20. října 2011

Slunce skutečně více hřeje!

Děkuji čtenáři za komentář, který zcela přesně vyjadřuje to, co se chystám už od léta napsat. Slunce více hřeje. 
Takže už to psát nemusím, jen na závěr něco připodotknu.
(Update 21. 10: Zajímavost: Naši nepříznivci o nás zřejmě pečují, abychom se nedívali na nežádoucí obrázky! V komentáři byly původně odkazy na fotky na imageshare - během dne je tam někdo vyměnil za úplně jiné. Tak teď ty správné radši stáhnu sem. (:-))) Takže naše fotky na veřejných úložištích jsou snadno hacknutelné! Mně vlastně taky zmizely fotky vysílačů Rádia Vatikán z Picasy.)
Vlastně, jeden obrázek se mi odmítá stáhnout ... ale nevadí.)
Z komentářů:


SLUNCE SKUTEČNĚ VÍCE HŘEJE 

Zdravím. Skoro vůbec se nemluví o jednom důležitém faktu a tím je, že Slunce skutečně více hřeje. V tyto podzimní dny bez oblačnosti bylo vidět, jak intenzivně museli sprejovat, aby udrželi teploty pod 20°C. Když se Slunce dostane na čas mimo chemickou deku nebo mraky, teplota letí okamžitě nahoru o 10 °C. O víkendu bylo místy vidět jak se nad loukou (!) tetelí horký vzduch. Vzpomínáte na loňský listopad?

Letní teploty na jaře nebo na podzim – i když to přiživovali odpuzováním oblačnosti, aby byly sucha – TOHLE jsou SKUTEČNÉ teploty. Ne tyhle kvaziteploty kolem 10°C, které jsou teď. Jak píše Orgo, stačí opravdu jedno dvě letadla, které proletí před Sluncem a během chvilky se citelně ochladí. Otázkou je, proč Slunce víc hřeje. Bude to zřejmě jedna ze dvou možností – buď psychopati uplně domrvili HAARPem ionosféru – jak už se kdesi psalo, a nebo to má co dělat s posunem pólů Země. Ať tak či onak – letní teploty by teď měly být větší část roku. Jen si představte, kolik je to energie, která je zcela zdarma pro majitele solárních panelů. Kolik je to energie pro naše těla, pro růst rostlin a plodin. 
VM
Uživatel Anonymní k příspěvku Octové díry do chemiček v 12:10


P.S. Orgonet:
Ano, Slunce více hřeje, to je i můj osobní pocit z každého pobytu letos na slunci. A taky letos pozoruju, že když jde člověk třeba po sídlišti a dostane "zásah" odrazem slunce z nějakého okna, pocítí výrazné teplo ... tak to bylo celé léto, i teď to ještě můžete zažít. Prostě najednou jste v zásahu teplometem. To jinak nepamatuju ...

Ještě teď v říjnu, při práci na zahrádce, to prostě peče a opaluje, dokud neproletí letadlo ...

Vyšší sluneční záření je možná příčinou toho, že na to, jaké bylo letos v létě sucho, se s tím příroda letos velmi dobře vyrovnala. Úroda celkově byla dobrá až nadprůměrná, stromy si udržují krásnou zeleň až do půlky října, veřejné trávníky, dříve každé léto spálené, letos nevyprahly a jsou stále svěží. Přitom do pěkné hloubky země bylo až šokující sucho (jak jsme poznali, když jsme kopali různé výkopy - i v lese). Co se týče stromů, z mládí pamatuji, že když bylo sucho, břízy některé léto opadávaly už koncem srpna - předzvěst blížícího se školního roku.


Příroda se možná prostě přizpůsobila, dokáže přijímat více energie ze slunečního světla. Co se týče vody, možná že se ji naučila přijímat ze vzdušné vlhkosti, které je stále dost díky umělému odpařování, a příroda není odkázana na její příjem kořeny ze země.



Takže věřím tomu, že nejde o domrvení ionosféry technologiemi psychopatů, ale o transformační změnu (a psychopati dělají, co mohou, aby jí zabránili). Podle různých zdrojů se totiž podnebí na celé planetě má vyrovnat a stát se po většinu roku příjemně teplým. Už se těším.

Howgh.

20 komentářů:

  1. Oo diky orgonete.. opet ve me cosi poskocilo... zacinaje u clanku o chemtrails, jez prosakuji pomalu na verejnost.. media vlady.. konecne necine neprihlizeji?? Uzasne novinky.. uranove deti to byl nehezky "zapad slunce".. ale tento jeho opetovny vychod si vychutnavam.. Mozna ne nadarmo se rika.. nejvetsi tma je pred usvitem.. proto musime drzet.. verim ze tmy bude ted opravdu hodne.. posledni zbytky - a daji do toho vsechno.. ale ja verim prirode.. a verim take v NAS!! -ZdENik-

    OdpovědětVymazat
  2. "Podle různých zdrojů se totiž podnebí na celé planetě má vyrovnat a stát se po většinu roku příjemně teplým."

    A to jako nebude zima? Žádný sníh? Žádný snowboard? :(

    OdpovědětVymazat
  3. Budou znamení na nebi...
    http://cs.gloria.tv/?media=206799

    "Amatérský kameraman natočil zvláštního seskupení mraků v únoru tohoto roku v Mexiku.

    Autor videa zůstává v anonymitě, ví se v podstatě jen to, že záběry jsou z 10. února. Podobná seskupení mraků se nedávno objevila i nad Moskvou a v minulosti prý i v Rumunsku a na Floridě."

    OdpovědětVymazat
  4. Slunce víc hřeje z toho důvodu, že jak se přibližujeme z okraje galaxie směrem k jejímu středu, zvyšuje se hmotnost mezihvězdného prostoru a to až několikanásobně, oproti minulým letům. Tím se zvyšuje i magnetické polo planet a sluncí.

    OdpovědětVymazat
  5. je to pravda, Slniecko "inac" hreje a uz niekolko rokov, teda min. 3-4.

    OdpovědětVymazat
  6. Ano prekvapuje ma napriek tomu že neprší zeleň vyzerá stále vitálne. Tie rozdieli jasnej nezaprášenej oblohy a zaprášenej su tiež citeľné. V lete to bolo tak že zaprášena rovná sa dusno a pálenie a naopak nezaprášená vzdušne a ľahko. Aj ja myslím že sa to oveľa zlepšilo.
    Podľa mňa je to aj tími orgonitmi čo sú porozdávané už v hojnom počte. Je to krásne nádherné malebné. Takú jeseň už dávno nepamätám. Aj vzdušna vlhkosť je čo ma prekvapuje nakoľko je suchšia poda a neprší.
    Karta sa obracia :)))

    OdpovědětVymazat
  7. nekdo si pohral s fotkama, je tam uplne neco jineho - neuveritelne:)

    muzes je prosimte stahnout a pridat k clanku?
    http://imageshare.web.id/images/qrs8agdebc8961noxjx.jpg

    http://imageshare.web.id/images/hai8w2gbkxdexhqqntso.jpg

    OdpovědětVymazat
  8. ja sa zastavam kvantovky (teorie...), cim vacsie percento zla sa bude pachat na druhych, tym vacsie percento zhorsovania sa pocasia bude ... jedine "bozstvo" su zivly, ktore sa budu menit priamoumerne nam, ludom (...ako v nebi tak i na zemi) :( ...globalne sme hlupa civilizacia, vzhladom nato ze po tisicrocia pouzivame peniaze na hodnotenie vykonu,veci,bohatstva... a to robi z ludi, diablov :( .... (pozrite sa na akukolvek bankovku v rukach a realne si pomysliet, ze tu niekto dlhuje ani nevie komu :((( ...)

    OdpovědětVymazat
  9. 22.31: Fakt ty fotky někdo vyměnil! Jak je to možný? Vyměním je podle tvých odkazů.

    OdpovědětVymazat
  10. Jupííí! Funguje to! Nejen octování funguje, ale i naše společné vědomí! Včera jsem kolem 13hod pracovala pod azurovou octovou dírou na zahradě a jak se mi tam občas připletl okraj mraku (já totiž prooctovala celý octový nákup o 12km jinde,než doma, abych si dokázala,že to funguje)a zakryl na chvíli slunce, tak jsem přesně přemýšlela nad tím,jak obrovsky slunce hřeje,jaká je to síla a nádherná pozitivní energie a jak by mohlo být krásně teplo a nekašlali by nám děti a měli bychom vyhřátý dům zadarmo-máme totiž solární ohřev a tepelné čerpadlo...,byl to tak intenzivní pocit,řekla jsem si, že Ti o tom napíšu. A pak kouknu na OrgoNet a Ty tu píšeš to samé! Ve stejnou dobu! To je prostě dokonalý! Rychlý! A v tom je teď naše síla:-))) Doufám, že to došlo i do hlavy někoho, kdo to tam ještě neměl,ať je nás víc :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Mela jsem 4 dny dovolenou, kazde poledne jsem na hodinu zavrela oci a vystavila se slunci.Palilo skutecne jako u more.v praci si mysli,ze jsem byla u more....pravidelne octuju a mam osetreny dum u i zahradu orgonity.
    Dita

    OdpovědětVymazat
  12. Já asi bydlím v jiné zemi, možná planetě. Včera u nás sice bylo převážně slunečno, ale teplota se z celý den nepřehoupla přes 8°C. 595m.n.m., či-li žádné hory. Žeby ona chemtraillová deka?
    Michal

    OdpovědětVymazat
  13. Že by ti neidentifikovatelní agenti byli placení hackeři, aby mohli OrgoNetu, a jemu podobným, škodit manipulacemi v Bloggeru na dálku ?!

    OdpovědětVymazat
  14. Letní a zimní teploty pěkně vedle sebe.

    http://imageshare.web.id/images/4agbeekq493nl5kctwa.jpg

    OdpovědětVymazat
  15. Slunce hřeje pořád stejně jen tou chemtrailovou dekou to hůře proniká,je to jako by jste si nad hlavu umístily alobal přes který to sluníčko nemůže a nebude tak hřát.Ale tento rok se to již změnilo nestačí vytvářet tak silnou vrstvu z toho důvodu že je nás víc kteří se snaží třeba i tím octováním,orgonitováním zmírňovat tyto vlivy. A hlavně je to už znát celkově na přírodě,následně na úrodě, zeleni,přestaly se vyskytovat plísně,je toho opravdu dost co se mění stále k lepšímu.To znamená že čím víc se budeme věnovat těmto aktivitám tím větší užitek z toho začneme mít.Nemůžeme se spoléhat na to že to udělá někdo za nás,je to v našich silách a svým způsobem v rukách.Jen tak dál.

    OdpovědětVymazat
  16. Jo,jo, je to tak. Vizualizujme si denně alespoň pár minut v tiché meditaci, jak je Země nádherná, jak je zelená a modrá, jak je všechno v souladu a harmonii, jak je to jedinečné místo pro život a ne pro utrpení a smrt. Tím se taky hodně změní, a nemusíme k tomu používat zbraně, zabíjení a vůbec jakékoli násilí.

    OdpovědětVymazat
  17. Čohokoľvek sa dotýkame, robme to s láskou.
    I burine treba poďakovať, že vyrástla, prekyprila zem, stala sa/zrniečka/ potravou, uvädla a rozpadla sa do zeme čím ju pohnojila.
    :-) Bo
    ... prosím Vás, začnite sa ďakovať, viac, viac , viac ...

    OdpovědětVymazat
  18. Starověcí pravověrní židé děkovali doslova za všechno, a každý den, co jim Stvořitel na Zemi nabídl ke konzumaci nebo k užitku nebo potěšení. To se dnes nejen mezi židy, ale i mnoha lidí z křesťanských zemí, téměř vytratilo. A vidíme, jaké hořké až jedovaté "plody" v důsledku toho ve své věrolomnosti od "světa" dostáváme. Je nejvyšší čas vrátit se ke starým, dobrým a užitečným zvykům, které mají platnost věčnosti, a jsou tudíž dobré i pro naše současné generace lidí.

    OdpovědětVymazat
  19. ... že by som mala korene aj u starovekých židov ?
    :-)
    Keď poviem ďakujem - uvedomujem si tým pokoru a zároveň hojnosť. Je to krásne.
    Bo

    OdpovědětVymazat
  20. POKORA, POKÁNÍ a LÁSKA !!! To je to, co se MUSÍ mezi lidi vrátit, chtějí-li vybudovat novou mírovou společnost.Jiné cesty není !!!

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.