14. prosince 2011

Matthew: vánoční poselství 2011


9. prosince 2011
Vánoční poselství

1. Zde je Matthew, s láskyplnými pozdravy od všech duší v této stanici. Každým rokem je toto období ve vašem světě obzvláště emocionální, ti šťastní se mohou těšit na dárky, výzdobu domů, návštěvu bohoslužeb, možná cestování za rodinou ke společným oslavám či očekávané návštěvy. Pro ně tato doba nabízí radost a veselí. Pro ty méně sťastné, kteří truchlí, jsou nemocní, osamělí, hladoví či bez domova, se násobí pocity smutku a beznaděje.

2.Tento rok je i mnoho šťastných postiženo zmatkem a obavami z nestabilní politické a ekonomické situace v zemi, a je více smutných a zoufalých duší než v lepších časech. Rok 2011 se blíží ke konci a my vidíme mnoho nešťastných duší.

3.Tolik si přejeme, aby každý mohl vědět, že příští rok bude Země na prahu svého Zlatého věku – bouřlivá přechodná období transformace vašeho světa skončí a všechna temnota bude poražena! Kéž jsou všechna srdce povzbuzena radostným očekáváním slavného světa, který jste již spolustvořili v kontinuu!

4.Respektujeme tento neobvykle rušný čas, kdy tolik věcí soupeří o vaši pozornost, a tak je naše poselství dnes krátké: stručná připominka osvícení, které byly již dříve sděleny. Prosím chápejte tento dárek tak, jak je míněn, k tomu, aby vám dobře posloužil, dodal důvěru, jistotu a nadšení, s nimiž přivítáte nový rok.

  • Světlo, stejná energie jako láska, je cestou k míru, harmonii a rovnováze uvnitř každého individua i ve vašem světě.
  • Světlo přijímáte tím, že jste laskaví, čestní, soucitní, odpouštějící a štědří, a světlo úsměvu má nezměrný efekt návaznosti.
  • K udržení či vytvoření rovnováhy vám pomůže meditace, uklidňující hudba, procházky v přírodě a společnost zvířat.
  • Máte vrozenou moudrost a duchovní sílu, abyste úspěšně zvládli vše, s čím se setkáte, a abyste pomohli těm, kteří jsou ochotni to přijmout.
  • Každá duše k přijetí světla a duchovnímu vývoji tolik příležitostí, kolik potřebuje.
  • Energie lásky s vámi znovu spojí drahé lidi a zviřata, kteří odejdou.
  • Kličem k vytvoření toho, co chceme ve svém životě a ve svém světě, je soustředit se na to.
  • Všechno, co potřebujete vědět, je ve vás. Zeptejte se, setrvejte v tichu, a řiďte se vedením své duše – vědomím, instinktem, inspirací, aspiracemi.
  • V každém okamžiku vaší duchovní i fyzické cesty se vám dostává mnoha způsobů pomoci od světelných bytostí z celého vesmíru.

5. Naše bezpodmínečná láska a nekonečná požehnání vesmíru jsou s vámi při vašich přípravách na radostné přivítání velkého roku 2012.

S láskou a mírem
Suzanne Ward

6 komentářů:

  1. děkuju za trochu láskyplných a milých slov v předvánočním blázinci :) Gabča

    OdpovědětVymazat
  2. milá,milý Gabčo,jednou jsme byli v blázinci v Kosmonosích,kde se nám podařilo vyrvat ze spáru bílých pláštu kontaktérku EBE a musím podotknout,že pacienti blázince měli NORMÁLNĚJŠÍ reakce,než ti pravicující,co hypotečně pobíhají na takzvané svobodě.

    OdpovědětVymazat
  3. Ďakujem !
    Ja prajem Mathewovi, jeho maminke Suzan Ward, Hattonovi a flotile, Orgonetovi a celému ansámblu čo tu chodí i nechodí, celému svetu, sebe i Tebe náš Stvoriteľu, to, čo bolo opísané hore.... nech nám je fajn :-)
    hugs, bed

    OdpovědětVymazat
  4. Zdravím moc všechny nahlížející sem k Orgonetovi, a tobě osobně Orgonete velký DÍK za energii, kterou dáváš do tvorby svých stránek.Každý měsíc čekám na channeling Matthewa, vždy přinese vysvětlení, někdy i úlevu. Tento je obzvlášť hladivý. Konečně je mi dobře v kolotoči změn,( ale stále s tou jednou hlavou na krku, která je jako každá druhá obtěžkána i tím, co by se mělo zašlapat, zničit, vyhodit do koše). Uffff. Víra v lepší zítřek, vítězstí lásky nad nenávistí je motorem pro všednodenní zvládání povinností- blbostí.
    Krásný, ztišený a zpomalený vánoční čas...hodně síly, je jí třeba. Dáša

    OdpovědětVymazat
  5. to Alcyon12 - čtu tvoje příspěvky a říkám si nemůžeme se znát? Tobě asi i něco říká "psychospirituální krize"....nebo? Tím myslím jako termín, ne že se to tebe týká .-) :-)(nyní) .-)Osobně. :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Vždycky se moc těším na Matthewa :)
    Akorát, od té doby, co říkal, že letos máme očekávat méně chemie ve vzduchu, protože sprejerům docházejí peníze a někteří zainteresovaní lidé odmítají sprejovat, jsem tak jaksi velmi zklamán.
    Nevím, co mám k tomu říct jiného.
    Alfa

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.