5. prosince 2012

Keshe spouští replikační fórum pro systém MAGRAV


Zdravím.

Bylo by možné zveřejnit následující zprávu?

Keshe to launch replication forum for Magravs system - Along with working with the 17 nations who have received the Keshe space program USB, Keshe has announced a civilian study group initiative that will receive information and develop in parallel to the governments with assistance from the Keshe Foundation. (Keshe Foundation; November 29, 2012)
Keshe spouští replikační fórum pro systém Magrav - Vedle spolupráce se sedmnácti národy, které přijaly Kesheho kosmický program na USB flash disku, Keshe oznámil iniciativu ohledně civilní studijní skupiny, která bude přijímat informace a paralelně s vládami vyvíjet s pomocí od Keshe foundation.

Na tomto fóru je zapojeno i několik Čechů. Nejzřetelněji se pro založení regionální české studijní skupiny vyslovil tento příspěvek:

Hello countrymen from Czech Republic!

I noticed, that you a eager to establish regional (Czech) study group. Our politicians as well as renowned scientists are not interested in magrav technology. So this task is up to us. We must get to know each other and divide with our tasks. First of all we must collect informations and share them together on internet. I will translate one of patents (or patent pending) and sharing the information I let up to someone else.
For this purpose I established e-mail address: magrav.technology@seznam.cz. Into this address you can write to me your proposals and introduce yourself.

Best Regards,

Franta

Translation to Czech:

Ahoj krajané z České republiky!

Všiml jsem si, že jste dychtiví založit regionální (českou) studijní skupinu. Naši politici, stejně jako renomovaní vědci se o technologii magrav nezajímají. Tento úkol tedy připadl nám. Musíme se vzájemně seznámit a rozdělit si úlohy. V první řadě musíme sbírat informace a sdílet je na internetu. Já přeložím jeden z patentů (nebo přihlášku vynálezu) a sdílení informací nechám na někom jiném.
Pro tento účel jsem založil emailovou adresu: magrav.technology@seznam.cz. Na tuto adresu mi můžete psát své návrhy a představit se.

Srdečně zdraví

Franta

V Čechách máme spoustu chytrých hlav, tak proč tuto příležitost nevyužít? Spoléhat se na politiky a vědce nemůžeme. Pokud chceme tuto technologii mít, musíme se o to postarat sami! Nebo chcete čekat, až nás touto technologií zavalí Čína?

8 komentářů:

  1. Rozumět aspoň trochu fyzice, jdu do toho s nadšením. Ale takhle aspoň držím palce těm, co se zapojí, aby se jim dařilo. Třeba to konečně probere k životu ty naše spící Šípkové Růženky ve vládě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://www.63plus1.cz/3243/

      http://inner-light.ning.com/forum/topics/proc-je-nyni-velice-dulezite-soustredit-se-na-to-co-si-prejete-se

      http://inner-light.ning.com/forum/topics/nenechejte-se-vlakat-do-4-d-nebot-tato-transformace-je-o-vzestupu

      Vymazat
  2. Že nerozumíš fyzice vůbec nevadí. Někdy jsou moc velké školské vědomosti naškodu a důležitější je otevřená mysl a chuť učit se novým věcem.
    Jen se nestyď a napiš jim!

    LK

    OdpovědětVymazat
  3. Orgonete, děkuji Ti za zveřejnění této výzvy. Na uvedenou emailovou adresu se přihlásilo již dostatečné množství lidí pro založení studijní skupiny Kesheho technologií.

    Franta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. budete někde sdílet výsledky vaší práce? dosti mě to zajímá, přesto spolupracovat nemohu .. :-)
      Tom

      Vymazat
  4. Ja bych chtel spolupacovat a podilet se na vsem novem,ale fyzika je fyzika...

    OdpovědětVymazat
  5. Kliknu na oskaz a.. stranka neexistuje.. proc?

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Franto, uvedena adresa (jiz) neexistuje? Mame zajem se pridat.. Stepan

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.