5. prosince 2012

Co můžeme očekávat od začátků života ve vyšších sférách?


Už aby to tady bylo (:-)))) !!!

Co můžeme očekávat od začátků života ve vyšších sférách?

Překlad: OrgoNet


1. Přesun na lepší práci, která podporuje výraz toho, kým jste, vaše touhy a vaše poslání, což je v podstatě totéž.

2. Větší finanční hojnost, jakou jste nikdy předtím nezažili.

3. Většina vašich snů se naplní, a to snadno.

4. Přitáhnete si nového přítele/partnera, nebo vy a váš současný partner budete mít vztah založený na kamarádství, bez problematických sporů. Budete se vzájemně milovat, obdivovat a zbožňovat za to, kým jste, bez závislosti.

5. Budete se dále vyvíjet a spojíte se se svým „dvojčetem“, které je vaším úplným odrazem. Být s ním bude jako být se sebou samým, a pocítíte jednotu se Zdrojem, jako nikdy předtím.

6. Bude to, jako byste neměli o nic příliš starost, a že jakoby na ničem nezáleželo. Odstoupíte od starého bytí v dramatech a emocích.

7. Ztratíte zájem o arénu „New Age“ (Nového věku).

8. Budete vědět, že všechny vaše potřeby jsou naplněny, a že vždy budou naplněny.

9. Už nebudete mít touhu působit, aby se staly věci, něco „zkoušet“ nebo „opravovat“. Budete chápat a praktikovat „svolení“, „přijímání“, „bytí“ a „záměr“.

10. Nebudete se už zabývat mentálními a analytickými procesy. Budete se zabývat „cítěním“.

11. Nebudete se už starat o to, co si kdo myslí o vás nebo o něčem jiném.

12. Pochopíte, že neexistuje pravda a omyl, dobro a zlo, černé a bílé. Všechno prostě JE. Vlastně si uvědomíte, že nahoře je dole, vpravo je vlevo a správné je chybné!

13. Konečně si uvědomíte, že neexistuje temnota, pouze Světlo. Zdánlivý nedostatek světla bude jen proto, aby vytvořil kontrast a pobízel nás ke tvoření toho, v čem se cítíme opravdu dobře. Veškerá energie půjde vždy pouze stejným směrem a podporovat Světlo.

14. Budete ztrácet touhu číst knihy a shromažďovat další nové informace, protože nyní budete mnohem více napojeni na Zdroj a budete je moci získávat „přímo“, bytím, cítěním a „věděním“.

15. Vaše zdraví se zlepší a/nebo zažijete zázračné uzdravení z dlouhodobé fyzické nemoci.

16. Budete se dožadovat prostoty ve všech věcech, budete vyžadovat prosté postupy, mít prostá přání a velmi prostý životní styl, a v nich budete výborně prosperovat.

17. Začnete prožívat pomalé a volné tempo života, kde nebudete muset dělat nic, co doopravdy nechcete. Vše vám spadne do klína. Bude o vás pečováno, budete si vychutnávat, a budete vděčni za prosté věci v životě.

18. Budete si přát dělat jen to, co je vám vlastní, a nebudete už mít život plný pozemských „povinností“. Až bude dokončena většina čištění, budete zanecháni s čistým Já … zlatým nugetem vašeho božského výrazu. To bude vaším příspěvkem Novému světu.

19. Snadno budete zachycovat myšlenky, pocity, touhy a potřeby ostatních, protože se stanete empatickými/telepatickými.

20. Budete umět ovládat své emoce, své zážitky, a budete tvořit svůj svět svou myslí a záměrem bez pochybností a strachu, protože budete mít své Já pročištěno od všech lidských iluzí, a tomu jdou vlastní pouze čisté záměry pro nejvyšší dobro všech.

21. Vaše okolní prostředí bude na vás mít malý vliv. Nebudete si brát věci osobně. Nic nebude stát za to, abyste se tím znepokojovali.

22. Budete mít neuhasitelnou žízeň po kreativitě. Enormní množství energie, které vámi bude protékat, si bude žádat odtok. Při svém nadšeném tvoření se budete cítit jako doma a ve spojení se Zdrojem.

23. Budete se hodně smát a hodně věcí se vám bude zdát zábavných a legračních.

24. Budete mít zvýšenou lásku a soucit pro všechny živé věci. Budete také zažívat vyšší a častější stavy lásky a radosti.

25. Budete žít v tomto okamžiku, bez „denního plánování“. Věci se budou přirozeně rozvíjet den za dnem a okamžik za okamžikem. Všechen stres bude pryč.

26. Budete cítit neuvěřitelný mír, zřetelnou nepřítomnost strachu, a budete se cítit v bezpečí.

27. Vaše vnitřní dítě se jakoby ztratí (jeho problémy a rány).

28. Začnete chápat, jak je vše mezi sebou propojeno. Pochopíte, že chyby neexistují.






32 komentářů:

  1. Peníze už neee a práci bych nazval povoláním :)

    OdpovědětVymazat
  2. Myslím, že by toto mohlo zajímat mnoho z nás, kteří v současné době prahneme po informacích o konci roku a transfprmaci :
    http://www.cestyksobe.cz/mistr-aladin-a-jeho-svety-ad1801/
    Nevím kam to umístit, naožte s tímto dle svého uvážení Matess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jsem se začala na toto vámi doporučované video dívat, za cca 10 minut jsem zkusila prostředek a pak poslední třetinu, ale nesouhlasím, pán sice vypadá jako znalý duchovních věcí,což může ovšem být pouhé zdání a popírá, že by se něco 21.prosince mělo vůbec něco dít, že se svět bude měnit jenom velmi pomalu a my budeme dále zmírat v tomto nelidském systému, ovládáni zloduchy a ti, co vidí vrchol svého štěstí v konzumu, si budou dále chrochtat blahem a ti ostatní ztratí patrně vůli k další existenci na této planetě. Neuvěřitelná chamtivost způsobila nesmírné utrpení všeho živého na Zemi a to by mělo ještě pokračovat? Je zajímavé, že poslední dobou se doslova roztrhl pytel s videi a články od různých autorů, že se nic moc dít nebude, že vyvoj půjde pomalou, evoluční cestou, že možná za 200-300 let bude líp. Myslíte si, že Drunvalo Melchizedek je lhář či fantasta? On přesně popsal, co máme očekávat. Další zdroje dříve publikované hovoří podobně jako D.Melchizedek. Tak čemu tedy věřit?

      Vymazat
  3. Děkuji za článek. Jasně a stručně shrnuto. Už se těším :-)
    Paty

    OdpovědětVymazat
  4. To je hezké. Po tom celý život toužím a jsem nešťastná, že je to jinak, hlavně ten život v klidu, v lásce. Ale jak si být jistá, že to nejsou jenom řeči?

    OdpovědětVymazat
  5. ajajajaj - komu mám potriasť pravicou ?? :-DBED

    OdpovědětVymazat
  6. Hm.. Čo povedať.. pekné, pekné, ale ALE.... Som presvedčená, že to nebude také jednoduché, že od istej doby zrazu všetko bude fachčať ako švajčiarske hodinky... Každému to pôjde tak ako si to sám pre seba nastaví...

    Inak, človek vôbec nemusí čakať na nejaký dátum, môže si to zariadiť kedykoľvek vo svojom živote, nakoľko sme my tvorcami svohjo života a sami si svojou vibráciou priťahujeme "veci" do života...

    Toto a oveľa viac môžme mať keď sa preto rozhodneme a úprimne si to aj dovolíme.... Keď preprogramujeme naše vymyté hlavy a presvedčenia že život je ťažký, že dostaneme len niečo za niečo ap....

    V čom je táto doba jedinečná, podľa vlastných pozorovaní, že všetko sa uskutočňuje rýchlejšie a o to viac závisí na našom neustálom tvorení a vysielaní vibrácii...

    Arden


    OdpovědětVymazat
  7. Jak to čtu, tak tam jsem. Sice asi někde zkraje, ale jsem ráda, že to vím. Takže dobrá zpráva pro ostatní, jde to. :-)
    Liliana
    P.S. Ale fakt jsem na sobě několik let makala.

    OdpovědětVymazat
  8. Nádhera, děkuji za článek,z kterého cítím, že už se pomalu realizuje. :-) M.

    OdpovědětVymazat
  9. Co mi to připomíná? Á, už vím, sliby lepších zítřků- to už tu několikrát bylo. Církve, komunisté, demokracie..... Zvláště ty první dva body mi připadají vtipné- to je vskutku duchovní posun. :-)) Vždyť má být hojnost pro všechny, tak na co nějaké finance? ;-) A bod 13? Jak může být Světlo bez Tmy? Tak, jak se střídají den a noc, radost a smutek, bdění a spánek, stejně tak nemůže být jen světlo. Nebo se nám zákony vesmíru zase změnily?
    Kdo zase tohle vyprodukoval???
    BRAIN

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. co si udělal pro to aby ses měl lépe ? aby si na tom byl lépe ?

      http://inner-light.ning.com/forum/topics/proc-je-nyni-velice-dulezite-soustredit-se-na-to-co-si-prejete-se

      samo nic nepřijde

      Vymazat
    2. Exsoudruzi z ODS a TOP 09 by řekli: kradu a podvádím, se ženou se rozvádím, s milenkou dovádím, hulim a piju jak dacan, a dělam jako že mac(k)am :-)))

      Vymazat
  10. Odkaz pre BED : Bed, práve toto je to "nebo na Zemi" - ak by bola pravda, čo nás čaká (tých 28 bodov).

    Inak, bolo by to KRáSNE..... Ale príliš tomu teda neverím..... A ak je to pravda, tak... kedy to bude ? O rok ? 10 rokov ? 50 rokov ? ...
    Marek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ... "Marečku, podejte mi pero " :-)) nech ti ho vpichnem do zadku, aby si sa prebral a začal veriť ! Ak sa chytneme činu - všetky sily dobra sa spoja aby nám pomáhali !!!
      Hor sa do roboty, right now, to sweet harmony..
      BED

      Vymazat
    2. pro někoho už v prosinci pro ostatní ..až budou připraveni, ..jste ??

      Vymazat
    3. BED .... do zadku mi radsej vpichni prst (hoci to nejak nevyhladavam), nez pero....:-).... Povedz mi ale, akeho cinu sa mam chytit. Momentalne som bez prace, a dlhodobo nemam priatelku, a fesny vzhlad + sportova postava mi k spokojnosti v partnerskom zivote prd pomohli..... Zeby to bolo v tom, ze som v meritku bezneho cloveka jeden obrovsky SEXUALNY UCHYL (ja sa ale nepovazujem...), ktoreho na zene vzrusuje dokonca aj kazdy jej telesny vylucok ???... Mimochodom....je to podla Teba uchylne ?.... Ja si myslim, ze podla vesmiru a Boha by sme nemali oznacovat totalne telesne zboznovanie "se vsim vsudy" uchylkou, ale skor GURAZOU a urcitou telesnou laskou k hmote, ci su to uz jej ocka, prsia, lono, alebo hovienko...... Preco robit rozdiely ??? Ak lubit, tak vsetko..... Aj to "hmotne zlee" (akoze)....co splachujeme.... Mala by si ma rada aj takeho ???.... Alebo predsa len citis nejaky odpor ? Vidis, a bozska kvetinka (ta skutocna) by sa mozno tesila.... Lebo "vnutro cloveka" nemuso byt myslene len na duchovnej urovni... A kvetinka nezabudne, ze bola hnojom.... Ona nim aj JE. A ja ju (kvetinka = zena .. v mojom ponimani) zboznujem celu, aj zasoplenu, aj posr*tu. Radsej nech sa z toho tesi, ako by mala smutit...nie ??? :-) Co Ty na to ? Vsetko je otazkoh davky....:-)
      Orgo, dik za zverejnenie tohto prispevku...

      Vymazat
    4. Zabudol som sa podpisat....
      Marek

      Vymazat
    5. Vážim si, že si sa podpísal Marek. S tým prstom si mohol vynechať.
      Si aký si, dostávaš čo si si naplánoval a čo si si zaslúžil. Zmluva dušou. Nechápem, prečo tu riešiš seba a dávaš otázky mne.
      Môžem ti poradiť jedno - rozpomeň sa na detské roky. Čo si robil rád ? Začni to robiť. A vonku je hodne snehu, vyzametaj aj susedovi chodník.... mysli, čím potešíš druhého.
      Bed

      Vymazat
    6. Každý tu rieši seba, akurát "v inom jazyku", tváriacom sa viac spoločensky.
      čo som rád robil ked som bol malý ? ... Nič... Behal, smial sa, kričal... Ako každé malé decko. Teraz mám záujmov viac, a všetko mi ostalo z toho, čo som napísal... A načo mám vyzametať susedov chodník ? Je plno práce, ktorú musím urobiť pre seba... Hoci sa hovorí, že sme JEDNO, tak najprv si človek musí "na svojom pieskovisku" urobiť to, čo potrebuje urobiť. Pozametám susedovi od snehu chodník, ked budem milovať ženu, a budem finančne sebestačný, a v živote spokojný. A skôr než susedovi pozametám chodník, tak radšej v niečom pomôžem blízkej rodine. Apropo..... kde mám nabrať toľko času, aby som zametal susedov chodník a zadarmo ? ... Som síce nezamestnaný teraz, ale viac ma potešia očisty organizmu, posilňovanie a zasmiatie sa pri niečom vtipnom, než zametať susedovi chodník.... Mimochodom, keby som ho zametal, aj tak by to bolo viac o mne než o ňom (sused)... Najprv pozametám náš vchod, ked... Než vchod susedov. A - ešte si musím zistiť, či niekto na tom zametaní nezarába... lebo ak hej, tak načo mu budem brať peniaze ? Nech zametá susedov chodník ten, kto si nenašiel čas na seba a na svoje zveľadovanie (napríklad formou rôznych očíst a energetických cvikov).. Ten asi musí začať u nikoho iného, a až tak sa dostať k sebe... Alebo jednoducho - je mu určené pomáhať iným, a na seba kašľať, ked má toľko času..... či ? :P
      Marek
      (môj posledný príspevok v tejto téme)

      Vymazat
    7. ...a Bed.... prečo ma tak vzrušuješ ? ...... Preto, lebo som erotoman ? ....... Alebo preto, lebo ma vzrušuje na žene jej inteligencia ? ............. Keby som raz mal obetovať život bud pre 10 neznámych mužov, alebo pre jednu neznámu ženu (nevedel by som jej meno), tak by som obetoval pre ženu... Sláva vám, ženy...... Vy ste náš Boh (Boh mužov)... A to vravím ja, síce nežnučký, ale aj akokoľvek dominantný (lebo sa neobmedzujem, a vytiahnem z rukáva také eso, aké si partnerka praje, lebo vo mne je všetko, muž, malý chlapček, syn, šelma, škovránok)... ale bez práce, takže mi niekto odoberte body..... :D ..... Som ten typ, pre ktorého je každá práca bez vyššieho zmyslu utrpením..... Chcem byť poslom dobrých správ, chcem byť ten, na ktorého sa tešia tí, ktorí ma očakávajú, lebo vedia, že donesiem dobré správy.......... TO BY BOLO NAJKRAJšIE POVOLANIE......
      Marek

      Vymazat
    8. Hovoríš dobre - takže od chcem ku som .

      Vymazat
  11. Len by som dodala :
    vaše vnitřní dítě se vrátí.
    BED

    OdpovědětVymazat
  12. Též nejsem proti takovému pojetí světa. Jen si pomyslete: Sedíte u TV a nemusíte hnout brvou. Myšlenka a najednou v rukou miska plná chipsů, myšlenka a přepne se kanál, myšlenka a lahváč bez víčka na stole připraven k okamžité spotřebě. Myšlenka a kolem sebe na gauči z každé strany supr dívka. Finální myšlenka, tv a světlo v pokoji náhle pohasíná... :D.

    L. :D

    OdpovědětVymazat
  13. Tento vzestup můžeme zažívat každý den. Je to jen na nás. Bez čekání a říkání "už aby to bylo". Ono to je, teď a tady. To je ta cesta, nic a nikdo jiný to za nás neudělá. Nečekejte, žijte a konejte!!

    OdpovědětVymazat
  14. :-))))))))))))))),snete si dal,kdo si hraje nezlobi a oddava se falesnejm nadejim,my ostatni radeji realne prilozime ruce k dilu a nebudeme cekat az kdosi kdesi vysnenej zacne resit nase chyby za ktery si sami muzeme a jsme zodpovedny.Nevzdavame se ty zodpovednosti,prijimame ji a snazime se napravit pokazeny,misto cekani a oddavani se jenom sneni bez uzitku ;-).....proud

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jakpak by se mohly udít dobré věci, kdybychom o nich nesnívali ? BED

      Vymazat
  15. Prepáčte ale všetko čo je napísane tu si kompetne protirečí :D Ale ak by to bola pravda tak by som bol veľmi rád.

    OdpovědětVymazat
  16. Hmmm, to bude skvělé.

    OdpovědětVymazat
  17. No to chci vidět...

    OdpovědětVymazat
  18. Skeptici, skeptici, chodte už do r.ci !!! Kazíte to... Hi

    OdpovědětVymazat
  19. Příliš pěkné, než aby se tomu dalo snadno uvěřit. Jsem realista, ne snílek - možná ke své škodě. Ale těžko učit starého psa novým kouskům. :-)

    OdpovědětVymazat
  20. všechny uvedené body jsme s manželem zkonzultovali a shodli jsme se ,že ve 27 bodech již takto několik let žijeme.Až na bod č.2. Větší finanční hojnost, jakou jste nikdy předtím nezažili.

    Peníze na "přežití" máme to ano, za práci kterou s láskou,radosti,svobodou a nezávislosí na státě provádíme,ale abychom zažili větší finanční hojnost ,kterou jsme nikdy nezažili, to teda né. Buď to přijde tak jak přicházejí stále větší a větší vyšší frekvence energii a nebo táto společnost pomalu spěje k životu bez peněz.Jinak těch 27 bodů je zde na pozemské úrovni možno dosáhnout, co nám trvalo několik let vám po novém roce bude trvat jen okamžik, při troše snaze a to žít a myslet jen skrze srdce.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.