21. prosince 2012

Přání od čtenáře

Od čtenáře - krásné přání, děkujeme!!


10 komentářů:

  1. Je 21.12.2012 kolem 11 hodiny zažívám to jsem si vždycky přál. Gratuluju všem ke vstupu do Zlatého Věku . Váš Amour

    OdpovědětVymazat
  2. Někdy,ne často a ne záměrně, se kouknu na počítadlo návštěv, nebo na nějaký digidisplej, a mám tam vzkaz od andělů, ve formě čtveřice čísel, v níž se vyskytují dvě stejná čísla za sebou nebo zrcadlově.

    Dnes je tam 7711. (Mám domluvená 4 čísla, ale platí to stejně jako 3 podle podle andělských čísel Doreen Virtue:)
    Čísla 1 a 7, Ta vám potvrzují, že si vedete skvěle. Jste na správné cestě, tak kráčejte dál! Je to znamení, že jste si vybrali správné myšlenky a že byste se měli ještě pevněji soustředit na své cíle. Nezapomeňte ke svým myšlenkám přidat vhodné emoce, například vděčnost za dary, kterých se vám v životě dostalo. Vděk urychlí proces zhmotňování vašich přání.

    Díky za dobrou zprávu.(:-)))

    OdpovědětVymazat
  3. Dobré ránko, uf, to už je po dvanástej ??
    Zas som si prespala nástup :-DD , ďakujem za želanie Mirkovi, i orgoneti.
    Na dolňákoch svieti slnko...
    BED

    OdpovědětVymazat
  4. usedněte lehce http://www.archet.org/

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj viděli jste někdo nějaký úkaz na obloze?U nás v Jeseníkách bylo zataženo, jen od 10 do 13h se protrhaly mraky a na nás se smál modrý pruh oblohy.T

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neviděla jsem nic krom krásně jasné hvězdnaté oblohy ještě v noci, hvězdy svítily přímo ukázkově a mezi nimi zářil trošku do růžova Jupiter. Nad ránem se to pokazilo mlhou, ale v noci to bylo úžasné divadlo. Ovšem asi zklamu: nikde ani jedno UFO.

      Vymazat
    2. Na strednom Slovensku bola od rána nádherná modrá obloha bez mráčika. Na oblohe nebolo vidieť žiadny úkaz. Bolo však cítiť silnú energiu, ktorá do 12 hodiny narastala a na rozdiel od energie pôsobiacej 12.12. ktorú som pociťovala skôr na srdci, táto pôsobila na vrchol hlavy, teda 7. čakru.
      Mal niekto z Vás podobný pocit? Jana

      Vymazat
  6. Živý přenos meditace z Kongresového centra 21.12.
    http://www.petr-chobot.eu/cs/novinka/zivy-prenos-meditace-z-kongresoveho-centra-21-12
    pokračování v 19:50 hod.

    OdpovědětVymazat
  7. Zažila jsem normální předvánoční den, možná jen trochu klidnější než před pár roky, kdy ještě dcera byla malá a Vánoce se braly mnohem vážněji. Dnes už není důvod to nějak víc hrotit. Jen jsem jakoby ospalejší než bych měla být, jinak všechno v klidu a pohodě.

    Všem, kdo sem chodí, přeji krásné Vánoce a šťastné vykročení do roku 2013 (ať už se budou nacházet v jakékoli dimenzi). J.

    OdpovědětVymazat
  8. Tak máme ten magický datum, na který se čekalo více než 12 let. Trpělivost z očekávání nás dovedla až sem. Za ty roky si mnozí z nás do svých srdcích vepsali ty krásné sny o lásce a harmonii s Pánem vesmíru. Chci jen ujistit všechny,že vesmírné zákony nikdy nepominou a tak ani naše sny neskončily na skládce nepotřebného odpadu. Naše sny, myšlenky jsou v obrazech našich duší právě ti ptáci.Nenávidění ptáci pomalu zkončí svoji pouť, ale ti milovaní ptáčci,ty krásné myšlenky jsou na Cestě a budou vyslyšeny pro svůj půvab.Protože co vyšleš, to se vrátí posíleno zpět ! A tak, chci přát Orgonetu a všem spřízněným duším na tomto webu,aby cesta, po které se každý z nás vydal byla úspěšná a překážky, které každému z nás stojí v cestě, ustupovaly.Toť pro zatím vše,

    dan.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.