16. května 2013

Aplikace k mobilům pro ohlašování chemtrails

Ahoj Orgo, 

našel jsem informaci (http://intellihub.com/2013/05/16/new-smartphone-app-skyderalert-aims-to-fight-chemtrails/) o aplikaci na chytré telefony na ohlášení chemtrails , která umí následující:

Vyfotíte nebo natočíte záznam chemtrails, nebo jiných zvláštností na obloze
a pomocí aplikace a jejího zaměření polohy se informace odešle ve formě předepsaného emailu lokálním médiím a US senátorům a zároveň se založí i petice.
Tato aplikace je zatím funkční v USA, ale prý se má hned rozšířit do celého světa.



Ke stažení je zde...

Web, který aplikaci vyvinul: http://www.skyderalert.com/

Jsem opravdu zvědavý, jak se tato aplikace uchytí. Evidentně zasílání fotografií na různé weby nemá tolik smysl, je to pořád dokola a důkazů je již víc než dost. Tato aplikace by to mohla změnit. Pokud by se alespoň polovina těch, kdo má smartphone a fotí oblohu, rozhodla být aktivní, tak si myslím, že je možné pohnout se vším!

Krásný den,

Panzik

6 komentářů:

  1. Jen aby to nemeli strujci chemtrails k monitorovani...
    Czernick

    OdpovědětVymazat
  2. Jen jestly to nemá sloužit elitářům k tomu aby zjistily čeho si lidé všimnou na obloze a na základě toho to nevedlo k následnému vylepšení jejich létajících aerosolových sprchovačů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aby věděli, co a kde cenzurovat a znepřístupňovat !

      Vymazat
    2. Pro globalisty je ideálním snem, pokud sami sebe budeme fízlovat proti sobě k jejich užitku a prospěchu

      Vymazat
  3. Nemůžu si pomoct, ale připadá mi to, jako zakázka šikovným hochům pro „ Elite tým“?)) Naprosto úžasná aplikace, bylo by to skvělé…, jen mi připadá trošku podivné, že by se tato aplikace prodávala ( dokonce za necelých 60korun)jen proto, aby nafocené obrázky šly přímo emailem do médií, senátorům a měla by současně zároveň vzniknout petice. Tak si kladu otázku : „ když je v celém světě tolik aktivních lidí, a dokonce mediálně či jakkoli známých osob, proti chemtrails vystupujících, a přitom jsou se všemi argumenty neustále zesměšňováni, atd., nazýváni konspiračními teoretiky, a všichni kompetentní se k této věci, pokud se vůbec vyjádří , vyjadřují , že jim o tomto jevu není nic známo, jak to, že nyní na svou dlouho utajovanou aktivitu nechali pustit tuto aplikaci ? No , jeden důvod mě napadá, že by měli alespoň pod kontrolou všechny aktivňáky s telefony poslední technologie na trhu , které mohou mít 24h pod kontrolou a pouštět jim „ uspávanky“. Navíc dobře ví, že nás to napadne, ale i to považují za svou výhru, protože ví, že spoustu jedinců , napadají depresivní myšlenky typu „ že obyčejní lidi s tím stejně nic nenadělají, atd.“. NENÍ TO ŽÁDNÁ PRAVDA , hrají podle scénáře, ale to jen proto, že s nimi hrajeme dobrovolně i my..!!! Jediná cesta, jak z toho ven je přestat hrát tuto hru a začat žít se všemi lidmi v láskyplné energii, obsahuje společnou starostlivou péči o naprosto všechny bytosti, bez vyjímky !Naše staré koncepty myšlení jsou plné strachu, byly právě za tímto účelem stvořeny,aby nás držely v pochybách a strachu, jeden před druhým, ale už brzy vzniknou všude po světě komunity lidí, kteří budou tuto realitu lásky žít a budou se k nim přidávat další a další, až celý tento systém spadne, a lidstvo se dostane do zcela jiného stavu bytí, než doposud. A než jsem to napsala, tak koukám, že nejsem sama s těmito pocity. :-) S láskou Laira

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.