21. března 2012

Chvála koloidního stříbra

Zdravím po delší době. Pořád jsem v rekonvalescenci (plicní infekce). Dvoje antibiotika nezabrala - vlastně zabrala, ale zase se to vrátilo v ještě horší formě. Takže bylo zakoupeno koloidní stříbro Antibakterin, po němž zánět začal ustupovat (se zajímavými reakcemi), a už je to skoro dobré. Je to zajímavé experimentování, musíte si sami zjistit, jak a jakými dávkami na tu svou chorobu jít ... Škoda, že mě nenapadlo dřív to stříbro inhalovat.

Pokládám svou neobvyklou chorobu za jemný náznak ze strany vesmíru, že nemám svůj život žít virtuálně na blogu (6-8 hodin denně nebylo výjimkou - na úkor spánku samozřejmě - to je vlastně děs!), ale že ho mám žít doopravdy. Což o to, námětů k činnosti mám víc než dost ... třeba taková biodynamika mě moc a moc zajímá (mám tu novou zahrádku).

Takže množství příspěvků zde publikovaných se zřejmě podstatně sníží, asi na to, co stihnu tak za hodinku denně maximálně... Prospěje to jak mně, tak čtenářům - pět článků denně stejně nikdo nemůže ani přečíst (:-)))

Jestli mi stále zachováváte přízeň a chcete trochu pomoci, tak prosím, pokud chcete upozornit na informace, které jsou už vyvěšeny na netu někde jinde, dejte je raději do komentářů jako odkaz, čtenáři si je najdou. Pokud máte své originální příspěvky a fotky, co ještě nikde jinde nevisí, tak ty s radostí vyvěsím.
Ono už pouhé prolítnutí mailů mi zabere hodně času. Po dobu choroby se tam radši nedívám, protože by mi to nedalo ... takže prosím o shovívavost, udělám, co bude v mých silách.

Orgonet

P.S. 
Děkuji všem velice za povzbuzení a rady v komentářích. 
Je taková dobrá knížka - Nemoc jako cesta - a tam je napsáno, co znamená zánět a infekce. Je to ne(vy)řešený konflikt. O tom vím, ale zrovna s tím nějak nemůžu hnout. Ale dokud ho nevyřeším, můžu mořit bacily čím chci - budou mít pořád ve mně ideální prostředí a jak budou moct, tak se pomnožej ...
Homeopatie to říká podobně, že bacily nejsou nic, prostředí je všechno ...
Takže až udělám správný krok, nebude důvod k infekci ... ale zatím se uchyluju k náhradním řešením, jako třeba i antibiotika, holt musím nějak přežít, než bude líp ...

25 komentářů:

  1. Přejeme brzké uzdravení :-) a díky mooc za stránky Marie

    OdpovědětVymazat
  2. Milý Orgo,
    dobré je také inhalovat čerstvou urinu - dát do hrnce (ne kovového) a zahřívat, až se bude pářit, přes hlavu ručník a dýchat a dýchat:) někomu to může vadit, ale pokud člověk nejí jako prase, tak urina voní po kadidle:)... urina se dostane do plic a zde působí na bázi homeopatie:podobné léčí podobné. Vyzkoušej, urinu můžu doporučit na vše. Pokud by čtenáře zajímalo víc info: G. Malachov-Urinoterapie teorie+praxe.

    Coccinelle

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Urina je výborná, vůbec se jí nebojím, mám s ní vyzkoušeno ledacos. Ovšem člověk musí být nejlépe vegetarián, a to teď zrovna nejsem. Takže zkusím dorazit chorobu inhalováním stříbra, a pak se uvidí. Díky (:-)))

      Vymazat
  3. OrgoNete,
    koloidní stříbro asi nebude špatné, ale myslím, že MMS by byla v tomto případě ještě účinnější k léčení plicní infekce. Navíc MMS odstraňuje z těla i těžké kovy jako je barium, hlíník a další, které se tu často řešily. Mám k tomu i analýzy od člověka, který se pomocí MMS těžkých kovů zbavil a v mém okolí je hodně lidí, kterým to pomohlo od mnoha infekcí a patogenů v těle ( i z nevyléčitelných nemocí ). Přitom nemá vedlejší účinky a nepoškozuje zdraví. Svá uskalí to samozřejmě má a jde jen o to zvolit správné aplikace a dávkování.
    Ota

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ti nevím, moje tělo na to MMS říká néééé ... Doufám, že to zvládnu se stříbrem - to je moje první užívání a nebude to taky zkušenost k zahození - ale slibuju, že jak bude třeba, vyzkouším i MMS a dám vědět.
      Díky (:-)))

      Vymazat
    2. Delas chybu. MMS je TOP!!! Chripku to dela za 4 hodiny...

      Vymazat
    3. Ahoj Orgonete,existuje MMS v práškové formě a aktivuje se Betainem HCL v tobolkách od Swansonu. Přesněji tobolka s Betainem HCL se otevře a do ní se přidá práškový chloritan. Jmenuje se to PMS .Na užívání skvělý! Vůbec to nesmrdí.A požadovaná aktivace probíhá v
      v žaludku /uvolnování chlordioxidu/.Mě to vyléčilo"Bechtěreva".A to jsem měla našlápnuto k biologické léčbě.Info:upramene.cz/forum.
      Ted po čtyřech letech mě absolutně nic není a k doktorům vůbec nechodí.A jako udržovák...třikrát denně 20 kapek do ovocné štávy 3%HCL/kys.chlorovodíková.A MMS používá k čištění zubů,na koupele a na dezinfekci pri ůklidu.Ještě mám jednu fintičku a to ,že aktivuji asi 30 kapek MMS,přidám teplou vodu a nechám v místnosti,kterou potřebujete vydezinfikovat/koupelnu,záchod a nebo kyž je nemoc v rodině/.Kouzlo života je v jednoduchých věcech.Držím palce Pavla :-)

      Vymazat
    4. Samozřejmě je vždycky lepší, když s tím člověk souhlasí a k uzdravení je mnohdy více cest.
      Přeji hodně štěstí i zdraví.
      Ota

      Vymazat
    5. cloveku z 6:08

      Clovece, 3 x denne 20 kapek?? To je nesmysl!! Nastuduj si davkovani, neblbni, jinak si uskodis...
      Mozna 3x denne 2 kapky jako prevenci, ale i to je zbytecne moc...

      Vymazat
  4. milý Orgonete,když se budete zocelovat politicky korektně,že se budete zdravit tímto songem,tak se všichni UZDRAVÍTE http://www.youtube.com/watch?v=ODExjwg7Lnc

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj - tvoje prehodnoceni casoveho rozvrhu je podle mne velice spravne. A co se tyce koloidniho stribra, poridil jsem napodzim generator od teto spolecnosti, http://www.ionic-pulser.cz/index1.htm vyrabim si 20ppm z destilovane vody z lekarny, je to vyborne misto kapek do nosu a na nemoci dychacich cest. Na povrchova zraneni, na zubni kaz, odparaziteni domacich zviratek. Okoli to take shledava jako super lek. Na nemoc kuze na noze to pri teto koncentraci moc ucinne neni. Ale jinak vlastni zkusenost vyborna.

    OdpovědětVymazat
  6. zdravim ta a zelam ti skore uzdravenie - nehladaj vinnika v blogu za to by ta len odmenili ber v uvahu aj moznost ze ta niekto energeticky napadol a fyzicky sa to takto prejavilo

    OdpovědětVymazat
  7. Jsem rádi, že jsi zpátky!
    Problém širokospektrálních antibiotik je, že zabírají na většinu patogenů ale ne na všechny. Loni jsem měl infekci ve svalech. První a. nezabrala, až druhá. Byl jsem 2 měsíce out. Od té doby beru okolo 1g vit. C za den. Když je na něco náběh tak 2-3g. Za zimu jsem neonemocněl až na drobné nachlazení, které díky dávce 15g/den odeznělo za 3 dny.
    jm

    OdpovědětVymazat
  8. Přeji brzké uzdravení :-) a děkuji za tyto stránky :-) V Divadle Kampa na představení Jaroslava Duška 24.2.2012 předčítal jeden divák Váš překlad Eckharta Tolleho (je to na 2:12:00) http://www.youtube.com/watch?v=IV1VGi2P3Ao&context=C4d1efb1ADvjVQa1PpcFMWhv7l2-dJb-NiaLBfkwDfVeOq4XKnSo8=
    Děkuji :-) Zdena

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Orgonet, prajem Ti skore uzdravenie, uz som mala obavy , co sa stalo ked si sa dlhsie neozval.
    A nezabudni pit dostatok cistej vody a setri sa, aby sa choroba nevratila.Ten pobyt pri PC treba naozaj obmedzit, radsej chod na do prirody ked bude slniecko a snaz sa viac relaxovat.Telo si musi
    po chorobe oddychnut a nabrat nove sily.Dopln si vitaminy a mineraly v koloidnej forme, tie sa najlepsie vstrebavaju.Vsetci sme v duchu s Tebou a v myslienkach Ti posielame vela svetla :-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a hlavne musíš veľa trtkať , aspoň 3krát denne a potom ešte doma na večer z vlastnou ženou !!!!!

      Vymazat
  10. Ahoj Orgonete, už mi tu tvé článečky dost chyběly. Chodím si sem každý den počíst ke své oblíbené (nezdravé či zdravé??:-) kávičce. Přeji brzké uzdravení, ať už stříbrem či změnou životního stylu a zvolněním pracovního tempa a radostným žitím. Příspěvků sice slibuješ méně, ale myslím, že o to více se budeme na ně těšit a vychutnávat si je. Zdraví JaJi

    OdpovědětVymazat
  11. Orgonete, joj, antibiotika?! Doporučuji prostudovat toto http://www.prirodni-cisteni.estranky.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Neviete o niečom, čo by pomohlo na vredy predkolenia (Bércove vredy)?
    Ďakujem. Iveta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivet, půjč si v knihovně knížku (nebo stáhni na ulozto.cz) od G. Malachova - Urinoterapie(teorie a praxe). Čurina by mohla pomoci (obklady), ale chce to vytrvat...v knize návody co a jak:)
      S Láskou Coccinelle

      Vymazat
  13. Iveto,

    zkusil bych MMS. Aplikuje se nejen pitím kapek MMS 1, ale i polykáním kapslí MMS 2, ale také koupelemi, postřiky sptejem, obklady a vmasírováním do kůže pomocí masážního roztoku DMSO. Často se aplikace kombinují, např. koupele a pití kapek. Či kapky a granule. Je třeba trochu nastudovat. Mohlo by zabrat i koloidní stříbro, ale upřednostňuji MMS. Někteří doporučují i byliny, např. Jírovec maďal - Aesculus hippocastanum L., který se sbírá nyní v dubnu a květnu. Dobrý je také med. Doporučuji využívat Google a hledat odpovědi pomocí tohoto vyhledávače, kde zadáš téma.
    Zde doporučené byliny : http://byliny.vitalion.cz/na/bercovy-vred/

    Konkrétně s Bércovými vředy nemám zkušenost, ale doporučuji konzultovat problém při léčení MMS na tomto mailu : info@czmms.com
    nebo na tomto telefonu : Volejte tel.: +420 723 508 432. Na telefonu je člověk, vyškolený Jimem Humblem k používání MMS.
    Odpovědíi mailem trvají týden až deset dnů. Mají dotazů hodně a je to poradenství v češtině. Za telefon se platí jen běžné poplatky operátorovi.

    Zde jsou zkušenosti uživatelů MMS a tam lze k léčení nemoci také dohledat informace:
    http://www.upramene.cz/forum/viewforum.php?f=36

    Oficiální český web k MMS autorizovaný Jimem Humblem:
    http://www.czmms.net/

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj kolego Orgonet! Jistě se z toho dostaneš, něco jsem psal zde: http://energieupramene.blogspot.com/2011/07/koloidni-stribro-domaci-vyroba.html koho to zajímá. Držím palce! Iv

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj Iveta, bércové vredy jsou vlastně vývody, které si tělo vytvořilo, aby odvedlo co nejrychleji nějaký odpad (špinavá krev, hnis apod.). Doporučuji odkaz nad tím Tvým.

    Vůbec se divím, že lidé, kteří vědí o tom, co lítá ve vzduchu, si neuvědomují, co denně dýcháme a čím si zanášíme plíce...ty tím pádem musíme pravidelně čistit a to platí o celém těle. Ne, když nám něco je, svádět to na "virózu, infekci" apod. Když se ucpe vysavač, také má "nemoc"...

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj,
    želám skoré uzdravenie. Mám dlhoročné skúsenosti (na sebe aj blízkych) s výrobkom Bactevir od českej firmy Diochi. Sú to bioinformačné kvapky. Na akúkoľvek infekciu dýchacích ciest zaberajú vynikajúco. (aspoň mne a blízkym) Je dobré počas užívania zvýšiť pitný režim (najlepšie kvalitná čistá prírodná voda z prameňa), prípadne bylinné čaje. (ale to vlastne pri akejkoľvek prírodnej liečbe). So striebrom nemám skúsenosť, ale nemalo by sa to navzájom "biť".
    alexk

    OdpovědětVymazat
  17. Ďakujem všetkým, ktorí si dali tú námahu a poskytli mi radu!
    Iveta

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.