16. prosince 2011

Průběh dnešní klimateroristické akce (výroba orkánu, sněžení)

Konečně se po dlouhém nanicovatém období něco u nás děje v počasí, Orgonet se má aspoň čím pobavit (:-)))))
Podívejme se na dnešní akcii "Orkán a sněžení". 
Scénář je obvyklý, jednotlivé kroky viz satelitní fotky níže.
Novinkou dnešní akce možná je, že radarové kroužení se v evropském měřítku "globalizovalo" - viz vydatné kroužení mnoha německých radarů - to zatím nepamatuju, (ale vlastně je skoro nikdy nesleduju). Nicméně to připomíná typické radarové obrázky z USA, kde to skoro pořád intenzívně krouží, viz třeba Conus, http://wdssii.nssl.noaa.gov/web/wdss2/products/radar/rconusloop.shtml. Na evropských snímcích mi to přijde jako novinka.

1. Vše začalo samozřejmě "velkým žlutým třeskem" v časných ranních hodinách: to jest radiační aktivací určitých oblastí za účelem vytvoření extémního počasí., které se projeví okamžitě či do několika hodin po třesku.). (Červená barva - vysoká vrstva oblačnosti. Růžová - bez oblačnosti nebo nízká. Žlutá - radiační pecka.)

2. Vysoká vrstva oblačnosti je kolem svítání průběžně ošetřována chemickými látkami z letadel. Čáry jsou roztažené pruhy chemikálií v šířce až desítky km. Nad ČR vidíme i různě pokroucené čáry - to je obzvláště intenzívní přísun chemikálií.


Čáry  a haarpové vlny jsou patrné i na eye-view:

Klimateroristická akce postihuje velkou část Evropy, odehrává se zejména nad Německem, jak ukazují snímky z německého srážkového radaru http://www.t-online.de/wetter/info/niederschlagsradar.html
Všimněte si, jak německé radary pilně krouží a přitahují/roztahují od jihu k severu vysokou vrstvu oblačnosti, (najdete to na animaci). Celá akce má tvar "haarpového kruhu", Česko je na jeho okraji. 

V Česku, které je na vnějším okrají dnešního velkého haarpového kruhu, byl vytvořen dlouhý rovný pruh intenzívních srážek (jakási tečna celoevropské kružnice), který postupuje od Prahy k Brnu ... České radary do toho snaživě vystřelují své radiační vidlice. 

2 komentáře:

  1. Dnes 16.12. je den "nehod". Otčím se vyboural v autě, naštěstí se mu nic nestalo, jedna holka od nás ze třídy spadla ze schodů a má asi něco s kotníkem, naštestí žádná rozbitá hlava, další holka běžela, spadla a má něco s rukou a ještě sem viděl spadnout na chodníku jednu paní, tak jsem ji pomohl, ale chodník zamrzlí nebyl. Dávejte na sebe OBROVSKÝHO BACHA!!! Pavel J.15

    OdpovědětVymazat
  2. Když jsem konečně dorazila domů na Bečovsko (silničáři opět nestíhali- první pluh jel až 16:30) bylo zde 30cm sněhu a silný vítr. Neváhala jsem a rozprášila dva náboje octa. Okamžitě se mraky a stoupající mlha začaly srážet a teď již vydatně prší.
    Navíc bodavá bolest hlavy jako zapíchnuté jehlice, a bolest u srdce svědčí o HAARPovém posunu.
    Jezděte opatrmně a vydatně čistěte vše :-)
    Zdraví Danda

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.