27. října 2011

Polární záře se stěhuje na jih

Díky čtenáři za tip!
24. října byla v jižnějších státech USA viditelná zvláštní "polární záře". Tak jižně nebyla dosud nikdy pozorována. Navíc proběhla tak, jako by šlo o výbuch!
http://www.realclearwx.com/102511.htm



Dle NASA šlo o elektro magnetickou bouří.
Nebo projev chemie na obloze? Nebo cosi zvláštního k datu 28. 10.?

5 komentářů:

  1. ahojte

    zajímavé :) Pokud se podívám na toto video, a srovnám s jakýmkoliv jiným videem polární záře (na youtrube...) přijde mi toto jako výbuch. Polární záře obv. "nechodí" ze směru od Země :)

    Mmj. už 23-24.10. bolesti hlavy, 24.10. bylo videt cca v 17h silné narušení geomagn. pole Země, ovšem tam není poznat (jen tuším) zda to přišlo zvrchu-z kosmu či zevnitř od Země. Pokud nekdo sledoval, bylo to tu velmi dobře videt. Ješte ted jsou videt "dozvuky" narazu (25.10.).

    http://www.n3kl.org/sun/noaa.html

    Ne že bych chtěl vedět všechno :))) to radši nic...Zajimá mě jen, kdo či CO a jaké pokusy se tu na naší drahé Zemi ještě tropí?
    Inu třeba to byla jen holograf. projekce :))), takže vypínám ten film :o)


    s láskou
    sv.

    OdpovědětVymazat
  2. Je to projev chemie a zatím se jim daří všechno do červena jak východů slunce tak západů do červena až ruda,pomalu připravují lidi na zjevení,proto je potřeba tu jejich chemickou obrazovku stále narušovat octováním-orgonitováním

    OdpovědětVymazat
  3. Když se to pustí pomalu (jak je vidět na jiných videích stejné události), tak mi to připadá jako naše známé po zemi se courající mraky osvětlené zdola čímsi.

    OdpovědětVymazat
  4. Obycejna polarni zare s vyraznym maximem. Skoda jen, ze autor nemel ustaveno porad stejnym smerem a maximum je takove "rozcukane". Vice:
    http://www.astro.cz/clanek/4885

    OdpovědětVymazat
  5. Ba,ba, ty courající mraky po zemi, co jsem viděl mezi Rakovníkem a Prahou na počátku října !!! Jen to světlo zdola jsem nějak nepostřehnul.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.