11. října 2011

Tak si teda necháme původní vzhled OrgoNetu

Hlasování čtenářů dopadlo výrazně ve prospěch původního vzhledu, tak si ho teda necháme ...

Já nemám potřebu něco měnit. Jen si občas stahuju zálohu blogu, a tentokrát mě napadlo importovat ji do jiné šablony - šlo to nad moje očekávání snadno, a výsledek nebyl nezajímavý ... ovšem přišli bychom o postranní lišty a gadgety na nich umístěné (které stejně využívám jen z malé části, pro přehlednost).

Dneska nebyl čas na velké blogování, bylo hezky a chtěli jsme zrejpat zahrádku. Chemoletadla ale začala před polednem výrazně tvořit chemomraky, tak jsme po poledni trochu zaoctovali, aby se dal nachytat ještě nějaký vitamín D. Takže na nás hezky svítilo, po včerejší kose krásné teplo, letouny nad námi lítaly jako divé, ale ocet nějakou dobu udržel modrou bublinu, na obzorech šedivo ...
Fotku mám z českobudějovické webkamery ČHMÚ, která dneska měla silné výpadky, takže tam dopolední výrazné chemtrails nejsou. Aspoň teda přináším obrázek těch, co se kvůli octu nemohly roztáhnout ...

6 komentářů:

  1. A to foto je z Čech? U nás na západě už od pondělka cosi padá ze šedivých mračen a zatáhlé oblohy velmi nízkou hutnou šedou hmotou. Vítr se točí a duje ani nelze poznat kterým směrem a odkud. ....
    Milan

    OdpovědětVymazat
  2. Obětoval jsem litr octa,občas jim trochu zamotám hlavu.Dnes jsem si vzal do práce přenosnou tv,kvůli fotbalu.většinou nemám problém,ale dnes signál neodpovídal průměru,šlo to ,ale poruchy překračovaly normální stav.Nevadí.Chci tady říct jenom jedno.Síla společné vůle dokáže víc než miliardy vynaložené na ovlivnění počasí a vzniku nového světového řádu.Tahle planeta je nás všech a když budeme věřit,že se dá žít v klidu a míru,stanou se naše přání skutečností.Jedno staré proroctví říká,že budoucnost je v našich srdcích.To co si budeme přát se opravdu splní.Chci žít v klidu a míru.Nic víc a nic míň.Tahle krásná planeta nás všechny bez problémů uživí,můžeme ovlivnit to co se děje,máme tu sílu.Já věřím,že stále víc a víc lidí si uvědomuje nadcházející změny a společně dokážeme vstoupit do dalšího nového a krásného věku.Je to jenom v nás.

    OdpovědětVymazat
  3. mdnamur: To foto je z českých budějovic, doba je tam uvedena, kliknutím zvětšíš.
    Trochu jsme se na zahrádce i přiopálii (:-)), haarpové chomáčky nastřelované na oblohu slunci moc nebránily. Kolem čtvrté ale začali nasunovat oblačnost vytvořenou jinde, takže se postupně zatáhlo.

    OdpovědětVymazat
  4. Můj laický názor na uspěchanou digitalizaci TV vysílání je právě zhoršující se podmínky pro terestrické šíření rádiových vln. Také ono přetočení polarizace na vertikální má svůj důvod. Takto může TV signál vykrývat po malých úpravách skoro každý vykrývač mobilní sítě. Protože z těch obřích vysílacích základen to půjde stále hůře. Už to pozoruji i na rozhlasovém vysílání. Tomu už taky zvoní umíráček. Někdejší Dálkaři se svými „Komunikáči“ houfně přesedlávají na internetová rádia a své Lambdy a Grundigy Satelit opatrují z nostalgie.

    OdpovědětVymazat
  5. Thank you darling. :-D, bo

    OdpovědětVymazat
  6. Přidávám se k názoru Anon.z 12.října 12:27.Musel jsem"přesedlat" na 9-ti prvkovou YAGI se zesilovačem.Před 4-mi roky to šlo bez problémů na "prut".
    V.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.