21. května 2012

Z Atlantiku přichází chemtrailsová oblačnost

Doplnění dnešního Zorganova článku:

Zdravím orgonete,
Delší dobu sleduji práci CHM nad Atlantických oceánem. Jedná se masívní oddělování rovníkového tepla od severní části polokoule v místech Evropy. Sprejování trvalo celý týden až do 19.5. 2012. Začátek chemtrailsové čáry je jasně vidět na obrázku, střed Jižní Ameriky směrem přes Atlantický Oceán až nad Maroko. Včera přestali rozprašovat a uvolněná rovníková fronta teplého vzduchu zavanula veškerá mračna CHM z Atlantického Oceánu směrem na Evropu. (rovněž vidět na dalším obrázku ze dne 20.5.) Zajímavý je i ten fakt, že tato změna způsobila zřejmě zemětřesení v Itálii o síle 5,6 Richterovy stupnice. Je to velice silně kondenzovaný pás mračen vytvořených technicky, a došlo opět k problémům viz zemětřesení 5,6 RS v Itálii a masívní deště.
Na pondělí 21.5. a 22.5. mají být husté deště a bude zřejmě i silný vítr.
S přátelským pozdravem,
Zorgan






10 komentářů:

  1. to zemetrasenie bude asi koli haarpu vsak? ved ta oblacnost je dost zaoblena

    OdpovědětVymazat
  2. A já jsem si vždycky přečetl že je to Zoltan :D Asi jsem se moc koukal na Hele vole kde mám káru :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, skoro by to takto vypadalo ... kdo má asi zájem na tom, aby se Austrálie vařila a Evropa v děsivém počasí, kdy stromy u nás na vysočině doslova pláčou a trpí, přišla o úrodu? Taky o nadšenou radost všech, co ještě pěstují zdravé ovoce pro své děti --- jakože u nás nebude ani jedna peckovina, zmrznul i angrešt, spousta mých nádherných trvalek to nedala a budu ráda, že se vzpamatují a vůbec přežijí. Byl to takový výmraz a přitom minimální teplota naměřena na našem přístroji pouze mínus 0,4. Divné, velmi divné. Lidem tu zmrzly i rostliny ve sklenících a kdekdo už vzdal kupovat nové sazenice a řekl - kaufland to jistí... to my neříkáme, ale jít dnes po zahradě - bolest rostlin, sucho, nesnesitelný vítr, prašno štípe do očí, nahoře čárance a divné mlžno... prostě máme co dělat, abychom se udrželi ve vibraci radosti. A i když sobě vládneme ve smyslu, že nemáme zlobu, dostává nás to nyní přes lítost a zmatek. Už si fakt jen říkáme: Pane, přibližuj se rychleji prosím, ať už je pravda odhalena, uviděna! A všimni si nás - i když to vypadá, že planeta pod kovovým příkrovem nevysílá k tobě vesmíre ty správné živé "pulsy"... My ještě žijeme!!!Je to síla, že zrovna dneska od rána máme hluboké myšlenky a vnímali jsme, jak se "cosi" snaží zmařit zde život dřív, než se sem oko stvořitele podívá - nevím, jestli to je pochopitelné, ono vidí pořád, ale je to jakoby o totální pozornosti. A pak článek Aoliana úplně se spojil s naším vnímáním. Jaký je v této situaci náš úkol? Jak dokázat udržet mír a klid a statečně nést prsten moci do hory Osudu, abychom už dál neměli chtění vládnout a nechali opět vládnout v nás přírodu a být v jejím bezpečí? Nevidím jinou cestu, než dál se udržovat při životě v radosti, vzdělávat se, vnímat a až druzí jednou zvednou hlavu, budou zírat a budou sami chtít vědět pravdu, abychom byli připraveni jim sdělit, co víme. Teď to ještě vědět nechtějí. Tak kdo má zájem, aby nám v Evropě bylo blbě? Kdo chce abychom byli odkázáni na jeho krmi? je čas se ptát a žádat pravdivou odpověď. HH.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. s těma vibracema je to fakt peklo... už to je skoro k nesnesení jak rychle přechází nálada do deprese a chodit po ulicích je jen k zvětšení deprese a lidi vypadají otupěle... a nikdo nic nechce slyšet, už vlastně ani nikomu okolo nemůžu říkat nic, neb mi nevěří a vlastně nechce věřit, že to je tahle opravdu špatný
      podle agnostiků prý bude na zemi stoupat temnota až do 21.12.2012
      bůh s námi

      Vymazat
    2. Den co den mam toto v práci :/ ani nevíte, jak ... , ale co, když nechtějí, at nechtějí, nesmíme se nechat strhnout na jejich nízkou vibraci a spadnout do deprese či podobně ((:
      Láska, světlo :))) ,

      Vymazat
  4. Výsledky pátečních "zmrzlíků" se dostavily :((( Zejména na Moravě. Vinaři pláčou, víno zmrzlo, ovocnáři pláčou též. Jablka ztratí na kvalitě, projeví se změnou chuti - prý. Zemědělcům také vznikla ohromná škoda. Tak nás "Oni" připraví o poslední zbytky vlastní zemědělské produkce :((( Genocida v přímém přenosu. Hanba jim a jejich přisluhovačům !
    A my sami se navíc k půdě chováme jako analfabeti - viz následující odstavec:
    Devastace erozí i nedodržováním správných postupů při hospodaření si mnohé podniky uvědomují, ale řešení odsouvají. A podle soukromého zemědělce Petra Rouse jsou dokonce i podniky, které tak postupují vědomě. „Mluvil jsem s jedním agronomem, jestli ví, že jejich stylem hospodaření půdu likvidují. Řekl, že ano, a v klidu dodal, že až ji zničí úplně, vrátí ji vlastníkům,“ tvrdí jihomoravský farmář.
    Z článku: (stojí za přečtení)
    http://www.novinky.cz/domaci/268111-puda-se-rychle-kazi-zemedelstvi-muze-cekat-pohroma.html

    OdpovědětVymazat
  5. Stovky kilometrů chemických sra*ek. A chudáci italové.

    OdpovědětVymazat
  6. no to vypadá že jako dělají nad Evropou super hurikán se středem někde nad západním rakouskem, nebo to je jen zkouška jestli to dovedou? nebo nějaká hrozba evropě???

    OdpovědětVymazat
  7. pokud predpovidaji mrazive pocasi staci si svoji zahradu spravne obhospodarit a vse dobre ukryt pred primrznutim. Uz me to ucil muj dedecek a muj otec a budu dale ucit i sve deti. U me nastesti nic nepomrzlo a jsem relativne v poradku. Lide zapominaji jak maji hospodarit a spravne pestovat ovoce a zeleninu na zahrade.

    OdpovědětVymazat
  8. Ludia, povedzte, ze si len robite srandu ...

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.