30. prosince 2012

Zvláštní jevy na obloze 26. 12. 2012

Zvláštní jevy oblohy 26. 12. 2012: (z toho dne máme i my snímky zvláštních barev oblohy, viz http://orgo-net.blogspot.cz/2012/12/hratky-s-pocasim.html) HAARP? Nové energie??

Brazílie:
http://youtu.be/Bke8aLbZ00I



Moskva:
http://youtu.be/BG2snXLWwUs




24 komentářů:

  1. Ak chceš daj na stránku .
    Oficiálně proti Chemtrails - Mas. škola, CZ titulky, HD

    http://www.youtube.com/watch?v=_XIxqiJKUZI

    Oto :-)

    OdpovědětVymazat
  2. vsetko to robia tajna vlada tajne projekty.

    OdpovědětVymazat
  3. nechapu proc to druhy video je obrazek :)

    poslednich 10 mesicu dycky kdyz vyjdu ven zacina se mi delat na odkrytejch mistech do 5min vyrazka na rukach, obliceji, usi svedej a doma ji nemam nebo zmizi kdyz se oplachnu... to je taky divne, ze
    asi jsem nakej senzor na jedovaty prostredi deje se to i v lete

    bydlim na praze8

    OdpovědětVymazat
  4. jako kdyby ta chemka stoupala s nakym teplym proudem vzduchu

    OdpovědětVymazat
  5. Ano i u nás je možné asi od 23.12 pozorovat velmi hezký západ slunce, jedná se většinou o velmi pestré a různorodé zbarvení. Ale i přes den, zejména přes vánoce bylo denní světlo jaksi jiné, v poledne to připomínalo takový zvláštní svit, podobně jako při západu slunce, úplně jiné stíny, jakoby slunce svítilo z jiného úhlu ale přitom bylo na svém místě.
    Hezký den všem. Honza.

    OdpovědětVymazat
  6. Ten sluneční kužel jsem už taky viděl... letos v létě. Nebyl to ale kužel, ale pruhy volumerického světla, tak jak můžeme často vidět třeba když je slunce za mraky. Tento jev je ale specifický tím, ty paprsky jsou v tak úzkém pruhu, že se jeví nejen jako rovnoběžné, ale dokonce se jakoby sbíhají směrem OD slunce... Je to strašně zvláštní pohled, a existuje pro něj mezi meteorology název, ale teď ho z hlavy nevím.

    OdpovědětVymazat
  7. Po prečtení članku, si tak koukàm z okna a říkám si proč něco podobného nemůžu vidět na vlastní oči. Najednou koukám a v dàlce stoupá něco vzhůru do nebe a za sebou zàři trvalo to asi 20 vteřin :-)!!!!!!. To že posledni dobou zažívám moc divne veci ( posloucham hudbu kterou bych nikdy neposlouchal,od 10.12 do 21.12 jsem byl nemocny ale doktorka nevedela co to bylo! , rano jsem si septal otcenas( nikdy jsem se ho neucil)!!!! jednou u postele stala osoba v stribrne sedem plasti a rekla ze si mam vyvetrat! )+ od 21.12 mam takovou dost neutralni naladu zadna radost smutek emoce :-(((.Neustale piskani v usich atd netusim co se deje :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo to piskani to mam taky zkoumam z jakyho zdroje to plyne uz od leta :) a v podstate na do medituju

      Vymazat
    2. Z toho si nic nedělejte, já mám to pískání "v hlavě" už od roku 2007, kdy jsem začal registrovat na obloze chemtrails. Mám zato, že to s tím nějak souvisí.

      Vymazat
    3. "Naskakuje" mi něco jako pískavý zvuk, který jde po konci vysílání TV programů. Když něco dělám, něčím se zabývám, tak to pískání přestávám vnímat. Ale když se zklidním, nebo ležím v posteli před usnutím, tak ten zvuk "slyším v hlavě" celkem zřetelně. Myslím si, že za to mohou věže mobilních operátorů. Jejich signály a frekvence jsou něco jako Trojským koněm k signálům pro přenos telefonie a internetu. Jde zřejmě o plošný neviditelný teror populace s cílem zamezit probuzení a rozvoj duchovních rozměrů člověka, a jeho transformaci, vzestup do vyšší úrovně vědomí a schopností tvoření. Současný roboticko-matrixový systém nemá na rozvoji člověka pražádný zájem. Naopak se snaží lidstvo ještě více zotročit a učinit jej na svém ohavném démonickém systému existenčně naprosto závislým !

      Vymazat
    4. Niekedy tie zvuky v hlave znamenajú čosi iné.
      Nájdite si hemi-sync, a tiež realizácia BOHA. BED

      Vymazat
    5. Tomu pískání se říká tinnitus. Špatné prokrvení středouší.

      Vymazat
    6. Njn, ale prečo ten "tinnitus" nezmizne kedˇpreukážu výsledky a skúmania že středouší je v poriadku a prekrvené.
      A prečo sa spúšťa aj zážitkovo, mirniksdirniks :-??? A prečo už ho mávajú aj malé deti ?
      Veľmi rada by som počula fundovaný názor - lebo lekári sa o tom nechcú baviť, ani nevedia vyliečiť. BED

      Vymazat
    7. také mám pískání v uších a velmi dlouho, u lékaře vše ok.

      Vymazat
  8. :-) Niečo sa deje !!!!

    Marek & Marek G.

    OdpovědětVymazat
  9. https://www.youtube.com/watch?v=I7e7nvUOZsQ

    asgard

    OdpovědětVymazat

  10. HAVÁRIE TU-204-100 V

    Let RED WINGS 9268, PARDUBICE-MOSKVA/VNUKOVO, reg.RA-64047.
    Varování ROSAVIATSIA-Federální agentura pro letectví:Špatný brzdný systém stroje(sjetí z RWY 21.12.2012-letiště Tolmačevo/Novosibirsk.

    Version official A:KONFLIKT POSÁDKY STRAN ZPŮSOBU PŘISTÁNÍ(fly expert Alexander Akimentov).

    Událost s pozadím.Stupeň utajení:TOP osoba na palubě.Na palubě rovněž nelegální cestující a jeden občan ČR.

    Experti hovoří o neznámé příčině vznícení motorů, ke kterému stroj nevykazoval žádný relevantní důvod, ani přes nestandardní fungování brzdného systému, ani přes mírně zvýšené limity hodnot zadního větru při přistání.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kuk, možná leteli do Moskvy na nejakou špirálovou podívanou...:-D, DerDiDas

      Vymazat
  11. To druhé vypadá jako dvojitá šroubovice DNA. To první je docela strašidelné. :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten první snímek mi připomněl letící kometu. Pokud by ten jev byl skutečně kometou, byla by v neobvyklém úhlu vůči Zemi, a nebezpečně nízko. O bombardování Země kometami a asteroidy v blízké budoucnosti se tajně ve vědeckých kruzích hovoří již delší dobu, a proto vlády světa budují bunkry a podzemní města, kde hodlají toto období s dalšími vyvolenými přežít. Je to také v souladu s některými proroctvími, že neposlušné a zpupné lidstvo nebude tentokráte (podruhé) potrestáno vodou (biblická Potopa), ale OHNĚM z nebes !

      Vymazat
    2. nebude !

      Vymazat
  12. Všechny starověké kultury na této planetě skutečně spatřily spirálu. Objevuje se vždy v klíčovém okamžiku duchovního rozvoje, kdy vesmírné energie sestupují na Zem. Je to symbol světelných bytostí, respektive hvězdných bytostí, a většina dávných lidí věděla, kým jsou a setkala se s nimi. Naši předci si pamatovali, že se tyto spirály objevily kdysi dávno, v době posledního velkého posunu Země. Viděli je na nebi a nyní je i my znovu vidíme a vnímáme, že nám připomínají naše místo ve vesmíru a že v něm existuje něco mnohem většího, než jsme si dřív mysleli. Výskyt těchto spirál je po tisíci letech dalším znakem skutečnosti, že v této době začíná prorokovaný velký posun Matky Země a lidského vědomí.
    To je malá ukázka z knihy:Poselství pro kmen mnoha barev.
    S láskou Jarmila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pořiďte si prosím , tuto knihu http://www.osud.cz/co-bude-po-roce-2012-0

      je tam stručně popsáno co se nyní děje proč se to děje , protože tu většina píše jen nějaké dohady založené na lidském egu a dualitě.Dozvíte se co jsou ty spirály , co jsou chrámy , nebo proč tu jsme . Dále si můžete přečíst toto :

      http://www.caduceus.cz/souvislosti/andelske-deti/deti-nove-doby-budicek-lidstva-2012-diana-cooper/

      http://www.jitrnizeme.cz/view.php?cisloclanku=2010110015

      zajímavé je že se nyní děje to co je tam napsané

      Vymazat
  13. http://www.vzostup.sk/21-prosinec-a-dale

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.