25. března 2013

Klimateroristé opět propichují ionosféru?

Jsem v pořádku doma z cest. A vidím, že zima se v Česku stále drží. Tak se dívám na snímky shora, co právě klimateroristé kutí.

Vše následující jsou mé spekulace, avšak založené na faktickém dlouhodobém pozorování.

Vypadá to, že klimateroristé v tomto týdnu hodlají provádět propichování ionosféry nad Skandinávií (či Arktidou) a vpouštění kosmického chladu do oblasti Evropy. Něco podobného už jsme zažili, je o tom psáno na blogu, ale nemůžu to teď najít.

Video s teplotní mapou ukazuje, že v průběhu příštího týdně by teploty některých místech Skandinávie měly z ničeho nic klesnout pod -20°C (tmavě modrá barva). Je možné, že právě v těch místech hodlají klimateroristé či geoinženýři raketou či výbuchem prorážet ochranný atmosférický plášť a vpouštět kosmický chlad.

http://youtu.be/iD489Kknu24



Ten pak mají v úmyslu mísit s prouděním teplého vlhkého vzduchu, organizovaným právě od jihu. Setkání velmi chladného a velmi teplého vzduchu pak má vytvářet v tomto týdnu výrazné srážky a silný vítr.

Takto vypadá střet obou proudění. "Vak" teplého vzduchu od jihu je uzavřen dlouhou oblačnou linií, která se nikterak nemůže vytvořit přirozeně. Celý útvar je ve tvaru "T", čili hlavní proud narazí na překážku a dělí se na dva proudy. To je oblíbená formace pro pohon masy teplého vzduchu.

http://youtu.be/KTBPs7Vu3Ng




Dnes ráno použili k vyvolání srážek a větru technologii "zlatého třesku", čili opražení uměle našlehané (červeně zobrazené) oblačnosti radiací. "Buňkovitost" oblačnosti napovídá, že cílem je i silný vítr.


Netýká se to jen Česka, takto opražena byla oblačnost nad mnoha místy Evropy, kde by mělo hodně padat/pršet i foukat.



Nevím, jestli takovýto gigantický klimateroristiký systém dokáže narušit troška mého octa, ale pro legraci zatápím pod svými dvěma pekáči. 




33 komentářů:

  1. Docela by mě zajímalo, co je skutečným cílem současných klimateroristických akci. Dělají vše pro to, aby letos jaro nepříšlo, zima je daleko horší, než v zimních měsících prosinci, lednu a únoru, taková umělá. Nemyslím si, že by šlo o pouhé testování, případně o snahu nás potrestat. V poslední době se situace jen zhoršuje, už jenom vzpomínám na loňskou atmosféru před 21.12.? Skoro to vypadá, jakoby si to všechno zločinci vymysleli a teď ještě jejich teror vůči zklamanému, zdecimovanému obyvatelstvu zesílil. Jakoby zlo nabíralo víc a víc na síle a lidé dobré vůle vše vzdali a čekají jen na tu poslední ránu z milosti. Internet už nenabízí (alespoň pro mě) skoro nic užitečného, jen kecy a kecy a pokud se něco mění, tak pouze k horšímu. Mnoho falešných věrozvěstů ukončilo svou činnost, někteří zůstávají, ale už to ani nemá smysl číst. Nic není tak, jak to vypadalo a vyšší síly na nás kašlo. Opravdu mě to mrzí, ale v tomto marasmu nevidím nic pozitivního. DeV

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úplne nová teória o "zlyhaní" 21.12.2012 je v tomto článku na Matrixe:
      http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/6658-rozhovory-se-zoshem-3/

      Možno by nám p. Chvátal mohol k tomu uviesť niečo viac ?


      Vymazat
    2. Zastiňují Slunce. Bojí se jeho zvyšující se energie.

      Guess

      Vymazat
    3. Pod lampou byva tma, hledej v Sobe.

      Vymazat
    4. taky jsem z toho unavená, ale v posledních dnech cítím něco zvláštního, silné energie. Ale možná musíme přijít na to, že je to všechno na nás, že se musíme SPOJIT a jednotně vystoupit, zjistit, že zmůžeme víc než se nám říkalo. Vyjít pozitivně do ulic, třeba se zpěvem a tancem, hlavně ne ve zlém a v protestech

      Vymazat
    5. Počkej si ještě na to nejhorší, již teď se plánuje zničení Říma podle proroctví Malachiáše a vše do sebe zapadá. JInak to, že se nechce jarně oteplit souvisí s transformací, teplé fotony působí na šišinku mozkovou a tím dochází k evoluci. Ale studené větry bez fotonů způsobují kolaps mozkových tkání, takže lidi naopak blbnou a šílí. Jinak jsem si udělal test a vychází mi, že letošní jaro a léto bude studené, deštivé a více oblačnosti a méně slunčíka.
      Větší šok zažijeme v květnu. Kdy budou mrznout ptáci, rozkvetlé stromy a cílem je zavedení hladomoru v Evropě. Lidé budou muset nakupovat zboží ze zahraničí za drahé peníze.
      A tím se urychlí nástup Světového pořádku. Vítejte v novém světě. S láskou David

      Vymazat
    6. Ač se tomu bráním, seč mi síly stačí, mám bohužel obdobné pocity jako ty. Kam oko pohlédne, je něco proti němu a začíná to nabírat vrchu. Jakoby celou planetu zaléval takový ohavně přilnavý závoj smutku a beznaděje. Všechno volá jen po penězích, po soutěži, po pěstech a to lidské, to hluboce lidské, zůstává pouze hluboko v člověku, osamělé, bez sdílení, bez soucitu. Jakoby být člověkem bylo teď na závadu. Nějk už mi ten optimismus nejde ani hrát, natož jím žít. Alias - už se mi blbě říká věta, bude lépe, ono se to obrátí. Mám pocit, že už se to obrátilo, jen na tu blbou stranu.

      Vymazat
    7. http://inner-light.ning.com/forum/topics/system-kterym-jsme-ovladani-a-zotrocovani-se-zhrouti-tim-rychleji

      Vymazat
    8. O tom přesně byla řeč (o zavedení hladomorů v Evropě a jinde ve světě), protože se potřebují zbavit jak sami řekli "6 miliard přebytečných jedlíků" ! Proto se zásobujte potravinami a pitnou vodou.Prozíravý to udělá, hloupý bude čekat, co se bude dít v naivním domnění, že se nebude dít nic vážného !

      Vymazat
  2. nóóó... mám na to podobný názor... a rád bych znal odpověď hned na dvě otázky:

    1. také bych chtěl znát skutečný smysl a cíl těch klimateroristů, proč to dělají,
    jaký to má smysl, a hlavně - KDO TO PLATÍ - vždyť to musí stát nepředstavitelné peníze
    jen samotný provoz těch letadel, chemikálií... Nebo je to všechno nesmysl a nic takového
    ve skutečnosti neexistuje? Chápal bych, kdyby sprejovali třeba jen Evropu, nebo celý svět
    kromě určité oblasti - ale pokud to sypou všude... KOMU TO PROSPĚJE?

    2. a ta druhá otázka... co se to děje s námi lidmi, proč jsme skočili na špek s tím koncem
    světa? Myslím, že to prožívala spousta z nás, někdo víc, někdo míň, někde veřejně a někdo
    skrytě - ale myslím si, že na ty změny myslel určitým způsobem každý z nás...
    Od čeho to ve skutečnosti odváděli pozornost? Nějaký smysl to určitě mělo, zajímalo by mě, jaký.
    A souhlasím, že na internetu je to nějaké "přichcíplé", informace si protiřečí... ale většinou
    opravdu je vše k horšímu...
    A v reálném světě po Řecku a Španělsku padla kosa na Kypr... myslím si, že to bude pokračovat dál
    a dál...

    Možná jsem ale jen pesimista
    Radek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obama na to ročně uvolňuje asi 3,5 mld USD. Blokování oteplení planety se jim bohatě vyplatí. Přechod na bezuhlíkaté technologie by je přišel na bilióny USD.
      r.m.

      Vymazat
    2. ale ten konec světa nastal. konec světa takového jaký známe, vzestup Země je skoro u konce, na energetické úrovni proběhl a Země vzestoupila, jen v té hmotě se to setrvačnosí,,projevuje pomaleji ! Teď by ještě měli vzestoupit lidé !!

      Vymazat
    3. a proč myslíte, že jsou ty krize ?!

      Vymazat
    4. To všechno plati lide, to zvyšovani dani, strata realne hodnototy peněz, je to jeden velky kolos jak vycucnout penize z lidi a rozmychat dalši krizi, a to co bylo 2008 bude znova ale v horším

      Vymazat
    5. Cíl globalistů je na Zemi vytvořit dluhové zóny - tedy veškeré obyvatelstvo porobit dluhy a to navěky !

      Vymazat
  3. Nejhorší je, když budete propadat negativitě. Z té pak protistrana, která negace a strach vyvolává, žije. Každé ráno si řekněte: "Mažu negativitu lidstva - jako soubory v počítači." Vypadá to taky na ruský teror proti unii. To tomu dali s Kyprem, když ukradnou ruské mafii 25 procent vkladů. To nebude ani léto. Unie podojila, co se dalo.
    Najděte si na ulož to film: cerstve ale v kontajneri . To uvidíte něco, co to je unie!
    N.

    OdpovědětVymazat
  4. jaksi si nepochopil že hlavní učinkující si ty ..sám, co si udělal pro to aby si se v tomto životě posunul o krok do předu , kromě kritiky ??

    http://inner-light.ning.com/forum/topics/dulezitou-zprava-o-transformacni-udalosti-ktera-nastala-ted-velic

    http://inner-light.ning.com/forum/topics/zivot-by-nemel-byt-o-hledani-sama-sebe-ale-o-tvoreni-sama-sebe-ne

    http://inner-light.ning.com/forum/topics/system-kterym-jsme-ovladani-a-zotrocovani-se-zhrouti-tim-rychleji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tohle je ale totální. To není kritika, ale popsaný stav věci. Mimoto je tohle přesně ten nasazený pisálek na boření energií druhým, co poctivě pracují.
      N.

      Vymazat
  5. http://www.haarp.alaska.edu/data/scmag/images/2013/2013_03/gkn20130323_Bx.gif

    graf poměrně ukazuje na tvoji úvahu...tohle dělali čtvrtek pátek na aljašskym haarpu....

    OdpovědětVymazat
  6. Chce to změnu :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Na ty haarpové řady "beránků" jsem se dívala včera vpodvečer - ale neměla jsem zrovna k dispozici foťák (dcera si ho půjčila), takže jsem to neměla čím vyfotit. Ale byl by to obrázek jak do učebnice o tom, co HAARP umí... :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jak víš co harp umí ?

      Vymazat
    2. Apropo, když Haarp tak výhradně se dvěma "A" !

      Vymazat
  8. Samozřejmě, že někdy člověk při pohledu na to co se děje může propadnout depresi. Opačným stavem zase mohla být neopodstatněná euforie kolem 21.12.2012. Myslím ale, že jakékoliv negace v nás jsou projevem ztráty důvěry a víry v Boží přítomnost. Ve skutečnosti závisí osobně na každém z nás jaký si tvoří svět a jak přistupuje ke svému životu. Vše má svůj smysl, každý detail v našem životě. Proto se snažím přijímat s láskou vše co se děje a s vírou, že to je k mému prospěchu. To neznamená, že před úpravami počasí zavírám oči. Ve skutečnosti máme tak obrovskou sílu, že jsme schopni tyto věci vyrušit. Nepropadejme proto smutným pocitům a negativitě. Buďme veselí a snažme se jednat správně. Vše ostatní nám bude dáno:-) Pepa

    OdpovědětVymazat
  9. Pardon,co nám bude dáno?Jen další pesimismus a hrůzy co se dějí ve světě?Měla jsem kdysi veselou mysl,ale teď jsem ve stavu jako odsouzenec k smrti,je mě už všechno úplně fuk,hlavně ať už je konec../světlo na konci tunelu teda nevidím/

    OdpovědětVymazat
  10. Mám jen dotaz k tomuto obrazku http://2.bp.blogspot.com/-Meh_lZ7GO8M/UVAAQGcmVVI/AAAAAAAAQTs/sWGutRPaLUI/s320/201303250434_NOAA15_CZ2_NM.jpg (zlaty tresk nad cr), kdyz koukam na radar chmi, od vecera jsou v te oblasti videt zkresleni srazek (nevim jak to lepe nazvat)do kruhu s epicentrem nekde v brne, takove jake jsou vecne videt na zapadni stranu s epicentrem jakoby brdy. Behem dni kdy sprejuji cerstve mi priipada, ze cary se rozpinaji jakoby narazy signalu z toho smeru co je radar a ve stejnem smeru je vzdy pri pohledu na oblohu pozdeji ta chemicka deka usporaana. Je to tedy tak ze vlastne mame takove svoje male haarpy aby jsme taky trosku pritopili?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Samozřejmě, že i naše radary patří do systému ovládání počasí, a přitápění se zobrazuje oněmi kruhy. Na blogu je o tom mnoho článků, například http://orgo-net.blogspot.cz/2013/03/metorolog-radary-jejich-kruhy-paprsky.html, dále hledej pod štítky Radar, Kruhové vlnění.

      Vymazat
    2. Mohl by to být radar v Sokolnici u Brna. Za minulého režimu tam byla umístěna baterie balistických raket v podzemních silech. Ta sila jsou dodnes na satelitních mapách patrná vč.toho radaru (kopule) !

      Vymazat
  11. Tak jsem zjistila,že ty hajzly opravdu chemtralizují i v noci,aby to nebylo tak vidět.Lidé začněme už něco dělat,oni nás fakt chtějí všechny zlikvidovat!Už mě také došlo jak.Když nebudeme mít sluneční paprsky a tím pádem nebudeme mít vitamín D,všichni pojdem na rakovinu a selhání imunity!Nejde na ně podat trestní oznámení?Třeba je to jednodušší než si myslíme,jen se jich nesmíme bát!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozhodující bude to, zda se represivní složky přidají k lidem nebo proti nim !

      Vymazat
  12. Myslím,že i represivní složky mají děti a vnoučata,asi jim nebude jedno,jaký svinstvo jim sypou na hlavu.Tím pádem zbyde jen hrstka těch nejvyšších, a ty bysme mohli nějak zvládnout.Je to blbý příklad,ale kdysi ruský car taky nepředpokládal že ho zahubí i s celou jeho rodinou!Hlas lidu - hlas boží!

    OdpovědětVymazat
  13. Tak s tím ruským cárom je to hrozne zlé prirovnanie pretože jeho zahubili presne tý istý ktorý teraz práškujú nás

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.