19. září 2012

Nadace Keshe zahajuje předání technologií


Byli jsme zvědaví, co přijde dál od Keshovy nadace, a právě mi přišlo mailem toto (od lidí kolem Matthewa). 
Možná, že se někdo budete chtít podívat do Sierry Leone, ještě si to stihnete zařídit ... Možná je to ale prezentace specificky pro Afriku. 

Nadace Keshe: Zahájení předání technologií světovým vědcům 10. - 17. října 2012 v Sierra Leone

Zdroj:
Překlad: OrgoNet

Kauilapele: Tato výzva prochází přes různé weby. Nenašel jsem ji na webu Keshovy nadace http://www.keshefoundation.org/en/ , ale dostal jsem o ní zprávu z webu LadyDragon http://www.ladydragon.com/news2012/16091201.html . Později jsem ji našel i na blogu Jeana Hainese http://jhaines6.wordpress.com/2012/09/14/mtkeshe-start-of-the-transfer-of-technology-to-the-world-scientists-from-october-10-17-2012-in-sierra-leone/ .

Je to začátek něčeho velmi velikého. Tato technologie je dávána světu zdarma. Myslím, že buď Tom Bearden http://cheniere.org/ nebo Steven Greer řekli, že nejlepší způsob, jak zajistit, aby se technologie nedostala do vlivu „temných“, je dát ji pryč. A to právě dělá Keshova nadace, jak se zdá. To dokáže rychle změnit planetu, (a jsem si jist, že společně s mnoha dalšími technologiemi, které jsou v současnosti odhalovány.)

(Pozn. Orgonet: Video o technologiích Keshe už jsme tu  měli, ale neuškodí znovu ...)


Zahájení transferu technologií vědcům světa
Po úspěchu prezentací technologií Keshovy nadace 21. 4. a 6. 9. 2012 pro velvyslance v Belgii vám Nadace Keshe s hrdostí oznamuje první sérii mezinárodních přednášek o technologii pro světové vědce.

K tomuto účelu jsme byli pozváni a přijali jsme pozvání na Univerzitu Freetown v Sierra Leone, kde budeme dávat první sérii přednášek o technologii vesmírných lodí, jejích aplikacích a implikacích, od 12. 10. do 17. 10. 2012.

Pokud jste blízko této oblasti či v některé africké zemi, kontaktujte prosím ambasádu Sierry Leone ve své zemi, abyste mohli být přítomni těmto prvním přednáškám a transferu technologie vědcům světa.

Jak jsme slíbili, předáme naši technologii lidem celého světa prostřednictvím jejich vlád a prostřednictvím našeho programu pozvání velvyslanectví, a tento slib Keshovy nadace naplňujeme, abychom spojili vědce světa v poznání, míru a harmonii skrze náš vesmírný program.

Chtěli bychom poděkovat velvyslanci Sierry Leone v Belgii, dr. C. S. Kargbo., a představitelům vlády Sierry Leone za pozvání Keshovy nadace k prezentaci jejích technologií a za jejich otevřenost v přijetí a organizaci první mezinárodní výukové konference na africkém kontinentu.

Jak jsme slíbili, africký kontinent bude mít svůj vlastní vesmírný program, jak je pro něj plánováno Nadací, a nyní jsme zde, abychom splnili svůj slib.

M. T. Keshe
Zakladatel a předseda Keshovy nadace

17 komentářů:

  1. BTW, Sierra Leone mi chodí po myslí pár dní. Totiž, tam pôsobil jeden známy, pri odzbrojování domácich, videla som video, kopce zbraní, urovnával sa tam letitý spor.
    Neviem prečo na to myslím... Som rada, tomu čo bolo, tomu čo príde. God bless Sierra Leone..
    Bed

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "Tato technologie je dávána světu zdarma"
      ...to je pekný omyl.
      Cena 3-4 kW 5000 €
      + ročný servisný poplatok 100 €
      (návratnost ?)
      Kto bude mať na ten silnejší...10 kW ... 5000 €
      Jožo

      Vymazat
  2. Proč zrovna jako první prezentace na africkém kontinentu mi nedává moc smysl vzhledem k tamní kriminalitě a korupci. Objasnění kriminálních činů je zde spíše zázrakem a proto přeji Keshe foundation hodně zdaru a síly při prezentaci jejich technologií. L.

    OdpovědětVymazat
  3. hodil jsem odkaz v originál verzi Stworovi na Zvědavec a v diskuzi to sice bylo,ale hned pod tím byl jsem editorem sprdnut,že to je poslední varování před fantasmagorií a bude mi blokovat diskuzi...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tomu se rika svoboda nazoru a slova v praxi :-/ Mam obavy, ze to nebude fantasmagorie, ale skvely podnik pro vytecne postavene osoby.

      Vymazat
  4. Cituji: "Jak jsme slíbili, předáme naši technologii lidem celého světa prostřednictvím jejich vlád"

    Jakých vlád? Těch co jsou teď tzv. u moci?
    Jakých vědců? Těch co mají moc ovlivnˇovat celý výzkum a blokovat nežádoucí směry?

    Asi mi něco nedochází, že by najednou už nechtěli být bohy nad lidstvem?
    Pokud se to nedá skutečně lidem místo loutkám, nic se nezmění. Toto už tu totiž několikrát bylo.

    Six

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Keshe, malá homeopatická pilulka svetu.
      ...... 4,3,2,1,ŠTART......

      Bed

      Vymazat
    2. Pekne draha jako nektera homeopatika.Zvlaste pro nizkoprijmovy africky a arabsky svet.

      Vymazat
    3. Taky si to myslim, prozene se to pres filtr "vedcu a vysokopostavenych iluminatu", kteri se o to peclive "postaraji"

      Vymazat
  5. Pres to, jak moc bych byl rád, kdyby se neco .. vazne cokoli.. konecne radikalne zmenilo, tak jsem krapet skeptcký. V dnesni dobe je tak ohromne velike mnozstvi lidi, kteri by pro penize udelali cokoli.. Jaka je sance, ze se najde organizace, ktera se bude tvářit, že dá lidem to, po cem touzí ? (ve skutecnosti bude vse delat jen pro vidinu zisku).. dle me velka.. Keshova nadace je sice neziskova organizace, ale potencial je tak velky, ze uz jen z dobrovolnych prispevku a daru by se lidi stali tak nechutne bohati :-D
    Vazne tak MOC bych rad, aby to byla pravda, ale vzdycky se snazim probrat si v hlave vsechny varianty a toto je proste jedna z mozností :-/ doufam, ze mi to nekdo vyvratite.

    OdpovědětVymazat
  6. na stranke nadacie som nasiel vsetky prednasky a akcie...najblizsie bude 21.9. v Belgicku, Holandsku a potom aj v Nemecku..na tejto stranke je najblizsia volna...http://www.keshefoundation.org/en/events?view=event&id=17 v Holandsku

    OdpovědětVymazat
  7. Předat lidstvu energii zdarma? - http://www.keshefoundation.org/en/shop/product/view/2/3. Sice bych raději už z principu platil někomu jinému než zlodějskému ČEZu (postavili jsme si z našich daní jadernou elektrárnu a elektřina je dražší než jinde v Evropě a miliardové zisky si rozdělují fyzické osoby, hnus..), ale zdarma vypadá troch jinak. Takhle to vypadá jako výroba energie jinak, ale za podobných ekonomicko-monopolních podmínek. Celkem zklamání, ale uvidíme...

    OdpovědětVymazat
  8. To: Jiří Novák
    Těžko říct jaké náklady na výrobu takového generátoru jsou, nicméně pokud to energii generuje a nejsou další vícenáklady na udrřování v provozu (dokonce zaručují zdarma servis při poničení,výpadku atd.), tak co by jsme potom chtěli ? Aby výrobce zaplatil náklady a nám to věnoval za úsměv ? možná někdy později, ale v tuto dobu konzumu asi těžko.

    OdpovědětVymazat
  9. Zadne zdrama: 5000 EUR a shipping http://www.keshefoundation.org/en/shop/product/view/2/3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 5000 EUR to ke solární elektrárna na střechu zhruba o stejném výkonu (3-4kW) která pracuje pouze když svítí slunce. No, určitý pokrok by to mohl být....

      Vymazat
  10. Zdá se, že zde nebyla pochopena podstata věci. Zadarmo to určitě všechno nebude, jde spíše o to, že tímto prostředkem nebudete zavislí na sítích, které většinou vlastní nadnárodní společnosti a není žádná jiná cesta. Takže si myslím, že z hlediska lidstva značný pokrok k tomu aby lidé nebyly takové ovce....a ještě k tomu jako bonus je to mnohem šetrnější k životnímu prostředí....

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.