5. března 2012

Pozorování UFO nad Náchodem 3. 3. 2012

Dobrý den,
jsem pravidelným čtenářem orgonetu a velmi se zajímám o problematiku geoinženýringu, nových vojenských technologií a UFO. Včera 3.3. kolem 10:30 dopoledne jsem na obloze pozoroval něco velmi zvláštního ( v příloze posílám jednoduchý náčrt doplněný komentářem ). Byly to 2 těsně vedle sebe jdoucí kondenzační čáry vznikající za něčím, co letělo minimálně 4x rychleji než běžné dopravní letadlo, jedna silnejší, druhá slabší, ta silnější byla trochu napřed, ale pořád to vypadalo, že obě vznikají z jednoho stroje ( který mimochodem nebyl vidět, čáry vypadaly, že nemají původce, jakoby se objevovaly ze vzduchu ). Pak se stroj s menší k.č. oddělil od většího, udělal manévr nakreslený na obrázku a asi po 2 vteřinách zmizel beze stopy... Větší objekt pokračoval dál v letu jako "normální letadlo", jen mnohem větší rychlostí. Co myslíte, že by to mohlo být? Bohužel sem u sebe zrovna neměl foťák, takže si musíte vystačit s náčrtkem v malování. Podle mýho názoru jde o testování nových armádních technologií, možná částečně mimozemskýho původu. Každopádně vím, co sem viděl a vím, že to nebyla žádná halucinace ani fata morgana. Na jednom krásném místě nad Náchodem jsem se oddával meditaci, na chvíli sem otevřel oči, zvednul zrak k nebi a pozoroval tohle... Neskutečný zážitek.
Děkuji předem za odpověď a přeji ještě hromadu kvalitních článků a informací na Vašem webu, s pozdravem čtenář.



20 komentářů:

  1. aha tak od toho jsou ty prapodivně zvlněné kondenzační čáry co občas poslední dobou pozoruji na obloze...
    zkusím projít fotky jestli tam nějakou nemám

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem z Key West. Tady jsou obcas taky videt zajimavosti. A to nemyslim ani vodni tornada ani hurikany. Tvuj pribeh mi pripomel co jsem videl asi pred tydnem. Jeli jsme do prace kolem vojenske zakladny s velkym kulovitym radarem. A protoze nebe kontroluju pravidelne ;~/ vsiml jsem si ze nad zakladnou ve vysce "trochu pod mraky" visi disk jakoby poroben ze zrcadla protoze se v tom jakoby odrazelo slunce. ( asi naky maskovaci - svetlo lamajici zarizeni na nejakem vznasejicim se objektu ).
    Ten sami den na ceste zpet v jinem miste jsem mel moznost sledovat dalsi nemene zajimavy ukaz. je dost mozne ze to spolu souvisi...
    Opet ve vysce mraku se vysokou rychlosti vytvorila z chemtrail nejprve vertikaln vedena kratka cara ktera se zase velmi rychle rozplinula do rozpitejsiho tvaru. Ale hned pote se vedle vytvoril chemtrailovy vertialne vedeny pravidelny kruh ktery nebyl uzavren. Jak se tak rychle rozpliva tak koukam ze vedle se obevili dalsi dva hned vedle sebe (jakoby na oblohu nekdo nakreslil "kozy" :~) ). Cele se to zas rychle rozpilo... Jen zadne letadlo nebylo k videni...
    hezky den..

    OdpovědětVymazat
  3. vcera toho bylo na obloze divného více... ráno jsem vylezl a jako kazdej den, kdy se da pozorovat "cista" obloha jsem pozoroval co se deje.. zaujalo me to, že na obloze byly 2 obří pruhy, 2 nástriky a pak jeden opravdu hustej a sirokej, ve kterém se chem. drzeli.. pokazde kdyz proletelo letadlo a strikalo, chem se udrzel jen v tomto pásu... uz jsem si vsiml párkrát, ze nebe je rozdelene do částí, ve kterých se chemtrail drží lépe, je to neco jako vlny.. bohužel si toho lze vsimnout spatně, protoze se vzdalenosti se tyto mezery zkracuji, ale je to o uhlu pohledu...mozna vam to prijde jako blbost, ale bydlím kousek od Mladé Boleslavi a 7 - 9 letadel najednou na obloze neni zádnej problém, takze sledovat to tu muzu v primem prenosu. Dalekohled samozrejme mam, ale tocit to mi prijde zbytecny, páč lidi co informuju, reknou ze je to normalni jev.. prijdu si jako něma ryba co se snaží křičet pozor žralok na nic netušícího, mořem omámeného plavce...

    OdpovědětVymazat
  4. neco k reptošum... http://www.youtube.com/user/1EsReVeRsE1/videos

    OdpovědětVymazat
  5. O ufo nic nevím, jen tedy, že v pondělí zase řádně sprejovali.

    OdpovědětVymazat
  6. Tak tyto zdvojené stopy, vznikající jakoby "z ničeho"(bez viditelného zdroje,stroje)jsou tady na Českokrumlovsku a Českobudějovicku vidět poměrně často s tím, že se šíří viditelně nekolikanásobně rychleji, než chemostopy viditelných letadel. V článku uvedený "hopsavý" manévr jsem ale ještě neviděl. Takže parádní úlovek. Pokud se budete zabývat původem tohoto jevu, jsou ve hře zřejmě 4 možní původci :

    1.utajovaná lidská vysoce vyspělá technologie (byť za možného předání, ukořistění nebo využití zpětného inženýrství mimozemských strojů a technologií mimozemšťany, příp.paralelními pozemskými (původně mimozemskými?)entitami ze základen v mořích nebo pod zemí vč.možnosti tzv.duté země)

    2.cizí mimozemské stroje, pocházející z vnějšího sektoru vesmíru (mimo Sluneční soustavu)

    3.Stroje tzv.Wingmakers, pocházející z vnějšího sektoru vesmíru (mimo Sluneční soustavu)

    4.Stroje tzv.Ringmakers, pocházející z vnitřního sektoru vesmíru (ze Sluneční soustavy)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj orgo, chcela som ti napísať krásny zážitok s UFO, ale Tvoj email mi ukazuje ako chybný.

    OdpovědětVymazat
  8. Mně by spíš zajímalo, co tě přimělo přerušit meditaci a otevřít oči?

    OdpovědětVymazat
  9. nedávno jsem viděl v Praze něco podobného... úzká kondenzační stopa jako kdyby někdo udělal fixem na obloze rychlou čmáranici nebo podpis. Bylo to dost kostrbaté s jednou nebo dvěma malýmy smyčkami.

    OdpovědětVymazat
  10. Lidičky, už druhý den (dnes je 9.3.12) nesprejují oblohu, a mraky, zdá se, mají zase "normální" podobu jako kdysi před lety. Copak se asi děje ?

    OdpovědětVymazat
  11. http://www.youtube.com/watch?v=Dt7Pyz9fWKU&feature=endscreen&NR=1

    Zrazu sa tu objavila Nubira

    OdpovědětVymazat
  12. a jak vypadaly ty stopy, stejně jako od letadel? rozplynuly se nebo setrvaly na obloze? Byl slyšet nějaký hluk nebo vše proběhlo v tichosti? Pokud mluvíte pravdu, zajímalo by mě taky co to bylo..

    OdpovědětVymazat
  13. Vznikl projekt,který je zatím v armádních laboratořích Firmy BAE s pracovním názvem E-ink.Elektronická kamufláž snímá okolí a propočítává nejčastěji barvy a linie.Pak vytvoří na povrch projekci,která s okolím dokonale ladí.

    OdpovědětVymazat
  14. koukni se na YouTube.eslis neviděl .:Kdo jsou to ONI ,pro přectavu.

    OdpovědětVymazat
  15. Mám to tady moc rád, ale poslední dobou to tady stojí za HOVNO!

    OdpovědětVymazat
  16. TO --
    AnonymníMar 9, 2012 04:50 AM
    Nejsme uplne blby ,aby to nikdo nepoznal ze to je fake jak prase,takovy velky objekt v blizkosti zeme by rozcupoval nas Mesic a to nemluvim o slepovych vlastnostech,opravdu z nas nedelejte blbce,nepotrebujeme tady provokatery!

    OdpovědětVymazat
  17. Tak teda nevím, jestli tomu článku věřit, každopádně i když je UFO fascinující, tak já budu nejraději, když nikdy žádné nepotkám.

    OdpovědětVymazat
  18. Před polednem takřka denně nad severovýchodem Čech cvičí naši hoši na Gripenech. To co je popisované na obrázku může být klidně manévr svou stíhaček (sám jsem takových viděl už dost). Mimochodem uvědomte si, že obloha nemá dva, ale tři rozměry a představte si zobrazenou trajektorii v prostoru. Tím se dostáváme k tomu, že na popsaných manévrech nebude nakonec nic záhadného - tj. nebude to ani UFO, ani žádné tajemné technologie (mimochodem stíhačka ve vhodné orientaci vůči Slunci i pozorovateli pár kilometrů nad zemí fakt vidět není).

    OdpovědětVymazat
  19. Manévr co je zde vyobrazen je pohled z boku na let po spirálové trajektorii. (Pro pochopení , je to jako letět po trase drátku v pružině.) Zatímco první stroj pokračuje v letu, druhý co jej doprovázel ve formaci se otáčí na záda a pro zábavu dělá parádičku ,výkrut po spirálové trase s následným odpoutáním směrem dolů, kde v nižší výšce mizí kondenzační stopa. Jisté je že vzhledem k rychlosti a manévru je to armádní záležitost. Píšete že to letělo čtyřnásobnou rychlostí než běžná linka tj 4x 800 km/h tedy 3200 km/h
    To je na gripen s maximálkou okolo 2100 km/h hodně přes... otázka je přesnost vašeho odhadu, přece jen je to jen odhad.

    Man.

    OdpovědětVymazat
  20. Na http://pozorovani-2012.wz.cz/ jsou další neidentfikovatelné předměty.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.