4. ledna 2013

V Mexiku nalezeny lebky "mimozemšťanů"

Tohle je jen tak pro zajímavost, ani se nedomnívám, že by šlo o nějakou senzaci s mimozemšťany. Možná to byla móda, možná sekta, hlavičky dětí se dají formovat i pouhou bandáží, černoši to taky dělají ... Ale co když tam přece s nimi vesmířani žili? (:-)))

Dodatek: Po shlédnutí další části přednášky Nassima Harameina (odkaz na konci článku) měním názor. Určitě jde o lebky "Slunečních bohů", čili vesmířanů, jak Nassim krásně vysvětluje ...


Hřbitov mimozemšťanů?
Zdroj: http://abcnews.go.com/blogs/headlines/2012/12/alien-looking-human-skulls-found-in-mexico/
21. 12. 2012
Překlad: OrgoNet



Archeologové v Mexiku objevili 25 lidských lebek vyhlížejících jako „mimozemšťané“ na hřbitově v severozápadním státě Sonora, jak dnes řekli.

Některé z lebek mají „deformity“, řekla Cristina Garcia Moreno, která pracovala na projektu vykopávek spolu s Arizonskou státní univerzitou, kde analyzovali kosti. Ty jsou asi 1000 let staré, z let 945 – 1308 n. l.

„Bylo to hispánský hřbitov s 25 lebkami, z nichž 13 má deformované hlavy,“ řekla Morenová televizi ABC. „Nevíme, proč tato populace tak zvláštně deformovala své hlavy.“

Morenová řekla, že vědci našli takové podobně deformované lebky i v jiných částech Mexika, včetně Guasave na jih od Sonory. Vědci se domnívají, že se to provádělo tak, že byl položen dřevěný plát na přední i zadní stranu lebky a omotán látkou, aby byl vyvíjen tlak na lebku.

„Víme, že v některých částech Mexika lidé deformovali své hlavy, protože chtěli odlišit významné lidi, nebo chtěli odlišit lidi různých skupin,“ řekla.

Řekla také, že podobné lebky předtím nebyly v Sonoře nalezeny, a že mnohé kostry na hřbitově byly kostrami dětí.

Doplnění Orgonet 17.00: 
Porovnejte s tím, co říká Nassim Haramein o Slunečních bozích. http://youtu.be/0mc7mw1ZESg (asi od 1:11.00 do 1: 20.00)

Stručné resumé:

V Jižní Americe a v Mexiku byly nalezeny a jsou v muzeích protáhlé lebky, o objemu dvojnásobném než je objem lebky dnešního člověka. Bytosti, kterým patřily, musely být vysoké asi 3,5 m - byli to obři. Nejde o deformace lidských lebek - deformací totiž nejde zvětšit objem lidské lebky ...

Tito "Sluneční bohové" byli i v Egyptě (známé podlouhlé lebky Nefertiti a Tutanchamona) a zřejmě se mísili s lidskou rasou.

Byly nalezeny i obrovské lebky jiného tvaru než podlouhlého.

Tito Sluneční bohové byli zřejmě staviteli pyramid.

Z videa:






24 komentářů:

  1. Nedávno se tu objevil ruský dokument "magická zrcadla", kde je tento fenomén rovněž zmiňován. Dalo by se předpokládat, že formovaná lebka, stejně jako např. královská koruna stimulovala vědomí ke komunikaci s vyššími sférami.

    Pavel77

    OdpovědětVymazat
  2. Když se nekoukám na lebku, která se tvarovala asi na celém světě, zaujaly mě ostré lícní kosti (kost na straně, která je z druhé strany, ale vyčnívá ve stínu), a nos je taky jinak tvarovaný než ten, který je u lidských lebek. Aspoň tak se mi to jeví a jde jen o můj názor, mohu se mýlit. Honza J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Napadlo mě totéž - že ta lebka prostě nemá lidskou anatomii ve tvarech i ostatních kostí, nejen mozkovny.

      Vymazat
    2. Krom toho: ať si každý srovná sám obrázek lebky nalezené v Mexiku a reálné lidské lebky - např. jak je ukotvena dolní čelist (nemyslím tu část vedle ucha, ale tu, která kotví vedle nosu - ta lebka z Mexika to má úplně jinak - k nosu mnohem blíž. Za 1000 let se lidská lebka zase tolik nezměnila, aby to bylo možné přičítat nějaké evoluci...

      Obrázek lidské lebky např. zde:
      http://www.helago-cz.cz/public/content-images/cz/product/7520.jpg

      Vymazat
  3. Že by to byli naši pseudostvořitelé ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zeby som zajtra povedal 100 zenam, ze su krasne ?
      Zeby....zeby...
      :-P

      Marek & Marek G.

      Vymazat
  4. O takových lebkách a jejich objevech celkem konkrétně mluvil i Nassim Haramein - viz video na tomto blogu. Pokud lidé tuto deformaci prováděli, tak pravděpodobně proto, aby vypadali podobně jako Bohové slunce - možná, aby se ostatním nadřazovali, nebo, aby byli ve společnosti vnímáni jako polobozi. Možná i věřili, že by se takto mohli bohům přiblížit i jejich schopnostmi. Toto však není až tak důležité pro zjištění zda se jedná o lebky mimozemské, nebo ne. Pro toto zjištění je důležitější fakt, že lidská lebka má určitý objem, který se nezmění ani při určitém deformování. Ale jsou zde nálezy lebek s podstatně větším objemem než jsou lidské. A toto kritérium je pro porovnání komu takové lebky patřily mnohem zásadnější.
    Hezký den všem. Honza.

    OdpovědětVymazat
  5. Ještě dodatek k mému komentáři : Když píšu o objemu lebky, tak jsem měl na mysli, že se deformací nezvětší vnitřní objem lebky. Deformací není možné zvětšit mozkovou část.
    Honza.

    OdpovědětVymazat
  6. Díky, Honzo, zrovna k tomu taky docházím. Dívám se totiž na video s Nassimem Harameinem po kouskách, a po hnedle po publikování tohoto článku přišla na řadu část o lebkách, od 1:11.00, takže mi to došlo a hned to uvádím do souvislosti (:-))).
    Jasně že ten článek mě neudeřil přes nos jen tak (:-)))

    OdpovědětVymazat
  7. Koukám špatně , nebo ta lebka nemá klasický oční otvory a jakoby má navíc i něco jako hřebínko rohovatý výrůstek někde čelo a tam?

    OdpovědětVymazat
  8. Něco o "jiných" lidech je třeba na http://www.vedy.sk/sk/hladanie_pravdy.php#bohovia_obri_ludia a http://www.vedy.sk/sk/hladanie_pravdy.php#demon_slovanstva (ta stránka je dost dlouhá a i o jiných tématech, doporučuji se v první fázi dívat jen po obrázcích)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hmm... Mat romanik s takou obrou zenou.... Zmestila by sa mi do nej hlava (ked uz je tu rec o lebkach) ? :D

      Marek & Marek G.

      Vymazat
    2. Marek a Marek G, ty ma vždy dobre naladíš :-DD. Tvoj postreh je potrebný, lebo by sme tu akademicky hútali a nič nevyhútali. :-)
      B

      Vymazat
    3. B je BED, alebo niekto iny ? Mam v tom gulas :-)

      Marek & Marek G.

      Vymazat
    4. hej, keď som lenivá píšem B, al Be

      Vymazat
    5. Védy sú veľmi zaujímavé čítanie.
      Zvlášť inšpiratívna v tejto dobe je stať o Gándhího doktríne "aktívneho nenásilia". Kiež by to pochopila a začala realizovať väčšina z nás :
      "Asi každý pozná príbeh Inda M. Gándího, ktorý dokázal vymaniť Indiu spod koloniálnej nadvlády Británie. Málokto však vie, ako to vlastne dokázal. Gándi navštívil L. N. Tolstého v Rusku, odkiaľ prišiel s doktrínou „aktívneho nenásilia“, pretože boj s britskou armádou nemal v tom čase nádej na úspech. U Tolského bol v tom čase aj slovenský doktor D. Makovický. Musíme povedať, že o Tolstom sa šíri aj množstvo dezinformácií – takže bez použitia zdravomyslia ničomu neverte. Tolstoj mu neporadil „evanjeliové fackanie oboch líc“ – ako sa to často podáva, ale niečo úplne iné. Gándí totiž začal svoj organizovaný – aj keď neozbrojený – odpor voči Britom tým, že priviedol ľudí k rieke Ganga a povedal: „Prečo máme platiť britským vodárenským spoločnostiam za to, čo nám Príroda dáva zadarmo“? A nenásilný odpor spočíval v tom, že Indovia jednoducho PRESTALI čokoľvek kupovať od všetkých cudzincov, t.j. v prvom rade Britov. Teda jedného dňa už žiaden domorodec nekúpil anglický odev, lebo všetci začali nosiť svoj národný odev. Žiadny domorodec viac nekúpil anglický tovar, lebo si vystačili s domácim. Nijaký domorovec si viac neobjednal službu od anglickej firmy, lebo všetko, čo naozaj potrebovali si dokázali urobiť sami. Takto vyzerá použitie zdravomyslia – zo dňa na deň nikto Britom za nič neplatil, nič od nich nepotreboval, jednoducho sa Indovia začali chovať sebestačne, t.j. použili princíp Rodového zriadenia. Briti neodišli preto, lebo potláčať Indov by bolo „nedemokratické“, oni jednoducho nechceli svetu ukázať, ako sa "zo dňa na deň" dá pomocou zdravomyslia zničiť parazitická kasta. Nikto ich už nepotreboval – nebolo viac na kom parazitovať."

      Vymazat
  9. podobnu hlavuma,futbalista Henry

    OdpovědětVymazat
  10. Prečo by malo ísť o mimozemšťanov? Len preto že sa našli iné lebky ako máme dnes? A nikoho nenapadlo, že to mohla byť rasa ktorá už dnes proste nieje? Alebo si myslíme, že len takto ako dnes vyzeráme vyzerali ľudia aj pred tisíckami rokov?

    OdpovědětVymazat
  11. Lebky nalezené v Jižní Americe (konkr. v Peru) jsou těchto typů:
    A - tvar podlouhlého válce zakončeného oblinou, objem 1600 - 1750 cm3 (Homo sapiens sapiens 1400 - 1450 cm3)
    B - tvar pravidelného kužele s tupým až oblým zakončením, objem 2200 - 2500 cm3
    C - tvar protaženého ovoidu (vejce), obsah nebyl stanoven, vyskytoval se u egyptských a nubijských faraonů
    D - pravidelná polokoule, nebo míč, očnice o cca 15 cm větší než člověk, objem 2600 - 3200 cm3!!!
    E - pravidelný srdcovitý tvar, objem překračuje 3000 cm3.
    Možná to byla nějaká pozemská vyhynulá rasa, ale jde, jak již bylo výše řečeno o objem mozkovny. Pokud jde o lidi, tak zde vidíme jasný důkaz devoluce (debilnění...).
    Zdroj - Ivo Wiesner, Gambit Mahátmů, str. 34. Hezký den všem. M. S.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oprava:
      D - očnice o 15% větší, nikoli 15 cm...

      Vymazat
  12. Pokud jde o přednášky Nassima Harameina - byl by někdo schopný udělat titulky k téhle? (Já jsem na tom s angličtinou dost špatně, mám problém mu rozumět.)

    http://www.youtube.com/watch?v=dc4pi1PXb38

    OdpovědětVymazat
  13. Mexická lebka z nálezu není lidská! Jednak lidé nemají uprostřed čela vertikální hrbol směrem k nosu a nahoru na lebku (ten by odpovídal spíš tomu, jak Mayové zobrazovali své bohy, tj. s nosem "startujícím" už někde od vlasové linie). Dolní čelist také naprosto neodpovídá svým ukotvením v horní části lebky lidské anatomii, ten "Mexičan" na první fotce by dík zvláštnímu tvaru čelisti nebyl schopen otevřít ústa. A také je u ní zcela jiný očnicový otvor. Pokud někdo tvrdí, že to je lidská lebka, tak pak nevím, jaké lidi potkává ve svém okolí... :-)))

    OdpovědětVymazat
  14. Ty lebky jsou pozůstatky nějakého starého kmene, kteří úmyslně deformovali lebky dětem obvazama a to hned po narození. Z jakých důvodů se neví, nejspíš se chtěli podobat dávnověkým cestovatelům, cizincům z nebes! Každopádně to není lebka ufona!!!!

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.