pěsti..

    OdpovědětVymazat
  2. Jsou i jiné servry např. RUtube a Vimeo sem někdo dává i Konspirační teorie s Jesse Venturou °-)

    OdpovědětVymazat
  3. uz to mam na ploche...cakala som kedy sa to zacne stahovat....pravda vsak zvitazi !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na nic nikdo nečekejte, a jakmile něco zajímavého objevíte, byť to bude bez českých nebo slovenských titulků nebo dabingu, hned to stahujte a zálohujte. Úpravy se dají pak v pohodě doplnit bez rizika vypnutí(jako se mi to už na netu několikrát stalo !).

      Vymazat
  4. Zde se objevil kritický článek s vyjádřením Klaase Proesmansa, který byl za Červený kříž v Ugandě u klinických testů. Jeho vyjádření je velice opatrné. Přiznává, že k něčemu došlo, ale že někdo proti dohodě vynesl informace do světa a nechce se k tomu vyjadřovat. Tím jediným byl Leo Koehof, který tam byl jako konzultant za MMS a zároveň jako pozorovatel. Pochybuji, že by Leo porušil dohody. Je to typické mlžení a hraní situace do autu, jaké jsem zažil za socialismu, když docházelo k zákazům kulturních akcí. Ota
    http://www.osud.biz/16-05-2013/2847/dalsi-mystifikace-mms-cirkve

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten název "mms církev" je docela příznačný pro tuto prolhanou dobu !

      Vymazat
    2. O církvi kolem MMS něco vím. Pokud Tě to zajímá, poslouchej. JIm Humble založil na ochranu MMS církev Genessis II, po právní konzultaci celé záležitosti. Mnohé lidi to šokovalo a nechtěli s tím mít nic společného. Ale uvědome si, že Jim Humble je původem z USA, kde právo na svobodu vyznání je nadřazeno ústavě, vládě. Pouze církev může prozatím svobodně a nezávisle na státu a státní správě fungovat, pokud splní podmínky registrace. Všechny ostatní organizace a spolky může vláda, úřady významně omezit, nebo zrušit. Jen církev má ústavou danou ochranu a kdyby byla porušena, zpochybnilo by to činnost a fungování všech ostatních církví, včetně katolické.

      Jim Humble se osobně považuje za ateistu, nehlásí se k žádné předchozí církvi. V Humblově církvi Genessis II může být kdokoliv s jakoukoliv vírou, s jakoukoliv filizofií či duchovním zaměřením i nevěřící. Svou víru si můžeš u Genessis II ponechat, i svůj pohled na svět. Jim Humble dal členům církve jen tři zásady, které jsou trochu podobné Rychlým Šípům : 1/ Dělat dobré skurky, 2/ pomáhat lidem, 3/ léčit nemoci. Namísto svěcené vody používají členové církve Genessis II, v případě potřeby, vodu s kysličníkem chloričitým, ale pokud najdete mimo ClO2 cokoliv stejně účinného či ještě lepšího, co lidskému zdraví prospěje, je na Tvém uvážení to použít k záchraně zdraví či života, ať je to přírodní prostředek, duchovní - energetická terapie, nebo jiný lék o kterém víš, že je účinný a neškodí.

      NENÍ V TOM ŽÁDNÉ DOGMA, JEN OBECNÉ - DĚLEJ DOBRÉ VĚCI, POMÁHEJ LIDEM A STAREJ SE O ZDRAVÍ SVÉ A SVÝCH BLIŽNÍCH, DLE SVÉHO NEJLEPŠÍHO VĚDOMÍ A SVĚDMÍ. ( To je církev Jima Humbla. )

      Ota

      Vymazat
    3. Jediná odpověď: reagujte jako Dobrý voják Švejk.
      Tak nám zabili Ferdinanda, paní Milerová.
      Na Bělehrad....!!!

      Vymazat
  5. tak je to pryc ...:(

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.