27. dubna 2012

Protestní kemp na břehu Vltavy od 28. 4. 2012

Od Kamaly:

Přeji všem hezký den!

Dovoluji si přeposlat informace o chystané protestní akci, která bude probíhat formou kempu na břehu Vltavy v Praze.
Ze zatím proběhlých demonstrací nebyl dosud žádný výsledek, který by vedl ke konkrétním změnám: zodpovědní mlčí a dále pokračují ve svých nekalých praktikách. Lidé jsou stále více nespokojení, ale nevědí, co udělat nebo nevěří, že je změna možná.

Změna je nejen možná, ale také nutná! To bychom, si měli uvědomit všichni... a také pro to něco udělat.
Myslím, že shromáždění lidí formou kempu je dobrou alternativou a poskytuje mnoho možností, které na ostatních protestních akcích chybí - především více času a prostoru ke vzájemnému sdílení a možnost tvoření konkrétních nových konceptů, změn a návrhů správy naší země.

Protestní tábor či stanové městečko vznikne 28. dubna na pražském Klárově (u metra Malostranská) mezi Nečasovým předsednictvem vlády, Klausovým Hradem, Kalouskovým ministerstvem financí a trojkoaliční poslaneckou sněmovnou. Půjde o svobodnou a legální akci suverénních lidí zaměřenou na kritiku současné politiky, především však na navrhování a podporu lepších a demokratičtějších způsobů správy země.

Přijďte se spacím pytlem nebo bez, na hodinu, deset hodin nebo dní, s hudebním nástrojem či kapelou nebo bez, s nápadem či návrhem nebo bez (v tomto případě raději s ním) – přijďte pobýt v přátelské a tvůrčí atmosféře, připomínající nejlepší lidové slavnosti.

Do stanového městečka přijde řada skvělých lidí – známých i neznámých – a každý svým způsobem (přednáška, happening, účast v diskusi atd. atd.) podpoří dobrou věc. Bude super, když mezi těmito skvělými lidmi budete i vy.

Budou probíhat sněmy, na kterých budeme hledat alternativy k současnému systému, a následně budeme o různých nápadech diskutovat, vylepšovat je a doplňovat. Veškeré rozhodování na sněmech bude probíhat podle principů přímé demokracie.

Tábor iniciovala “Skutečná demokracie teď“ (www.skutecnademokracie.czfacebook.com/skutecnademokracie), půjde však o prostor otevřený pro všechny lidi dobré vůle, ať už jsou členy různých iniciativ či nikoli. Každý může jakýmkoli pozitivním způsobem přispět k existenci, programu a chodu tábora. Zda a jak silně bude toto městečko vyzařovat dobré city, nové myšlenky a pozitivní energii, to bude záležet jen na jeho účastnících.

Akce bude zahájena v sobotu 28. dubna v 11 hodin demonstrací na Václavském náměstí v Praze, následovat bude průvod na Klárov, kde se utáboříme. Zúčastněte se i vy – podle svých možností – a pozvěte všechny známé!

Na postavení dobrého kempu je třeba hodně věcí. A protože chceme, aby něco opravdu slušného stálo už od začátku (viz mapa z druhého přípravného sněmu), tak také budeme spoustu materiálu potřebovat – hned do začátku. Sami všechny ty potřebné věci neseženeme, a peněz na dokoupení všeho potřebného, co zrovna nemáme doma či na chatě, tak těch také dost nemáme :-)

Nu a zde přichází chvíle pro vás, milí čtenáři. Zapojit se do přípravy akcí můžete třeba tak, že pomůžete s propagací, či zajdete na sněm a zapojíte se přímo do přípravné skupiny. Ale také můžete pomoci tak, že do kempu darujete některé věci ze seznamu níže. Prohledejte své sklepy, chaty, a chalupy, případně můžete pro kemp i něco zakoupit.

Pokud se chystáte přijít 28. dubna na demonstraci, a třeba i kempovat, ale jste mimopražští, asi nebudete jezdit s věcmi do Prahy. I tak si nějakou drobnost i nedrobnost můžete vzít s sebou rovnou na akci 28. dubna, každá praktická věc jistě najde uplatnění.

Pokud však chcete kempovat, určitě si vezměte (sami, či ve skupině s přáteli) stan, karimatku, spacák a také teplé oblečení, noci můžou být ještě chladné. Viz také „Praktický leták pro nováčka v kempu“.

Seznam věcí, které sháníme (samozřejmě můžete přinést i jiné věci, pokud vás napadá, jak by mohly být užitečné).

Energetika kempu, osvětlení
nabité baterie
svítilny (pokud možno LEDkové, žerou míň) prodlužovačky benzin do generátoru na první dny – pokud chcete přinést benzin, je třeba se na zmíněném mailu zvlášť domluvit Věci k sezení, ležení, přebývání v kempu, skladování věcí karimatky CELTY, plachty deky skládací židle, lehátka pytle přepravky, krabice (na knihy do knihovničky ap.) truhlice, do které by se zamykaly věci, které lze potenciálně použít jako zbraně, případně dražší věci zámečky na stany, kola apod.
Nástroje – zejména na stavění
palety, prkna atd.
pilky na dřevo, na železo
nože
sekyrky
kladiva
hřebíky
kleště
klubka provázku
jehly, zejména velké na spravování celt a jiných hrubých látek pilníky štětce na barvy a lepidla igelitové pytle (pevné, průmyslové, uzavíratelné), pytle na odpad sirky (popř. zapalovače) „Papírové“ věci nástěnky z korku i jiného materiálu Balící papíry flipcharty + papíry na flipchart tlusté fixy, zvýrazňovače kobercovky/lepenky všeho druhu připínáčky velkoformátový papír kartony – koukejte i do kontejnerů na papír, někdy jsou tam opravdové skvosty, výborně využitelné pro výrobu transparentů a na další věci papíry na poznámky (možno i makulatura) psací potřeby

Další materiál:
elektrický sporák, plynový sporák
desky z korku
překližka
dřevo
Polystyren
balící igelity, balící fólie
plátna, prostěradla
lepidla – tyčinková, vteřinová, herkules spreje, barvy na plachty smirglpapír provazy vlasce nitě na šití Na mytí nádoby na vodu, konve (vodácké), kanystry kýble mopy, košťata, hadry mycí prostředky Zdravotnický materiál – neporušený obal nutnou podmínkou sterilní obvazy náplasti dezinfekční prostředky obinadla

Jídlo – různé nekazící se, konzervované a sušené potraviny – např.:
těstoviny
rýže
mouka
brambory
balená voda
tablety na dezinfekci vody
uzavíratelné nádoby na pitnou vodu (pet lahve) Nádobí do „eráru“ vidličky, nože lžíce ešusy talíře jídelní tácy

Do knihovny kempu:
knížky
časopisy

A do kempu přineste sebe, děkujeme!

28.DUBNA VŠICHNI DO ULIC!

8 komentářů:

  1. http://www.reformy.cz/zpravy/jak-spolu-souvisi-autismus-neurologicke-poruchy-vakciny-gmo-msg-a-aspertamin/

    OdpovědětVymazat
  2. http://www.reformy.cz/zpravy/likvidace-suverenity-probehla-25-4-2012-v-1640-v-senatu-cena-350-mld-kc-esm/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jede to přesně podle scénáře NWO ! Jen se znovu podívejte na karty karetní hry Ilumináti.Aktuální např.:
      - Wall Street(falešné zatýkání),
      - Tax reform(reforma daní- USA,EU),
      - Agent in place(agent na místě-NWO),
      - Market manipulation(manipulace trhu-FED USA,Centrální banka aj.),
      - Oil spill(únik ropy-Mexický záliv,Norsko,Nigérie aj.),
      - Nuclear accident(jaderná katastrofa-Hirošima, Naggasaki,Černobyl,Fukušima),
      - Censored/Censorship(cenzura-probíhá stále),
      - Political correctness(politická korektnost-probíhá stále,viz u nás naposledy kauza Bárta),
      - Goal : Kill for peace(Cíl : zabíjej pro mír-Vietnam,Korea,Irák,Afghanistán,Libye,Sýrie atd.
      A budou další),
      - Bank merger(bankovní spojení-spojení zločinu,politiky a kapitálu),
      - Computer security(počítačová bezpečnost-A.C.T.A.),
      - Counter-revolution(Kontrarevoluce-právě se děje např.ve Francii a v ČR),
      - Death to all fanatics(smrt pro všechny fanatiky-co půjdou proti NWO - především tzv.aktivisti,demonstranti apod.),
      - Earthquake projector(stroj na zemětřesení-stále se kolem toho něco děje - Haiti,Fukušima a další),
      - Secular humanists(sekulární humanisté-např.souč.navracení církevních majetků v ČR),
      - Religious Reich(Náboženská říše-modloslužebná NWO falešného boha zlatého telete-zisk,moc,ovládání),
      - Emergency powers(nouzové pravomoci-Nečas a kauza K.Peake)

      A kdo bude chtít analyzovat další, nechť si je pořídí nebo jukne na net. Je tam poměrně dost odkazů.

      Vymazat
  3. přemluv dědka,moje vetchá maličkost,kdyby stepovala v jarých dvaceti letech,tak by se vyprdla na nějaké zviditelnování se v Praze,ale energii bych vrhl na sjednocení pozitivních na vzájemné výměně tovaru a informaci...někdo dělá skvělý med,kámoš mu za flašku medu opraví hajzlík,aby netekl a tak dokola...tohle stanování je na hovno,by řekl hospodký Palivec.A tak se pozvolna vymanit ze spáru nějaké vlády,či co to je a co vubec nepotřebujeme...

    OdpovědětVymazat
  4. návod na stříbrném tácu...http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/Articles/1730-vzkaz-do-cech-z-islandu-nase-zivoty-jsou-vedeny-bankami-a-to-se-nam-proste-nelibi-.aspx

    OdpovědětVymazat
  5. AHOJ, jo určutě přijdtě všichni . tihle tam taky jdou: http://nwoo.org/view.php?nazevclanku=pripojte-se-k-akci-occupy-prague-pobytem-ve-stanu-nwoo-v-praze-na-klarove&cisloclanku=2012040116

    OdpovědětVymazat
  6. Vtedy bola jeseň, teraz je JAR.
    Myslím si, že BOH bude tlieskať.
    Ja posielam lásku..., hugs
    Bed
    http://www.youtube.com/watch?v=x9VCygSo8v4

    OdpovědětVymazat
  7. Pro orgoneta :

    Dnes je ta obloha taky nad CK a CB směrem k Chvalšinám naprosto ukázková ! To už jen opravdový vůl by musel tvrdit, že to, co je na obloze, je normální contrail za letadly !

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.