21. ledna 2012

Zemětřesení a podzemí Českého Krumlova 2.

Došly mi velmi zajímavé komentáře k podzemí Českého Krumlova, a protože pod původním článkem by mohly ujít pozornosti, kterou si nepochybně zasluhují, tak je zde vyvěšuju samostatně. Děkuji čtenáři, který je poslal!

Sklovitý tunel pod Českým Krumlovem

K výše uvedenému článku uvedu jen jednu věc : nevím, zda tuto událost mohu spojovat s podzemním iluminátským sídlem pod nebo v blízkosti Č.Krumlova. Ale něco velmi zajímavého jsem se před lety dověděl od jednoho důlního štajgra z tehdy ještě naplno fungujícího tuhodolu. Mělo se to stát někdy v 80.letech 20.stol. Tehdy jedna parta horníků razila novou odbočku štoly na překopech, stařinách, a náhle se před nimi provalila stěna do úplné tmy. Po počátečním úleku, když se odsud nevyvalila ani voda, ani plyn, odvážili se nahlédnout, a pak i vstoupit do neznámého prostoru. Ocitli se v obrovském téměř kruhovém tunelu, jehož průměr odhadovali na 8-10m. Udivilo je, že je tam nezvyklé sucho a mírně proudící vzduch s jakoby kanalizačním zápachem. Když jeden z nich zkusmo udeřil nějakou železnou tyčí o tu sklovitou stěnu, vydal úder zvuk, jako když se seká led někde na rybníku. Současně vytryskl roj jisker, jako když se brousí kov na brusce. To je velice udivilo, a zároveň dostali strach z neznáma . Přerušili práci a šli nález oznámit šéfům. Ti, když místo obhlédli, rozkázali partě ukončit v tomto místě práci, a přesunout se na jiné pracoviště. Dostali ještě napomenutí, že o tom, co viděli a slyšeli, nesmí s nikým mluvit. Ještě ten den se tam „přihasilo“ speciální vojsko s obleky, kuklami a různými přístroji, mezi nimiž si někdo z horníků všiml dozimetrů na měření radiace. Uzavřeli onu štolu s tunelem, a cosi tam dlouho do noci kutili. Během noci pak vynášeli a na vozících vyváželi cosi ven na důlní dvůr, kde měli připravená nákladní auta v plachtovém hangáru. Nikdo nepovolaný tam neměl přístup, a obě stanoviště (štolu a hangár) hlídali další vojáci. Nad ránem vojsko skončilo, a „zvedlo kotvy“. Nic po nich nezůstalo. Když se několika lidem podařilo najuknout do oné štoly, uviděli, že ta díra do tunelu je zaslepená nějakou konstrukcí. Ještě téhož dne byla ta konstrukce zabetonována a ústí této boční štoly zamřížované. Měl jsem vzácnou možnost se na to místo podívat, a obojí tam skutečně bylo, mříže a o kus dál viditelná část betonové zátky. Tento příběh jsem slyšel někdy na poč.90.let 20.stol., a krátce na to jsem byl v tom dole se podívat (tak trochu inkognito i s tím horníkem). Škoda, že jsem tehdy neměl s sebou foto, mohl bych dnes něco k textu přiložit. V rámci výstavby krumlovsko-větřnínských kolektorů v 80. a 90.letech 20.stol.byly údajně učiněny také nějaké záhadné nálezy, ale nic konkrétního se mi zatím nepodařilo zjistit. Podobně polské firmy (Budimex, Polimex), co ve městě a v příměstských částech Č.Krumlova stavěly za minulého režimu (80.léta 20.stol.) rozsáhlou síť městských a příměstských stok (A1,A2,A3 a snad i nějaké další stavby) a obrovské čističky za městem, učinily nějaké nálezy, kvůli kterým se přerušovaly práce nebo byla dokonce odkloněna jedna z tras, čímž se stavba prodražila.
Uživatel Anonymní k příspěvku Zemětřesení a podzemí Českého Krumlova dne 20.1.12


K tomu sklovitému tunelu mám níže zajímavou poznámku : Prof. Dr. Ing. Jan Paják, vynálezce principu magnokraftu – létajícího stroje, který dokáže propalovat sklovité tunely pod zemí stejně, jako ty, co byly nalezeny v různých koutech světa, a mají stáří často přesahující stovky, tisíce, ale našly se i tyto tunely staré desítky tisíc a některé i sto tisíc a více let !!! Některé tunely jsou kruhové, jiné trojúhelníkové a další na výšku mírně vejčitě oválné. Stěny, podlahy nebo i stropy, jsou jak se sopečné sklovité taveniny. Ve světle se lesknou až třpytí. Barvu mají černou až černozelenou. Některé profily nesou stopy jakoby byly frézovány gigantickou frézou, ale ne mechanickým způsobem. Zřejmě rotoval nějaký plazmový vír, spirála či něco podobného, poněvadž „frézované“ stopy jsou rovněž hladce sklovité. Nebo mohly v roztavené (předpálené) hornině rotovat nějaké vrtné skruže, umístěné po obvodu stroje ještě ve fázi, kdy byla hornina tekutá nebo tuhnoucí. To už jsou spíše spekulace, protože nevíme, jak dlouhé ty stroje jsou. Představu si můžeme udělat na příkladu jaderné razící podzemní tunelové jednotky pod názvem SubTerrene, které vznikly z utajených projektů DARPA a SkunkWorks pro americkou armádu a NASA. Takový stroj se zavrtá pod zem, a razí tunely bez přestávky až 3 měsíce !!!
Uživatel Anonymní k příspěvku Zemětřesení a podzemí Českého Krumlova dne 20.1.12

33 komentářů:

  1. Rozprávky o diablových dierach a drakoch chrliacich oheň som počúval ako malý. Toto je modernejšia verzia rozprávky. Celé je to založené na svedectve kamarátovho brata, zabudli si fotoaparát a preto nie sú fotky. Haha :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Historie je úplně jiná,než jak ji nám předkládají.Takže....
      Rozprávky o diablových dierach niesú rozprávky,ale trocha prekrútená pravdivá
      svedectvá.Všetko je trochu dosť inako.Hĺadajtě a nájdětě.
      Hans

      Vymazat
    2. Vynálezca magnetografu ho vynasiel len na papieri, nikdy ho nezostrojil. Papier znesie vsetko. Tak silny elektromagnet sa zostrojit neda. Par fotiek "sklenenych" jaskyn som videl, boli to obycajne jaskyne.

      Vymazat
    3. Vy máte na Slovensku také jeden takový tunel ! Vede pod pohořím Tríbeč od polských hranic z oblasti Babí hory dále dolů k Maďarsku, a má snad končit v Rakousku u Neziderského jezera nabo v Maďarsku u jezera Balaton !
      Jen se zajímejte o dodnes trvajících mizení lidí beze stop v okolí pohoří Tríbeč a nepříliš odtud vzdálené hory Sitno! Pátrejte, a dovíte se velmi zajímavé, ale zároveň děsivé informace z této oblasti.

      Vymazat
    4. Na co su urcene tieto tunely a kto sa v nich skryva?

      Vymazat
    5. Nevím, zda jsou ty tunely jen jako jednorázový produkt při průniku podzemí průpalnými stroji/loděmi/UFO, když se přemisťují skrze horniny z místa na místo. Nebo zda to jsou cíleně budované spojové cesty pod zemí mezi základnami/městy.
      V souvislosti s nimi jsem kdesi četl jeden zajímavý názor, že ty nedávné záhadné zvuky po celém světě mají mít původ v podzemní činnosti těchto strojů.
      Jiné zprávy zase uváděly, že, v rámci ničení dosavadních podzemních základen a jejich spojovacích sítí Galaktickou federací, se "podzemní obyvatelé" snaží pod zemí nalézt nové pozice a útočiště. A vedlejším produktem jejich činnosti mají být ony záhadné zvuky (troubení).
      Kdo přesně ty tunely hlubí a využívá, na to si ještě nějaký čas budeme muset počkat. Ale lidé to zřejmě nebudou, kromě tunelů, co hloubí naše pozemské stroje SubTerrene.

      Vymazat
  2. Fascinujici. Lze uvest GPS-souradnice? Diky...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mohu uvést jen toto - v prostoru mezi Dobrkovicemi a Lazcem, kde bývaly zmíněné tuhodoly na SZ od města.

      Vymazat
  3. http://www.matrix-2012.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=153:tajemne-podzemi-sklenne-tunely-a-babi-hora-ast-i&catid=79:podzemni-zakladny&Itemid=96

    OdpovědětVymazat
  4. Hm zajímavé je pohádky často uvádějí pravdu ale v lidovém podání. Co třeba bible zázraků je tam spousta. I to co se nedá vyfotografovat neznamená že neexistuje.

    OdpovědětVymazat
  5. Ten příběh není o fotoaparátech, bambulo, ale o utajovaných nálezech. Utajovaných nálezů v trojúhelníku přibližně mezi Českokrumlovskem, Volarskem a Novohradskem (obsahuje to části býv.okresů Prachatice, Český Krumlov a České Budějovice) je mnohem více. Jen se o tom nikde nepíše. Ke mě se ty informace dostaly výhradně ústním podáním od jistých bývalých pohraničníků, vojenských důstojníků, agentů a horníků. Víc o tom do cyberprostoru říci nemohu,a ani nehodlám. Kdo má zájem, ať si pátrá po své linii a na vlastní riziko.Já už jsem si nebezpečné chvíle zažil, a s díky se dalším rád vyhnu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Něco jsem se dočetl v knize " Tajemství Františkova" ....leccos je tam vysvětleno, ale další věci byly vytaženy na povrch, a na klidu to čoveku fakt nepřidá....kdo ví, co za tím vším je...

      Vymazat
  6. On ten tunel není přímo pod městem Č.Krumlov, ale na SZ v jeho příměstské části.

    OdpovědětVymazat
  7. Na tohle téma, jsem slyšel slušnou story od pána Shnaidera. Zakladatele počítačové společnosti, specialista na důlní vrty plasmou. Plasmou se roztaví hornina, která po schladnutí změní v pevný obal tunelu. Tvrdost se dá přirovnat k tvrdosti dolomitu. Zbytky lávy po sopce. Shnaider narazil v 80. letech na podobné tunely v Kanadě. Na internetu je několik přednášek od něj. Prosím kdo by jste měl zájem udělat k tomu titulky ...
    http://www.youtube.com/watch?v=O6RhnQtJ7yI
    Zkusím nějaké najít. Ale důležité je, že o tom mluvil a zaplatil životem. Byl zlikvidován. Kím ? určitě temnými odpadlíky iluminátů, kteří s těmito mimozemskými technologiemi na naší planetě přišli do styku.
    Přijde mi, že teprve teď vylézá na povrch - kdo v podzemí vykrádal naší společnost lidí.
    Můj názor je, že tyto tunely jsou pod každou civilizací osídlenou krajinou.
    Prostě se na nás krmili a používali naše vědomí ke svým plánům. To vše už padlo.
    Tyto tunely byly objeveny a vyčistěny. Přišla doba k nové evoluci naší civilizace. Osvobozeni od tajemných bytostí v skrytu, pod našimi domovy a těch, jenž napomáhali takovýmto šílenostem.

    OdpovědětVymazat
  8. http://scottcwaring.blogspot.com/2012/01/ufo-exit-tunnel-discovered-in-dagestan.html. Trochu jiná díra, ale poměrně nová (19.1.2011). Tito si foťák nezapoměli. Tuším, že minulý rok s podobná díra objevila ze dne na den nějakém městě někde v Jižní Americe.
    PS: měl by se poslouchat, co ti starší říkají! V pohádkách je předáváno mnoho důležitých informací! Dřívější generace totiž internet a televizi něměli. :-)
    Martin

    OdpovědětVymazat
  9. tak tady je to video (sice ne z jižní, ale ..) - přesně z Guatemaly http://www.youtube.com/watch?v=ZCeWA0PpqCE&feature=related
    Tohle je také zajímavé http://www.youtube.com/watch?v=Ws9W2J1OwyY&feature=player_detailpage

    OdpovědětVymazat
  10. Zorane, máte to poněkud „nepřesné“ a to je slabé slovo. Dolomit je uhličitan hořečnatovápenatý a tvrdý tedy není ani trochu. Na Mohsově stupnici tvrdosti zaujímá 4 příčku z deseti. Umíte si představit to obrovské množství plynů které by plazmové tavení horniny vyvíjelo? Asi ne. Jinak byste se musel ptát kam jde ten kouř a pára? Nehledě ke gigantickému množství energie na tento postup vynaložený. Budete muset vynalézt jinou technologii.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To na věci nic nemění ! Muselo se něco o kruhovém průměru pod 10-8 m propálit skrz horniny, aby to vytvořilo zanechaný tunel. Zaujala mě ještě ta informace o kanalizačním smradu v tom tunelu. Kde by se tam vzal, když kanalizační síť města je poněkud stranou tohoto místa, a čistička je dokonce na opačném konci města ? Znamná to tedy, že se někde na trase toho tunelu hromadí odpad ? Nnebo je jeho součástí kdesi na trase nějaká odpadní stoka ? A pokud ano, kam by ústila ? Za další - je ten tunel v aktivním provozu či nikoli ? A je tu ještě spousta dalších otázek, na něž nemáme odpovědi, nýbrž pouhé spekulace.

      Vymazat
  11. Mozete mi ukazat fotky a dat poziciu hociktoreho vchodu do tunela na Slovensku? Predpokladam ze fotky nemate, tunel je zasypany, jeho pozicia je niekde na 10 km2 a o jeho existencii ste sa dozvedel z konspiracneho webu. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak snadno se tajemství nevydávají ! A nevydají je ani ti, co o nich vědí ! Jednak z důvodu vlastní bezpečnosti, a to další si můžete snadno domyslet. Jediné, co mohu uvést, zaměřit se na tyto lokality :
      - zříceniny hradů Čierny hrad, Oponice, Jelenec-Gýmeš,Hrušov,Tekov a Revište.
      - dále pak na lokality kdysi církevně správní : bývalé kláštery Zobor, Klíž, Hronský Beňadik (všechny tři vznikly ve stejné době kolem r.1100, a tvoří překvapivě rovnoramenný trojúhelník s Klížem ve vrcholu. Možná je to návěst, kde hledat. Ty kláštery jakoby svíraly nějakou nebezpečnou oblast), a veledůležitý románsko-gotický kostel Kostol´any pod Tríbečom, v němž jsou velmi záhadné a děsivé fresky, které zřejmě s těmi tunely mají nebo mohou mít něco společného ! V okolí všech zmíněných lokalit se už ztratil již větší počet lidí zcela beze stop. Takže si dejte pozor, kdo se tam budete toulat. Rozhodně tam nechoďte sami !

      Vymazat
    2. Je to tak. Ještě 60 let po 2.sv.válce je přísné tabu o záhadných podzemních tunelech nebo také o nacistických podzemních továrnách, kde se vyráběly díly a motory proudových letadel Messerschmidt, balistických raket (snad něco podobného V1,V2)a některé informace dokonce naznačují výrobu prototypů UFO (tedy pozemská verze létajících talířů a dalších speciálních strojů - např.telemetrických sond a dronů) a zařízení generující elektřinu, lasery a plazmu z tzv.volné energie, chystané k nasazení ke zvratu války ve prospěch Německa jako zázračné zbraně. K tomu už bohužel nedošlo. Zcela nepochybně existují tyto podzemní továrny v zakonzervovaném stavu (možná i s jejich prototypy) a budou také důmyslně chráněny proti vetřelcům výbušninami a dalšími nástražnými systémy.
      Navíc každá taková lokalita má min.1 "strážce"- osobu, která bydlí v blízkém okolí, nebo na ona místa zajíždí i ze vzdálenějších mít na "pravidelnou obhlídku", zda tam někdo něco nekutí, neměří, nehledá apod. Předávání "strážcovství" trvá od konce 2.sv.války dodnes. A jak se ukazuje, komunistický i tento současný režim s těmito tajemstvími "drží basu". I samotní hledači nacistických pokladů končívají buď "bradou nahoře v poloze ležmo" nebo se stanou součástí zastíracích, zamlžovacích manévrů a režimní propagandy, která vždy naoko hledá, ale ve skutečnosti najít vůbec nechce ! Je to celé složitější, než si běžný občan vůbec dokáže představit, a také nebezpečné. To zdůrazňuji !

      Vymazat
  12. Tak ke Guatemalle ... díra vznikla odplavením písečného podloží, vlivem neustálého protékání podzemních trubek s pitnou vodou. Pak to spadlo, prolez jsem kvůli tomu chaty na blogu ... A vypalování tunelů plasmou se zabívají už dvě firmy v USA... není to nic nového , po vytuhnuntí zůstane tvrdý obal - ze znovu stuhlé lávy, vzniklé z rostavené horniny.

    OdpovědětVymazat
  13. http://www.youtube.com/watch?v=qIyXcznVui8&feature=related Phill Shneider přednáší o ssých objevech při podzemních vrtech , krátce před jeho smrtí ... žel byl zabyt. Mluví i o tom že k propalování horniny, docházelo i lasery.

    OdpovědětVymazat
  14. http://www.youtube.com/watch?v=qIyXcznVui8&feature=related Phill Shnaider krátce před svou smrtí, žel byl zavražděn. Mluvil i o tom, že k hloubení podzemních tunelů se používá laser.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není to tak zcela pravda . Funguje to jako Laser , ale není to přímo laser.

      Vymazat
  15. Sklovitý tunel, který byl náhodně nalezen (i když, kdoví proč byli horníci nasměrováni na zmíněné překopy či stařiny namísto dosavadní úspěšné těžby grafitu na nových ložiscích! Že by někdo z vedení dolu tehdy něco věděl, nebo to byla utajená cílená akce vojenské rozvědky tehdejšího ČSSR ?) v českokrumlovském tuhodole kolem pol.80.let 20.stol., je obtížné zařadit do případných podzemních aktivit nacistického Německa za 2.sv.války. I když se můžeme všichni mýlit, nemusí být vyloučeno, že již tehdy mohlo mít speciální divize se stroji na vypalování tunelů, na budování úkrytů, podzemních chodeb a utajovaných podzemních válečných továren. Zdá se, že i v Č.Krumlově (respektive v jeho blízkém okolí) probíhala nějaká utajená podzemní vojenská výroba, k jejímuž provozu mohl sloužit zajatecký tábor, jenž býval naproti současnému vlakovému nádraží v místě, kde jsou dnes budovy skladů.

    OdpovědětVymazat
  16. Phill Shneider o technologii propalování tunelů podzemních laserem, mluvil již v 80 90 letech minulého století. Sám se účastnil na pracích vojsk spojených států, kde sám uznal. Že při hloubení tunelů laserem docházelo k spopelnění horniny, podloží. Doporučuji shlédnout a vyposlechnout. Phill Shneider byl geologický inženýr a jeho počítače Shneider jistě znáte.

    OdpovědětVymazat
  17. Já si představuji takovou vypalovací soupravu pro ražení tunelů, jaká byla použita ve filmu Jádro. Zcela naplňuje technologickou představu, jak takový stroj funguje a se pod zemí pohybuje. I ty razící stroje SubTerrene na jaderný pohon jsou velké a dlouhé jak ty příměstské vlaky CityElefant.

    OdpovědětVymazat
  18. Hi, probably our entry may be off topic but anyways, I have been surfing around your blog and it looks very professional. It’s obvious you know your topic and you

    appear fervent about it. I’m developing a fresh blog plus I’m struggling to make it look good, as well as offer the best quality content. I have learned much at your

    web site and also I anticipate alot more articles and will be coming back soon. Thanks you.


    Laserové pruvodce svetla

    OdpovědětVymazat
  19. takým tunelom, veľmi pravidelným som raz prešla s 2 bodyguardmi. Vyústili sme do podobnej krajina ako naša, len tam bolo svetelnejšie a blaženejšie. V tuneli boli aj iní ľudia - koridor ? Dodnes neviem, šla som z vnútornej zeme cez krustu na povrch, či opačne ?

    OdpovědětVymazat
  20. Tunel Babí Hora : vchod cca. 600 metrů od hraniční čáry od jejího hrotovém cípu poblíž d. kuchyně. Skála je pohyblivá - ne lehce a ne těžce .

    OdpovědětVymazat
  21. P.S. - Mnozí okolní starousedlíci o tunelech na Babí Hoře velmi dobře vědí , ale nechtějí o tom jen tak s kdekým mluvit . Mají z nich strach . Co jsme tam osobně byl , tak do těchto míst chodí některé dvojice hlavně v noci a za velmi špatného počasí. Za krásami přírody tam určitě nechodí . Řekl bych , že za těchto podmínek je riziko náhodného zpozorování nežádoucí osobou při odsouvání skály dost snížené .Pokud tam někdo vyrazí , tak bača při Slané cestě o tom hodně ví . Bližší info o něm ale podávat nebudu , protože je dobrým kamarádem .

    OdpovědětVymazat
  22. Dnes už je to jisté zjištění, že ty tunely skutečně existují. Některé se už ale nepoužívají, jiné ano, a nálezy hlásí i čerstvé ražby v místech, kde před tím nic nebylo ani detekováno. Ty posuny na povrchu Země mají zřejmě dopad i na posuny pod Zemí.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.