3. března 2013

Mezinárodní petice za zákaz ilegálního chemického sprejování


Milý Orgonete,

už asi dva roky sleduji dění na Tvém webu. Děkuji za hodnotné informace! Rád bych Ti poslal link na petici u AVAAZ, kterou odstartoval strýc mé ženy.
Žije v Itálii, je farmář a vliv chemtrails na přírodu mu samozřejmě neunikl. Pokud by to šlo, byl bych rád, kdybys tento link uveřejnil na Tvém webu. Díky.
Téma myslím sedí:-) 

S přátelským pozdravem 
Štěpán Matějka 
Jindřichovice pod Smrkem

P.S. nevím přesně co je u nás tak důležitého, ale sprejují nás zde také. Chembuster postavíme na jaře.

http://www.avaaz.org/en/petition/A_world_wide_ban_on_illegal_Chemtrail_spraying/?tuzyXdb

P. S. Orgonet: 
Děkuji!
Každý koutek světa je důležitý a každý je sprejován, protože jde o globální řízení planety ...
Šiřme dále ...

Text petice:


Proč je to důležité


Chemtrails jsou letecké stopy na obloze, které expandují a vytvářejí mléčně bílou umělou pokrývky po přeletu sprejujícího letadla. Obsahují nanočástice sulfátu hliniku, titan, barium, baktérie, radioaktivní materiál a plazma, podle studií Toma Bosca a Clifforda Carnicoma, kteří tento spad studují již více než 10 let. Tyto látky způsobují respirační choroby, poškození srdce i dočasné ztráty paměti, bolesti hlavy a dezorientaci.

Sprejování je dle mezinárodního práva ilegální a musí být zveřejněno a zastaveno.

Prosím, najděte si chvilku právě teď, podepište petici a předejte ji dále, pokud je tento problém pro vás důležitý.

Co je Avaaz? Mezinárodní aktivita spojující aktivity občanů celého světa za účelem překlenutí rozdílu mezi tím, jaký svět je a jaký ho chceme mít. 



20 komentářů:

  1. Zdravím Vás, mám dotaz, který se nevztahuje k tomuto článku ale nevěděl jsem kam to napsat. Mám otázku na případné všechny čtenáře. Určitě zde již bylo mnoho článku o reinkarnaci a mnoho životů duše každého jedince. Zajímalo by mě jestli nás v každém životě doprovází stejné duše, ať už v roli rodičů, kamarádů, přítelů či přítelkyň. Kdyby někdo věděl o nějakém článku nebo videu na toto téma byl bych moc potěšen. Předem děkuji a přeji všem příjemný den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, ja som už o tejto téme prečítala zopár kníh aj pozrela nejaké tie dokumenty, napríklad knihy od Dr. Michaela Newtona sú dosť podrobné, čo sa týka tejto témy... A neviem iste, či to píše práve on, ale malo by to tak byť, že vo všetkých životoch sa stretávame v podstate s rovnakými dušami. Inkarnujú sa predovšetkým ako naše blízke osoby, partneri, priatelia atd. Myslím, že sú to duše na rovnakom stupni vývoja ako my,patria do našej duchovnej rodiny. O rodičoch som si však nie celkom istá, pretože viackrát som čítala, že rodičom sa rodia vyššie duše ako sú oni sami, aby sa od nich mohli niečo nové naučiť. Ale ak nie sú vyriešené nejaké karmické záležitosti, môžu sa duše aj vo viacerých životoch inkarnovať vo vzťahu rodič-dieťa. :) Ale ja nie som odborník, len ma táto téma zaujíma. Niekto má možno iné poznatky alebo skúsenosti..:)

      Vymazat
    2. R. Moody : život po životě.

      Vymazat
    3. Viackrát som absolvovala regresnú terapiu a duše mojich terajších blízkych ľudí boli v mojej blízkosti vo všetkých životoch, akurát sme si rôzne vymieňali úlohy. Na internete určite o tom nájdeš veľa článkov a kníh. Mňa veľmi oslovila kniha Mnoho životov mnoho majstrov, ale sú aj iné zaujímavé knihy s touto tématikou. Prípadne ak to nechceš vedieť len zo zvedavosti, ale chceš aj niečo riešiť, tak sa objednaj na regresnú terapiu, môžem odporučiť. Jana

      Vymazat

    4. Děkuju moc všem za tipy, a tu regresní terapii určitě rád vyzkouším. Život po životě jsem četl a jak je vidět tak si jí moc nepamatuju, takže přečtu znovu. Ještě jednou všem díky.

      Vymazat
    5. Pro Anonymní 4. března 2013 18:49
      Pokud nemáš závažný důvod, životní, zdravotní, není ani důvodu k regresi. Naopak, regrese je velmi nebezpečná věc v rukou rádoby terapeutů. Bývá více škody než užitku a také jsou případy,kdy lidé po takové terapii skončili v blázinci.. U nás, v čr, dělala svýho času velmi dobře regresi Dr. Foučková, než zjistila že jí to "kecá" a byla natolik dobrá, že přestala, a jen přednáší a píše knihy. Jiného opravdu dobrého neznám. Spíše se setkávám s tím "nabořením" osobnosti z regresivní terapií, bohužel. Opatrně!! Ze zvědavosti je to blbost, která se může vymstít.

      Vymazat
  2. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Bke8aLbZ00I

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj. Nás taky sprejujou. Ráno v 6 polo vymetená obloha( okruh okolo naší oblasti), pak jsem vyběhl ven, a než jsem si dal svoje hodinové běžecké kolečko tak to stihli pokřížovat 2ma a více kříži zrovna v mojí oblasti. Mám podezření jestli to není propojené s facebookem, pač jsem tam napsal že jdu běhat a kříž který nastříkali byl nad sousedem co bydlí cirka 200m ode mě. Dost mě to nakrklo, a zvažuju octovaní, nenechám si zkazit úrodu zeleniny... fight for AIRFREEDOM. :) Za svobodu slunci a vánku zdar...


    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prepáč, ale fakt nechápem, ako môže byť niekto tak potrhlý a používať fejs na takýto účel (myslím tým vytrúbiť akékoľvek osobné veci, názory, fotky atď.)

      Vymazat
  4. vlezl jsem na Facebook po čtyřech,pod jiným jménem,jiným věkem,jiným ksichtem a posléze jsem pozadu vzpřímeně VYCOUVAL... http://kamery.humlnet.cz/cz/videa/snezka/20130302

    OdpovědětVymazat
  5. avaaz je úžasná organizace. hned podepisuju:)

    OdpovědětVymazat
  6. Zase to PROTI ....... použiju-li ZA např. zrušení chemtrails ...... nebo ZA ukončení chemtrails..... má to ihned jinou energii Přitáhne to větší počet lldí a bude to energii podporovat a ne ji negovat nebo s ní bojovat. Každý den to učím své klienty, jak je důležité přemýšlet i mluvit JASNĚ a PŘESNĚ a ne mnoho a opozičně. Naprosto mi to drásá uši ( v tpmto případě oči). Čeština je tak nádherná ..... a v angličtině se také najde mnoho lepších způsobů vyjádření PROTI jemným způsobem. Zkusme tak PROSÍM nejen mluvit,ale i myslet. Kdyby jste viděli jaký je to rozdíl pozorovat energie v těle, když jste PROTI a když jste ZA .....přála bych to vidět a vnímat vám všem.
    Hezký den J

    OdpovědětVymazat
  7. Petice podepsána.Díky.Irena

    OdpovědětVymazat
  8. Podepsáno, přinejhorším se se všemi podepsanými sejdu v nějakém internačním táboře a budu v krásné společnosti :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Můžeš,prosím, jen kvůli mojí maličkosti, změnit tři slova ve tvém komentu? Jsou to : přinejhorším internačním táboře. Bude to mít hned jinou energii a tam "jinde" se s tebou sejdu s láskou a ráda :-)
      Taky mám těžkou slabinu. Kdykoli kouknu na oblohu "hledám" další letadlo i v myšlenkách. A ono pak ,sviňa ,letí. Trénuju se na naprosto jiné vnímání oblohy. Vybavilo se mi dětství, kdy jsme pozorovali mraky a fantazie neznala mezí. JSJ

      Vymazat
  9. podepsáno a dávám dál , pro dobro našeho zdraví a zdraví našich dětí. každá aktivita dobrá!
    Pavel Novotný, rakousko

    OdpovědětVymazat
  10. Srdečne zdravím :o)
    Tiež sme podpísali... Prosím, šírte toto z Orgonetu: "Mezinárodní petice za zákaz ilegálního chemického sprejování" , pretože je tu jednak link origin.petície AVAAZ-u, ale hlavne preložený TEXT PETICE - "Proč je to duležité" do češtiny, pretože v originalu AVAAZ-u nie je možné nájsť v ponuke jazykov preklad petície do češtiny alebo slovenčiny. Preto - VEĽKÉ ĎAKUJEM :o) :o) :o)

    OdpovědětVymazat
  11. DOBRÝ DEN,
    TAKÉ SE PŘIDÁVÁM K VAŠÍ PETICI. DENNĚ MĚ ZNEPOKOJUJE POHLED NA OBLOHU, KTERÝ JE ŽALOSTNÝ. NENÍ DNE,KDE BYCH VIDĚLA ZDRAVÉ NEBE JAKO DŘÍV. JDE O NÁS VŠECHNY, PŘEDEVŠÍM O NAŠE DĚTI,KTERÉ MAJÍ VŠE PŘED SEBOU.
    DĚKUJI, M. LIBEREC.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.