4. prosince 2012

Pozvánka: Slunovrat v Praze


Lenka Kamala Šantek
1:32 (před 8 h)
komu: mně, ...
Vážení a milí,
Obracím se na vás s posledním letošním pozváním na zajímavou akci s Vincentem Bridgesem. Někteří jste se účastnili jeho různých přednášek v uplynulých letech, a proto dobře víte, že velká část Vincentovy práce se týká právě prosince roku 2012. No a ten zítra začíná, proto mi dovolte vás Vincentovým jménem přizvat ke spolupráci na jedné části jeho velkého díla:

"Po tisíce let utvářeli naši předkové podobu Prahy, fraktálního města v srdci Evropy, tak, aby odrážela postavení nebeských těles za zimního slunovratu a násobila jeho působení. Spojnice vybudované mezi jednotlivými posvátnými místy našeho hlavního města umožňují využívat jejich energii. Linie, která prochází Prahou, má počátek v původním rituálním centru s kamenem omfalos (nebo česky žiži) na Hradě, vede přes elegantní mostní věže a románské rotundy Starého a Nového města a je nasměrovaná na východ slunce za zimního slunovratu. Ať již tomu chtěla náhoda nebo to tak dávní stavitelé naplánovali, směřuje linie také přímo k Jeruzalému, antickému středu světa. V době, v níž žijeme, spadá zimní slunovrat do 13. znamení zvěrokruhu – znamení Hadonoše – a Praha nám tak nabízí skutečně unikátní zážitek.

Téměř jakoby vše směřovalo právě k tomuto dni, 21. prosince 2012 bude Slunce za zimního slunovratu vycházet na přímé spojnici z Prahy do Jeruzaléma, ovšem na stejné linii bude se Sluncem vycházet také střed galaxie, který se nachází pod levou nohou Hadonoše. Tento neobyčejný úkaz na obloze bude viditelný pouze z Prahy, a díky tisíc let trvajícím snahám a umění dávných stavitelů-geomantů, poslouží její jednotlivé stavby jako milníky a zároveň jako zdroje energie, které nám umožní se na něm podílet. Jak předpověděla pohanská kněžna Libuše, je Praha skutečně zlatým městem, jehož sláva hvězd se dotýká, a možná i skutečným „Novým Jeruzalémem“, jak si jej představoval poslední zasvěcený císař, Karel IV.

Zveme vás, abyste se s námi v magické atmosféře Prahy stali svědky tohoto opravdu jedinečného okamžiku, jaký je možné zažít jen jednou za mnoho životů."

Náš program zahrnuje dva dny s přednáškami a nácvikem vedených meditací/rituálů směřujících k hlavní události – východu slunce v pátek 21. prosince. Přednášky se uskuteční v podkrovním prostoru divadla Kampa: http://www.divadlokampa.cz/ s doprovodným programem na jednotlivých místech Prahy.

Středa, 19. prosince, 10,00 – 16,00
Historie tajemství – Vysvětlíme si charakter spojení mezi Prahou a Jeruzalémem a zmíníme se o tisíciletém úsilí, které jejich propojení umožnilo. Nahlédneme do historie méně vzdálené, kdy v 16. století došlo k setkání Dr. Johna Dee a Sira Edwarda Kelleyho s andělskými bytostmi a povyprávíme si o jejich díle. Nabyté znalosti využijeme k tomu, abychom se naučili techniky, jež pracují se slovem „Nejvyšší“ v andělském jazyce, které nabíjí energií posvátnou krajinu Prahy i nás samotné.

Čtvrtek, 20. prosince, 10,00 – 16,30
Praktická část tajemství – Využijeme vše, co víme, a pomocí andělských technik se naučíme procítit energii a vysílat ji do spojovacích linií a jednotlivých míst v Praze. Začneme na Kampě, postupně si projdeme jednotlivé body spojení a vysvětlíme si, jak nejlépe použít jejich působení a uvolnit tlaky tisíců let historie.

Pátek 21. prosince, 7,00
Tajemství – za úsvitu zaujmeme svá místa na linii a otevřeme průchod mezi světy. Praha se přesně, jak zamýšlel Karel IV., stane „Novým Jeruzalémem“ ve fraktálním srdci Evropy.


Kontaktní osoby:
Eva Leňová: eva@spolekmagdalena.cz, tel.: 724 726 444
Vincent Bridges: vincentbridges@gmail.com (anglicky)



Cena: 800/osoba/den

Možnosti ubytování např.:
www.uzelenehohroznu.cz (Jánský vršek)
www.hostelsokol.cz (přímo na Kampě)

Rozhodnete-li se k nám přidat, rezervujte si prosím místo (pokud možno e-mailem), nejlépe do 15. 12.  Zároveň bych vás chtěla požádat o přeposlání případným dalším zájemcům.

Těšíme se na shledání a další krásné společné zážitky
Eva
Vincent

=

17 komentářů:

  1. O vědomí českého národa z hlediska energií, o národní identitě, o Gondwaně, o Libuši jako kosmickém duchu, o Přemyslovcích, o poslání českého národa, o svatém Václavovi, o Svatováclavské koruně.
    http://www.youtube.com/watch?v=uPvuJdbq_HE&list=UUIoroQUByPdZuuf2-ge5fKA&index=10&feature=plcp

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Až na to, že Libuši si pro své Staré pověsti české vymyslel Jirásek... :-))

      Vymazat
    2. nevymyyslel..jen se jmenovala jinak.., čerpal ze starých pramenů, ...

      Vymazat
  2. No moc hezky ale ja myslel ze hvezdy patri nam vsem tak proc cena 800/osoba/den?? To neni zrovna malo a jestli nam to muze nejak pomoci mel by mit kazdy moznost se toho ucastnit jen z vlastni vule takhle mi to prijde jako by na tom chtel zase nekdo akorad vydelat.. Jariss

    OdpovědětVymazat
  3. prý je v českém národě inkarnovám znovu Ježíš...jestli se tohoto zučastní,tak místo vstupného 800 to tam rozseká a rozhází,jak už to jednou udělal...a kdo má IČO na duchovní byznys,ten si se svou karmou užije....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zajímavá informace. Možná, že něco takového Ježíš neudělal jen jednou. :-) Stejně by bylo ale zvláštní, kdyby se zase inkarnoval do FYZICKEHO těla, nemyslíte?

      P.S.: Meyrink je mi něčím dost blízký.

      Patrik

      Vymazat
    2. Naprosto souhlasim a at uz tady je nebo ne rozhazel bych to tam sam i bez jezise.. Jariss ;-)

      Vymazat
    3. Ježiš do fyzického tela ? :-/
      Čo by tu robil, načo fyzické telo ? aby sa posilnili detinské vízie vyznavačov ?
      BED

      Vymazat
  4. Praha je mi sice hodně vzdálená, ale naprosto nepochybuji (sama nevím proč), že Praha je dílem skutečných zednářů, mistrů, kteří dobře věděli,co staví a proč to staví. A jako pyramidy v Egyptě mají svůj skrytý význam, tak věřím tomu, že evropské chrámy mají v sobě zabudované totéž, čemu ještě nerozumíme .
    Řekla bych to ještě takto:V době, kdy v Egyptě vznikaly chrámy,stejně jako v Indii,nebo v Mexiku, tak v Evropě spali? To nedává smysl.Tak velký světadíl,aby zůstal nevyužitý?
    A proto vítám Pražský slunovrat jako první vlaštovičku lepších časů.

    dan.

    OdpovědětVymazat
  5. ..a ještě přidávám zajímavost

    http://www.youtube.com/watch?v=_qwDoi8O6sE

    dan.

    OdpovědětVymazat
  6. Nojo. Jenomze slunovrat bude letos az 22.12., nekdy po 6. hodine...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nojooo, ale to koliduje s tím datem z mayského kalendáře... :-))
      Co mě docela rozesmálo, byl tenhle článek (odkaz níže), který si z různých doomsayerů dělá srandu. Ono to občas opravdu tak vypadá, že to celé je jen dobře vymyšlený obchodní artikl (ten konec světa), možná Mayové neměli potřebu dál nic tesat - jejich kalendář se pohyboval v cyklech, jeden cyklus vytesali a podle něj mohli jet nový cyklus, už nebylo dál potřeba se kladivem a majzlíkem ohánět, vytesané bylo použitelné dál.
      A slíbený odkaz:
      http://www.dfens-cz.com/oldschool/clanek.php?clanek=2008011202

      Vymazat
    2. Tak to asi soudruzi z NDR udělali někde chybu... :-)))

      Vymazat
  7. Vyměňte si kalendář - 22. prosince v 06:30 byl slunovrat vloni! Letos platí, že bude bude 21.12. ve 12:11 SEČ (11:11 UTC)

    OdpovědětVymazat
  8. Wikipedie: zimní slunovrat v roce 2012: 21.12. v 11:11 UT

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je snad nejpodstatnější info poslední doby, díky! :-) Zadejte na Wiki "zimní slunovrat" a uvidíte, že každý rok je to v jiný čas a jen letos je to v tak ukázkový - 11:11; číslo, co často vidíme spontánně na hodinách - není to zvláštní? :-)

      P.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.