8. listopadu 2012

Matrix: Rozhovor s dr. Keshem: Vize nové budoucnosti

Zdravím orgonet.

Zasílám link s rozhovorem s p.Keshem.

http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/6416-dr-m-t-keshe-a-vize-nove-budoucnosti/

Děkuji a mějte se hezky


Ahoj Orgo.
Právě jsem shlédl na stránkách Matrix 2001 hodně očekávaný velmi zajímavý videorozhovor s panem Keshe. Toto video je na uvedených stránkách přístupné všem. Určitě, vzhledem k důležitosti a co nejširší informovanosti ve prospěch všech v této tématice,  by bylo vhodné zveřejnit  odkaz na toto video.
Mimo jiné, jako aktuální zajímavost se ke mně dostala informace, že vláda ČR  bude dnes jednat o pověření ambasádora ČR  k převzetí USB klíče, - tak jak to udělala Slovenská republika, která je od dnešního dne 8.11. dalším  členem těchto technologií.
Hezký den. Honza.


P. S. Orgonet: 
Právě mám dokoukáno, rozhovor je skvělý, nenechte si ujít! 
Blahopřeji Matrixu, že tento důležitý rozhovor zorganizoval a uskutečnil. Pan Keshe je skvělý, a slovenský moderátor Juraj Kočar se své úlohy zhostil perfektně!!

Takže převratné technologie jsou skutečně na dosah (:-))))

19 komentářů:

  1. No ta zmínka o tom, že vláda ČR bude toto téma taky projednávat, to je hodně zajímavé. Ten mail, co jsem posílal na českou ambasádu v Belgii (byl zveřejněn i tady), tak jsem potom poslal i pánům Hájkovi a Jaklovi na Hrad (kontakty jsem našel v komentářích od jednoho čtenáře, díky za to!) a pan Jakl na to reagoval, že se na to podívá (což beru pozitivně, protože z ambasády jsem nedostal reakci žádnou). Tak že by se něco pohlo? Nebo že by se to k vládě dostalo z jiných směrů? Ať je to jak je, doufám, že to je pravda a že to půjde dobrým směrem:)

    Díky za informace! Přeji hezký den!

    Richard

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, odkaz na Hrad jsem sem dala já... Jsem "ženská" fatálně antitechnického typu a kdyby někdo chtěl, abych mu cosi o tomto řekla, určitě bych tápala a ONI by si o mě mysleli svý...
      Já mám svůj zlatej mozek v barvách a výtvarnu.., fakt v tomto néééé..
      Prosrě lidi, kteří tomu rozumí, se toho musí chopit a opravdu to dotáhnout do konce... A všichni tito se musí spojit, protože jednotlivec by mohl být znevažován a následně odstraněn.. Protože kdo z bohatých si bude nechat líbit dramatické snížení svých příjmů???
      Jsem opravdu moc šťastná, že se svět probouzí do sociální rovnosti, spravedlnosti, kde lidi na sebe budou mít víc času....,.....
      Je to stejné, jako s mateřstvím.. každá mamka se na svýho potomka nesmírně těší.. S blížícím se termínem porodu vzrůstá její nervozita..V hodině "H" mamka vyšiluje, ale pak okamžitě zapomíná na prožité a je nesmírně šťastná a těšící se ze svýho dárečku... Tím samým projdeme i my, jako civilizace... taky se těšíme, taky někteří budou vyšilovat, ale pak všichni budeme žít v nádherný době, která s naší nemá nic společnýho...
      Naprosto věřím tomu , že téměř vše bude položeno na jiných základech, než jsme tomu zvyklí..

      A ted mě zalévá pocit blaženosti... je to snad dotek nirvány??
      pěknej den, veronika

      Vymazat
  2. Dobrý den, našel jsem dokument, který mne konečně přesvědčil, že Nadace Keshe není žádný podvod! Na začátku všeho stojí pravděpodobně práce profesora Konstantina Meyla z Německa (http://de.wikipedia.org/wiki/Konstantin_Meyl), který se celý život zabývá teoriemi kolem vlnění a podobně. Prý někdy kolem roku 2002 si ho našel jaderný fyzik (Keshe?) a přesvědčil ho, že pomocí jeho prací lze nově vysvětlit vlastnosti atomu a hmoty. Toto byl asi začátek Keshe Foundation. Kdo jste více honění v němčině než já, poslechněte si jeho vyprávění sami. O spolupráci s jaderným fysikem mluví v posledních cca 5 minutách. http://bewusst.tv/neue-physik/. "Profesor Konstantin Meyl vyvinul jednotnou teorii pole a vyprávi o potenciálních vírech, Teslových skalárních vlnách a monopolních magnetech". I sám Keshe se na Meyela často odvolává a Meyel se také účastňuje jejich přednášek a prezentací.

    OdpovědětVymazat
  3. Zde je překlad jedné z přednášek Konstantina Meyela: http://energieupramene.blogspot.cz/2012/10/keshe-tesla.html

    OdpovědětVymazat
  4. Mas to nejak potvrdene to o tom ambasadorovi? Alebo z akych zdrojov cerpas?

    J. Kocar

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Včera dopoledne jednala česká vláda o energetice, mělo tam padnout i téma Keshe. Když jsem se díval po poledni na brífink vlády - ČT 24, tak zmíněno nic nebylo. To, jak probíhalo toto jednání a jestli dají ambasádorovi pověření se nedozvíme. Ale určitě, pokud by k takovému rozhodnutí vlády přece jen došlo, tak by určitě nebyl důvod, aby ambasádor aspoň na toto téma neodpověděl, protože někteří čtenáři Orgonetu písemně ambasádora ČR kontaktovali.
      Velmi ti Juraj děkujeme za položené otázky v rozhovoru s panem Keshe.
      A co vy ? Už máte nějaké infoormace o předání USB klíče na Slovensku ?
      Hezký den. Honza.

      Vymazat
  5. Matrix-2001: Díky Orgonete :-) Je třeba minimálně v tomto ohledu spojit síly. Ukazuje se, že bude třeba aktivizovat společnost, tak aby se vytvořil dostatečně silný tlak směrem "nahoru".

    Jarda

    OdpovědětVymazat
  6. Kéž by to byla všechno pravda. Doufejme...

    OdpovědětVymazat
  7. Stránky profesora Konstantina Meyela: http://www.k-meyl.de. Jsou zde videa jak v němčině, tak i v angličtině. Jsou zde i prezentace bezdrátového přenosu energie. O tom pan profesor ostatně hodně vypráví i v dokumentu, jehož adresu jsem již poslal minule. http://bewusst.tv/neue-physik/ Zamýšlí se zde i nad otázkou, odkud se ona volná energie vlastně bere.

    Drahoš

    OdpovědětVymazat
  8. Slováci sa venujú reálnym dôkazom, nie výmyslom: http://style.hnonline.sk/vikend/c1-58364480-motor-ktory-zmeni-svet-vyvijaju-na-slovensku

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to od kamarádů ze Slovenska krásné a obdivuhodné, ale onen motor má to "čo ostatní považovali za nereálne – na vyššom výkone a nižšej spotrebe." Všimněte si, prosím, ""nižšej spotrebe"! Ne nulové! Takže jistý pokrok tu sice je, ale není to řešení pro celé lidstvo do budoucna. Jednou ta ropa dojte i s těmito motory. Problémy lidstva to neřeší!

      Drahoš

      Vymazat
    2. Co změní svět, se ukáže již za pár měsíců. Obávám se (nebo spíš doufám), že motor ze Slovenska to nebude. Ten odkaz jsem našel v diskusi na Osud.biz a pod ním byl podepsán jakýsi "Malwerick Chan". Myslím ale, že to není jeho pravé jméno.
      Stydíš se podepsat Malwericku Chane?

      Zdraví

      L. Kopecký

      Vymazat
    3. Malwerick Chan je známý netový provokatér, takže buďte v klídku, když vás bude iritovat nebo napadat

      Vymazat
    4. Jak řekl pan Keshe motorům odzvonilo, vývoj je mnohem dál a brzy to uvidíme v praxi.

      Vymazat
  9. Pry přece si nemyslíte že zničí Iran-Koreu-Chinu proč neřekl Japonsko-Itálii-Slovensko např. když oni USB klíč už mají taky????????
    No nevím silně to ve mě vyvolává pocit že touto technologii míříme k tomu konci přece všechny vyspělé civilizace zanikly doufám že se mýlím a na konci r.2013 se nebudem stačit divit tomu co uvidíme nad sebou a možná i pod sebou jo a kdyby někdo mluvil s Vaškem tak se ho zeptejte jestli už dal souhlas aby se na to naši špičkoví vědci mrkli myslím že naši vědci by to stihli zprovoznit velmi rychle.

    OdpovědětVymazat
  10. UKAZUJE SE, ŽE KOORDINOVANÁ OBČANSKÁ INICIATIVA BUDE NUTNÁ
    http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/6421-technologie-keshe-foundation-aktualizace-ukazuje-se-ze-koordinovana-obcanska-iniciativa-bude-nutna/

    My i Slováci jsme opravdu jen x-tá gubernie našeho "velkého bratra" USA. Bez jeho povolení si ani neulevíme.
    Nevidím žádnou změnu proti době, kdy onen "velký bratr" ležel na východě.

    Drahoš

    OdpovědětVymazat
  11. http://energieupramene.blogspot.cz/2012/10/keshe-tesla.html
    mozna by ten potencial ktery instaluji operatori bbs do mobilnich vysilacu slo nak vyuzit a je to bez prace oni to vyuzivaji na zmeny pocasi mozna by to slo uzit i s energii orgonitu

    OdpovědětVymazat
  12. Mám pár novinek z Keshe Foundation:

    - Italská vláda jednala o Kesheho technologii:
    http://www.keshefoundation.org/phpbb/viewtopic.php?f=2&t=2934
    Původní odkaz na stránky v italštině:
    http://banchedati.camera.it/sindacatoispettivo_16/showXhtml.Asp?idAtto=62130&stile=6&highLight=1&paroleContenute=%27ambasciata%27+|+%27INTERROGAZIONE+A+RISPOSTA+SCRITTA%27

    Nechal jsem si to přeložit Googlem do angličtiny, zdá se že páni politici jsou poněkud bezradní a opatrní v závěrech.

    - Vznikla interaktivní mapa, kde jsou vyznačeny státy, které se připojily k SSP (space ship program):
    https://maps.google.fr/maps/ms?msid=218425273006042132759.0004ce14cbaec0d660a78&msa=0&ll=29.688053,63.28125&spn=107.583557,270.527344

    - Na Matrixu někdo v komentářích napsal, že Slovensko si to rozmyslelo a k SSP se nepřipojí.

    Ladislav Kopecký

    OdpovědětVymazat
  13. Děkuji panu Kopeckému za odkazy. Pokud jsou Italští bezradní, tak se tomu není co divit, protože oni to skutečně těžko pochopí, mají problém pochopit jedodušší věci. Můžou nad tím dokonce lamentovat a tím se považovat za privilegované, kteří to mají posuzovat. Jenže oni to fakt nemůžou pochopit, jsou laici. Může s tím mít problém i řada vědců zkostnatělých ve svém myšlení. Proto to politici ad absurdum můžou po jejich vyčerpávajícím nepochopení hodit do koše s hlasitým a vzteklým projevem - nefunguje to, krám jakýsi.
    Takže jakožto laici by se tím vůbec neměli zabývat, ale předat do rukou vědcům nedeformovaného myšlení. A pokud takové vědce nemají, tak se obrátit na nadaci Keshe o dodání třeba jednoho kusu vyrobeného generátoru, když se pan Keshe zmínil, že těm, kteří nemají dostatečné technické prostředky, může být generátor dodán.
    V některém z jeho rozhovorů jsem to postřehl.
    Takže cesta k těmto technologiím nemusí být tak složitá jak se zdá. Vše ovšem závisí na zájmu. A právě politici svou všeználkovskou ješitností nemusí celé věci prospět.
    Hezký den. Honza.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.