4. prosince 2011

Něco nočních chemtrails

Klimouši si už dávají pozor, aby jejich chemočáry nebyly tak vidět na satelitních snímcích. Proto jsou různě rozmazané a neexistují a tak.
Zatím se jim to nedaří zakrýt na nočních snímcích, viz uvedené obr. z 2. 12. 2011. Ty čáry musí být roztažené na šířku až 10 a více km ...

7 komentářů:

  1. Bydlím v Praze a poslední dny slyším v noci hučení letadel nad hlavou...
    Nebydlím u Ruzyně, a i kdyby, tak dle kontoly příletů a odletů (a letů nad Evropou Live) je to zhruba 10x tolik letadel. Vlastně jedno za druhým. Všimnul jste si toho někdo také ?? Nevíte o co jde ?

    OdpovědětVymazat
  2. No tak to je až priam šokujúce pozerať na tie snímky čo všetko schováva tá hmla. No odporné....

    OdpovědětVymazat
  3. Mám náhradu za odpařování ve varné konvici. Globus právě teď prodává za 800 a asi49 Kč palačinkovač+rychlovarnou konvičku (malou na 1,2l) k tomu "zdarma". Do kdy akce platí, nevím. Pořídila jsem ho v minulém týdnu. Píšu až teď, když jsem si jistá, že to dobře funguje. Palačinkovač jsem umístila na balkon k přívodu el., zapla na stupeň 5 a dala na plotýnku místo palačinky obr široký kastrol s předem předehřátým octem. Výhoda oproti odpařování v konvici je, že na to nemusím myslet, kontrolovat to a dolévat ocet-což také znamená, že nepobíhám neustále podivně:-) po balkoně a z balkonu nám nejdou oblaka páry, které nikdo nepřehlédne... Mohu se věnovat dalším činnostem či na 3 hod či déle odjet-záleží kolik litrů octa do kastrolu doleju...Denně takhle z palačinkovače odpařím asi 5-8l.
    Doporučuju:-)
    Konečně mám pocit, že jsem si odpařování octa vyřešila pohodlně.
    Samozřejmě kombinuju s mokrými octovými hadry na šňůrách, rozléváním, orgonity a Už se stalo! ........
    P.M.

    OdpovědětVymazat
  4. ale kosočtverec s čárkou uprostřed nad západním slovenskem se jim moc nepovedl ))))
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  5. S přestávkami létají asi tak od září i nad HK...už jsem to tady někde psala...bzučí v noci i k ránu, když vstávám...přes ty deky ale nejsou vidět...

    Coccinelle

    OdpovědětVymazat
  6. Jo jo, nad HK letájí v poslední době (asi půl roku) nějak víc. Mám spousty fotek...

    Xred

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.