8. května 2012

Morgellonová vyrážka a vlákno

V návaznosti na včerejší článek o léčbě morgellonové vyrážky poslala Jolana nějaké fotky - děkujeme moc!
Dávám sem znovu včerejší text. Vlákno by holt chtělo pod mikroskop, ale nevadí, příště ...

Ahoj Orgo-nete. 
Dnes je myslím šestý den, co jsem započala s léčbou MMS. Horké obklady jsem už neaplikovala, naposledy ve čtvrtek v noci. Pro ty, kteří to neznají - dávala jsem si na postižená místa utěrku, namočenou v horké vodě v maximálně únosné teplotě. Jak utěrka chladla, opět jsem ji namočila. Pak jsem přišla na to, že pokud si dám mokrou utěrku na břicho a položím přes to hrnec s horkou vodou, vydrží to mnohem déle. Jen je potřeba dávat pozor, aby se člověk neopařil. Přeci jen vleže je člověk méně obratný. MMS jsem včera měla už jen 2x a dnes jsem to bohužel nestihla vůbec. Možná proto ze mě dnes vyšlo jedno živé dlouhé vlákno. Dala jsem ho do skleničky, zadělala a schovala pro případný rozbor.
Takže mohu potvrdit, že to je opravdu Morgellon. Sledovala jsem vlákno delší dobu a hýbalo se. Že se bude dít něco zvláštního mě došlo hned, jak jsem si z jedné z ranek vymačkávala hnus a on se najednou jakoby vcucnul. To se mi ještě nestalo.
Jinak léčba zdá se byla úspěšná. Sice se mi vyrašil další malý pupínek, ale prozatím to nevypadá, jako ty ostatní. Že na léčbě bude mít velký úspěch i MMS si myslím proto, že až dnes mě břicho začalo zase svědit (a právě dnes jsem si kapky nestihla dát). 
Ostatní rány se zacelují, už mě prakticky nebolí, jen při vymačkávání a při pohybech.
POkračuji bez masa, od zítřka opět alespoň 4x MMS.
V komentářích jsem viděla, že si někteří myslí, že z toho mám nějakou provizi. Každý ať si myslí co chce. Nic z toho ale nemám. Odkaz jsem dala pro ty, kteří mají zájem to zkusit a nevědí, jak se k nim dostat a co to vlastně je. Objednat si je můžete i jinde, ale tyto jsou autorizované vynálezcem metody. Na netu jsem se dočetla že se prodávají i nějaké jiné, které ale nemají stejnou účinnost.
Zdravím Jolana









14 komentářů:

  1. omlouvame se ale to vlakno vypada jako vlas.. kdyz bych pro orgoneta udelal fotky nejaky vyrazky nebo bedaru a k tomu nafotil nejaky jednotlivy vlasy.. taky by me verila masa lidi ze to jsou Morgellony? schvalne to nekdy zkusim, poznate mili ctenari rozdil?:)

    OdpovědětVymazat
  2. Vyrážka, ekzém a nebo alergie?... Odkud z toho prosimtě lezou chlupy (dráty)???

    OdpovědětVymazat
  3. Já nevím, ale tyto vlákna jsem nenašel. Když se kouknu na spousty prachu kolem, je to stejné. Můžou to být alergie na tento všudypřítomný prach. Velice málo prší, tak je plný vzduch nějaké divné mlhy a prachu. Dobře je to vidět, když večer přejdete z osvětlené místnosti do tmavé. Je vidět, jak je ta tma špinavá.
    Já spíš pozoruji, že tam sprejujou nějaké viry, tady má kdekdo dýchací potíže a podivné zápaly plic.
    Petr.

    OdpovědětVymazat
  4. Koľko asi ľudí má tento problém ? Čím to je, že niektorí to majú a iní nie ?

    OdpovědětVymazat
  5. Nevím,ale po přiblížení mi to určitě jako vlas nepřipadá,ale spíše jako drát.

    OdpovědětVymazat
  6. Jolaně-nejsem lékař ,ale vím,že pití toho dezinfekčního prostředku je nerozum.Jestli ty svoje "morgelony" vydržíš nerozškrábat a utvoří se puchýřek podlitý "vodou" s největší pravděpodobností máš Dermatitis Herpetiformis Duhring-dál si to nastuduj sama.A co se těch morgelonových vláken týče-můžou být vidět jen pomocí elektronového mikroskopu.Bohužel "morgelony"(aspoň přírodní)existují-jsou to vlákna azbestu(možná i některých jiných minerálů).

    OdpovědětVymazat
  7. Presne tak, pripada mi to cele jako habadura... Vypada to jako furunkul s k tomu vyfoceny vlas. Nebo v tech mistech se zanitil vlas... To se stava hodne casto vsem lidem... proste prerostly vlas.

    OdpovědětVymazat
  8. Zkus půst jen o vodě, 3-7 dny... budeš se cítit vážně hrozně, ale neexistuje nemoc ani parazit, kterou by půst nezvládl... je jedno co to je, dá se tim vyléčit i "nevyléčitelná" rakovina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ako sa dá zatočiť s kamienkami v žlčníku podľa vás, tiež postom ?
      Ďakujem za odpoveď, Bed

      Vymazat
    2. Neda se s tim vylecit vsechno. 100% ne Amyotrofická laterální skleróza tedy ve zkratce ALS. Ani MMS ani nic jineho. Ani MMS neleci 100% rakovinu ani pust neleci 100%.

      Vymazat
  9. Na kamienky mi dost pomohla citronovo-olejova kura

    OdpovědětVymazat
  10. Pošlite mi to vlákno. Pozriem sa na to v labáku a foto plus spektrum pošlem mejlom.

    rajnic.tomas@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  11. Morgellony a nanotechnologie

    http://www.osud.cz/morgellony-nanotechnologie

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.