3. prosince 2012

Karaimi: Špičky světovlády vidí světlo


Video s Karaimi (http://orgo-net.blogspot.cz/2012/12/karaimi-boze-ja-dycham.html) předává úžasný proud světla. Vybírám a přepisuji z něho významnou zprávu o špičkách světovlády.  Otestujte svou otevřenost, zda jste schopni přijmout, že vládci světa vidí světlo...
Já tomu věřím, a napovídá mi to i mapa o hlasování států o Palestině ... až na několik málo výjimek je to ve prospěch lidí (:-)))





Karaimi: Špičky světovlády vidí světlo
(Z videa http://youtu.be/AH4X2zZ-28Y, od 0:57,57, přepis Orgonet)

Dostala jsem se mezi špičku světovlády. Náhodou, úplně shodou náhod, jsem se dostala mezi lidi, kteří drží za nitky tohoto světa. Kdo znáte tu pyramidu, kde je nahoře to očko, a pod tím je ta hrstka těch pár lidí, tak já jsem se s tou jednou ženou z nich potkala, seznámila, velmi propojila, a mám pro vás zprávu.

My odsuzujeme tenhle systém tohoto světa. I já jsem ho odsuzovala, musím říct, že bojuji proti tomu systému několik let, a jsem v tom velmi neúnavná a nepopulární. A já jsem to otočila, po návštěvě toho Ekvádoru. 

Potkala jsem tam lidi, kteří drží v rukou otěže tohoto světa, kteří mají obrovskou moc nad vládami, nad prezidenty, ale kteří potřebují pomoc. Ti lidi jsou už úplně dole. Je vidět, že se něco děje, něco, co neřídí nikdo z nás, co je ta vyšší vůle, v kterou já plně věřím. Nepochybuji už ničím. A tihle lidi, ať jsou velmi mocní a bohatí a ovládají spoustu a spoustu dalších nadnárodních firem, tak jejich rodiny jsou v úplných rozvratech. Vím teď o pěti takových rodinách, kde mají děti na drogách, nebo se tam staly nějaké tragédie. Velmi inteligentní lidi, citliví jako my, stejní jako my, kteří nevědí, co s tou mocí mají dělat dál. A to mi změnilo všechno. 

A já bych vám to chtěla říct taky. Viďme to, co nás ovládá, jako lidi. Protože oni mají stejné srdce jako my. Mají tohle tělo Země. Oni nejsou roboti, nejsou to ještěři, jsou to lidi. Jsou to fyzičtí lidé, kteří mají nějaké vědomí, a tohle vědomí musí také respektovat tuhle Zem, pokud tady chtějí dál žít. A ti lidi potřebují naši otevřenost. A neříkám to tak, že je to moje naivní přání. Ta touha, to přání vzešlo od nich.

A ta paní, která je jednou z nejbohatších žen světa, a jsou její fotky na zdech, jak si podává ruku s Kennedyovými, Rockefellery, a s celou tady tou sestavičkou, tak ta paní prostě vidí světlo. Ta paní komunikuje s anděly. Ta paní chce vybudovat nová Města Slunce na úplně nových technologiích, chce vytvořit úplně nové školy, chce změnit zdravotnictví, bude kandidovat za pár let na prezidenta. A ta paní mě požádala o spolupráci. Mě z Haluzic (:-)))) ….

Je to jak pohádka. A já jsem prvně, když jsem tam doletěla, myslela, že to je past. Že to na mě někdo nachystal, že mě tam někdo zabije, že ví, co já to vykládám celý život (:-))) Všechny ty ochranky a obrněné transportéry a všechno, co se dělo kolem, všichni ti služebníci v bílých rukavičkách, a všechny ty domy, to je jako když si představíte výsadek někam, a všechno to nasvědčovalo, že je to obrovská lest.

A to byla moje naivita. Protože já jsem nevěřila v to, že to můžou být dobří lidi. Myslela jsem, že jsou to opičáci, kteří ničí tuhle zem, ničí lidi, vytvářejí roboty, vytvářejí otroky, vytvářejí obrovskou nesvobodu téhle planety. A já jsem to úplně změnila, mně to překlapalo v té hlavě, a čím víc jsem to měnila, tím víc jsem potkávala různých ministrů a senátorů a všeho možného. 

Protože tím, jak jsem to v sobě měnila, tak ty rezonance dělaly, že ti lidi chodili, a já jsem je potkávala na těch různých párty a večeřích, já jsem tam seděla a oni se se mnou bavili jako rovný s rovným, ne jako s někým, ne jako s blondýnou. Protože oni cítili moje přijetí. Cítili, že nesu něco, co jim může otevřít dveře někam jinam. Ti lidi nejsou hloupí, a věřte nevěřte, oni taky věří. 

Častokrát ty obrovské nadnárodní firmy zdědili, a pokračují rodově, a v té každé velké nadnárodní firmě je už člověk, který je jako my. A ten jeden člověk teď změní ty rody. A když my budeme v to věřit, a ta naše víra je velmi silná, ta otevřenost, ta možnost toho, že svět se může změnit přes tyhle mocné lidi, protože oni v tuto chvíli drží bohatství této planety, tak se to stane. A bude to jenom tím, že já budu věřit a budu vědět, že jo! A ne že si řeknu, oni můžou udělat nějaký podvod, oni můžou udělat něco, co bude jinak. Ať to udělají, je to jejich svědomí, ale já v ně pořád budu věřit. A toto je taky velké, a zase je to maličkost, když se na to podíváte.

Ta paní bude teď předělávat celé město, a další a další věci, to by bylo na dlouhé povídání. A ta paní má obrovskou sílu. Protože ona se spojila s tou nejvyšší esencí sebe sama, a tu moc, kterou ví, že má, a drží ji velmi pevně v rukách, použije pro nové věci.

A na jejích plantážích jsem viděla UFO, trvalo to půl hodiny a byl to velmi nádherný pocit, když víte, že se z těch oblaků na vás někdo dívá a že vás cítí. Že je živý, že vás cítí jako bytost, a že se na vás nedívá jako na malého červíčka na zemi, ale že vám říká: „Drž to. Drž to taky pro nás.“

P. S. Jak vyplývá z komentářů, někteří jsou líní si vygůglit, kdo je Karaimi Motyčková, a čekají, že jim vše přinesu až pod nos, tak nějaké informace jsou třeba tady: http://www.maitrea.cz/katerina-d-motyckova


54 komentářů:

  1. NÁDHERA, NÁDHERA, NÁDHERA ...

    OdpovědětVymazat
  2. Poďme viac veriť dobru... BED

    OdpovědětVymazat
  3. Co treba nejake jmeno? Merk-elova to nebude :D

    OdpovědětVymazat
  4. Mocnym a bohatym neni co vycitat nebo zavidet. Nadavame na vladu, ale ona odrazi, stejne jako nas partner chaos v nasem nitru.
    Takze opet plati

    Ty sam se stan tou predstavou, kterou chtes videt kolem sebe.

    OdpovědětVymazat
  5. Každy rozumný a chápající člověk ví a chápe, že všude jsou lidé tzv. z masa a kostí a duší-srdcem jako každý jiný...
    Obezřetnost je ale VŽDY, na místě! Je skvělé, když i takovýto lidé pochopí a konají z dobré vůle věci přinášející prospěch všemu okolí, i planetě apod.
    Nenechme ale naše věci a tvoření dělat za druhé. Máme každý svou vlastní specifickou cestu!


    Martin

    OdpovědětVymazat
  6. Pane Kalousku, pane Nečasi, já věřím, že se změníte :-) :-) :-), my všichni věříme.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mohou se změnit, to není vyloučeno ! Ale musí je k tomu dovést nějaká pro ně fatální událost, kdy zjistí, že jejich moc a naduté Ego, jsou jejich pouhými představami - musí u nich dojít ke zhroucení reality Matrixu, pak se mohou změnit, jinak NE !

      Vymazat
  7. A jde ti i bez Šorfové.

    OdpovědětVymazat
  8. Pěkně se to čte a kéž by tomu tak bylo! Pravdou jistě je,že ti na vrcholku pyramidy jsou u konce s dechem, avšak ty lidičky na spodku té pyramidy o to více.
    Je také velmi pravděpodobné,že děti z těchto rodin jsou vesměs na drogách,alkoholu atd. A že celé jejich rodiny jsou rozvrácené.Avšak stěží mohou špičky světovlády vidět světlo.To bychom ho museli vidět i my,ale to je zatím v nedohlednu.
    V čem však má Karaimi jistě pravdu je,že už i ti lidé nahoře,jsou už úplně dole.Ale i nám "dole" se už na Zemi nedostává sil,lidé se hroutí ,i hodně mladých lidí je na antidepresivách.Také přibývá lidí s bolestí páteře. Je to stav "přílíš starostí na jednu hlavu" (ať už je z medicínského hlediska jakkoliv diagnostikováno) z duchovního hlediska je příčina zřejmá.Dalo by se vyjmenovat plno nemocí,které začínají nyní gradovat.Nemoci je příčina duševní nerovnováhy.Jsme tedy vskutku na vrcholu svých možností.Otázkou, dosud tedy nezodpovězenou zůstává,kdo nebo lépe co,to všechno zastaví."Jedna paní" to jistě nebude.

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Dano,
      přeju hodně síly. To světlo je čím dál blíž - každým dnem. Pro nás, pro každého. Anna

      Vymazat
  9. Nevím, co mám na to říct....
    Alfa

    OdpovědětVymazat
  10. hezká myšlenka...jsem zvědavá v čem a jaké bude spolupráce? Trochu mě mate anonymita a obecnost informací o probuzené "paní"
    A také přemýšlím nad tím, proč UFO létá právě tam. Ráda bych změnila jejich letový plán a poprosila je poodletět třeba tam, kam dopadá stín pyramid a korporací a ubíjí tu přirozenou vnitřní svobodu a radost ze života den po dni, vytrvale již století.
    Měla jsem zážitek, a od té doby vím, že nejsem sama a když se podívám vzhůru do nebe, srdce mi poskočí radostí, štěstím a je ho najednou tolik,že bych se rozkočila. Tehdy rychle nabírám tu sílu, inspiraci, lásku, aby mi vydržela, co nejdéle. Hledám způsoby, jak ji co nejdéle udržet v sobě a učím se jak ji přenést ven, kolem mě... dříve než pod realitou chemtrailsového nebe ztratí sílu...
    Vracím se zpátky :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Ano, samozřejmě, energie a vibrace rozšiřující vědomí zasahuje všechny a všechno. Oni to vnímají také, protože jsou také lidmi, nejsou nic jiného než my, také mají srdce, ale především svojí mocí udržují a podporují tento systém. Nevědí co si momentálně s tou mocí, kterou mají, počít. Oni mají také tyto vědomosti jako my, a jsou ještě dál, jen si možná neví rady, sami odsuzují systém, který podporovali, manipulovali lidstvo, zaváděli války a také lhali. A možná by stačilo začít tím, aby přestali lhát, aby odtajnili pravdu, aby neutlačovali lidstvo,/ např. nové technologie, které mohlo lidstvo využívat už dávno./ Je zde velká spousta věcí, které uměle drží lidstvo v otroctví. Tímto by měli začít a nevede k tomu složitá cesta. Je to jen o rozhodnutí.Tyto světové špičky ale už ví, že je čeká velký soud. Ne ani před námi, ale především před změnami samotnými. Oni ví, že proti vesmíru, proti vibraci a proti energii nezmůžou vůbec nic, je to proces, který není možné ovlivnit.
    A jediné co je možné možné ve prospěch realizovat jsou meditace a vizualizualizace - třeba i za ně. Tyto světové špičky - jak říkáme, ví, že si nepomůžou sami. Potřebují kolektivní vědomí, protože mnohé činy zasáhly celou planetu a zmaříli statisíce lidských životů. V tom jako jednotlivci nezmůžou příliš.
    Takže nějaký návod by zde byl. Ale je nutné opustit ego, je nutné opustit jejich lpění ovládat lidstvo. Je nutné přestat lhát, je nutné vyjít s kůží na trh.
    Hezký den všem. Honza.

    OdpovědětVymazat
  12. Kateřínka je božsky sympatická holka.Je nádhera ji poslouchat.
    Díky Orgonete ,že jsi zde vložil tuto část z její přednášky. Sám jsem nepříznivec vládnoucích elit. Bylo všude hodně probírání zla kterého na lidstvu napáchali. Výše psanou část jsem si musel zopakovat ve vídeu nerozumím -li špatně. Tak změny jsou skutečně na cestě. Světovládcové padají na dno. Zakusují své zlo kterým oplývali. Kolik válek a utrpení lidského způsobili pro moc penězí a bohatství. Jsou to všechno jenom cesty poznání pro lidstvo? Nemohly být jiné lepší kdyby? Tak jsem v rozpacích jak se postavit k těmto skutečnostem. V hlavě prolítají souvislosti pro a proti...zachovat se podle slov Kateřinky. Přepnout a opravit si myšlení v zájmu věcí příštích.....? Zdravím Rolf.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kromě původní zkušenosti Dobra, Zlo musí lidstvo zažívat se vším všudy na neurčitý čas, protože neuposlechlo Božího zákazu "jedení ze stromu Poznání dobrého a zlého" ! Pokud by k tomu nikdy nedošlo, pozbylo by smyslu a účelu na Zemi zažívat reálnou dualitu - Dobro a Zlo ! Až lidstvo z tohoto stavu prozře, bude tento program na věky ukončen jako memento pro celý vesmír, a lidstvo bude z duality vysvobozeno zase jen pro dimenzi dobrého, pozitivního !

      Vymazat
  13. Najväčšou pomstou človeka nech je láska. Skúste sa všetci tohoto výroku držať a na Zemi bude dobre, lepšie, najlepšie...

    OdpovědětVymazat
  14. Každý máme v sobě obě stránky - dobro i zlo. Proto věřím, že je možné, že i ti "zlí" se mohou změnit, a to třeba díky působení myšlenek z druhé strany. Když budeme šířit nenávist, co sklidíme? A naopak? Díky za každou dobrou zprávu!
    Petr

    OdpovědětVymazat
  15. Stav testování otevřenosti novým myšlenkám 22.30:
    Přišla asi tak polovina komentářů druhé až třetí hustoty, pochybujících až nevěřících (často na základě nepochopení řečeného.)
    Druhá polovina má vibrace přesahující 3. hustotu - ty jsou zobrazeny.
    Tak to myslím vypadá s otevřeností docela nadějně(:-)))). Dala se očekávat větší pobouřenost tímto tématem.
    A vzhledem k tomu, že ti důvěřující nebo aspoň ochotní o tom uvažovat nemají takovou potřebu psát komentáře, tak je jich možná i většina ...

    OdpovědětVymazat
  16. Štěstí všem bytostem, a je to..

    OdpovědětVymazat
  17. Možné by to mohlo být:

    Je logické, že pokud ty rodiny držely ochranou ruku nad systémem, který těží z drogové mafie, z plundrování cizích zemí, ze zatajování vynálezů a bezohlednost k lidem, že je to karmicky dostihne (rozpady rodin, zdrogované děti, osobní problémy).

    U spousty inteligentních lidí (a ti nahoře IQ mají) vedou takové události k zamyšlení se nad smyslem života, nad tím, že když mají peníze a moc, tak že stejně je provází i velká neštěstí. Od tohoto už je pak jen krůček ke změně životních hodnot.
    I já byl kdysi silný materialista. Ale neměl jsem (fyzický) vliv na běh světa, proto se po mém probuzení se světem nic moc nestalo. Ale "probuzení" lidí, co tahají za nitky světa, může mít úplně jiné důsledky.
    Nezapomínejte, že mnohé alternativy (patenty, alternativní ekonomické či léčebné systémy) jsou již nachystány (v "tajných", spíše jen mediálně neznámých oddělení univerzit a firem), popuštěním tohoto brání pouze ta moc těch nahoře, kteří mají moc nad univerzita a vědou, nad veřejným míněním (skrze masmédia), nad firmami a patenty.
    Proto autorka nabádá k tomu, abychom se na tyto lidi přestali dívat jako na psychopaty, ale jako jako na nešťastné bytosti, které pomalu spějí k poznání, že ani miliardy ani ta moc není zárukou štěstí.
    Ti zlí nahoře to "pustí" spíše když k nim vyšleme lásku a pocit, že víme, že i oni jsou lidmi s lidskými starostmi a palčivými otázkami o smyslu života (možná to akorát přichází později, protože na rozdíl od běžného člověka může hlas nitra zaplácávat neustálými požitky danými financemi a mocí).

    Také nezapomeňte, že lidé pod těmito nejmocnějšími lidmi jsou obvykle jen přisluhovači. Pokud ti nahoře dají pokyn ke změně kurzu, ti pod ním jej budou muset vykonat, stejně jako museli konat zlo.
    Taky mnoho lidí, co profituje na současném systému (např. wallstreet, části medicíny), nejsou přesto spokojeni s tím systémem, ale drží se ho, protože jim velmi dobře vydělává nebo by ho nemohli dělat vůbec (např. i když lékař ví o lepší metodě než chemoterapie, nemůže tak léčit, leda pod neustálým strachem ze žaloby za šarlatánství). Pokud by někdo nahoře dal příkaz ke změně systému, mnoho lidí i na vyšších pozicích by se toho rádi ujali.

    Opatrnost a bdělost je na místě, dnes jeden neví, co je skutečné dobro a co je mazání medu okolo úst. Ale jen opatrnost a bdělost, nikoli zaujímaní zabetonovaných postojů.
    Ego raději bojuje než soucítí.

    Ono to ani nikdy nebude tak, že podle toho, jak se rozhodnou mocní, tak že svět bude špatný nebo dobrý. O spíše dobrém nebo spíše špatném kurzu se bude rozhodovat neustále skrze každodenní rozhodnutí všech lidí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud by někdo nahoře dal příkaz ke změně systému, mnoho lidí i na vyšších pozicích by se toho rádi ujali. To je fakt. Skvěle napsáno.
      Kéž by prohlédli, kéž by se otevřeli a pochopili svoji sílu pro dobro... Kéž se my nestaneme slepými a budeme umět dále rozlišovat mezi těmi,co nás budou chtít využít pod jiným "pláštíkem" a těmi, kteří jsou na cestě světla...
      Zlo a temnota umí mluvit jazykem světla velmi dobře. Na to nezapomeňme.
      Mám přání, buďme pozorovatelé, hlídejme si svoje světlo v sobě a dotýkejme se jím ostatních bez vůle je změnit a rozvíjejme se..

      Vymazat
  18. tak kam se pořád ztráci ty děti? V usa 1 milión za rok. V čr údajně 20 000 dětí se ztratí?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ani raději nechtějte vědět, kam se ztrácejí, hrůza by vás obešla a beznaděj !

      Vymazat
    2. Dám vám jednu dobrou radu, dobře si hlídejte svoje děti, hlavně ty malé a pak ty mezi 9 - 13 rokem věku, zvláště pak děvčata !

      Vymazat
    3. Kam? Obchod s orgány, sexuální otroctví, černá magie a rituály.

      Vymazat
    4. Chtělo by to nějaký zdroj informací. 20.000 dětí ročně v ČR bez toho, že by si alespoň 5% rodičů (1000 rodičů ročně) vylilo srdce na internetu, je hooodně divné :)

      Vymazat
    5. To je pekna blbost. Kde jsi k tomu cislu prisel? Staci aby se ztratilo jedno dite a uz jsou toho plne noviny. A ty 20tis...Proberte se lidi. Duchovno ano, ale ne hovadiny..Dokazete si predstavit tech 20tis. rodicu? Premyslejte trochu.

      V jednom musim dat odpurcum konspiracnich teorii zapravdu. Lide, kteri veri v konspiracni teorie jsou kolikrat schopni verit i teoriim ktere si navzajem odporuji a nepripada jim to divne. A nebo uplnym hovadinam. Tohle je jedna z nich.

      Vymazat
    6. A to si myslíš, ty chytráku, že o tom budou zrovna jen kvůli tobě média všude žvanit ?! Nevíš nic o těchto a dalších děsivých jevech, které se ve světě vyskytují ! Buď rád, že žiješ v relativně bezpečné české kotlince, a že se tě ty hrůzy kolem netýkají ! To se to kecá, to se to naparuje s buřtem a pivkem před telkou !

      Vymazat
    7. O počtu beze stop zmizelých dětí v ČR se toho zřejmě nikde nic konkrétního nedočtete, ale těch v zahraničí (alespoň části z nich) se můžete dopátrat u Amnesty International nebo Privacy International.

      Vymazat
    8. Jo a ted vám něco řeknu,když jsem si prošla "školením",abych mohla vzít dítě do pěstounské péče,tak jsem pak našla holčičku,kterou mimo jiné nabízeli na int. jako kus nevím čeho.A když jsem zavolala,že bych se s ní chtěla vidět,tak řekli jo a pak najednou volala,že zapoměla,že jde už do adopce do zahraničí,takhle se ty děti přesně ztrácí z Čech!!!A na takový já myslím a posílám jim lásku a elity,ty at se s tím vyrovnají jak umí,ostatně jako každý z nás.Se mi zdá jestli není ta paní nějako popletená,co?T.

      Vymazat
    9. To je vážná věc. O tom by jsi měla napsat podrobný článek a vystavit ho na Dolezite.sk nebo ho napsat ve "Wordu", dát na ulozto.cz a sem odkaz na onen soubor, on už to někdo vystaví.
      Pokud se o tom lidé nedozví, tak s tím nikdo ani nic nezačne dělat. Nejlépe se provozuje kriminalita tak, když o ní nikdo neví. Když se o ní ví, jde to hůře a alespoň se to změnší.
      Ztrácení dětí z dtěstkých domovů skrze legální adopci by vysvětlilo ztrácení dětí bez toho, aniž by po nich zbyli zdrcení roidče, kteří by se alespoň někde na netu vypsali.
      Netvrdím, že se jedná o kriminalitu, může se jednat o i o regulérní adopci dítěte do prověřené rodiny.
      Ale chtělo by to zveřejnit, aby se prošetřilo, jestli se jedná o regulérní adopci nebo prodej dětí komusi.

      Vymazat
    10. No to je totiž úplně jasný,ty kreténi(pardon,ale jinak to říci nemůžu) zašívají ty děti,bud si je nechávaji v děcákách, aby na ně braly školný(nebo jak tomu říkaji) a nebo je daji komukoli v cizině,protože u nás to tak funguje,co je cizí je lepší,aniž bych prozkoumal to český.A vždyt máte i stránky FOD,kde ty děti ukazujou nebo možná u maxový a tam si můžete vybrat,je to odporný hnus.T.

      Vymazat
  19. http://inner-light.ning.com/profiles/blogs/bude-behem-deviti-dnu-od-12-prosince-2012-12-12-12-do-21-prosince

    OdpovědětVymazat
  20. Taky jsem rád za uvěřejnění K.Motyčkové....už dříve mne zaujela svými názory a láskou k Matce Zemi,jejíž jsme součásti všichni,kdo jsme se zde "projevili".......a jak i ona sama říká, a nakonec si sama na to přišla až v Mexiku a Guatemale - že jsme si všichni "rovni" a posuzování,hodnocení minulosti,přítomnosti někoho a něčeho opravdu není "další,nová cesta" vlastního vývoje a tedy i našeho,bráno kolektivně. Tzv."bojem" se nikdy nic kloudnýho nevyřešilo,ale přijmutím "ostatních" a spoluprací s nimi ano.......držím palce všem. M.V.

    OdpovědětVymazat
  21. Zase len obracajú pozornosť na seba. Prečo by som mal posielať energiu práve im, keď je na svete oveľa viac ľudí, ktorí ju potrebujú v oveľa väčšej miere než oni? A že sa prebúdzajú? No celý svet sa prebúdza, a oni nie sú lepší než iní. Že majú drogovo závislé deti? Veď oni tie drogy všade vo svete distribuujú a majú na svedomý milióny závislých. Aj keď som rád, že sa prebúdzajú, neviem prečo by som im mal pomáhať. Hlavne keď vo svete vidím ľudí, ktorí potrebujú pomoc oveľa viac (hladujúce deti v Afrike, deti pracujúce v továrach v Číne, bezdomovci na uliciach...). Chápem, že môj súcit im môže pomôcť v zmene postojov. Ale my nepotrebujeme aby nám pomáhali. Nám postačí, keď nám len prestanú priamo či nepriamo škodiť. A to by mali v prvom rade vo svojom vlastnom záujme. Necítim voči týmto ľuďom zášť. Ale nemám s nimi ani zbytočný súcit.

    Odpustiť neznamená, že budem voči niekomu cítiť náklonnosť. Odpustiť znamená, že voči nemu nebudem cítiť hnev. Rád im zaželám nech sa im darí, nech sa konečne prebudia a nastúpia cestu svetla. Ale už nechcem aby ovplyvňovali môj život. Nie preto, že by som sa na nich hneval, ale preto, že ich v skutočnosti nepotrebujem. Nikto z nás ich nepotrebuje. Na druhej strane oni potrebujú nás. Tak nech "klesnú" na našu úroveň. Nech sa vzdajú svojich majetkov a uvoľnia informácie. Potom sa budeme môcť baviť ako rovný s rovným. Opäť mám silný pocit ako s pomocou Grécku. Že mám byť solidárny s tými, ktorí sú na tom lepšie ako ja. Tu je to podobné. Nezdá sa vám to obrátené na hlavu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To, že se oni mění, je naše společné vítězství! To je TA změna. Naše společná práce.
      … Luisino „proplouvání sluncem“ … mi hlava nebere, ale toto ano: to nejmenší je to největší! Anna

      Vymazat
    2. Palec nahoru,lépe bych to nenapsal!!!!!!!!!!!
      Vlasta

      Vymazat
    3. http://inner-light.ning.com/forum/topics/proc-je-nyni-velice-dulezite-soustredit-se-na-to-co-si-prejete-se

      Vymazat
  22. Moja predstava sveta je svet bez "elít". :-)

    "Elity", ďakujeme, odíďte. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto souhlasím, bez elit je nám lépe, nepotřebujeme mít někoho nad sebou... Iva Jamajka

      Vymazat
    2. To by byl slogan před Hradem jako hrom ! :-)))

      Vymazat
  23. "Aj keď som rád, že sa prebúdzajú, neviem prečo by som im mal pomáhať."
    Protože pokud se probudí člověk, který tahá za nitky světa a ovlivňuje tak osudy milionů až miliard lidí, tak to bude mít pozitivní dopad na život těch milionů lidí.
    Nicméně oba názory jsou správné, je jedno, komu se pomáhá s probuzením, ať už sám sobě, těm nejslabším, nebo těm nahoře, vždy je to nějaký přínos do celkového probuzení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozumiem tomuá. Rozdiel vidím v jednej veci. A teraz ma nechápte zle, nie je to z pozície hnevu alebo strachu. Ja ako slobodná bytosť s možnosťou voľby si neželám, aby o osude sveta aj naďalej rozhodovali tí istí, ktorí tu robili celé stáročia a tisícročia neporiadok. Či už sú prebudení alebo nie. Želám si, aby sa chodu sveta chopili ľudia, ktorí na to doteraz nemali príležitosť, ale ktorí sú rovnako schopní ak nie schopnejší, ako dnešné "elity". Jediné, čo od prebudených "elít" chcem je, aby odišli.

      Ten chod sveta si predstavujem inak ako doteraz. Žiadna hierarchia, žiadna pyramída. Nepotrebujeme, aby bol niekto nad nami. Ak sme sami prebudení, dokážeme o svojich veciach rozhodovať sami. Dokážeme rozhodovať o svojich životoch. Nepotrebujeme nad sebou pastiera, aj keby to bol dobrý pastier. Pastiera potrebujú len nesvojprávne ovce. Potrebujeme mať schopných ľudí vo všetkých kľúčových oblastiach, ktorý budú mať rozhodujúce slovo, ale my budeme určovať, či im to slovo dáme. Toto by bolo na dlhšiu diskusiu, ale v stručnosti to hádam stačí. Je to o tom, ako chcem ďalej fungovať.

      V mojej predstave sveta žiadne "elity" netreba. :-)

      Vymazat
    2. Stačí, keď prestanú sedieť ako žaba na prameni a zlepší sa život miliárd ľudí. Nepotrebujeme aby nám pomáhali. Stačí, keď nám prestanú škodiť. :-)

      Vymazat
  24. Je jasné, že lidi kteří takto "tvořily" tento systém jsou u konce a dále jim to takhle fungovat už nebude a o tom tohle všechno, to, co se děje je! Záměr jaký měla a má ta žena jenž je na tzv. špičce tohoto systému ví, opravdu, nejlépe ona (ta žena)sama. Pokud Kiraimi je opravdu vyzrálá duševně a pozná to, s kým má tu čest, s jakým člověkem a jakou ten člověk má mentalitu, tak je to v tom případě ještě lepší a nenaletí tzv.na špek ... V každém případě, at už je to jak chce, je to hlavně mezi nimy. Jejich cesty se sešly a možná budou spolu tvořit věci prospěšné... . Ale co na tom, náš život je jen náš a nikdo jiný ho za nás prožívat nebude. Takže, jdeme po své vlastní cestě a tvořme v tom nejlepším slova smyslu, to nejlepší co umíme... A tím´, ostaně jakoby automaticky prospíváme celku a přispíváme tou nejlepší energií-myšlenkama-stavem vědomí jakým jsme schopni zrovna mít ....

    Kiraimi vnímám jako krásnou ženu-bytost... :-)

    Martin

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hezká tedy je, to se musí uznat, zvlášť pikantní jsou ty šatečky s tím horním sexy střihem. To vystihla náramně dokonale. Jen některé z posluchaček v sále to viditelně rozladilo (závist? nebo něco podobného?):-)))

      Vymazat
  25. A je tam zase ta podminka, ze kdyz mi budeme verit......
    Hlavne, aby ti lide si verili a milovali se.....
    Dneska muze kazdy natocit video a dat ho na internet.....
    Dnes muze kazdy psat na internet, nikdo tem lidem ani te pani nebrani.....
    A prave ta podminka je pro mne rusiva....
    Ja chci vybudovat jiny a prejit na jiny typ existence....
    Tady jde o pochopeni cim je tento zpusob existence
    Pro kazdeho je ta cesta pochopeni jina
    Pro ty lidi,
    pro Karaimi,
    pro mne byl taky jiny....
    Ja mam na celou tuhle situaci jiny nazor a mohu ho mit, v tom je ta svoboda, ti lide jsou mistri a jsou skoleni na manipulaci, ale v te situaci jsem nebyla a tak nevim, ale pro mne to zadna zprava neni.
    Je to zprava pro ty lidi a pro Karaimi.
    Nenechejme se jiz vtahnout do zadnych dramat a do zadnych her.
    Na Zemi jsme pred klicovymi udalostmi a potrebujeme, aby to vsechno dobre dopadlo.
    Tohle neni o testovani otevrenosti Orgonete, to je o vtahnuti do emocionalniho dramatu a odevzdani energie tim, ze volis nazor.
    Zivot na Zemi je pestry a tihle lide i kdyz jsou bohati mohou byt dnes jiz spiritualne vyspelejsi nez nekteri chudi, ale take nemusi......
    Vsechno potrebne, podporu a odpovedi na otazky nachazime uvnitr sebe a to plati pro vsechny.
    Je víceméně veřejným tajemstvím, že se připravuje způsob, jak na světovou scénu uvést fenomén mimozemských civilizací, mnohé z nich za oponou spolupracují s vládami či soukromými nadnárodními subjekty řadu desetiletí, jejich další utajování není v zájmu připravovaného scénáře, tj. vzhledem k roli, kterou tady mají sehrát. Informace o takové spolupráci jsou pro někoho překvapením, pro jiné ne. Jejich výsledkem jsou, mimo jiné, tajné kosmické a vědecké programy, které používají vysoce vyspělé technologie. Pokud pravda stihne vyjít najevo, budeme jistě překvapeni rozsahem těchto programů. Není ale předmětem zájmu se tomu tady hlouběji věnovat, to už dělají jiní.
    Podstata změn na planetě Zemi je p taková, že zde život na úrovni 3D přestane existovat, staré barbarské paradigma, kdy zde jeden přežívá na úkor druhého (v přírodě to vidíme všude kolem sebe) zanikne, protože po vzestupu do 5D už nebude potřeba živit se na úkor jiných. Země se promění ve hvězdu, zářící bytost-planetu na jiné vibrační úrovni.
    Tara

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. VYSTIHLAS TO TARO DOST PŘESNĚ :)
      MILUJU VŠECHNY TVORY,TEDY I VLÁDCE PLANETY,JEŽ ZNÁM OSOBNĚ...

      MILUJU I TY NEGATIVNÍ,MIMOZEMŠŤANY,JEJICHŽ LOĎ JE ZDE POVOLENA,K VIDĚNÍ :)

      MŮJ PLÁN,JE ABY NEJLÉPE VŠICHNI,REALIZOVALI BOHA,COŽ UČÍM ZDARMA NA FACEBOOKU,

      COŽ BY GARANTOVALO,VYBUDOVÁNÍ LIDSKÉ SPOLEČNOSTI,SVOBODU A SPRAVEDLNOST VŠEM TVORŮM***

      NEMUSELO BY DOJÍT K APOKALYPSE,KTERÁ DOSUD HROZÍ A MŮŽE VÁS VYHLADIT,JAKO DINOSAURY ČI ATLANTIDU...

      VLÁDCI PLANETY,JSOU SICE LIDÉ,PODLÉHAJÍCÍ NEGATIVNÍM MIMOZEMŠŤANŮM,AVŠAK JEJICH SRDCE,JSOU TVRDÁ JAKO OCEL...

      MAJÍ ZCELA NEPATRNOU ŠANCI,ŽE SE STANOU OPRAVDU LIDMI.ZNÁM JE.SMRT JEJICH DĚTÍ,JE NA OKAMŽIK ZNEJISTÍ,AVŠAK PRÁVĚ JEJICH PŘÍLIŠNÁ INTELIGENCE,JIM BRÁNÍ,VZDÁT SE SVÉ MOCI,PENĚZ,POPULARITY,PRESTIŽE-SVÉHO EGA...

      VŽDYŤ ANI NIKDO Z OBYČEJNÝCH LIDÍ,KTERÉ UŽ ROKY INSPIRUJU,K REALIZACI BOHA,SE NEMÍNÍ VDÁT SVÉHO EGA...

      RADĚJI MĚ NEUSTÁLE NAPADAJÍ... VIZ MŮJ PROFIL FB: LASKAFREKVENCE ... :)

      VLÁDCI ZEMĚ-MILUJÍ SATANOVI PENÍZE TAK,ŽE SE K NIM-VROUCNĚ MODLÍ...

      NE ZA SVOJE DĚTI,NATOŽ ZA CIZÍ,NEBO SNAD DOKONCE ZA BILIONY TÝRANÝCH TVORŮ... :)

      MODLÍ SE K MAMONU=MOCI A ON: SATAN,JE ZA TO ODMĚŇUJE DESETINÁSOBNĚ.

      MOJE BÝVALÁ PŘÍTELKYNĚ ANIČKA,DÁVÁ DO KOSTELA 1.000,- KČ NAPŘ.ABY SE JÍ VRÁTILO 10.000,-KČ :) A JIM TO FUNGUJE :)

      AŤ UŽ SI ZA SVOJE VLÁDCE,VYVOLÍTE OSVÍCENÉ AVATÁRY,PROPAGUJÍCÍ SVOBODU A SPRAVEDLNOST VŠEM TVORŮM,

      NEBO REALIZUJETE MĚ.BOHA VŠECH JMEN VŠICHNI-VIZ MŮJ FB PROFIL,

      BUDE TO MNOHONÁSOBNĚ LEPŠÍ NASMĚROVÁNÍ ENERGIE,NEŽ NA VLÁDCE ZEMĚ,

      KTEŘÍ SI ZÁMĚRNĚ,PRO PLÁN TVÉHO SPŘÁTELENÍ S NEGATIVNÍMI VLÁDCI,

      VYBRALI NAIVNÍ BLONDÝNKU,KTEROU ŽEROU NAIVNÍ DUŠE,PŘEVÁŽNĚ MUŽSKÉHO POHLAVÍ,

      ANI LESBY SE NEDAJÍ ZAHANBIT A UVĚŘÍ KAŽDIČKÉMU SLŮVKU,ANDÍLKA KARAIMI :) :)))))))))

      S LÁSKOU KE VŠEM TVORŮM A SVĚTŮM,BŮH VŠECH JMEN-PROJEVENÝ V TĚLE ČLOVĚKA-MYSTERIOZNÍ KRSHNA

      Vymazat
  26. Obávam sa že "past" je práve toto. Netreba budovat slnečné mestá ako vo filme Equilibrium ale slobodných ľudí, ktorí si ich vybudujú sami a prirodzene.
    F.

    OdpovědětVymazat
  27. Máte naprostou pravdu i když tomu velká část lidí nevěří a další kteří věří bezduše všemu co jim kdo řekne.Přesto je to vše pravda a já vám blahopřeji že vás pustili k sobě ty co zničili nejenom planetu ale i charaktery lidí na celém světě !!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  28. che:) tak už dávno bylo prorokováno, že se vydáme buď cestou vlastní naprosté nezávislosti, a nebo že jako jedna z posledních pastí na lidi bude pouhé rozšíření možností každého jedince - třeba stonásobně - ovšem pořád v závislosti na elitě ;) tak si myslím, že už se začíná naplňovat ta druhá možnost a je tu dost lidí co na to opět skočili :D

    nevím, když vás někdo vysává po staletí a říká vám že to s vámi myslí dobře a pak vás pořád vysává a najednou vám zase říká že to s vámi bude myslet dobře...mj. klasická politická taktika typu "bude lépe ale teď si utáhněte opasky, bude lépe, bude lépe...ale vždy je jenom hůře"....no, nevím že se ještě najde někdo kdo pořád mucholapce skáče na lep aniž by se konečně poučil :)

    jak by řekl Luboš "Lakatoš": "Hoši to je ne-u-vě-ři-tel-né!!!" :D

    OdpovědětVymazat
  29. Racionálně vzato, subjektivně pociťovaná negativní temnota vnímané přítomnosti a její projekce pro budoucnost je ideální podhoubí pro inspiraci pozitivním světlem. nemusí jít o víru, aby bylo zřejmé, že my, kteří víme a kteří vědomí cítíme, tušíme, že změna vnímání schopná rozlišit realitu a virtualitu a odhodit faleš se nevyhýbá ani vlastníkům zcela bezvýznamných hmotných statků mnohamiliardové falešné hodnoty. Mimochodem, Hillary je dost složitá osobnost na to, aby u ní bylo možné nenechat se oklamat a cítit pravdu. Její stopa je stopou vnitřního boje a mnoha způsobených škod...

    OdpovědětVymazat
  30. Elity musia odísť a aj odídu, pretože nové víno je najlepšie v nových mechoch, nových nádobách
    Presne ako ktosi predznamenal, nie my , ale oni potrebujú nás. My sa bez zaobídeme. A budú lisovaní pod lisom milosti až kým si to sami nepriznajú. A tak to je.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.