1. ledna 2013

PF 2013

Děkuji velice všem, kteří zaslali přání do nového roku 2013, a opětuji! 
(Toto je ledové království na našem dvorku na Štědrý den (:-)). Stromy vydržely tíhu uměle seslaného ledu, a my taky vydržíme (:-)) )


4 komentáře:

  1. Milý Orgonete, prajem Vám a všetkým, ktorí sledujú túto úžasnú stránku do Nového roku 2013 veľa lásky v srdiečku, nech Vás harmónia a nádherné pocity šťastia sprevádzajú každým dňom.
    Je úžasné, čo pre nás všetkých robíte a zo srdca Vám za to ďakujem. Objavila som Vás len len asi od októbra a denne sa k Vám zo záujmom vraciam. Nájdem tu veľmi dôležité a zaujímavé informácie a tiež sa veľmi teším z toho, ako sa neustále zväčšuje rodina uvedomelých ľudí. Pozdravujem Vás všetkých a bolo by úžasné,aby sa v Novom roku neustále rozrastala rodina ľudí, ktorí uvažujú s láskou v srdci a idú svojím životom príkladom tým ostatným. Nech nám to všetkým vyjde.

    S láskou a svetlom v srdci Viera

    OdpovědětVymazat
  2. Víly dělají svou práci velmi dobře :) ... Krásný nový rok 2013 a krásné vzpomínky na roky předešlé

    OdpovědětVymazat
  3. Přeji všem pozemským bytostem (lidem, zvířatům a celé přírodě) moc překonat nástrahy na nás kladené ze všech stran. Zvláště pak přeji planetě a jejím obyvatelům, aby lidé byli rozumní a vnímaví (důvěřovali sobě a vlastní intuici), nikoliv vzdělaní a výkonní (vyučeni systémem jemuž otročí).
    Orgo, tobě obzvláštní díky. D.

    OdpovědětVymazat
  4. Hodně duševní a fyzické síly, více poznání a hlavně hodně zdraví v roce 2013 přeje všem Orgoneťáčkům

    dan.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.